NKOB, Naz,,,cok sekersiniz :90::90::90:
Kizlar ben simdi cikiyim, aksama yine ugrarim... öptüm
Kizlar ben simdi cikiyim, aksama yine ugrarim... öptüm
Paylaşmakta çok zorlandım. Nasıl ıfade edebilir, nasıl aktarabılırdım bılemıyordum.
paylaşınca evet, o koca aile sımsıkı sarıyor ınsanın etrafını.
tşk ederim ilgine, Allah sana ve sevdiklerine yaşatmasın.
selamlar
Bugün tayin istedim. Evime en yakın okul, hem de kızımın gittiği.
Amacım anılarımdan uzaklaşmak.
Bir de malum, herrr şeyi bilen olunca çevremdekiler, insan çok sorumluluk yüklüyor onlara. ve hatalar kırılan potlar çok üzüyor.
Ama bilmeyen biri bahsettiğinde gebeliğinden bebeğinden vs etkilenmiyorum (elhamdülillah)
Allah huzurlu olacağım, işe yarayacağım, pişman olmayacağım okulda çalışmayı nasip etsin bana inş.
( aynı dileklerim sizin için de, her ortamınız huzur dolsun)
ya gerçekten kelimelerin bittiği an ....sadece okurken bile bu kadar kötü oldum..Allah yardımcınız olsun kızlar allah bu kötü günleri hayırlı sağlıklı evlatlar la unutturur inşallahhhhh...ve sizi gerçekten takdir ettim sabrınıza ve inançlarınızdan dolayı biraz olsun sizi güçlü görünce rahatladım ama inanın ilerde sadece üzücü anılarınız olarak kalıcak bu günler ve evlatlarımızdan mutlu anlarımızdan konuşucaz .....
İnşallah canım istediğin okul olur. Ben de norm fazlası olmuştum. Tayin istedim şu an çalıştığım okuldan daha iyi bir okul oldu. Ama şimdiki okuluma göre biraz daha uzak. İnşallah gönlüne göre olur. Senin arkadaşların demek çok anlayışlı değiller. Ben memnundum okuldan, arkadaşlardan ve öğrencilerimden ama kısmet böyleymiş. Bu arada başka topikten erken gebelik kayıpları yaşayan tüp bebek tuttuğu halde erken haftalardakaybeden bir arkadaş da dua bekliyor. Ona okur musun dmedim ama duası yapılırken onun da ismini zikreder misin: Adı Fatmanur...
.
ismini yazdım fatmanur un.
Başımıza nerde ne geleceğini hiç bilemiyoruz ki chnb. Yeni okul belki de hiç bilmediğin yeni ve güzel olaylar.. bizi bekleyenleri bilmiyoruzz. Araba kullanma durumun varsa uzaklık çok sorun deildir okulda. Daha iyi olmuştur umarım senin için:)
Bugün tayin istedim. Evime en yakın okul, hem de kızımın gittiği.
Amacım anılarımdan uzaklaşmak.
Bir de malum, herrr şeyi bilen olunca çevremdekiler, insan çok sorumluluk yüklüyor onlara. ve hatalar kırılan potlar çok üzüyor.
Ama bilmeyen biri bahsettiğinde gebeliğinden bebeğinden vs etkilenmiyorum (elhamdülillah)
Allah huzurlu olacağım, işe yarayacağım, pişman olmayacağım okulda çalışmayı nasip etsin bana inş.
( aynı dileklerim sizin için de, her ortamınız huzur dolsun)
Sağ olasın canım. Senin de umarım istediğin okulolur. Bizim arabamız yok almayı düşünüyoruz. Erken doğumda çok sıkıntı yaşadık eşim de ben de kullanmayı bilmiyoruz. Aracımız da yoktu gece 2'de suyum geldi çaresizlikten ambulans çağırdık o zaman. Araba almaya karar verdik sonra ev aldık araba fikri sonraya kalmıştı ama şu aralar almayı düşündük. Erken doğumdan sonra ehliyet de aldım hem kafam dağılmış olur bir şeylerle meşgul olursam dedim. Ama kullanmayı tam bilmiyorum. Biraz ders alıp kullanmayı öğrenirsem okula arabayla giderim inşallah... İnşallah senin de kızının okulu olur. Benim okulumun yanında ilköğretim vardı oğlanı bu sene 1'e oraya verecktik ama tayinin başka okula çıkınca o iş kaldı. Eşim özel okul bakmaya gitti. Burada okullar yarım gün. O yüzden bakıcı derdi olmasın diye mecbur özel düşünüyoruz. Hamileydim bu sene izinli olurum hem devlet okulunda gider ben de ilgilenirim dedim. Sonraki senelere de bakıcı buluruz hem bebeğe bakar hem oğlanın yanında durur diye planlamıştım. Ama kader kendi planlarını yapıyor bize bırakmadan. 10 Mayısta kürtaj oldum.13 Mayısta norm fazlası oldum. 16 Mayısta tayin istedim. 18 Mayısta tayinimin çıktığını öğrendim. Ben plan ne zaman yapsam planlarım hiç tutmaz. Hep de plan yapmayacağım derim oğlak burcuyum ondan mı nedir plansız da duramam. Kürtaj oldum eve gelirken bir baktım yeni hamileleik planları yapıyorken buldum kendimi. Bakalım genetikten ne sonuç gelecek...
chnb seninde yeni işin hayırlı olsun.herşey gönlünce olsun.özel ders alınca arabayı rahatlıkla kullanırsın.planlar,umutlar hayatımızın bir parçası.tekrar anne olma umudumuz olmasa dayanmamız daha zor olurdu.sen genede plan yapmaya devam et.rabbim bir kapıyı kpatırsa diğerini açar.hiç umudunu kaybetme olurmu canım.
İnşallah hep o umutlar taze kalır. Yarın tüp bebekle ilgili bir konferans varmış. Oraya gidip bilgilenmek istiyorum. Sonuç tüp bebek doğrultusunda gelirse en azından bilgim olur. Ben hep tüp bebeği hamile kalmayanlara uygulanır diye düşünürdüm. Bunu da öğrenmişoldum... Sen de tedavinle ilgili bir gelişme olursa yaz. Yaptırdığın tedavileri yazarsan kardeşimin eltisine de derim canım....
Ahh canım ahh benimde biri 8 biri 9 aylık tam gününde ölen meleklerim var rabbim sabırlar versin canım tek sığınak ''o'' ...
inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.ama bilgi sahibi olman iyi olur.benim sonuçlar haziranın ilk haftası çıkacak.çıkınca dr'umla görüşünce mutlaka haberdar ederim.kardeşinin eltisininde bir riski yoktu değil mi?anladığım kadarıyla onunda rahmi alınmamış.başka yerlerde olan arkadaşlarımlada görüşüyorum da son zamanlarda bu tür olayların arttığını söylüyorlar.bende benim başıma geldiikten sonra daha çok duyar oldum.rabbim heimize sabırla versin.dayanma gücümüzü arttırsın.
Ahh canım ahh benimde biri 8 biri 9 aylık tam gününde ölen meleklerim var rabbim sabırlar versin canım tek sığınak ''o'' ...
Sağ olasın canım. Senin de umarım istediğin okulolur. Bizim arabamız yok almayı düşünüyoruz. Erken doğumda çok sıkıntı yaşadık eşim de ben de kullanmayı bilmiyoruz. Aracımız da yoktu gece 2'de suyum geldi çaresizlikten ambulans çağırdık o zaman. Araba almaya karar verdik sonra ev aldık araba fikri sonraya kalmıştı ama şu aralar almayı düşündük. Erken doğumdan sonra ehliyet de aldım hem kafam dağılmış olur bir şeylerle meşgul olursam dedim. Ama kullanmayı tam bilmiyorum. Biraz ders alıp kullanmayı öğrenirsem okula arabayla giderim inşallah... İnşallah senin de kızının okulu olur. Benim okulumun yanında ilköğretim vardı oğlanı bu sene 1'e oraya verecktik ama tayinin başka okula çıkınca o iş kaldı. Eşim özel okul bakmaya gitti. Burada okullar yarım gün. O yüzden bakıcı derdi olmasın diye mecbur özel düşünüyoruz. Hamileydim bu sene izinli olurum hem devlet okulunda gider ben de ilgilenirim dedim. Sonraki senelere de bakıcı buluruz hem bebeğe bakar hem oğlanın yanında durur diye planlamıştım. Ama kader kendi planlarını yapıyor bize bırakmadan. 10 Mayısta kürtaj oldum.13 Mayısta norm fazlası oldum. 16 Mayısta tayin istedim. 18 Mayısta tayinimin çıktığını öğrendim. Ben plan ne zaman yapsam planlarım hiç tutmaz. Hep de plan yapmayacağım derim oğlak burcuyum ondan mı nedir plansız da duramam. Kürtaj oldum eve gelirken bir baktım yeni hamileleik planları yapıyorken buldum kendimi. Bakalım genetikten ne sonuç gelecek...
NKOB arkadaşım ben de isterim tabii melek anneleri için yapılacak duaya katılmak.
Ne yapmam lazım? Hangi dua salat-ı tefriciye mi? Kaç kez okumam lazım? Ne zaman ? Bana bilgi verebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?