Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

ee napcaz özlem?viral bi enfeksiyonumuz olduğunu nasıl öğrenicez?

canim, viral enfeksiyonlari spesifik olarak sadece serolgi yaparak görebiliriz, crp cok hafif, yani sinirda artabilir, bir de akyuvarlarda, özellikle lemfositler artabilir.... Ama viral enfeksiyon oradaki dokuyu da harap etmisse, diger akyuvarlar, ve crp de artabilir.... yani normal kan sayiminda bir bakista hemen anlasilmayabilir, klinige bakmak lazim... onun icin tahmin edilen virüs spesifik olarak aranir, cicek virüsü, kizamik, sitomegali virüsleri gibi...

Insallah anlatabilmisimdir, Bunlari türkce anlatirken biraz zorlaniyorum:18:

ben bu mesellerle, cennette kavuşma ümidiyle teselli ediyorum kendimi...

ay inanmıyorum ya seninde mi?fanus alcam bize bacım:)toplu halde balık gibi gezeriz:)

oğlumu da kaybednce (genetık olmadığı soylendığınden) bn de aynen oyle dedım.

e bnm hamılelığım camlar arasında, bol yalıtımlı, steril ortamda mı geçmeli?????????????

ne desem boşş. hislerinin önüne geçemem.Ama hızlı atlatmanı dilerim.

Çok iyi biliyorum o duyguyu, kırıp dökesi, bağırıp çağırası, vurup kırası hattaa durumuna göre küfredesi geliyor ınsanın çığlık çığlığa.

emeklerimiz boşa gitmesin, ayakta durmak için çok çaba sarfettik,kazanmaya çabaladık.

bi ufak görüntü özlemimizi arttırıyor, ve belki de isyanımıza sebep oluyor.

oooffffffff

merhaba arkadaşlar...aldığım 200 tefriciye yi okudum... ALLAH kabul etsin inşallah...

Diline yüreğine sağlık arkadaşım.Allah kabul etsin inşaallah.

Bn de tammmm şimdi kabul ettiğini bildirenlerin ve bildirmeyenlerin ısmını yayınlayacaktım.

Son düzenleme:

bn gülümsedim. hamdolsun.

Umarım bugun kötü olan özlemimiz ve sizler de gülümsemişsinizdir:)

yaşadıklarımız şerrimiz değil, cennetimizi Allah rızasını çocuklarımız ve eşlerimizle inşaamız:)

canım allah bu dünyada acı çekeni öbür dünyada mükafatlandırırmış inan okurken gözlerim doldu 2 ay oldu bebeğimi kucağıma alalı düşünce çok kötü oldum allah kızına uzun ömürler versin güzel meleklerine cennette kavuşursun inş. allah sana ve babasına gani gani sabırlar versin

ne kadar ne kadar güzel bir tevafuk. kandil gecesinde ellerimizde isimlerimiz vardı.

bu bizi şevklendirdi. dualarımız en mubarek gunlere geldi.

bizler birbirimize iyi geldik.

regaib kandilinde bn çok içlenince, melekannesi67 yi arasam mı dedım, saate baktım, 9 du. Yok dedım eşi kızabilir antipatik olmayayım. İnanın o an tlfum çaldı, karşımdaki melekannesi67 idi.

..... bn tamamen iyi olamdan da kapatmadı arkadaşım.

kızlar boş yere bıraraya gelmedik biz. Rabbim beklediğimiz , istediğimiz, dularımızdaki günleri neşeli günleri nasip etsin birlikteliğimize.

İnşallah, bana da anlattıldığında gülümsemiştim.

yine alıcaz kuzularımızı kucağımıza ben inanıyorum...allah büyük...

İnşallah Yeşimciğim, bu arada Paşam çok kötü ne olur onun için de dualarını eksik etme. Ona da çok içim yanıyor. Allah ona da en kısa zamanda sağlıklı evlatlar verir inşallah. Cümlemize...

canım benim allahım sabırlar versin farkındayım...biran önce yüreğine ferahlık nasip eylesin...çok zor ben çalıştığım için daha şanslıyım galiba kafam başka şeylere takılıyor...rabbim onada sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah...içi sırada bizlere...

bende bebgı kaynetmeden ıkı hafta once cok kotu grıp oldum ama kontrole gıttıgımde bebk gayet ıyıydı benımkıde ıkı hafta onde gıdıyodu gelısımı bak sımdı bende korktum daha tetkıkler yapılmadı ama ıns bısey cıkmaz hep tombıkmıs bu bebkler benımkıde 34.haftamızda 2700du kaybettıgım haftada doktor once mudahale edılse yasatılırdı demıs nasıp ıste....

canım ( hakkatten 34. hafta...kısmet yine kısmet diyeceğiz...sabır diyorum..

İyi akşamlaaar
Ben dualarımı bitirdim,yine böyle niyetlenen olursa bana özelden ulaşabilirsiniz daha fazlasınıda kabul edebilirim;okurum :))
Bu kadar insan bir olup tek niyete odaklandık,Allahım kabul eder inşallah

Diline yüreğine sağlık hayatım.

Belki de bu hayrınla başına gelecek kötü ve zor bir şeylere set çektin, engel oldun:) Çnk sen darda kalana yardımcı oldun, Allah da sana darlık göstermesin.

isim listemizdesin, dualarımızdasın.

Çok kıymetli arkadaşlarım

Tefriciyemizi kime indirtip dua ettireceğimize de karar verelim.

Hani bu işleri bilen, dili duaya dönen, bizim sesimiz olacak, aklı selim, Allah rızasına çabalayan birilerine..

Bnm indirtebileceğim kişiler var ama sizlerin çok güvendiği biri varsa bir zahmet bizim duamızı yapsın.

Bn 8 haziran dedim ama amacım 9 haziran perşembe günü gece inmesi(cuma gecesi oldğndan)8 hazıranda bıtıremeyen veya bıze ulaşamamış olan olabilir , aramızda paylaşmamız gerekebilir diye 1 gün öncesi biteceğini söyledim.

Melekannesiyle konuştuk, o gün bizler de 2 rekat hacet namazı kılabilir, isimlerimizi zikredebiliriz vs...

tümmmmm tekliflere açığızzz..

Sizlere bir hayrı dokunsun yeter...
Seninde o bal damlayan ağzına diline sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…