ben bu aksam cok kötü oldum ya... Arkadasimizin esi hamile 21. hafta falan sanirim. bugün esim kocasiyla karsilasmis, bebegin odasini hazirliyorlarmis, mobilyalari gelmis, yardim edermisin tasimaya diye sormus. esim de tabi demis. bana söyleyince, birden bütün yasadiklarim film seridi gibi gözümün önünden gecti.. biz oglumun mobilyalarini, esyalarini kaldiriyoruz aglaya aglaya, millet zevkle, heyecanla kuruyorlar. kiskanmiyorum ama icime de oturmuyo degil... bütün aksam agladim
ben bu aksam cok kötü oldum ya... Arkadasimizin esi hamile 21. hafta falan sanirim. bugün esim kocasiyla karsilasmis, bebegin odasini hazirliyorlarmis, mobilyalari gelmis, yardim edermisin tasimaya diye sormus. esim de tabi demis. bana söyleyince, birden bütün yasadiklarim film seridi gibi gözümün önünden gecti.. biz oglumun mobilyalarini, esyalarini kaldiriyoruz aglaya aglaya, millet zevkle, heyecanla kuruyorlar. kiskanmiyorum ama icime de oturmuyo degil... bütün aksam agladim
esmeray nkop cok gecmısss olsun kızlarr..bugun dayım aradı bebegın olumunden bır ay sonra cunku tam 12 yıl once ıkız kız bebekerı acık olan camlara cıkmıslar bırı bı tarafa dıgerı bı tarafa o sırada dayım namazda ananem mutfakta dalgınlık ıste beyza ve ahsen ısımlerı ahsen 7.kattan dusmus ve dayım namazda slm verdıktenn sonra ananeme herlade bırının cocugu dustu cok kotu ses geldı demıs pencereden bakmıslarkı akhsen kucuck bedenıyle yerde beyza hala camda kardesıne bakıyo dayım sokta kosa kosa bebgı almaya ınıyo ananem sokta beyzayı tututo yengemse okulda ogretmen hıcbıseyden haberı yok hastaneye gıdıyo mınık ahsen hala yasıyo gece 3 e kadar dayanıyo mınık yuregı ve duruyo tek tesellı ıkısınınde dusmmemesı oluyo ama gıdenın acısı yurek deglıyo dayımın sozu o bıze emanettı allah verdı allah aldı bugun ılkkez konustuk nasılsın ıyımısın dedı cok sukur dedım senı arayamadım elım varmadı telefona dedı ne dıyecegımı ne konusacagımı bılemedım sanmakı dayım unuttu aramadı aklımdan hıc cıkmadın cok uzuldum cok dedı sabret allahta geldı dayan dedı haklısın dedım artık uzulmuyorum benım cocuklarım cennette bızı beklıyo ıns.yanlarına gıtmeyı hakederız dedım daha fazla konusamadı sesı tıtredı kapadık emınım oda benım gıbı kapatınca aglamıstır damdan dusenın halınden yalnızca damdan dusen anlar...
İyi yapmışsın gğvenilir birine kendini anlattığına. bekliyoruz bakalım senin genetikten iyi haberlerini chnb.
Eşim de şşimdi bana dedi, bu hafta bir muayene olalım mı kadın doğumcuya diye. :S (hep kaçıyordu aslında düşünmekten)
ne zaman olmuştu kaybın?
güyaaa ona göre kendime ekmek çıkarıcaam da..
esmeray nkop cok gecmısss olsun kızlarr..bugun dayım aradı bebegın olumunden bır ay sonra cunku tam 12 yıl once ıkız kız bebekerı acık olan camlara cıkmıslar bırı bı tarafa dıgerı bı tarafa o sırada dayım namazda ananem mutfakta dalgınlık ıste beyza ve ahsen ısımlerı ahsen 7.kattan dusmus ve dayım namazda slm verdıktenn sonra ananeme herlade bırının cocugu dustu cok kotu ses geldı demıs pencereden bakmıslarkı akhsen kucuck bedenıyle yerde beyza hala camda kardesıne bakıyo dayım sokta kosa kosa bebgı almaya ınıyo ananem sokta beyzayı tututo yengemse okulda ogretmen hıcbıseyden haberı yok hastaneye gıdıyo mınık ahsen hala yasıyo gece 3 e kadar dayanıyo mınık yuregı ve duruyo tek tesellı ıkısınınde dusmmemesı oluyo ama gıdenın acısı yurek deglıyo dayımın sozu o bıze emanettı allah verdı allah aldı bugun ılkkez konustuk nasılsın ıyımısın dedı cok sukur dedım senı arayamadım elım varmadı telefona dedı ne dıyecegımı ne konusacagımı bılemedım sanmakı dayım unuttu aramadı aklımdan hıc cıkmadın cok uzuldum cok dedı sabret allahta geldı dayan dedı haklısın dedım artık uzulmuyorum benım cocuklarım cennette bızı beklıyo ıns.yanlarına gıtmeyı hakederız dedım daha fazla konusamadı sesı tıtredı kapadık emınım oda benım gıbı kapatınca aglamıstır damdan dusenın halınden yalnızca damdan dusen anlar...
ceyda'cım dayınada ALLAH sabırlar versin.dünyaya getirip büyümesine şahit olup sonrasında kaybetmek daha da zordur sanırım.karşılıklı acılar aynı olunca insan, teselli için söylenen sözlerin ne kadar yetersiz kaldığını bilince karşısındakine ne söyleyeceğini bilemiyor.inşallah kızı dayına ve yengene şefaatçi olur.bu dünya zaten geçici.önemli olan ebedi hayatta yüzümüzün gülmesi.ALLAH inşallah hepimizin yüzünü güldürür.
amın canım ıns.olumunden sonra dayımın ruyalrına gırmeye baslamıs geceelrı basucuna gelıp dayımı ızlıyomus o bı melek ama yıne de urkmus dayım kzım gelme artık urkuyorum demıs ve bıda gelmemıs cok etkılenmıstım bundan bazzen gormedgıme ıyımı yaptım kotumu yaptım bılmıyorum allah hepımızın hakkında hayırlısını versın...
gerçekten çok etkileyic.ben kızımı henüz hiç rüyamda görmedim.çok istiyorum ama henüz rüyalarıma gelmedi.görüp görmemeyi hiç sorgulama canım.görseydin hiç aklımdan çıkmıyor acaba görmeseydim mi diye düşünürdün.bana da o kadar yalvarmama rağmen göstermediler.bölük pörçük yoğun bakım anılarında ben ağlarken nöbetçi dr.dr olarak değil abin olarak söylüyorum,görme.hayalinde hayal ettiğin gibi yaşat kızını dedi.eşimde onayladı.bende göremedim.belkide böylesi bizim için daha hayırlıdır canım.bilemeyiz ki.....
baktırmadım özlemcim
kan değerlerne nkob da baktır dedi
bilmiyorum artık neden ekmek dışında bişi yiyemiyorum
niye böyle oldun ki canim ya..... mide sorunun var mi önceden.. hafif bir corba yapsan, yayla corbasi gibi, belki iyi gelir...
ya kusura bakma da özlemcim düşüncesizlik etmişler
sonuçta sizin anılarınızn depreşeceğini bilmeleri lazımdı
çok üzüldüm sana da ya
Gerçekten patavatsızlarmış. İnsan böyle bir teklifi değil yapmak aldıklarını söylemez bile. Bence eşin gitmesin. 21. hafta çok erken ayrıca. Bir söz vardır doğmamış çocuğa don biçilmez diye. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin...
canım benim ALLAH sabırlar versin.ağla içine atma sakın.ne kadar zor değilmi?benimde annem dün komşumuzun kızı hamileymiş,kanaması varmış dedi.üzülürüm diye bana söylememiş.dün akşam kanaması varmış dr'a gidecekmiş dedi.dediğin gibi biranda benimde yaşadıklarım hamileliğim gözümün önünden geçti.annemin yanında ağlayamadım ama sonra......bende asla kıskanmıyorum ama hamile ve yeni doğum yapmış birini görmeye dayanamıyorum.
bu kadar üzülürken eşyaları en toplamasaydın keşke.bizimkiler bir takım hastane çıkışını unutmuşlarda ben onda bile kötü oldum.diğerlerini ben eve gelmeden kaldırmışlar.
hepsi zor.çok zor.rabbim hepimize dayanma gücü versin.bu günlerimiz inşallah tez zamanda geçer,sırayla nasıl acılarımızı paylaşıyorsak sevinçli günlerimizide paylaşırız.
bence de özlem eşin gitmesin
nasıl insanlar ya acınıza saygı duymamışlar özlem bunu diyebilirim
sagolun kizlar.... insanlar böyle, ama ben yine de art niyetli olmadiklarina inanmak istiyorum, sadece düsüncesizler, halden anlamiyorlar... kaybimizi beyaz esya kaybi gibi algiliyorlar, "Üzülme, yenisini alirsin"....
" Mesnevi'de anlatıldığı üzre bir gün bir bilge, kendi türleriyle uçmayı reddeden iki ayrı cins kuşa rastlar yol kenarında. Hayli merak eder bu iki farklı yaratığın nasıl olup da kendi aileleriyle, ait oldukları yerlerde yaşamak istemediklerini,nasıl olup da bir "yabancı"yı kendi kardeşlerine yeğlediklerini. Biri karga, biri leylek... O kadar farklıdır ki kuşlar, ihtimal veremez birbirlerini sevdiklerine, türdeşleriyle değil de birbirleriyle uçmayı yeğlediklerine. Öyle ya, karga dediğin kargalarla uçmalıdır, leylek dediğinse leyleklerle.Yaklaşır ve merakla inceler kuşları. Ta ki ikisinin de topal olduğunu keşfedinceye kadar. Ozaman anlar ki birlikte kaçar, birlikte uçar, beraber yaşamaları beklenenlerin yanında tutunamayanlar.O zaman anlar ki, sahip oldukları değil, sahip olamadıklarıdır kimilerini birbirlerine yakın kılan. Topal kuşlar birbirlerinin arızalarını bilir, sömürmek ya da örtmek yerine kabullenirler öylesine. En sahici dostluklar ortak varlıklar üzerine değil, ortak yoksunluklar üzerine kurulanlardır. Aynı şekilde zengin, aynı şekilde mesut olanların ortak paydaları sabun köpüğü gibidir, uçar. Ortak acı, ortak hüzün , ortak pürüzdür esas yakınlaştıran, yaklaştıran."
Evet kızlar, bu satırları sizlerle paylaşmak istedim. Biz buradaki topal kuşlar misaliyiz. Ortak acılarımızdır gerçekten bizleri yakınlaştıran. İnşallah buralarda birbirimize destek olacağız, birbirimizi hiçi görmesek de birbirimize destek olacağız...(Daha önce de rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların yazıştığı topikte paylaşmıştım bu yazıyıpaylaşmıştım bu yazıyı)
sanırım üşüttüm özlemcm
sabahtan beri sadece 2 elmayla ayakta duruyorum
akşam acile götürecek eşim onu bekliyorum
cok gecmis olsun..insallah önemli bisey degildir.. özelden yazar misin aksam döndükten sonra
sanırım üşüttüm özlemcm
sabahtan beri sadece 2 elmayla ayakta duruyorum
akşam acile götürecek eşim onu bekliyorum
cok güzel... Of of....topal kuslar misali, aynen öyle hissediyorum kendimi...
tmm özlemcim muhakka haber veririm
kan sayımı yaptırayım bir de serum versinler mi burası küçük bi yer
hastanedekiler stajerler malesef
iki üç gündür bişi yiyemiyorum ii gelir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?