Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Gerçekten patavatsızlarmış. İnsan böyle bir teklifi değil yapmak aldıklarını söylemez bile. Bence eşin gitmesin. 21. hafta çok erken ayrıca. Bir söz vardır doğmamış çocuğa don biçilmez diye. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin...

canım benim ALLAH sabırlar versin.ağla içine atma sakın.ne kadar zor değilmi?benimde annem dün komşumuzun kızı hamileymiş,kanaması varmış dedi.üzülürüm diye bana söylememiş.dün akşam kanaması varmış dr'a gidecekmiş dedi.dediğin gibi biranda benimde yaşadıklarım hamileliğim gözümün önünden geçti.annemin yanında ağlayamadım ama sonra......bende asla kıskanmıyorum ama hamile ve yeni doğum yapmış birini görmeye dayanamıyorum.

bu kadar üzülürken eşyaları en toplamasaydın keşke.bizimkiler bir takım hastane çıkışını unutmuşlarda ben onda bile kötü oldum.diğerlerini ben eve gelmeden kaldırmışlar.

hepsi zor.çok zor.rabbim hepimize dayanma gücü versin.bu günlerimiz inşallah tez zamanda geçer,sırayla nasıl acılarımızı paylaşıyorsak sevinçli günlerimizide paylaşırız.

Allah dayınlara da sabır versin. Bir de onlar daayrı bir vicdan azabı vardır. Pencere olayından dolayı. Allah diğer evladına uzun ömür verir inşallah....

Bence de iyi oldu. Genetik inşallah temiz çıkar da tekrar her şey sil baştan olmaz benim için. Masrafını geçtim burada tüp bebek yapan yer yok. Benim düşüğüm 10 Mayıs 2011'de. Yani daha bir ay olmadı. Bir adet göreyim üstüne diyorum. Erken doğumum da 22 Haziran 2010'da. Senin süren yeterli bence canım...

bence de özlem eşin gitmesin
nasıl insanlar ya acınıza saygı duymamışlar özlem bunu diyebilirim

" Mesnevi'de anlatıldığı üzre bir gün bir bilge, kendi türleriyle uçmayı reddeden iki ayrı cins kuşa rastlar yol kenarında. Hayli merak eder bu iki farklı yaratığın nasıl olup da kendi aileleriyle, ait oldukları yerlerde yaşamak istemediklerini,nasıl olup da bir "yabancı"yı kendi kardeşlerine yeğlediklerini. Biri karga, biri leylek... O kadar farklıdır ki kuşlar, ihtimal veremez birbirlerini sevdiklerine, türdeşleriyle değil de birbirleriyle uçmayı yeğlediklerine. Öyle ya, karga dediğin kargalarla uçmalıdır, leylek dediğinse leyleklerle.Yaklaşır ve merakla inceler kuşları. Ta ki ikisinin de topal olduğunu keşfedinceye kadar. Ozaman anlar ki birlikte kaçar, birlikte uçar, beraber yaşamaları beklenenlerin yanında tutunamayanlar.O zaman anlar ki, sahip oldukları değil, sahip olamadıklarıdır kimilerini birbirlerine yakın kılan. Topal kuşlar birbirlerinin arızalarını bilir, sömürmek ya da örtmek yerine kabullenirler öylesine. En sahici dostluklar ortak varlıklar üzerine değil, ortak yoksunluklar üzerine kurulanlardır. Aynı şekilde zengin, aynı şekilde mesut olanların ortak paydaları sabun köpüğü gibidir, uçar. Ortak acı, ortak hüzün , ortak pürüzdür esas yakınlaştıran, yaklaştıran."

Evet kızlar, bu satırları sizlerle paylaşmak istedim. Biz buradaki topal kuşlar misaliyiz. Ortak acılarımızdır gerçekten bizleri yakınlaştıran. İnşallah buralarda birbirimize destek olacağız, birbirimizi hiçi görmesek de birbirimize destek olacağız...(Daha önce de rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların yazıştığı topikte paylaşmıştım bu yazıyıpaylaşmıştım bu yazıyı)

ceyda'cım dayınada ALLAH sabırlar versin.dünyaya getirip büyümesine şahit olup sonrasında kaybetmek daha da zordur sanırım.karşılıklı acılar aynı olunca insan, teselli için söylenen sözlerin ne kadar yetersiz kaldığını bilince karşısındakine ne söyleyeceğini bilemiyor.inşallah kızı dayına ve yengene şefaatçi olur.bu dünya zaten geçici.önemli olan ebedi hayatta yüzümüzün gülmesi.ALLAH inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

amın canım ıns.olumunden sonra dayımın ruyalrına gırmeye baslamıs geceelrı basucuna gelıp dayımı ızlıyomus o bı melek ama yıne de urkmus dayım kzım gelme artık urkuyorum demıs ve bıda gelmemıs cok etkılenmıstım bundan bazzen gormedgıme ıyımı yaptım kotumu yaptım bılmıyorum allah hepımızın hakkında hayırlısını versın...

gerçekten çok etkileyic.ben kızımı henüz hiç rüyamda görmedim.çok istiyorum ama henüz rüyalarıma gelmedi.görüp görmemeyi hiç sorgulama canım.görseydin hiç aklımdan çıkmıyor acaba görmeseydim mi diye düşünürdün.bana da o kadar yalvarmama rağmen göstermediler.bölük pörçük yoğun bakım anılarında ben ağlarken nöbetçi dr.dr olarak değil abin olarak söylüyorum,görme.hayalinde hayal ettiğin gibi yaşat kızını dedi.eşimde onayladı.bende göremedim.belkide böylesi bizim için daha hayırlıdır canım.bilemeyiz ki.....

Ben gördüm hem de hayatımda ilk kez vefat etmiş birini malesef ki evladımı görmüş oldum. Tek tesellim vefatından önce gördüğümde çok halsiz, bitkindi ve idrarını yapamıyormuş karnı çok şişti. Definden önce gördüğümde ise nur parçası gibi çok güzeldi. Onu güzel bir haliyle hatırlayacağım. Zaten bebekler ölüm anında acı çekmezlermiş. Mutlu şekilde ruhlarını teslim ederlermiş. İnanın kızlar yüzü gerçekten öyleydi...

Sevgili Peygamber efendimizi buyurmuş ki;Bir kulun çocuğu ölürse ALLAH meleklerine şöyle söyler,kulumun çocuğunu kapzettiniz mi,melekler evet derler.yani kalbinin meyvesini elinden mi aldınız.melekler yine evet derler.ALLAH tekrar sorar; kulum bu esnada ne dedi .sana hamd etti istircada bulundu derler.bunun üzerine ALLAH TEALA hazretleri şöyle emreder,(ÖYLEYSE ,KULUM İÇİN CENNETTE BİR KÖŞK İNŞA EDİN VE BUNU BEYTÜL-HAMD (HAMD EVİ) DİYE İSİMLENDİRİN)Peygamberimiz çocuğu ölenlere bu müjdeyi vermiştir.

niye böyle oldun ki canim ya..... mide sorunun var mi önceden.. hafif bir corba yapsan, yayla corbasi gibi, belki iyi gelir...

sanırım üşüttüm özlemcm
sabahtan beri sadece 2 elmayla ayakta duruyorum
akşam acile götürecek eşim onu bekliyorum

ya kusura bakma da özlemcim düşüncesizlik etmişler
sonuçta sizin anılarınızn depreşeceğini bilmeleri lazımdı
çok üzüldüm sana da ya

sagolun kizlar.... insanlar böyle, ama ben yine de art niyetli olmadiklarina inanmak istiyorum, sadece düsüncesizler, halden anlamiyorlar... kaybimizi beyaz esya kaybi gibi algiliyorlar, "Üzülme, yenisini alirsin"....

sagolun kizlar.... insanlar böyle, ama ben yine de art niyetli olmadiklarina inanmak istiyorum, sadece düsüncesizler, halden anlamiyorlar... kaybimizi beyaz esya kaybi gibi algiliyorlar, "Üzülme, yenisini alirsin"....

ya tabi artniiyetli değiller ama azcık düşünsünler ya
ne bileyim

cok güzel... Of of....topal kuslar misali, aynen öyle hissediyorum kendimi...

Son düzenleme:
cok gecmis olsun..insallah önemli bisey degildir.. özelden yazar misin aksam döndükten sonra

tmm özlemcim muhakka haber veririm
kan sayımı yaptırayım bir de serum versinler mi burası küçük bi yer
hastanedekiler stajerler malesef
iki üç gündür bişi yiyemiyorum ii gelir diye düşünüyorum

tmm özlemcim muhakka haber veririm
kan sayımı yaptırayım bir de serum versinler mi burası küçük bi yer
hastanedekiler stajerler malesef
iki üç gündür bişi yiyemiyorum ii gelir diye düşünüyorum

komple kan yapsinlar (+karaciger ve pankreas enzimleri), bir de sikayetlerine göre, karnin falan agriyorsa, ultrason yapilabilir karnina. serum canim, eger yeterince iciyorsan gerekli degil, ama tabiiki sonuclara ve durumuna göre, seni görmedigim icin kesin bisey söyleyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…