Allah sabır versin
cnm cook üzüldüm okurken inan ki...ama allah sana 1 evlat bahşetmiş..sağlıklı bi evlat..kendini onunla teselli et...dua et..bol bol...inşallah ikinci sağlıklı bebeğinide nasip eder....
Allah sabırlar versin canım...Eski yaşadıklarım aklıma geldi..Ben de ilk ikiz bebeklerimi ayakta doğurmak zorunda kalmıştım....(((((
kelimelerin bittiği bir an......
allah bidaha bzlere kmseye bu acıları yaşatmasın başın sağolsun cnmm
çok acı Allah sabır versin, herşey sınav bizim için, sabrettiğin için isyan etmediğin için cennette şefaatçin olacaklar meleklerin...
yok soz...bıttı :85: allah mukafatınızı artırsın yasadıgınız acının bedelı olarak...o bebegın nefes alıp vefat etmesı kurtulusunuz olucak kardesım.. rabbım ardında tesellısını koymazmı hıc...
inşlh cnmm amin....n__a__z seni de takip ediyorum canım. Her şeyin bilincindeyiz bizler çok şükür.
Sende de onu farkettim.
Bizleri iki dünyada da sevindirsin Allahım innnnşallah:)
Acıların en büyüğünü hemde 2 kez yaşamışsın gözyaşları içinde okudum.kalbimin ta derinlerinde hissettim acını.Rabbim hiç bir anneyi evladıyla sınamasın.
Rabbim sabır versin arkadaşım yavrunada dilediği beklediği kardeşi tez vakitte sağlıkla gelsin inşallahh
rabbim sana,eşine,ailene büyük sabırlar versin.okurken gözyaşlarımı tutamadım.hepimiz bu acıyı farklı boyutlarda yaşıyoruz.iyiki yavrun var.en azından onun kokusu acılarını biraz olsun hafifletir.benim kızımda 9 ay boyunca karnımı sevdi.daha birgün öncesi tanışmamıza az kaldı diye karnımı sevip,öpmüştü.seni çok merak ediyorum diyordu.sonuç böyle olunca yaşadığı hayal kırıklığını anlatamam.bana hergün rüya anlatıyordu.inşallah bu dünyada yavrularımızı koklayıp sevemesekde ahirette onları bebek halleriyle sevebilecekmişiz.inşallah yavrularımız bizlere şefaatçi olurlar.allah kızına uzun ömür sağlık versin.inşallah en kısa zamanda tekrar hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?