• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım mol gebelik ile ilgiliymiş...çok bir bilgim yok bu konu hakkında dinledim sadece...eğer mol gebelik olsaymış tedavi edilmem lazımmış şükür o değilmiş...bakalım neler bekliyor bizi...

yeşimcimm Bir engeli aşmışsın demek:) ne güzell..

Darısı bundan sonraki güzel haberlere..

ghisemmm nasılsın canımm

umarım bu sabah dünkü gibi kalkmamışsındır:)

bugün iyiyim çok şükür... ama dün fena ettin beni içim dışına çıktı ağlamaktan. sen nasılsın...

bn de topitop gibiydim dün sabah:S yeni botokstan çıkmış gibi. gittim okula yine de.

bi posta da mudur yardımcımıza ağladım. Yaşlı başlı adam.. (düşün yani, onca bayan arkadaş var:) )

şu an itibariyle iyiym. cidden ççoookkk uzun zamnadır oyle olmuyordum.

sanırım gecenin maneviyatına kaptırdık kendımızı.. (henüz tam boşaldığımı soyleyemem ama. bn daha hiç bağıra çağıra ağlayamadım ve bunu çok istyrm)

seni de bozdum halimle, moralini düşürdüm ksr bakma..

bn de topitop gibiydim dün sabah:S yeni botokstan çıkmış gibi. gittim okula yine de.

bi posta da mudur yardımcımıza ağladım. Yaşlı başlı adam.. (düşün yani, onca bayan arkadaş var:) )

şu an itibariyle iyiym. cidden ççoookkk uzun zamnadır oyle olmuyordum.

sanırım gecenin maneviyatına kaptırdık kendımızı.. (henüz tam boşaldığımı soyleyemem ama. bn daha hiç bağıra çağıra ağlayamadım ve bunu çok istyrm)

seni de bozdum halimle, moralini düşürdüm ksr bakma..

yok canım önemli değil iyi geldi zaten :))

canım yaa ben ilk adetimi oldum leke leke oluyo ama olsun... acaba bu ayı da atlatıp takrar denesem mi? karar veremedim... çok istiyorum ama korkuyorum... ayy ne bilim tekarra karnımda kıpırdanmalar hissetsem hiç fena olmaz... belki bana ilaç olur. aman öylee bilemedim işte :))

canım yaa ben ilk adetimi oldum leke leke oluyo ama olsun... acaba bu ayı da atlatıp takrar denesem mi? karar veremedim... çok istiyorum ama korkuyorum... ayy ne bilim tekarra karnımda kıpırdanmalar hissetsem hiç fena olmaz... belki bana ilaç olur. aman öylee bilemedim işte :))

bağırsaklarda azıcık pıt pıt olsa, aklımız gidiyor öbür türlü olsa bu kıpırtılar diiye. ilaç olmaz mıııııı..

inan ki oluyor. biliyorsun ciddi bir kayıp sonrasıydı oğlum. süpper olmuştu. zor alışmıştım ama, alışmışım işte... devamı da bu türlü olmasaydı snaırım tekrar yaşama dönülmüş olacaktı.

kayba ne kadar oldu tam olarak, ve dr ne demişti?

bağırsaklarda azıcık pıt pıt olsa, aklımız gidiyor öbür türlü olsa bu kıpırtılar diiye. ilaç olmaz mıııııı..

inan ki oluyor. biliyorsun ciddi bir kayıp sonrasıydı oğlum. süpper olmuştu. zor alışmıştım ama, alışmışım işte... devamı da bu türlü olmasaydı snaırım tekrar yaşama dönülmüş olacaktı.

4 mayısta oldu tam 1 ay önce... doktor 1,5 ay korunma verdi. yani ilk adetimi olmamı istedi. zaten biliyosundur benden ya da eşimden kaynaklı bir problem değildi. tesadüfi bir kromozom bozukluğu olmuş. tekrarlama olasılığı da çok düşük.. açıkçası daha eşimle de konuşmadım...

4 mayısta oldu tam 1 ay önce... doktor 1,5 ay korunma verdi. yani ilk adetimi olmamı istedi. zaten biliyosundur benden ya da eşimden kaynaklı bir problem değildi. tesadüfi bir kromozom bozukluğu olmuş. tekrarlama olasılığı da çok düşük.. açıkçası daha eşimle de konuşmadım...

hmmm... güzelll...

ne guzel işte.. ol birinci adetini hatta belki ikinciyi de.. en azından yumurtlama gününü vs bilmiş olursun meselaaa..

bir deee, çok iyi beslen. yeşil sebzeneee, süt yoğurduna, bulguruna mercimeğine... her şeyine dikkat et işte.

sen biliyorsun zaten( başkası soyleyıınce bazen daha uyumlu oluyor ınsan:P )

kısacası kendını bakıma al;)

hadi hayırlı işlerrrr... bol güneşlerrrr... sağlıklı bebişlerrr.. (hepimize innnnnnşaallah)

hmmm... güzelll...

ne guzel işte.. ol birinci adetini hatta belki ikinciyi de.. en azından yumurtlama gününü vs bilmiş olursun meselaaa..

bir deee, çok iyi beslen. yeşil sebzeneee, süt yoğurduna, bulguruna mercimeğine... her şeyine dikkat et işte.

sen biliyorsun zaten( başkası soyleyıınce bazen daha uyumlu oluyor ınsan:P )

kısacası kendını bakıma al;)

hadi hayırlı işlerrrr... bol güneşlerrrr... sağlıklı bebişlerrr.. (hepimize innnnnnşaallah)

ben kızıma elveda dediğim gün çok uzun zamandır elime bile almadığım sigaraya tekrar başladım... herşeyden önce sigarayı bırakmam lazım ondan sonra bebek yapmam lazım :))

aman konuşurken aklıma bebeğime elveda demeden önceki son gecem geldi... annemdeydik sabah erken kalkıcaz diye erken yattık ama uyumak mümkün mü? eşime dedim ki kızını son kez öp, ondan af dile yarın karnımda olmayacak... o gece sabaha kadar ağlayıp kzımızla konuştuk sevdik, eşim bol bol öptü... ve tam 1 ay önce bu saatlerde ben inanılmaz sancıların içinde yine hüngür hüngür... ayyy benim sinirlerim çok bozuldu...

ben kızıma elveda dediğim gün çok uzun zamandır elime bile almadığım sigaraya tekrar başladım... herşeyden önce sigarayı bırakmam lazım ondan sonra bebek yapmam lazım :))

aman konuşurken aklıma bebeğime elveda demeden önceki son gecem geldi... annemdeydik sabah erken kalkıcaz diye erken yattık ama uyumak mümkün mü? eşime dedim ki kızını son kez öp, ondan af dile yarın karnımda olmayacak... o gece sabaha kadar ağlayıp kzımızla konuştuk sevdik, eşim bol bol öptü... ve tam 1 ay önce bu saatlerde ben inanılmaz sancıların içinde yine hüngür hüngür... ayyy benim sinirlerim çok bozuldu...

Aaaaaa hayırrrr....

Bak yeni şeyler konuşuyoruz. Evet kıznı unutma hatırla ama, kendini yıpratarak değil. nolur gizem.

O sinirler sana lazımm.. Bozma onlarıııı..

Ne konuşuyorduk, nasıl oldun????

(merdanemi getirin!)

gizemcimmmm hemen çıkmam lazımmış.. çok üzgünüm..

umarım kötü değilsindir. özür dilerim yaaaaa, konuşmaya vaktimiz kalmadı bnm yüzümden:(

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Çocukların vefâtlarında azap değil, şefkat hâkim; gazap değil, merhamet hâkim; korku değil, ümit söz konusu; insafsız bir emir değil, acıyan bir elin izleri görünmektedir. Çünkü onlar düpedüz Allah’ın rahmetine ve Cennetine uçmaktadırlar. Öyle ki, kendileri Allah’ın rahmet dâiresine girmekle berâber, anne ve babalarının da kurtulmalarına şefaatçi olabileceklerini Allah’ın Peygamberi (asm) bildirmektedir.

Peygamber Efendimiz (asm) buyurur ki:
“Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ısrar eden bir düşük çocuğa varıncaya kadar diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Bu çocuğa:
“Cennete gir!” denilecek. O da:
“Yâ Rabbi, annem babam da girsin” diyecek. Bunun üzerine ona:
“Anneni ve babanı da alarak Cennete gir” denilecektir.

Canım bebeğin kaç haftalıktı? Genelde haftası az ise bir adet geçince diyorlar. Ben de bu ara adet olmayı bekliyorum. Sonucum çıkınca iyi çıkarsa bu ay düşünüyorum...

İnşallah sağ salim yeniden alacaksın kucağına...

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Bunu bir topikte okumuştum ama eşin yapacağını bilmiyordum. Sanırım yoktan var eden anlamındaydı. Kendim söylüyordum ama yine kısmet olmadı. 99 olduğunu da bilmiyordum... Bu sefer dikkat ederim sayıya ve eş faktörüne...

Back