İnşallah canım. Allah'ın sevgili kuluymuşum diye teselli ediyorum derdtlerimin biri bitecek mi derken yenisi geliyor. Ama şu var ki devasını da veriyor Rabbim. Allah kaldıramayacağımız dert vermez inşallah.Amin...
Hemen durumumu yazıp çıkmam lazım. elhamdulillah maşaallah ekoda kalple ilgili durumlar normal göründü arkadaşlarım. doğunca üfürüm olursa gelin dediler (Allahım korusun inşaallah)
maternal fetal ünitede ( riskli gebelik bölümüymüş, onu da öğrendik) randevumuz olamadı. o 27 aralık salıya kaldı. bakalım... yine ankarada olacağız. inşallah iyi sonuçla döneriz diyorum.
dualar için kocaman teşekkürler. Allah razı olsun. darısı da dileyen tümmmmm sizlere olsun sağlıkla hayırla huzurla innnnnnşaallah.
chnb canım benim geçmiş olsun.rabbim inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatmanı nasip eder.duana yürekten katılıyorum.rabbim hepimiz için en hayırlılarını nasip etsin.
kardeşinin eltisi nasıl.hamileliği iyi gidiyor mu?
selam nkob canım rabbım hayırlı bı sekılde bebegıne kavusmanı nasıp etsın haberını beklıyorum nbende dort gozle ...rabbıme emanet olun sen ve bebısın
nkob allah bu bebeğini sağlıklıa kucağına almayı nasip etsin hayallerin yarım kalmasın inşallah bende uzun zamandır girmiyordum senin haberini okuyunca mutlu oldum rabbim tüm melek annelerini güldürsün
Rabbim sana güç kuvvet versin Rabbim evladınızla saglıklı hayırlı ömürler nasip etsin
yasadıklarınız hakikaten hiç kolay seyler degil ben okudukça içim acıdı fenalık bastı
annesin ve senin kendi evladın hiç kolay degil ama Rabbim insana taşıyamıyacagı yük vermezmiş imtihan dünyasındayız
insallah bu imtahanını Rabbim sana saglıklı hayırlı bir evlatla taçlandıracaktır
elhamdulillah ve masaallah ayrıntılı ultrasonumuz iyi geçti. Allahın izniyle ilerliyoruz. hepimize iyi, sağlıklı ve hayırlı bir ömür yazmış olsun rabbim inşşaallah.
..
elhamdulillah ve masaallah ayrıntılı ultrasonumuz iyi geçti. Allahın izniyle ilerliyoruz. hepimize iyi, sağlıklı ve hayırlı bir ömür yazmış olsun rabbim inşşaallah.
chnb canım bnm hep dua ediyorum sana. aklıma gelen tüm olumlu cümlelerle.
melekannem rüyasında '' dilara bebek iyi '' diye bir msj almış bnden. çok güldük ikimiz de :) nerden esmişse bnnm arkadaşıma.. cinsiyet durumumuz onemsiz. dilara ismi ise aklımızda yok ama... :)
eminamla msjlaştık ankara yolunda. yarı yıl tatilinde belki mersin kaçamağımız ve emina görüşümüz olacak. kısmeet.. eminamız da tam gaz sınav çalışıyormuş. onun için de çeşitli dualar dilimizde sık sık:)
özlemimiz yine sessiz. bekliyoruz ceee demesini. inşaallah yeni fikirlerle.
madeofhonor yavru kuşumuzdan bir haber atsan ya. umarım sağlığı iyidir..
Maşallah canım benim. Çok sevindim iyi olmana. Duaların için de teşekkür ederim. Bugün Melekannesi ile telefonda görüştüm:))
Ne güzel sesi de sana benziyor yumuşacık:))
hadi gozun aydin cnm bnm
Allahim saglicak kucaqgin aalmani nasip etsin insAllah
nkob herşeyin yolunda olmasına sevindim benim hamilelik çok çok sıkıntılı sonu güzel olur inşallah hep yatıyorum arada kısa kısa yazmaya çalışıyorum madeofhonor un bebbeğide kendiside çok iyi şimdi gelen gidenden fırsat bulamıyodur yazmaya kızımızın adı da tanem
tşk ederim gurbetin güzeli:) aklıma geliyorsun sen de 3 çocuğunun olması, kaybın ve eşine forum imzalarındaki hitabınla:) aklıma yer etmişsin yani.. Allah yar ve yardımcımız olsun.
.
Ay resmen sesli güldüm yaa:)
Kız yokk. bnm sesim kart, sert, asabi heyecanlı vs dir. o kızcağızınki masum ve sevecen..
Ama tabi demek ki somut duyulandan ziyade konuşulanların getirdiği ses insan üzerinde etkili oluyor. tşk ederim bu güzel düşüncen için:)
NKOB nedense yüzün gülerek okuduğunu ve yazdığını hissettim hep öyle ol inşallah...sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağını dolu etsin inşallah....hepinize dua ediyorum,allahım kabul etsin....
biz iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz,birbirimize alışmaya çalışıyoruz,eşimle ayrı şehirlerde olduğumuzdan annemde kalıyorum hafta içi o yüzden pek giremiyorum ama aklım hep sizde,çok öpüyorum allah emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?