• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

İnşallah canım. Allah'ın sevgili kuluymuşum diye teselli ediyorum derdtlerimin biri bitecek mi derken yenisi geliyor. Ama şu var ki devasını da veriyor Rabbim. Allah kaldıramayacağımız dert vermez inşallah.Amin...

chnb canım benim geçmiş olsun.rabbim inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatmanı nasip eder.duana yürekten katılıyorum.rabbim hepimiz için en hayırlılarını nasip etsin.

kardeşinin eltisi nasıl.hamileliği iyi gidiyor mu?

Hemen durumumu yazıp çıkmam lazım. elhamdulillah maşaallah ekoda kalple ilgili durumlar normal göründü arkadaşlarım. doğunca üfürüm olursa gelin dediler (Allahım korusun inşaallah)

maternal fetal ünitede ( riskli gebelik bölümüymüş, onu da öğrendik) randevumuz olamadı. o 27 aralık salıya kaldı. bakalım... yine ankarada olacağız. inşallah iyi sonuçla döneriz diyorum.

dualar için kocaman teşekkürler. Allah razı olsun. darısı da dileyen tümmmmm sizlere olsun sağlıkla hayırla huzurla innnnnnşaallah.

maşallah.maşallah.dualarımız seninle canım.inşallah ALLAH'ın izniyle hayırla sağlıkla tüm iyiliklerle bebeğini kucağına alacaksın.acılarımızı paylaştığımız gibi sevinçlerimizide buradan paylşacağız.

selam nkob canım rabbım hayırlı bı sekılde bebegıne kavusmanı nasıp etsın haberını beklıyorum nbende dort gozle ...rabbıme emanet olun sen ve bebısın

nkob allah bu bebeğini sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin hayallerin yarım kalmasın inşallah bende uzun zamandır girmiyordum senin haberini okuyunca mutlu oldum rabbim tüm melek annelerini güldürsün

Rabbim sana güç kuvvet versin Rabbim evladınızla saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin
yasadıklarınız hakikaten hiç kolay seyler degil ben okudukça içim acıdı fenalık bastı
annesin ve senin kendi evladın hiç kolay degil ama Rabbim insana taşıyamıyacagı yük vermezmiş imtihan dünyasındayız
insallah bu imtahanını Rabbim sana saglıklı hayırlı bir evlatla taçlandıracaktır

chnb canım benim geçmiş olsun.rabbim inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatmanı nasip eder.duana yürekten katılıyorum.rabbim hepimiz için en hayırlılarını nasip etsin.

kardeşinin eltisi nasıl.hamileliği iyi gidiyor mu?

Sağ ol canım. Sen ne zaman deneyeceksin? Eltisi iyi iki kızı olacak. İyilermiş. Şu an iyi... Ayrıntılı ultrasona giriyor arasıra...

selam nkob canım rabbım hayırlı bı sekılde bebegıne kavusmanı nasıp etsın haberını beklıyorum nbende dort gozle ...rabbıme emanet olun sen ve bebısın

Çok çok tşk ederim el muallim. Allahım da sana evlatlarınla uzun sağlıklı hayırlı bir ömür versin inşaallah.

aklım gidiyor üçüzlerine. bayılıyorum onlara. ne kadar zorlardır. ve bir o kadar da güzel. Allah gücünü arttırsın:)

nkob allah bu bebeğini sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin hayallerin yarım kalmasın inşallah bende uzun zamandır girmiyordum senin haberini okuyunca mutlu oldum rabbim tüm melek annelerini güldürsün

tşk ederim nuraycımm. Allah ikimizi de tüm isteyenleri de sağlıkla bebeklerimize kavuştursun inşaallah.

sevinenleri duymak, dua edenleri bilmek çok güzel bnm için. senin de gebeliğin arada sıkıntılı hal alıyor. umarım sorunsuz hale geçer ve sonunu en güzel şekilde görürsün arkadaşım:)

Rabbim sana güç kuvvet versin Rabbim evladınızla saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin
yasadıklarınız hakikaten hiç kolay seyler degil ben okudukça içim acıdı fenalık bastı
annesin ve senin kendi evladın hiç kolay degil ama Rabbim insana taşıyamıyacagı yük vermezmiş imtihan dünyasındayız
insallah bu imtahanını Rabbim sana saglıklı hayırlı bir evlatla taçlandıracaktır

Allah razı olsun ilginiz ve dualarınız için. Siz ve sevdiklerinize ve bizlere de bir daha göstermesin inşaallah.

elhamdulillah ve masaallah ayrıntılı ultrasonumuz iyi geçti. Allahın izniyle ilerliyoruz. hepimize iyi, sağlıklı ve hayırlı bir ömür yazmış olsun rabbim inşşaallah.

chnb canım bnm hep dua ediyorum sana. aklıma gelen tüm olumlu cümlelerle.

melekannem rüyasında '' dilara bebek iyi '' diye bir msj almış bnden. çok güldük ikimiz de :) nerden esmişse bnnm arkadaşıma.. cinsiyet durumumuz onemsiz. dilara ismi ise aklımızda yok ama... :)

eminamla msjlaştık ankara yolunda. yarı yıl tatilinde belki mersin kaçamağımız ve emina görüşümüz olacak. kısmeet.. eminamız da tam gaz sınav çalışıyormuş. onun için de çeşitli dualar dilimizde sık sık:)

özlemimiz yine sessiz. bekliyoruz ceee demesini. inşaallah yeni fikirlerle.

madeofhonor yavru kuşumuzdan bir haber atsan ya. umarım sağlığı iyidir..

elhamdulillah ve masaallah ayrıntılı ultrasonumuz iyi geçti. Allahın izniyle ilerliyoruz. hepimize iyi, sağlıklı ve hayırlı bir ömür yazmış olsun rabbim inşşaallah.

..

hadi gozun aydin cnm bnm
Allahim saglicak kucaqgin aalmani nasip etsin insAllah

nkob herşeyin yolunda olmasına sevindim benim hamilelik çok çok sıkıntılı sonu güzel olur inşallah hep yatıyorum arada kısa kısa yazmaya çalışıyorum madeofhonor un bebbeğide kendiside çok iyi şimdi gelen gidenden fırsat bulamıyodur yazmaya kızımızın adı da tanem

chnb canım bnm hep dua ediyorum sana. aklıma gelen tüm olumlu cümlelerle.

melekannem rüyasında '' dilara bebek iyi '' diye bir msj almış bnden. çok güldük ikimiz de :) nerden esmişse bnnm arkadaşıma.. cinsiyet durumumuz onemsiz. dilara ismi ise aklımızda yok ama... :)

eminamla msjlaştık ankara yolunda. yarı yıl tatilinde belki mersin kaçamağımız ve emina görüşümüz olacak. kısmeet.. eminamız da tam gaz sınav çalışıyormuş. onun için de çeşitli dualar dilimizde sık sık:)

özlemimiz yine sessiz. bekliyoruz ceee demesini. inşaallah yeni fikirlerle.

madeofhonor yavru kuşumuzdan bir haber atsan ya. umarım sağlığı iyidir..

Maşallah canım benim. Çok sevindim iyi olmana. Duaların için de teşekkür ederim. Bugün Melekannesi ile telefonda görüştüm:)):16:

Ne güzel sesi de sana benziyor yumuşacık:))

Maşallah canım benim. Çok sevindim iyi olmana. Duaların için de teşekkür ederim. Bugün Melekannesi ile telefonda görüştüm:)):16:

Ne güzel sesi de sana benziyor yumuşacık:))

Ay resmen sesli güldüm yaa:)

Kız yokk. bnm sesim kart, sert, asabi heyecanlı vs dir. o kızcağızınki masum ve sevecen..:31:

Ama tabi demek ki somut duyulandan ziyade konuşulanların getirdiği ses insan üzerinde etkili oluyor. tşk ederim bu güzel düşüncen için:) :21:

hadi gozun aydin cnm bnm
Allahim saglicak kucaqgin aalmani nasip etsin insAllah

tşk ederim gurbetin güzeli:) aklıma geliyorsun sen de 3 çocuğunun olması, kaybın ve eşine forum imzalarındaki hitabınla:) aklıma yer etmişsin yani.. Allah yar ve yardımcımız olsun.

nkob herşeyin yolunda olmasına sevindim benim hamilelik çok çok sıkıntılı sonu güzel olur inşallah hep yatıyorum arada kısa kısa yazmaya çalışıyorum madeofhonor un bebbeğide kendiside çok iyi şimdi gelen gidenden fırsat bulamıyodur yazmaya kızımızın adı da tanem

oy canım benimmmmm.. burayı okuyan herkes bir şekilde aklında tutsun seni inşaallah. ismine yer verelim dualarımızda. biz isteyelim. Rabbim hayırlısı neyse onu verecektir zaten. bize verdikleri de hayrımız için, vermedikleri de hayrımız için. bunu en iyi bizler biliyoruz.

doktorların ve kararları isabetlidir inşaallah. iyi sona vesile onlar sonuçta. zaman da su gibi, sorunsuz ve güzelce akıp gitsin umarım hamileliklerimizde.

tşk ederim gurbetin güzeli:) aklıma geliyorsun sen de 3 çocuğunun olması, kaybın ve eşine forum imzalarındaki hitabınla:) aklıma yer etmişsin yani.. Allah yar ve yardımcımız olsun.

.

sagol gulum bnm kader arkadasim bnm ins hersey guzel olacak buna inaniyorum bn

slm,
yazdıklarını ağlayarak okudum ne yalan söyleyim. ama devamında hamile old öğrenince de çok sevindim. ne kadarlık ayrıntılı bakamadım geçmiş maillere. ben daha yeni okudum ve hemen cevap yazmak istedim.

kolaylıklar diliyorum hamileliğinde. umarım kolay geçer, bebişini koluna alır ve 4 sağlıklı birey olarak aile yaşantınıza devam edersiniz.

herşey gönlünce olsun.:16:

NKOB nedense yüzün gülerek okuduğunu ve yazdığını hissettim hep öyle ol inşallah...sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını dolu etsin inşallah....hepinize dua ediyorum,allahım kabul etsin....

biz iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz,birbirimize alışmaya çalışıyoruz,eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan annemde kalıyorum hafta içi o yüzden pek giremiyorum ama aklım hep sizde,çok öpüyorum allah emanet olun...

Ay resmen sesli güldüm yaa:)

Kız yokk. bnm sesim kart, sert, asabi heyecanlı vs dir. o kızcağızınki masum ve sevecen..:31:

Ama tabi demek ki somut duyulandan ziyade konuşulanların getirdiği ses insan üzerinde etkili oluyor. tşk ederim bu güzel düşüncen için:) :21:

Canım benim gerçekten öyle. Bu aralar şarkı tavsiye etmiyoruz. Ben sürekli Sertap erenerden Bir Çaresi Vardır Elbet'i dinliyorum. Çok güzel...

NKOB nedense yüzün gülerek okuduğunu ve yazdığını hissettim hep öyle ol inşallah...sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını dolu etsin inşallah....hepinize dua ediyorum,allahım kabul etsin....

biz iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz,birbirimize alışmaya çalışıyoruz,eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan annemde kalıyorum hafta içi o yüzden pek giremiyorum ama aklım hep sizde,çok öpüyorum allah emanet olun...

Güle güle büyüt bebişi. Yaz sık sık...

Selam.... sükür kavusturana...bir türlü firsat bulup yazamadim.

NKOBcum, kontrollerinin sonuclarina cok sevindim canim, bekledigimiz gibi cikiyor hersey, masallah!!! Allah esirgesin sizi:nazar::nazar:

Kendini nasil hissediyorsun, bedenen ve ruhen? az kaldi canim benim, stres yapma hicbiseyi, sakin olmaya calis.. büyük testler gecti, cok sükür.. simdi sadece güzel seyler düsünmeye basla... endiselerden, korkulardan uzak... yasadiklarina ragmen, cünkü hepsi birbirinden farkli..

Bazen düsünüyorum da, bizlerin yasadiklari akillara sigmayan seyler.. aslinda cok nadir olan seyler, o kadar nadir ki, cevremde bir iki kisi haric kimsenin hayal bile etmedikleri seyler.. bunun delillerini her gün her firsatta görüyorum. onlar bizim dünyamizin farkinda bile degiller, ama biz onlarin hirslarina, heveslerine, kaygilarina, sevinclerine, kaprislerine ya gülümsüyoruz, bazen de tahammül etmeye calisiyoruz zor da olsa..iste bir örnek....

cok sevdigim komsum, 45 yaslarinda, 3 cocugunu saglikla büyütmüs falan filan.. o gün konusma arasinda belki hamile olabilecegini söyledi, 2 hafta gecikmis... ööööyyyylle, hic bisey olmamis gibi hayatina devam ediyor, test bile yapmamisti... olursa da dogururum, sonlandiramam ya... diyor... gittikten sonra beynim zorlandi, afalladim.... bizlerin yasadiklari; hamileligin öncesi, sonrasi, hamilelik evresi.. atesler icinde kavrulurken, millet hobi olarak cocuk yapiyor... O günden sonra görmedim, biraz araya ihtiyacim var... Allah hepimizin yardimcisi olsun, mükafatimiz bol olsun....

made; minik kizinla size saglik, nese, huzur olsun...

melekannesinin sesini ben de merak ettim simdi, ben de konusmak istiyorum:) chnb cok sekersin... gülümsettin beni...

öpüyorum sizi... Allaha emanet olun

Back