Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Tefriciyen için, Allah kabul etsin, rabbim yüzlerimizi güldürsün, kalplerimizdekileri hakkımızda hayırlı edip versin

güçlü olmaya gelince, dedğim sebeplerden oluverdım işte öyle.. ayların 5i bana zor geçiyor. bi de karar zamanı olunca...

Varlığınız için, sizlere teşekkürler, Allaha şükürler olsun:)

yine bu sayfalarda umudu bulup, birbirimizin gücünü kendimize katalım daha da güçlenelim inşaallah.

Aynen söylediğin gibi, 1 tane eksığımız dahi olmadı bebeklerimiz için.

Sadece, böyle olması gerekiyordu ve oldu. O kadar.!

Allah bundan sonra gücümüzü, sabrımızı ve bir an önce gönlümüzdekileri versin. :)

Son düzenleme:
yaa NKOB ye nolmuşki geçmişi okumadım niye üzülme diyo herkes buarada esmeray hamilemiş çok sewindim yaa ama nie gelmiyo kii....

nazcığımm annesinde dinleniyor esmeray, net yokmuş orada da. istiharat vermiş de dr.

bnm ise sorunum bitiş yolunDA AZALIYOR, ama sen yıne de geçmişi az okuyup akıl verebilirsin, bekliyorum

Daha da güzel günlerini verecek innşaallah Allah.

Sonu iyi olsun da innşaallah..

neye karar verirseniz RABBİM hakkınızda hayırlısını eylesin NKOB...RABBİM bu acılar sonrası yüzünüzü güldürür kucağınızı doldurur inşallah...

Amin amin amin.

tüm arkadaşlarım için de kendim için de amin.

Aynen öyle.

El elin nesine, gülerek gider yasına.

Herkes hemen modu değiştirip, aklını hemen bi karış havaya ulaştırıyor.

Ne diyeyim ki, açıkcası, gerçek hayatımızda da bir çok kez sorun olarak karşımıza çıkan şey bu değil mi...

:)

heee açarızzz... adını da ''meleklerin ardından gebelikler'' koyarızzz. Yani kıymetli ve olgun gebelikler

22 yaş güzel yaş.. Gördüğün son dert olur inşaallah(hepimizin de), Allah yolundan ayırmasın.

oy oy oyyyy

bayram tebriği gibi bir konuşmaa.

innşaallahhh denecek amin denecek bir yazı

Yaşadıklarının mukafatını alır, bir an önce de ennn sağlıklı ve hayırlısından bebeğine kavuşrusun innşallah.

bn de o günlerde yanımda olan arkadaşlarımı hiiççç unutamam.

hapşursalar bitiveriyorum valla tepelerinde, acaip vefa borcum olduğunu düşünüyorum, başkalarını görünce.

allah sabırlar versin canım yürekler dayanmaz böyle bir acılara okurken ağladım yüreğim yandı .

bizlere dua edin yeter, yaşadıklarımızı unutmamız imkansız ama tesellisi de var çok şükür.

Hele de en büyük teselli bebeklerimiz ve beklediklerimiz olacak...

Sonucum çıkmış arkadaşlar. Yarın gidip alabilirim artık, çok merak ediyorum inşallah kötü bir şey yoktur. Dua edin bana ne olur...
Dualarımız seninle.Allah yar ve yardımcın olsun , işin rastgelsin inşaallah.

Bu arada NKOB niye yazmıyor? Merak ettim. Olumsuz bir şey yoktur da okul işlerinin yoğunluğundan giremiyordur inşallah...

Okul işlerim evet 2 haftadır fecii yoğundu sen de biliyorsun. Ama bn burayı hiiçç boşlamadım, taaki net muhalefeti çıkana kadar.

kötü bişey yok elhamdulıllah.

valla yıne yuzumu gulumsettın chnb.

çok güzel yaa, bırılerıne burada ağlıyoruz, bırılerıyle yıne burada guluyoruz:)

çnk anlaşıldığımızı biliyoruz.

Son düzenleme:
selammmmmmmmmm nasılsınız kıslarrr bekleme sürecinde olanlar zamanınıza nasıl değerlendiriyorsunuz ??? gittiginiz kurs, spor,aktivite vs neler war ... bende düşünüyorumda karar veremedim henüz :44:

bu konuyu bilihare düşüneceğim burcumm.

slm cnmm iyim şükür sen nasılsın
walla bn haftanın 4 günü fitnes a 2 günü platese gidiyom zmn çabucak geçiyo 3. ayıma girdim halaa inanmıyorum ne çabuk geçmişş

seneye fit anneler bizimle olacak sanırım

tek yapacağın şu; ortamını bulunca, içinden gelıyorsa ağlayacaksın.

yoksa hiiççç beklemediğin yerde ve zamanda akıyor o su damlaları (başkalarına göre )

Çok üzgünüm. Ne yapabilir, ne düşünebiliriz ki acaba senin için...

daha erken tanıdın hayatı, bi de boyle düşün. bi bebeğin olduğunda nasıl da bileceksin kıymetini. veya eşinin değeri nasıl da yukselmıştır gözünde, olgunlaşmışsındır hayatım. ve bu da bu hayat için önemli bir kazanç..

( ama keşke yaşamasaydın böyle bişey)

ooofff nazın yaşadıklarına bakın kızlar yaa..

bu anılar nasıl acıtıyor değil mi yüreğini insanın. kızımı normal doğumla doğurduğumda, tüm camlar, annemın kanepe altındakı ayakakbıları bıle kan olmuştu. onca kanın ortasına düşen 30 cm lik bir bebek.. canımdan can.

burnumda hala o odanın kokusu.. kan kokusu...

(bn elımden geldığınce acitasyon olmasın yazılarımda dedım ama, naz bni kışkırttı naapıym...)

öpüyorum seni nazcıımmmm

ahh keşke nkob ama maalesef yaşayacakmısım ve yaşadım.İsyan asla etmiyorum Allahım belkide hayırlısını nasip etmek için bunları yaşattı .Şükürki erken teşhis edildi ve kontrol altındayım inş Allahım kötü şeylerle karşılaştırmaz teselli edici bir çok gerekçelerim war yaşım küçük,yeni evliyim,şükür hamile kalabilme gibi yetenegim war,borclarımız war en azından ozamana kadar azaltmıs oluruz,bekleme sürem 1 yıl çok ama oda geçer sanırım v.s v.s .... küçük ama yüreğimde kocaman duygular taşıyan bi kadın oldum...8 haftalıkta olsa annelik duygusunu o mutlulugu tattım umarım sürem bittiginde Allahın izniyle kısa zamanda tekrardan tatmıs olurum ve cok değerli olacagı şimdiden belli teyzesi en çok korkum verdiğim kan değerinin düştümü yükseldimi diye kendimi yiyip bitirmem elimde değil hala alışamadım kabullenemedim bu bir yıl boyunca her ay hep böyle olacak sanırım korkunun ecele maalesefki faydası yok hayırlısı artık dualarınızda benide unutmayın olurmu buna çok ihtiyacım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…