amin canım benim kendine ve yanındaki meleğine cici bak emi
Oyy oyy bakmazmıyımmm.. sırf o üzülmesin diye kendimi yaşayamadım bn.
Senin var mı bebeğin gebeliğin veya eşin vs...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım benim kendine ve yanındaki meleğine cici bak emi
Aminn canım..Günlerce kötü bir rüya gördüğümü ama uyanacağımı düşündüm..herşey gerçekti halbuki..avucuma doğan 2 küçük bedeni ertesi gün morgdan çıkan kıpkırmızı olmuş küçücük bedenlerini ,kefenlerini öptüm öptüm..eşimle kendi ellerimizle gömdük..şimdi kardeşleri ile avunuyoruz..ama onların acısı içimizde hala sızım sızım sızlıyor..Allah öbür dünyada onları kucaklamayı nasib eder inşallah...bu umut ile yaşıyorum...
Annelerini çoook seven iki güzel bebek erkenden gidip güzel annelerine cennetin en güzel köşkünü hazırlamak istemiş. Bu seni mutlu edecek bir cümle olsun inşallah arkadaşım ve tüm sabırlar senin olsun.
Hamilelik hormonların tavan yaptı Rabbim sana yar ve yardımcı olsun çok zor 2 defa bunları yaşamak inş. kısa zamanda tekrar saqlıkık bir bebek rabbim sana
Oyy oyy bakmazmıyımmm.. sırf o üzülmesin diye kendimi yaşayamadım bn.
Senin var mı bebeğin gebeliğin veya eşin vs...
NKOB
canım başın sağolsun, okurken göz yaşlarım sel oldu aktı, allah eşinede sana da sabır versin. Yaşamayan acı çekmeyen bilemez.Allahtan bir kızınız varmış, onun ömrü uzun olsun. Eşinde sende melek annesi babası oldunuz. cennette evlatlarınız inşallah şefaatçiniz olacak. Ayakta doğum yaptığın kısım beni çok etkiledi. bende anne karnında 18 haftalık kızımı kaybettim.
olmaz mı 20 aylık bir oğlum var teyzesi yaramaz mı yaramaz ama çok tatlı ben üzülsem hemen anlar sebeklikler yapar aglasam hemen ağlar annem die allah bağışlasın yavrularımızı
bende oğlum için yasayamadım 3 senemi erteledim herseyi biraz daha büyümesini bekliyorum işe gircem allah nasip ederse
Sağol canım, burdaki melek anneleriyle biraya geldik, bizleri bizden başka kimse anlayamıyor.tşk ederim zerdal. Okudum sizleri hep, biliyorum neler yaşamış olduğunuzu. Kaybın acının büyüğü küçüğü olmuyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor.. yakıyor... yakıyor... Herkes söndü sanıyor, o cayır cayır yakıyor.
Senin de sabrın bol olsun, Allahım tekrar yaşatmasın inş.
Ayakta doğuma gelince, inan ki yazdıklarım yaşadıklarımın binde biri belki de. Acelece yazdığım aklıma ilk gelenler onlar.
Bnm aklımdan o odanın kan kokusu ve görüntüsü hiççç gitmiyor. Pencerelere kadar kan sıçramıştı. Cümleler kulağa ne kadar iğrenç geliyor değil mi..
Rabbimden sabır sağlık ve iman diliyorum hepimiz için.
Sağol canım, burdaki melek anneleriyle biraya geldik, bizleri bizden başka kimse anlayamıyor.
Çok acı çekmişsin canım. Allah bu tarafta olmasada öbür tarafta mukafatını illaki verecektir. Sabırlı güçlü olmak lazım. bende 8 saat sunni sancılarla, yalvara yalvara bağıra bağıra doğurdum işte, ateş düştüğü yari çatır çatır yakıyor. O doğumda hep şöyle dua ettim, allahım düşmanımın dahi başına verme. Sabrediyorum. Yeniden bir bebek istiyorum. 40 kım çıkar çıkmaz düşündüm. ama geç hamile kalıyorum. kalıncada çok seviniyorum, sevinincede yarım kalıyor, üzülüyorum. Bana dua edin arkdaşlar, bu sıralar bu bebeği çok istiyorum. eylüle kadar olmazsa tedaviye başlıyacağım. Hiçte hastane doktor görmek istemiyorum. iki arada bi deredeyim.
yazdıklarını okudum ve cok uzuldum dayaynılır gıbı degıl allah sabır versın bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım dunya basıma yıkıldı 10 haftalıkkende ıkızını kaybetmıstım herseyı mukemmel gıden bır bebek bıanda kalbı duruyo bunasıl bırsey dıyosun esım yurtdısındaydı hamılelıgımı hıcgormemıstı dogumdan 2 ay sonra gelcektı ve bız kızımla babsını karsılıycaktık malesef ben dogumdayken o geldı ve ben kızının cenazesıyle karsıladım esımı o canlı bedenını kucagına almayı hayal ederken onun elıne cesedını verdıler ve elıyle gomdu kızını allah kımseye yasatmasın bu acıyı hersey bı sınav bızım sınavımızda bu yaradnadan geldı bısey demek haddımıze degılbılıyorum ama cok zor evlat acısı allah herseyın hayırlısını versın acını uerkten paylasıyorum...
Sağol canım, burdaki melek anneleriyle biraya geldik, bizleri bizden başka kimse anlayamıyor.
Çok acı çekmişsin canım. Allah bu tarafta olmasada öbür tarafta mukafatını illaki verecektir. Sabırlı güçlü olmak lazım. bende 8 saat sunni sancılarla, yalvara yalvara bağıra bağıra doğurdum işte, ateş düştüğü yari çatır çatır yakıyor. O doğumda hep şöyle dua ettim, allahım düşmanımın dahi başına verme. Sabrediyorum. Yeniden bir bebek istiyorum. 40 kım çıkar çıkmaz düşündüm. ama geç hamile kalıyorum. kalıncada çok seviniyorum, sevinincede yarım kalıyor, üzülüyorum. Bana dua edin arkdaşlar, bu sıralar bu bebeği çok istiyorum. eylüle kadar olmazsa tedaviye başlıyacağım. Hiçte hastane doktor görmek istemiyorum. iki arada bi deredeyim.
Konuşacağız bunları hep zerdal. Beraber kararlar vereceğiz ve istişare kararı olacağı için de doğru kararlar olacak inş Rabbimin izniyle.
Çnk bnm de sizlerin yardımına ihtiyacım var. diğer insanlar anlamıyor , ''bu da sürekli gebe'' diyorlardır.
'' hala da doğurmaya çalışıyor'' diyorlardır.
Bna da yardımcı olursunuz deği mi:)
yazdıklarını okudum ve cok uzuldum dayaynılır gıbı degıl allah sabır versın bende 26 gun once 34 haftalık kızımı kaybettım dunya basıma yıkıldı 10 haftalıkkende ıkızını kaybetmıstım herseyı mukemmel gıden bır bebek bıanda kalbı duruyo bunasıl bırsey dıyosun esım yurtdısındaydı hamılelıgımı hıcgormemıstı dogumdan 2 ay sonra gelcektı ve bız kızımla babsını karsılıycaktık malesef ben dogumdayken o geldı ve ben kızının cenazesıyle karsıladım esımı o canlı bedenını kucagına almayı hayal ederken onun elıne cesedını verdıler ve elıyle gomdu kızını allah kımseye yasatmasın bu acıyı hersey bı sınav bızım sınavımızda bu yaradnadan geldı bısey demek haddımıze degılbılıyorum ama cok zor evlat acısı allah herseyın hayırlısını versın acını uerkten paylasıyorum...