• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Bu arada NKOB niye yazmıyor? Merak ettim. Olumsuz bir şey yoktur da okul işlerinin yoğunluğundan giremiyordur inşallah...

ıns bısey cıkmaz chnb ya nekadar zamanda cıktı sonucarın bende gıtcem test yaptırmaya kırkım doldu

Canım bu kürtaj ürünlerinin genetik incelenmesi sonucu. Bugün tam 4 hafta oldu kürtaj olalı. İnşallah yarına güzel haberler verebilirim sizlere... Umarım senden de güzel haberler alırız. Peki sen ne test yaptıracaksın? Özele mi, devlete mi, fakülteye mi gideceksin?

selammmmmmmmmm nasılsınız kıslarrr :3: :3: :3: bekleme sürecinde olanlar zamanınıza nasıl değerlendiriyorsunuz ??? gittiginiz kurs, spor,aktivite vs neler war ... bende düşünüyorumda karar veremedim henüz :44:

selammmmmmmmmm nasılsınız kıslarrr :3: :3: :3: bekleme sürecinde olanlar zamanınıza nasıl değerlendiriyorsunuz ??? gittiginiz kurs, spor,aktivite vs neler war ... bende düşünüyorumda karar veremedim henüz :44:
slm cnmm iyim şükür sen nasılsın
walla bn haftanın 4 günü fitnes a 2 günü platese gidiyom zmn çabucak geçiyo 3. ayıma girdim halaa inanmıyorum ne çabuk geçmişş

slm cnmm iyim şükür sen nasılsın
walla bn haftanın 4 günü fitnes a 2 günü platese gidiyom zmn çabucak geçiyo 3. ayıma girdim halaa inanmıyorum ne çabuk geçmişş

benimde 2 gün sonra bir ay olacak zaman hiç mi hiç geçmiyor az önce uyuyayım zaman geçsin dedim 30 dk olmadan aglayarak uyandım :2: :2: :2: :2: niye böyle oldum bilmiyorum duygu patlaması yaşadım sanırım içime ata ata patladım artık off ne yapacagımı hiç bilmiyorum :50: :50: :50:

Canım, etkinlikler iyi geliyor. Ben ehliyet almıştım.

benimde 2 gün sonra bir ay olacak zaman hiç mi hiç geçmiyor az önce uyuyayım zaman geçsin dedim 30 dk olmadan aglayarak uyandım :2: :2: :2: :2: niye böyle oldum bilmiyorum duygu patlaması yaşadım sanırım içime ata ata patladım artık off ne yapacagımı hiç bilmiyorum :50: :50: :50:

Benim 10 Haziranda 1 ay dolacak. Bugün tam 4 hafta geçti, sonucum da çıkmış yarın alacağım. İnsan zaman zaman iyi gibi hissediyor, zaman zaman da kötü. Belli olmuyor, inşallah çabuk geçer de sağlıkla yeniden hamile kalırsın...

Canım, etkinlikler iyi geliyor. Ben ehliyet almıştım.

Benim 10 Haziranda 1 ay dolacak. Bugün tam 4 hafta geçti, sonucum da çıkmış yarın alacağım. İnsan zaman zaman iyi gibi hissediyor, zaman zaman da kötü. Belli olmuyor, inşallah çabuk geçer de sağlıkla yeniden hamile kalırsın...

Temmuzda eşimin görevi olacak bende tek kalacagım için izmire annemlerin yanına gidicem 25 gün falan orda kalıcam o yuzden şimdilik sadece bakınıyorum geldikten sonra agustos eylül gibi kurs spor ne warsa gidicem inş....
aramızda 1 gün war işte :59: :59: inşallah güzel haberlerle dönersinde kısa zamanda yeni bebişin içini beklersin senin acın benimkinden cooook büyük Allahım sabır versin benim durumumu biliyorsun ben bile bu yükü 22 yaşında kaldıramıyorum :50: yapamıyorum beceremiyorum her günüm kan değerim düştümü yükseldimi yükselirse naparım ne ederim diye düşünmekten resmen hayatı zehir edicem kendime önüme konulan kocaman :45: 1 YIL :45: düşünüyorum kimbilir ne zaman gelecek bebegim bilinmiyor maalesef Rabbimin takdiri :( :( ewde tüm gün tekim ne yapsam bilemedimki tek acı yasadım ama hemde ne acı...:14: :14: :14: Rabbim kimselere yaşatmasın...

Son düzenleme:
canımcımmm hacettepeye baktım da bu tür riskli gebeliklerle ilgilenen iki doktor varmış...ikiside prof. dr.
Biri Prof. Sinan beksaç ayrıca anabilimdalı başkanı diğeri de prof. lütfi sabri önderoğlu. iki doktorsa operinatoloji konusunda uzmanlar... senin doktorun bunlardan biri mi... ayrıca bi arkadaşım hacettepede hemşirelik okudu. ona da sorcam önerevileceği doktor var mı diye...

bn ankarada değilim güzelim. Ankara hacettepede işlerimiz kolay ılerlıyor, o yuzden orayı düşündük.kendı dr umuz ist.a gıttı 2 ay once.

eşime de soyledım dedığn dr ları.

Allah razı olsun ilgin için.

Kızlar tüm gün netim yoktu, giremedim.

şimdi de ara ara geliyor, okuyabıldığım kadar okuyup yazacağım.

Canım doktorların görüşleri farklı farklı. Benim ilk düşüğüm 7 haftalıktı Edirne Tıptaki doktorlar 6 ay demişti. Geçen seneki 25 haftalık erken doğumdan sonra doktorunm 3 ay dedi. (Normal doğumdu. 7 yaşında olan oğlum sezaryen benimde.)
10 Mayıstaki yani geçen ayki düşüğümde bir adet geçsin düşün hemen dedi buraya Memorialden gelen Cem Demirel ama genetikte sorun çıkmazsa. Senin son doğumun sanırım normal doğum. Son sezaryenin üzerinden en az 1.5 yıl geçmiş sanırım. Eğer öncesinde yapılacak bir tedavi yoksa bence bu ay dene. Eşim doktor 3 ay demesine rağmen hemen istemedi. 7 ay bekledik. Bu sefer adetimi bile beklemek istemedi hemen olsun istedi ama ben bir adet geçsin hem sonuç ne gelecek görelim hem de enfeksiyon olmasın diye kürtajdan sonra antibiyotik kullandım.Bu arada dün adet oldum. Bugün hastaneyi aradım sonuçlar daha çıkmamış.

Son bir kez kontrolünü yaptır (rutin kan vs.) dene bekleme.

.

Allah razı olsun yardımın için. bu fikirleriniz bnm için ne kadar muhim bilemezsiniz. son doğumum sezeryandı güzelim yaaa :( maalesef.

sizler anlattığınız zaman kafama yatıyor, duygusal düşünmüyorlardır diyorum.

Son düzenleme:
NKOB bebeğini kaybettikten sonra altı ay korunmuş ve rabbiminde izniyle yedinci ay hamile kalmış biriyim..Neler düşündüğünü aslında bebeğini nasıl istediğini biliyorum,lütfen dene gerisini allaha bırak...O ol derse olacak biliyosun,hayırlısını,ömürlüsünü ve sağlıklısını iste ve rabbim mükafatımı verecek de yeter...Bi arkadaşım demiştiki trafik kazası yaptın diye hiç arabaya binmeyecekmisin?

ve şunuda düşün yaşımız çok genç değil artık ve hamile kalsammı diye düşünme şansımız yok...rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah,sen ona güven yeter arkadaşım...

O kadarrrr o kadarrrr güzel yazmışsın kii..

hep kafamdakiler, hep kendıme anlatmak ıstedıklerim.

dediğin gibi, diğer gebeliklerimiz dört dörtlüktü zamanlama olarak da nooldu....

O ''ol'' derse olur. yoksa da değil bu sene 10 sene sonra düşünsekk, vs vs yapsak booşşş.

Evet hazır hissetmek çok önemli. Ben de kendimi çabucak hazır hissediyorum aslında. Ama korkularımızla başa çıkmak zor oluyor. Testte çift çizgiyi görmek istiyoruz, o beklerken geçen iki dakikalık süre de kalbimiz yerinden çıkacak gibi oluyor. İki sonuca da sevinemiyoruz. Çift çizgi çıksa bir dert,çıkmasa bir dert... Ama bunun sonu yok. Bu bebekleri istiyorsak eninde sonunda deneyeceğiz. Yeterli süre geçmişse denemek lazım. Bir yıl da beklesek on yıl da beklesek yaşanacak ne varsa zaten yaşanıyor... Rabbim ne isterse o oluyor sonunda...

Ne güzel yazmışsın arkadaşım. Eline, yüreğine sağlık...

heerr bir cümlesi doğru , her bir kelimesi yaşadıkalrım.

Ancak bu kadar olabilir.

döktürmüşsün chnb vallahi. demek ki bu derece sahiplendiniz kararsızlığımı, derdimi.

madeofhonor, gizemm sennn (henuz sizlerinkini okudum.) o kadar guzel yaklaşmış ki olaya.

yükümü almışsınız gibiyim kızlar yaaa..

Bu arada NKOB üzülmek yok... :45: Biz güçlü kadınlarız. Bu kadar yaşadıklarımıza rağmen hala ayaktayız çok şükür...:40:

evet çok güçlü olduğumuzu bn de düşünüyorum(allah dağına göre kar verirmiş, kaldıramayacak olsak verirmiydi bunları bize, O ki anneden daha çok seviyor bizi, o ki rahmeti sınırsız)

Ama işte, bazen enerjim çok fena düşüyor. Tam enerjimin bu derece düştüğü zamanda da sizlerin desteğini gördüm.

Elhamdülillah, maşaallah

kızlar bu testlerin,endişelerin,acabaların sonu yok...sen ne kadar tırmalarsan tırmala olmayacaksa olmaz zaten,hiçbişeyin garantisi yok ki şu hayatta,bir dakika sonra yaşayacağınızı biliyormusunuz?

KARARVERİN BEBEK İSTİYOMUSUNUZ?İSTEMİYOMUSUNUZ?acabası,arası yok bunun...olacaklarada şimdiden hayıflanmanın anlamı yok zamanın gelince düşünürsünüz...

İkinci hamileliğim,8.haftada kanamam oldu,bebeğimin eşi aşşağıda ve arkada buna bile seviniyorum,şimdiden böyle aksilikler çıksın ki bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım diyorum,korkularınızı atamayacaksınız buna emin olun hep acabalarınız olacak,ultrasona girdiğinize tansiyonunuz yükselecek,dizleriniz titreyecek ama nasipse o güzel gün gelecek...Değmezmi sizce?

cevabınız evetse salın gitsin:46::46:

Saldık çayıra, MEVLAM kayıra o zaman:) (ne kadar anlam buldu deilmi söz şu an:) )

Back