OOyy oyyy.. Demek biliyorsun o kardeş bekleyişlerini.. Sonraki hayal kırıklığını.. Ve sırf o hissetmesin diye acımızı yaşayamışımızı.
İşte bn o duyguyu iki kere yaşadım. 2009 eylül 2010 kasım.
Dualar için çookk tşk.Rrabbim seni de babasını da çocuklarınızı da hepp beraber etsin sonsuz cennetinde
allah sabır versın, ıyı kı kızın varmış, yoldaş olmuş sana, allah onu size bağışlasın
yüce rabbim sana sabır versin yavrunun kardeşini tez zamanda göndersin
inan söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum Allah sabır versin demekten başka, ben bu kadar üzülürken bide senn umarım tekrar bebeğini kucağına alır ve onunla bir ömür geçirirsin
yazdiklarini okurken tüylerim ürperdi seni cok iyi anliyorum cnm bende iki melegimi cennete yolladim benimkiler kücüktü gene öyle avuttum kendimi bide senin kizin varmis ne güzel benim hic yok 7ay icinde 2düsük yasadim ins bidaha yasamayiz gercekten zor durumeger yeniden bi hamilelik düsünüyosan tedavini ol bende öyle yapcam Allah sabir versin bize
Biliyormusun prop demirdeki hamıleliğinle beraberdık. 8 şubattı SATım.
2010 kasım annelerını gün be gün takip ettim.
Ama 2009 aralık annelerinden dilim yandığı için, her şey yarım kaldığı için paylaşıma gitmedi elim.
Senle ilgili herrrr şeyi biliyorm. Tam bnm kafamdan derdım eşime.
normal doğumu nasıl istediğini, nasıl erken doğuma gittiğini, burcunameyi, herrrrşeyini biliyorum.
bizden 10 gün kadar önce doğdu demir.
Neyse propcum, sana o sıralar( iyi günlerimde) hep ulaşayım dedım, ama olmamıştı.
kader böyle bi paylaşımaymış.....
dileklerin için tşk.
çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin canım bir yandan mutlu ol çünkü cennet kapısında 2 meleğin yanında olcak hatta belki de sağ ve sol omuzlarındalar unutma bunu annelerii öpyorum
ah canım bilmezmiyim.hemde nasıl.bende aynen senin gibi onun yanında acımı yaşayamadım.okuldan gelme vaktinde yüzüme maske taktım.yoksa yavrum hepten kendini bırakacaktı.benim kızımda soruyor.anne tekrar kardeşim olursa oda ölürmü diye inan cevap bile veremiyorum.seninki 2kez yaşamış.rabbim kızınada dayanma gücü ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kardeş versin.tekrar hayal kırıklığı yaşatmasın.
Sadece kızımın yaşadıklarını ve konuşmalarını yazsam kitap olur.
Geçenlerde diyor ki; Allah bana kardeş veriyo, bn seviniyorum hazırlanıyorum onu özlüyorum, sonra da alıyor, bir daha kardeşim olursa hiiççç hazırlanmıycammmm.
Eve kedi alalım kardeşim olsun o bnm diyor..
Hele yazdığı mektuplar...Hem gebelıklerınde hem de öncesinde.
Daha okula başlamamıştı, okuma yazma bildiği için ona herrr gün masal okuyordu, bnden çok konuşuyordu onunla. Peygamberimizi anlatıyordu ona.
Basin sagolsun arkadasim Allah bol sabir versin.Burda hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz. Carsamba gunu oglumun dogum gunu 1 yasina girecek ama yanimda kucagimda degil oglumsuz oglumun dogum gununu kutlayacagiz maalesef...Ama onlar en guzel yerde, hayirlisi böyleymis diye teselli edebiliyoruz kendimizi sadece...Ama icim ilk günkü gibi cok aciyor hala... Allahim tekrar bu acilari, daha kötüsünü tekrar yasatmaz hicbirimize insallah....Allah sana esine kizina saglikli uzun ömürler versin insallah tekrar düsünürsen dogacak bebisinede ....
Offff.. Ne doğuruş hem de.
İnan ki yaşadığımın hislerimin çoğunu yazmadım bile.
Rabbim sni de o ikizlerinle sevdiklerinle, diğer çocuklarınla cennette sonsuzluğu nasip etsin inşallah:)
Bi sürü bi sürü bi sürü tşk ederim:) ne güzel şeyler yazmışsın.
Allahım sana ve sevdiklerine yaşatmasın, bizleri de inş iyi günlerimizde evlatlarımızla güldürsün
Rabbim sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?