Sağ ol canım. Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz işte. İnsanlar da anlamıyorlar bizi. Dün akşaüstü komşular geçmiş olsuna geldi. Hiç ağlamadım yanlarında hatta biri 6 aylık biri 7 haftalık hamileydi. Hep olumlu şeylerden konuştum. Takipleriniiyi yaptırsınlar diye önerilerde bulundum.
şuan ağlıyorum inan kendim olmuş gibi üzüldüm evladı beklemenin onun özlemini çok iyi biliyorum o yüzden senin için çok üzüldüm.allah bidaha yaşatmasın inş en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı nur topu gibi bir evladın olur senin için dua edicem inan.....allah sabır versin...
sabah 10 6 çıktı nkob bişeyler ye nane iç dedi
ama nafile biraz uzandım uyumakda istemediğim için pc başına gectim olmadı akşam eşim acile götürsün
ne kadar tanıdık hepimizin hikayesi...ve acımızın tarifi yok ve emin ol bu acıyı sen ve benim gibilerden başka gerçekten anlayan yok...rabbim sabrını versin ve sabrınında karşılığını ver sin arkadaşım..bu en güzel duaydı benim için...allahım bundan sonra yüzünü güldürsün inşallah dularımdasın...
selammmmmmmmm nasılsınız arkadaşlarrr dua işini naptınız 244 tane bendeydi 1 haziranda başlıyoruz degilmi unuttum sanmayın
Sen gelmişsin de bn gelemedim özlemciğim..
şiddetli grip olmuşum, gözüm bişey görmüyordu, yastıktan başka
karşılaşıcazz inş bi an önce, hadi bekkliyorum
ya kızlar bnm de iştahım yok midem ekşiyor bulanıyr başım dönüyor
sakın yanlış anlamayın gebe filan değilim ahh keşke olsam:)
neden acaba ya 2 gündür hiç ii dğilim
risk olmayınca hele ilk hamilelikte bunları yaşamak çok zordur.beni dr'um 40'ım çıkınca üniversite hast. yolladı.orada pıhtılaşmayla ilgili kan alındı.mayıs ayı bşında onlar çıktı.trombofili paneli diyorlar.asistanlar eksik istemişler.hoca başka tetkiklerde istedi.şimdi onları bekliyorum.iyiki normal doğum yaptırmışlar.genelde bu tür durumlarda acil sezeryana alıyorlar.fizik olarak iyi olsakta psikolojimiz kötü.inancımız olmasa dayanmak gerçekten çok zor.rabbim hepimizin sabrını arttırıp dayanma gücü versin.
iyi yapmışsın canım.iyi ki ağlamamışsın.rabbim inşallah bizlere tekrar o duyguları yaşatacak.bizim imtihanımız böyleymiş.hiç hamile kalamayan doğum yapması imkansız olanlarda var.kuluz,hepimizin imtihanına bir vesile var.
inşallah isyana girmeden sabır ve tevekkülle bu günlerin üstesinden gelebiliriz.
ya kızlar bnm de iştahım yok midem ekşiyor bulanıyr başım dönüyor
sakın yanlış anlamayın gebe filan değilim ahh keşke olsam:)
neden acaba ya 2 gündür hiç ii dğilim
Evet uzak sayılmayız, ve inşaallah görüşürüz.
Dua edicez, edilicezz ve ettiricezzz.. Bn ismini vermedim sayfada, belki istemezsin diye. Ama bn isimli dua ediyorum.Başka dayanağımız yok kiBi de bizi anlayanlar desteğimiz.
Dualarda ezan saatlerini, namaz sonralarını vs vs kaçırmamak lazım.Namaz sonrası tesbihin ardından edilen dua ekilip dikilip yetiştirilen ağacın meyvesini toplamak gibiymiş. kaçırmamak lazımmış bu meyveleri
Son olarak, evet her msja cvp yazıyorum ve bunda hiçç zorlanmıyorum, mecbur hissettiğimden değil, söyleyeceklerim olduğundan.
ÖÖyle biriktirmişim içimde öyle doluyum ki... Her cümleye duygum var her kelimeye gerektiğinde bir tepkim var...
Öyle önerilerde bulunuyor, tebessümle ilgi gösteriyoruz ama, şahsen bnm içimdeki fikir aynen şu;
''bunlar yine doğurur, hoplaya zıplaya gebelik geçirir yne doğurur ama bn?.... ne kadar şanslılar'' diye geçiriyorum.
Elimde değil çok şanslı görüyorum bn insanları.
şansmıdırrrrrrrrrr kısmet midirrrr onu da bilmiyorum...
(msjımı beğnmeme hakkınız var, evet kötüyüm bn kötü)
Bugün 14.00 te hastaneye gittim. İstanbul Memorialden doçent gelmiş. Cem Bey. Ayrıntılı anlattım durumumu. Genetik incelemede sorun çıkmazsa hemen hamileliği dene dedi. 12. hafta serklaj, pıhtılaşma iğnelerine devam. Kolay hamile olduğumu öğrenince yazık olur tüp bebek senin için dedi. Sonuç çıkınca başlayacağız tedaviye...
esmeray nkop cok gecmısss olsun kızlarr..bugun dayım aradı bebegın olumunden bır ay sonra cunku tam 12 yıl once ıkız kız bebekerı acık olan camlara cıkmıslar bırı bı tarafa dıgerı bı tarafa o sırada dayım namazda ananem mutfakta dalgınlık ıste beyza ve ahsen ısımlerı ahsen 7.kattan dusmus ve dayım namazda slm verdıktenn sonra ananeme herlade bırının cocugu dustu cok kotu ses geldı demıs pencereden bakmıslarkı akhsen kucuck bedenıyle yerde beyza hala camda kardesıne bakıyo dayım sokta kosa kosa bebgı almaya ınıyo ananem sokta beyzayı tututo yengemse okulda ogretmen hıcbıseyden haberı yok hastaneye gıdıyo mınık ahsen hala yasıyo gece 3 e kadar dayanıyo mınık yuregı ve duruyo tek tesellı ıkısınınde dusmmemesı oluyo ama gıdenın acısı yurek deglıyo dayımın sozu o bıze emanettı allah verdı allah aldı bugun ılkkez konustuk nasılsın ıyımısın dedı cok sukur dedım senı arayamadım elım varmadı telefona dedı ne dıyecegımı ne konusacagımı bılemedım sanmakı dayım unuttu aramadı aklımdan hıc cıkmadın cok uzuldum cok dedı sabret allahta geldı dayan dedı haklısın dedım artık uzulmuyorum benım cocuklarım cennette bızı beklıyo ıns.yanlarına gıtmeyı hakederız dedım daha fazla konusamadı sesı tıtredı kapadık emınım oda benım gıbı kapatınca aglamıstır damdan dusenın halınden yalnızca damdan dusen anlar...
kizlar noluyo, hepiniz dökülüyosunuz....
Gecmis olsun canim, üsüttün mü, yoksa yedigin bisey mi dokundu, ya da psikolojimizin bedenimize yansittigi bir durum mu?
sen o zaman kan degerlerine baktirmismiydin? Hersey yolunda dimi...
ben bu aksam cok kötü oldum ya... Arkadasimizin esi hamile 21. hafta falan sanirim. bugün esim kocasiyla karsilasmis, bebegin odasini hazirliyorlarmis, mobilyalari gelmis, yardim edermisin tasimaya diye sormus. esim de tabi demis. bana söyleyince, birden bütün yasadiklarim film seridi gibi gözümün önünden gecti.. biz oglumun mobilyalarini, esyalarini kaldiriyoruz aglaya aglaya, millet zevkle, heyecanla kuruyorlar. kiskanmiyorum ama icime de oturmuyo degil... bütün aksam agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?