NKOB cim aldım cnmm allahım kabul ederse bu akşam başlamaya çalışıcam
evet özlemcim...bebeğimi kaybettikten 7 ay sonra hamile kaldım çok şükür...hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemedim bile,ilk düşündüğüm kalbi atıyomu oldu...ve hala aklımda o düşünce var...sekizinci haftamda kanamam oldu korkuttu bizi sıpa,hastanede yattım sonra 20 günde evde,kasıklarımdaki ağrı devam edincede doktorum 45 gün rapor verdi,ultrasona her girdiğimde dizlerim titriyo,nefesim kesiliyo,eşim elimi tutuyo o sırada eğer sıkıyosa kesin bebişin kalp atışını görmüştür diye rahatlıyorum...hergün dua ediyorum,her aklıma geldiğinde,her ezan sesinde elimi karnıma koyup ihlasla fatiha okuyorum...bide el doppleri aldım...gerçi onun zararı varmı bilmiyorum ondan da tedirginim
selam kızlarr yaa ewet ne oldu dua işi... sık sık gelemesemde aklımdasınız eşim bu hafta öğlen 15 te geliyor giremeyebilirim bu hafta özelden yollarsanız okumaya başlayayım bende ... bu arada yarın tekrar kan vermeye gidicem beta değeri düştümü düşmedimi diye inş düşmüştür dua edin cok korkuyorum :18: :18: :18:
Okuyacakların listesi;
1. ceyda_1984 200
2. chnb 200
3. melekannesi67 200
4. ghisem 200
5. özlem378 200
6. htpınar 200
7. esmeray03 500
8. burcuerdem 200
9. haticesu 150
10. n_a_z 200
11. NKOB 494
12. derman 200
13. davraz32 200
14. ukomut 200
15. map 200
16. madeofhonor 100
17. yesimmm33 200
18. eminapolat 200
19. hülyabaskurt 200
20.fulya41 200.
Arkadaşlar bugün başlıyoruz. bazı kişilere özelden de bildireceğim. (istemişlerdi)
*** lütfen kaç tane ve ne zamana kadar çekeceğini öğrenen arkadaşım özelden veya buradan '' aldım, kabul ettim'' şeklınde bildirsin.
sayılı olduğu için, kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşınkini de dağıtmamız gerekcek.
**** bitiş günü 8 haziran akşam ezanı.
lütfen bitişi de haber edilsin, '' çektim , bitti '' şeklinde:).
...Çok özür dilerim okulda çok fena yoğun bir gündü,; bilgi yarışması, şenlık seçmeleri, üztüne bir de bazı rahatsızlıklarım olduğu için dr muayenesi testler.
boş kaldığım her dakikada tefriciye hesabımızı yaptım, inanın kolay olmadı.
Rabbim kabul etsin inşşaallah:)
bismillahirrahmanirrahim:)
chnb sağlık ocağına gittiğimizde ebelerin karnımıza koyup dinledikleri alet varya işte o..am ben kulaklısını aldım..20. Haftada dinleyebilirsiniz diyo ama ben jelle birlikte gayet net duyuyorum çok şükür şimdilik...hemen bebek düşünmüyosan kasımdan sonra ben sana gönderebilirim...hepsiburada dan aldık 100 tl yi buldu kargoyla
sağ ol canım çok incesin. Benim de bir kez dinlemişti hemşire hatırladım şimdi. Doktorun şu anla ilgili sana ne diyor? Sürekli yatman gereken bir durum bir de kan sulandırıcı iğne dışında kullandığın ilaç var mı?
emeğinize sağlık canım... kafa yorup paylaştırdığınız için...aldım kabul ettim.RABBİM inşaallah kabul eder hepimizin niyeti aynı...hayırlı ömürlü evlatlar verir bütün isteyenlere... üç ayların hürmetine...Okuyacakların listesi;
1. ceyda_1984 200
2. chnb 200
3. melekannesi67 200
4. ghisem 200
5. özlem378 200
6. htpınar 200
7. esmeray03 500
8. burcuerdem 200
9. haticesu 150
10. n_a_z 200
11. NKOB 494
12. derman 200
13. davraz32 200
14. ukomut 200
15. map 200
16. madeofhonor 100
17. yesimmm33 200
18. eminapolat 200
19. hülyabaskurt 200
20.fulya41 200.
Arkadaşlar bugün başlıyoruz. bazı kişilere özelden de bildireceğim. (istemişlerdi)
*** lütfen kaç tane ve ne zamana kadar çekeceğini öğrenen arkadaşım özelden veya buradan '' aldım, kabul ettim'' şeklınde bildirsin.
sayılı olduğu için, kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşınkini de dağıtmamız gerekcek.
**** bitiş günü 8 haziran akşam ezanı.
lütfen bitişi de haber edilsin, '' çektim , bitti '' şeklinde:).
...Çok özür dilerim okulda çok fena yoğun bir gündü,; bilgi yarışması, şenlık seçmeleri, üztüne bir de bazı rahatsızlıklarım olduğu için dr muayenesi testler.
boş kaldığım her dakikada tefriciye hesabımızı yaptım, inanın kolay olmadı.
Rabbim kabul etsin inşşaallah:)
bismillahirrahmanirrahim:)
ay özür dilerim geçmiş olsun demedim sana kabalığıma ver kusura bakma allahım bir daha yaşatmasın...şimdilik bişey demedi canım stabil devam
tamam bende aldım allah kabuletsın ama suan hastayım sanırım hastayken okunmuyo bıtınce hemen baslıycam 8ıne yetıstırırım ıns.
istersen 1 günde bitirNKOB, ben de aldim canim... Insallah ben de bu gün baslayacagim... Sekizinden önce bitirsek de olur demi? 7 haziranda kardesim evleniyor, o zamana kadar bitireyim diyorum...
Tmm güzelim.Aldım kabul ettim canım. Tefriciye okuyoruz değil mi? ELİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK...
Canım bende okumaya bu akşam başlıyorum,keşke hepimiz yarın oturup bitirseydik malum kandil.
Ben başlayınca bitirmeden rahat edemem zaten görevim yarına tamamdır :)
emeğinize sağlık canım... kafa yorup paylaştırdığınız için...aldım kabul ettim.RABBİM inşaallah kabul eder hepimizin niyeti aynı...hayırlı ömürlü evlatlar verir bütün isteyenlere... üç ayların hürmetine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?