Selam.... sükür kavusturana...bir türlü firsat bulup yazamadim.
NKOBcum, kontrollerinin sonuclarina cok sevindim canim, bekledigimiz gibi cikiyor hersey, masallah!!! Allah esirgesin sizi
Kendini nasil hissediyorsun, bedenen ve ruhen? az kaldi canim benim, stres yapma hicbiseyi, sakin olmaya calis.. büyük testler gecti, cok sükür.. simdi sadece güzel seyler düsünmeye basla... endiselerden, korkulardan uzak... yasadiklarina ragmen, cünkü hepsi birbirinden farkli..
Bazen düsünüyorum da, bizlerin yasadiklari akillara sigmayan seyler.. aslinda cok nadir olan seyler, o kadar nadir ki, cevremde bir iki kisi haric kimsenin hayal bile etmedikleri seyler.. bunun delillerini her gün her firsatta görüyorum. onlar bizim dünyamizin farkinda bile degiller, ama biz onlarin hirslarina, heveslerine, kaygilarina, sevinclerine, kaprislerine ya gülümsüyoruz, bazen de tahammül etmeye calisiyoruz zor da olsa..iste bir örnek....
cok sevdigim komsum, 45 yaslarinda, 3 cocugunu saglikla büyütmüs falan filan.. o gün konusma arasinda belki hamile olabilecegini söyledi, 2 hafta gecikmis... ööööyyyylle, hic bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor, test bile yapmamisti... olursa da dogururum, sonlandiramam ya... diyor... gittikten sonra beynim zorlandi, afalladim.... bizlerin yasadiklari; hamileligin öncesi, sonrasi, hamilelik evresi.. atesler icinde kavrulurken, millet hobi olarak cocuk yapiyor... O günden sonra görmedim, biraz araya ihtiyacim var... Allah hepimizin yardimcisi olsun, mükafatimiz bol olsun....
made; minik kizinla size saglik, nese, huzur olsun...
melekannesinin sesini ben de merak ettim simdi, ben de konusmak istiyorum:) chnb cok sekersin... gülümsettin beni...
öpüyorum sizi... Allaha emanet olun