Ya kim kaybetti Canendeyi biliyorum mesajlaştık aynı dönem Loneliness kaybetti onunla da mesajlaşıyoruz. Yağmursesi şükür iyi ben hala onunla mesajlaşıyorum o topiğin en yaşlıları olarak... Ama şunu farkettim aylara göre paylaşım topikleri çok kalabalık. Biri o gün bebeğini kaybetse 5-10 kişi mesaj yazıyor aynı gün tekrar insanlar aynı neşesine dönüyor. Belki bu normal bir durum ama bebeğini kaybedene ağır geliyor, en azından aynı gün insan, daha duyarlı olmalarını bekliyor. Belki biz orada birbirimizi tanıyamadık ama Paşamın yazdığı topikte Yeşim bilir kim bilmiyorum ama Paşam 18 haftalık bebeğini kaybetmiş, üç beş sayfa sonra birileri bebeğine aldığı bebek arabasının modelini koymuş o rengi mi bu rengi mi sipariş etsem diye soruyor. Benim bile gücüme gitti. O yüzden o tarz topikleri pek sevemedim. Tabi belki de bizim acımız olduğu içindir. Bizim topikte de biri yazmıştı böyle olumsuz haberlerden etkileniyorum yazılmasa gibi şeyler. Ardından kızlardan bazıları kendileri için bizlere ne olacağı belli değil gibilerinden cevaplar yazmışlardı....
İşte böyle canım...
pek kimseleri tanımıyorum bende orda...ewet olumsuz şeyler yazmayın ayrı bi topic açan kişiyide hatırlıyorum belkide haklılardır bişey diyemem... ne bileyim açıkcası benimde hiç giresim yok güzel haberi alan gelip mutlulugunu paylasıyor bende üzülüyorum hiç girmemek en mantıklısı bu günlerde geçer chnp yeterki rabbim sabır versin.teknolojı cok ilerledi allah nasip ederse hepimiz alıcaz kucagımıza bebişlerimizi benim yaşım 22 oldugu halde tekrar bişey yaşarsam kaldıramam gibime geliyor sizler benden büyüksünüz önce sizlere sonra banada nasip olsun böyle güzel duygular bizlerde açarız bir topic ne war cokmu zor ben daimi üyeniz olurum 2012 nin mayıs ayına kadar yeterki umutla sabırla bekliyelim