Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

özlemcim bende o hamilelik hastalık değidir diyenlerdendim.son ana kadar hiçbirşeyim yoktu.birkaç saatte hayatımda herşey değişti.bende dekolman oldum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.

özlemcim bende o hamilelik hastalık değidir diyenlerdendim.son ana kadar hiçbirşeyim yoktu.birkaç saatte hayatımda herşey değişti.bende dekolman oldum.rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.

canim benim, dilegimiz bütün annelerin hamileliklerini kazasiz belasiz gecirmeleri.. bizim kizdigimiz bazilarinin bu nimetin farkinda olmamalari ve digerlerinin gözüne gözüne sokmalari...

insallah canim, bir daha olumsuz hicbirsey yasamazsin, ve saglicakla bebisine kavusursun ......

Kizlar dua isini nasil yapiyoruz.... paylasim yapalim mi artik?
ewet kızlar yaa paylaşımı yapalımda yrn giremeyebilirim nete kayınwalidemler ümreden geliyo oraya gidicem ama akşam başlamak istiyorum okumaya...
nkob cnmm ayarlayabildinmii ya buarada esmeray yok ne zmndır hasta olduğunu okudum iyidir işlh.....

Kizlar dua isini nasil yapiyoruz.... paylasim yapalim mi artik?

selam kızlarr yaa ewet ne oldu dua işi... sık sık gelemesemde aklımdasınız eşim bu hafta öğlen 15 te geliyor giremeyebilirim bu hafta özelden yollarsanız okumaya başlayayım bende ... bu arada yarın tekrar kan vermeye gidicem beta değeri düştümü düşmedimi diye inş düşmüştür dua edin cok korkuyorum :18: :18: :18:

biliyorum canım benim.hep birlikte inşallah bu zor günlerimizi hayırlısıyla atlatıp hayırlı sağlıklı şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.

ALLAH kabul etsin.benim annemlerde 2 hafta önce döndüler.esmerayı bende merak diyorum.inşallah önemli birşeyi yoktur.

burcu rahat ol canım.sizin topiğe bende bakıyorum.seninki bayağı hızlı düşüyor.kalbini ferah tut.inşallah en kısa zamanda bitecek.

burcu rahat ol canım.sizin topiğe bende bakıyorum.seninki bayağı hızlı düşüyor.kalbini ferah tut.inşallah en kısa zamanda bitecek.

o topiğe gelen giden pek olmuyor bende yazıyorum işte bazen saçmalayıp duruyorum ne yaptıgım belli degil evet değerim düşüyor ama yükselme ihtimalide war bu beni çok korkutuyor saabahı zor ederim artık dua edın olurmu lütfenn

Okuyacakların listesi;

1. ceyda_1984 200
2. chnb 200
3. melekannesi67 200
4. ghisem 200
5. özlem378 200
6. htpınar 200
7. esmeray03 500
8. burcuerdem 200
9. haticesu 150
10. n_a_z 200
11. NKOB 494
12. derman 200
13. davraz32 200
14. ukomut 200
15. map 200
16. madeofhonor 100
17. yesimmm33 200
18. eminapolat 200
19. hülyabaskurt 200
20.fulya41 200.

Arkadaşlar bugün başlıyoruz. bazı kişilere özelden de bildireceğim. (istemişlerdi)

*** lütfen kaç tane ve ne zamana kadar çekeceğini öğrenen arkadaşım özelden veya buradan '' aldım, kabul ettim'' şeklınde bildirsin.

sayılı olduğu için, kabul ettiğini bildirmeyen arkadaşınkini de dağıtmamız gerekcek.

**** bitiş günü 8 haziran akşam ezanı.

lütfen bitişi de haber edilsin, '' çektim , bitti '' şeklinde
:)
.

...Çok özür dilerim okulda çok fena yoğun bir gündü,; bilgi yarışması, şenlık seçmeleri, üztüne bir de bazı rahatsızlıklarım olduğu için dr muayenesi testler.

boş kaldığım her dakikada tefriciye hesabımızı yaptım, inanın kolay olmadı.

Rabbim kabul etsin inşşaallah:)

bismillahirrahmanirrahim:)

Son düzenleme:

aldım kabul ettim

canım benim, herrr şey evet zor geçecek senin için, ama duaların gücün olsun.

Hazinesinde öyle bol ki Allahın. İsterse herrr halukarda verir. İstemezse de naparsak yapalım sonuç belli.

VErirse de sebebi vaaarrr... Vermezse de bir sebebi vardır(bizim göremediğimiz.)

Dua edeceğiz, kabul edilecek, burada kabul edılmeyen dualar ahiret için kazancımız olacak.

rabbim sağlıklı sahhatli, kucağına aldırsın bebeğini, ve inşallah ailenle huzur i,çinde büyütürsün tüm olumsuzluklardan uzak şekilde.

Bak bir gücün daha var artık. Bilmediğin bir şehirde, bilmesiğin birilerinin kalbinde, dualarındasın:)

nasıl bi his bu allahım,öyle içten söylediğini biliyorumkii,hep boğazımda bir düğüm...

sende dualarımdasın,özide,tüm melek anneleride...rabbim dualarımızı kabul etsin inşşallah

Akşama 10 15 okulun tıoplu yemeği var.

cicilenip çıkmalıyım:) boy göstermeliyim

öpüldünüzzzzz....

canım aldım okuyacağım.. yalnız bir şey sorcam... dün gece hafif lekelenmem oldu, şu anda yok. ilk adetim başlayabilir... ben olana kadar abdestimi alıp okuyacağım. gerçi bitiş tarihi ayın 8i... araştırdım salavatı şerifeyi adetli iken abdest alıp okuyabilirmişiz... yine de sizler açısından sorun olmaz değil mi? yani sonuçta önemli olan niyettir... adetli kadın için yazan yapamdıkları; namaz kılamaz, kuran tutamaz ve kuran içinden ayet okuyamaz... yani duanın kabulunden endişe edilmediği sürece dualarımız geçerlidir... o yüzden sizden teyit almak istedim...

Kafan rahat olsun gizemcimmmm:)

Allahın izniyle okuyup , sesimizi , yüreğimizdekileri daha da gür biir şekılde, hep beraber duyuracağız Rabbime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…