Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

hayırlı olsun nkob.inşallah kızın için ve senin için çok iyi olur.

eskiler der ya tebdili mekanda ferahlık vardır diye.inşallah herşey gönlünce olur.

Amin aminamin.

Hepimiz için inşaallah arkadaşım. Seni de işine başlatıp rahat nefes aldırırsak hyrlısıyla inşallah:)

chnb ye yazmışsın ama, bn üztüme alınacağımı alındım melekannesi

saol bni uyandırma cümlelerin için.. :)

Bazen kendine hükmü geçmiyor insanın, ilginç... (bana özellikle bu olaydan sonra sanki başkalarının fikri hep daha makul gibi gelmeye başladı, güvensizlik midir nedir üzerimdeki:S:S)

Arkadaşlar, chnb arkadaşımız için tüp bebek mi, normal yoldan mı gebelik kararı çıkacak yakın zamanda.

Ilk duamız bu arkadaşımız adına olsun..

Nolur herkes aklına geldikçe bir şeyler okusun (bir fatiha veya bir ihlas veya bir tefriciye ne bileyim ne olursa...)ve merakla heyeceanla bekleyen bu arkadaşımızın lehine çıksın karar inşaallah.

Ahh canım ahh benimde biri 8 biri 9 aylık tam gününde ölen meleklerim var rabbim sabırlar versin canım tek sığınak ''o'' ...

Seninle msjlaşmıştık biz bir ara burcu.. bana en yakın seni bulmuştum çnk. iki o şekil kayıp olduğu için sende de..

Allah razı olsun arkadaşım. Allahım sana da sabır ve yeni sağlıklı bebekler versin

canım benim ne demek.bakma bende başkalarıyla iletişimde iyiyim ama iş kendime gelince değişiyor.güvensizlikten değil de şaşkınlık,henüz taşları yerli yerine oturtamadığımız için herhalde.

arkadaşlarım sen böyle değildin bize olsa şöyle derdin,böyle yapardın diyorlar ama nerde o eski melekannesi.bende o eskidendi diyorum.burda sizlerin yazdığı bir kelime,cümle beni öyle ilgilendiriyor,öyle umutlar veriyor ki.

evet diyorum evet benim gibi düşünenler,kendini benim gibi çaresiz ve yorgun hissedenler de var diyorum.

etrafımdaki insanlara bakıyorum herkes giyim,tatil,ev,vs. derdinde.herşey öyle anlamsız ve boş geliyor ki.sizlerden güç ve moral alıyorum.hepinizden ALLAH razı olsun.

dualarım chnb ve tüm melek anneleri için.

Sağ ol canım inan çok duygulandım gözlerim doldu. Kader arkadaşlarımın duasını almak ne kadar güzel. Ben de herkese hep dua ediyorum. Bugün saat 14.00'te tüp bebekle ilgili bir konferansa gideceğim. Şayet lazım olursa bilgim olsun diye. Burası küçük şehir malum her zaman böyle şeyler olmuyor. İnşallah gerek kalmaz da tez zamanda yeniden hamilelik düşünebilirim. Bu arada başka topikten bir arkadaş eşi ve kendi için kanda 100 hücrede genetik testi yaptırmış ve sorun çıkmış onda ve pgt denilen ve döllenme sonrası döllenen yumurtalardan doku sanırım alınıp genetik inceleme yapılacakmış. Bunlardan sağlıklı olanlar yerleştirilecekmiş. Doktorum da bana bundan bahsetti. Genetikten 10 gün sonra gelecek sonuçlarıma göre yeni bir plan başlayacak benim için. Bir de fakülteler 20 hücrede bakıyorlarmış bu kan testine, özelde 100 hücrede. Böyle 20 hücrede bakılıp tüp bebek denenip yine olumsuzluk yaşayan var, en iyisi 100 hücredebakmak imiş. Siz böyle testler yaptırdınız mı? Ben rutin pıhtılaşma, troid filan yaptırmıştım...

Evet aslında ümit olmasa hayat çok zor olurdu. Senin kızınla yaptığın planların hepsini geçen sene kaybettiğim oğlumda oğlum için planladım. Ama olmadı. Hatta bizler doğum izni nedenyle şu ay olsun bu ay olsun yaz tatiliyle birleşir bebek ele avuca gelir planları da yapıyoruz ama tutmuyor, tutmuyor. Allah razı olsun herkesin mesajına cevap yazmaya çalışıyorsun... Bir gün tanışma fırsatımız olsa ne güzel olurdu. Hatay'a yolunuz düşerse beklerim... Çocuklarımız da oynarlar.

Allah razı olsun güzel bir uygulamaya ön ayak oldun...

dualarım chnb ve tüm melek anneleri için.

Sağ ol canım. Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz işte. İnsanlar da anlamıyorlar bizi. Dün akşaüstü komşular geçmiş olsuna geldi. Hiç ağlamadım yanlarında hatta biri 6 aylık biri 7 haftalık hamileydi. Hep olumlu şeylerden konuştum. Takipleriniiyi yaptırsınlar diye önerilerde bulundum.

ya kızlar bnm de iştahım yok midem ekşiyor bulanıyr başım dönüyor
sakın yanlış anlamayın gebe filan değilim ahh keşke olsam:)
neden acaba ya 2 gündür hiç ii dğilim

iyi yapmışsın canım.iyi ki ağlamamışsın.rabbim inşallah bizlere tekrar o duyguları yaşatacak.bizim imtihanımız böyleymiş.hiç hamile kalamayan doğum yapması imkansız olanlarda var.kuluz,hepimizin imtihanına bir vesile var.
inşallah isyana girmeden sabır ve tevekkülle bu günlerin üstesinden gelebiliriz.

belki yediğin birşey dokunmuştur.mevsim değişikli dönemlerinde gastrit ve ülserlerde artışlar olabiliyor.eğer geçmezse acil serviste mide ilacı yazarlar.tansiyonuna bakılır.eğer düşükse o da mide bulantısı,başdönmesi yapabiliyor.

şuan ağlıyorum inan kendim olmuş gibi üzüldüm evladı beklemenin onun özlemini çok iyi biliyorum o yüzden senin için çok üzüldüm.allah bidaha yaşatmasın inş en yakın zamanda hamile kalırsın ve sağlıklı nur topu gibi bir evladın olur senin için dua edicem inan.....allah sabır versin...

sabah 10 6 çıktı nkob bişeyler ye nane iç dedi
ama nafile biraz uzandım uyumakda istemediğim için pc başına gectim olmadı akşam eşim acile götürsün

''bu msjı beğenmedim'' puntosunu bulamadım.

Gören var mı?

Evet uzak sayılmayız, ve inşaallah görüşürüz.

Dua edicez, edilicezz ve ettiricezzz.. Bn ismini vermedim sayfada, belki istemezsin diye. Ama bn isimli dua ediyorum.Başka dayanağımız yok ki Bi de bizi anlayanlar desteğimiz.

Dualarda ezan saatlerini, namaz sonralarını vs vs kaçırmamak lazım.Namaz sonrası tesbihin ardından edilen dua ekilip dikilip yetiştirilen ağacın meyvesini toplamak gibiymiş. kaçırmamak lazımmış bu meyveleri

Son olarak, evet her msja cvp yazıyorum ve bunda hiçç zorlanmıyorum, mecbur hissettiğimden değil, söyleyeceklerim olduğundan.

ÖÖyle biriktirmişim içimde öyle doluyum ki... Her cümleye duygum var her kelimeye gerektiğinde bir tepkim var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…