• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

:43: inan söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum Allah sabır versin demekten başka, ben bu kadar üzülürken bide senn :25: umarım tekrar bebeğini kucağına alır ve onunla bir ömür geçirirsin

OOyy oyyy.. Demek biliyorsun o kardeş bekleyişlerini.. Sonraki hayal kırıklığını.. Ve sırf o hissetmesin diye acımızı yaşayamışımızı.

İşte bn o duyguyu iki kere yaşadım. 2009 eylül 2010 kasım.

Dualar için çookk tşk.Rrabbim seni de babasını da çocuklarınızı da hepp beraber etsin sonsuz cennetinde

ah canım bilmezmiyim.hemde nasıl.bende aynen senin gibi onun yanında acımı yaşayamadım.okuldan gelme vaktinde yüzüme maske taktım.yoksa yavrum hepten kendini bırakacaktı.benim kızımda soruyor.anne tekrar kardeşim olursa oda ölürmü diye inan cevap bile veremiyorum.seninki 2kez yaşamış.rabbim kızınada dayanma gücü ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kardeş versin.tekrar hayal kırıklığı yaşatmasın.

yazdiklarini okurken tüylerim ürperdi seni cok iyi anliyorum cnm bende iki melegimi cennete yolladim benimkiler kücüktü gene öyle avuttum kendimi bide senin kizin varmis ne güzel benim hic yok 7ay icinde 2düsük yasadim ins bidaha yasamayiz gercekten zor durum :14::14::14: eger yeniden bi hamilelik düsünüyosan tedavini ol bende öyle yapcam Allah sabir versin bize

çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin canım bir yandan mutlu ol çünkü cennet kapısında 2 meleğin yanında olcak hatta belki de sağ ve sol omuzlarındalar unutma bunu annelerii öpyorum :71:

allah sabır versın, ıyı kı kızın varmış, yoldaş olmuş sana, allah onu size bağışlasın

Biliyormusun prop demirdeki hamıleliğinle beraberdık. 8 şubattı SATım.
2010 kasım annelerını gün be gün takip ettim.
Ama 2009 aralık annelerinden dilim yandığı için, her şey yarım kaldığı için paylaşıma gitmedi elim.
Senle ilgili herrrr şeyi biliyorm. Tam bnm kafamdan derdım eşime.
normal doğumu nasıl istediğini, nasıl erken doğuma gittiğini, burcunameyi, herrrrşeyini biliyorum.
bizden 10 gün kadar önce doğdu demir.
Neyse propcum, sana o sıralar( iyi günlerimde) hep ulaşayım dedım, ama olmamıştı.
kader böyle bi paylaşımaymış.....
dileklerin için tşk.

:43: inan söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum Allah sabır versin demekten başka, ben bu kadar üzülürken bide senn :25: umarım tekrar bebeğini kucağına alır ve onunla bir ömür geçirirsin

Üzülmek? O nasıl bir şey? Bu, dağlar taşlar parçalayacak bir yumruk gibi hayatımda, her gün yüzüme yüzüme iniyor.

Bbnm acımı bu şeklide paylaştığınız, duada bulunduğunuz için nasıl tşk etsem az.

Allah razı olsun

yazdiklarini okurken tüylerim ürperdi seni cok iyi anliyorum cnm bende iki melegimi cennete yolladim benimkiler kücüktü gene öyle avuttum kendimi bide senin kizin varmis ne güzel benim hic yok 7ay icinde 2düsük yasadim ins bidaha yasamayiz gercekten zor durum :14::14::14: eger yeniden bi hamilelik düsünüyosan tedavini ol bende öyle yapcam Allah sabir versin bize

Rabbim sabrını versin, bebeklerin ve sevdiklerinle ebedi saadet, bir an önce de sağlıklı akıllı imanlı ahlaklı bebeğini kucağına versin inş. :)

(iyi günlerinizde tabi ki)

Biliyormusun prop demirdeki hamıleliğinle beraberdık. 8 şubattı SATım.
2010 kasım annelerını gün be gün takip ettim.
Ama 2009 aralık annelerinden dilim yandığı için, her şey yarım kaldığı için paylaşıma gitmedi elim.
Senle ilgili herrrr şeyi biliyorm. Tam bnm kafamdan derdım eşime.
normal doğumu nasıl istediğini, nasıl erken doğuma gittiğini, burcunameyi, herrrrşeyini biliyorum.
bizden 10 gün kadar önce doğdu demir.
Neyse propcum, sana o sıralar( iyi günlerimde) hep ulaşayım dedım, ama olmamıştı.
kader böyle bi paylaşımaymış.....
dileklerin için tşk.

canım, hiç tanımıyorum seni ama aynı yolda yürümüşüz meğer beraber. ağladım biraz önce burda, çok içim yandı, oğluma sarıldım ağladım, senin yaşadıklarını tahmin bile edemem ben...

kızın için hep dua edicem, hep yanında olsun, parmağının kesildiğini bile görme, allah hiçbir acısını yaşatmasın sana. ve yeniden cesaret edip de bir bebek daha yapmaya karar verirsen, rabbim mutlu sona ulaştırsın işallah. bu kadar acı sığmış ya o kalbine, mutluluk hepsini silsin süpürsün, herşey gönlünce olsun

çok üzüldüm canım allah rahmet eylesin canım bir yandan mutlu ol çünkü cennet kapısında 2 meleğin yanında olcak hatta belki de sağ ve sol omuzlarındalar unutma bunu annelerii öpyorum :71:

Bi sürü bi sürü bi sürü tşk ederim:) ne güzel şeyler yazmışsın.

Allahım sana ve sevdiklerine yaşatmasın, bizleri de inş iyi günlerimizde evlatlarımızla güldürsün

ah canım bilmezmiyim.hemde nasıl.bende aynen senin gibi onun yanında acımı yaşayamadım.okuldan gelme vaktinde yüzüme maske taktım.yoksa yavrum hepten kendini bırakacaktı.benim kızımda soruyor.anne tekrar kardeşim olursa oda ölürmü diye inan cevap bile veremiyorum.seninki 2kez yaşamış.rabbim kızınada dayanma gücü ve en kısa zamanda hayırlı sağlıklı kardeş versin.tekrar hayal kırıklığı yaşatmasın.

Sadece kızımın yaşadıklarını ve konuşmalarını yazsam kitap olur.
Geçenlerde diyor ki; Allah bana kardeş veriyo, bn seviniyorum hazırlanıyorum onu özlüyorum, sonra da alıyor, bir daha kardeşim olursa hiiççç hazırlanmıycammmm.

Eve kedi alalım kardeşim olsun o bnm diyor..
Hele yazdığı mektuplar...Hem gebelıklerınde hem de öncesinde.

Daha okula başlamamıştı, okuma yazma bildiği için ona herrr gün masal okuyordu, bnden çok konuşuyordu onunla. Peygamberimizi anlatıyordu ona.

Sadece kızımın yaşadıklarını ve konuşmalarını yazsam kitap olur.
Geçenlerde diyor ki; Allah bana kardeş veriyo, bn seviniyorum hazırlanıyorum onu özlüyorum, sonra da alıyor, bir daha kardeşim olursa hiiççç hazırlanmıycammmm.

Eve kedi alalım kardeşim olsun o bnm diyor..
Hele yazdığı mektuplar...Hem gebelıklerınde hem de öncesinde.

Daha okula başlamamıştı, okuma yazma bildiği için ona herrr gün masal okuyordu, bnden çok konuşuyordu onunla. Peygamberimizi anlatıyordu ona.

benim kızımında çok hayalleri vardı.onun o yıkılışını görmek beni çok üzüyor.kolu kanadı kırıldı.şimdi rüyalarını,onunla konuşmalarını anlatıyor.anneciğim bu yaşımda kardeş acısı yaşadım diyor.kardeşinin olmasını çok istemişti,çok sevinmişti.en çok onun için üzülüyorum.rabbim yavrularımıza ve bizlere sabırlar versin.imtihanımızı isyan etmeden layıkıyla verebilmeyi nasip etsin.her isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Basin sagolsun arkadasim Allah bol sabir versin.Burda hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz. Carsamba gunu oglumun dogum gunu 1 yasina girecek ama yanimda kucagimda degil oglumsuz oglumun dogum gununu kutlayacagiz maalesef...Ama onlar en guzel yerde, hayirlisi böyleymis diye teselli edebiliyoruz kendimizi sadece...Ama icim ilk günkü gibi cok aciyor hala... Allahim tekrar bu acilari, daha kötüsünü tekrar yasatmaz hicbirimize insallah....Allah sana esine kizina saglikli uzun ömürler versin insallah tekrar düsünürsen dogacak bebisinede ....

Basin sagolsun arkadasim Allah bol sabir versin.Burda hepimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz. Carsamba gunu oglumun dogum gunu 1 yasina girecek ama yanimda kucagimda degil oglumsuz oglumun dogum gununu kutlayacagiz maalesef...Ama onlar en guzel yerde, hayirlisi böyleymis diye teselli edebiliyoruz kendimizi sadece...Ama icim ilk günkü gibi cok aciyor hala... Allahim tekrar bu acilari, daha kötüsünü tekrar yasatmaz hicbirimize insallah....Allah sana esine kizina saglikli uzun ömürler versin insallah tekrar düsünürsen dogacak bebisinede ....

Aynı duyguları duymak güzel çnk anlaşıldığını bilmek güzel.

Bazı cümleler boşa değil inan. ''Bizler seçilmiş kullarız'' '' Allah sevdiği kuluna dert verirmiş'' '' Bu dünya imtihan dünyası'' vs vs vs

Hele ki, bu dert peygamber derdi. Rabbim en sevddiği, dünyayı hürmetine yarattığı iki cihan sevgilsi peygamberimize bu derdi vermiş.

Ki dert demiyorum biliyorsundur. İnsanın çocuğunun günahsız cennete seçilmesi dert olur mu.....

Sen de kendini yıpratma doğum günü diye. İyi insan olduğumuz sürece, geçen günler onlara yaklaştığımız günler. Öyle düşün oldu mu? :)

Offff.. Ne doğuruş hem de.

İnan ki yaşadığımın hislerimin çoğunu yazmadım bile.

Rabbim sni de o ikizlerinle sevdiklerinle, diğer çocuklarınla cennette sonsuzluğu nasip etsin inşallah:)

Aminn canım..Günlerce kötü bir rüya gördüğümü ama uyanacağımı düşündüm..herşey gerçekti halbuki..avucuma doğan 2 küçük bedeni ertesi gün morgdan çıkan kıpkırmızı olmuş küçücük bedenlerini ,kefenlerini öptüm öptüm..eşimle kendi ellerimizle gömdük..şimdi kardeşleri ile avunuyoruz..ama onların acısı içimizde hala sızım sızım sızlıyor..Allah öbür dünyada onları kucaklamayı nasib eder inşallah...bu umut ile yaşıyorum...

Son düzenleme:
Bi sürü bi sürü bi sürü tşk ederim:) ne güzel şeyler yazmışsın.

Allahım sana ve sevdiklerine yaşatmasın, bizleri de inş iyi günlerimizde evlatlarımızla güldürsün

amin canım benim kendine ve yanındaki meleğine cici bak emi :61:

Back