Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

bekarlarda utanma duygusu iyidirrrr

ozaman persembeye bitirelim,

canim sen bizim face gizli örgütümüze üye degil misin? Esmeray bilgileri orda....

Esmeray yasakladı mı bilgilerinin burada paylaşımını?

msnde yok 2 gündür. yaşayamadık seevinç.

izin verdiyse yazın şuraya gaari. (ya da özelime)

ne boş geliyo insana değil mi?

bi arkadaşım 12 haftalık hamile bebeğine ayakkabı almış,kesin başına bişey gelmez bunun doğurur dedim içimden

hepimiz mi bu kötü duygudayız yaaa..

''gamsızlar doğururrrrrrrr, ilgililer dikkatliler zorlanırrrrr...''

hepimiz mi bu kötü duygudayız yaaa..

''gamsızlar doğururrrrrrrr, ilgililer dikkatliler zorlanırrrrr...''

ben her konuda bütün melek annelerinin aynı şeyi düşündüğünü düşünüyorum,acı ortak olunca düşündüklerimizde aynı oluyo ne yazıkki

canim, bu senin 2. hamileligin degil mi? nasil duygular yasadin?

evet özlemcim...bebeğimi kaybettikten 7 ay sonra hamile kaldım çok şükür...hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemedim bile,ilk düşündüğüm kalbi atıyomu oldu...ve hala aklımda o düşünce var...sekizinci haftamda kanamam oldu korkuttu bizi sıpa,hastanede yattım sonra 20 günde evde,kasıklarımdaki ağrı devam edincede doktorum 45 gün rapor verdi,ultrasona her girdiğimde dizlerim titriyo,nefesim kesiliyo,eşim elimi tutuyo o sırada eğer sıkıyosa kesin bebişin kalp atışını görmüştür diye rahatlıyorum...hergün dua ediyorum,her aklıma geldiğinde,her ezan sesinde elimi karnıma koyup ihlasla fatiha okuyorum...bide el doppleri aldım...gerçi onun zararı varmı bilmiyorum ondan da tedirginim

ah canim! ben de sana dua edicem artik.... isimiz ne kadar zor dimi kizlar, cevremde kimse böyle tedirginlikler yasamiyor, herkesin agzinda bir cümle "hamilelik bir hastalik degildir, keyfini cikariyorum" gel de cildirma....
bacaklarimiz titriyor, kalbimiz agriyor, bunu onlarin anlamasi mümkün degil... Sen kendine dikkat et canim, yorma kendini, bol su ic, omega 3 yag asiti haplari(DHA orani yüksek) al cok yararli bebegin beyin gelisimi ve göz gelisimi icin.... doppleri de fazla kullanma.
Allahin izniyle bebeginize kavusacaksiniz....

son konuşmaların cvbını yarın yazacağımmm..

uçar bu topal kuş:)

öptümmm hyrlı gecelerr...

aminn canım benim inşallah hepimiz kavuşuruz,birgün burda bebeğimin gazı var demek öyle çok istiyorumki anlatamam...özlem sana ismimi mesaj atıcam olurmu ben isimle dua etmeyi seviyorum çünkü..

kızlarr esmeray yok bılıyosnz bana ozelden msj atın ben ekleyım sızı ıkımz ekleyebılıyorz grup cokkk gızlı:)sadece melk annelırı orda resımlr falan ekledık oyüzden gızlı güzel dıleklerınz ıcın tesk,ler nkop kıymetını bılmezmıym nıçç hemde nasıl

canım benim ( allahım bu acıları bir daha yaşatmasın...sanırım hamile kalırsam bundan sonra o usg ye her girdiğimde kalbine bakıcam kuzumun (( inşallah hayırlısıyla kucağına alacaksın arkadaşım...dopleride druna sor derim ben ekim anneleri topiğindeydim sanırım 20. Haftadan sonra kullanın diyordu dr arkadaşın...

madeofhonor endişelerini mümkün olduğunca kendinden uzak tutup güzel şeyler düşünmeye çalış.inşallah bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…