• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım Allah sabr versin. öyle anlatmssınki yasadım sanki tuylerim diken diken oldu. ne diyecegimi bilmiyorum. Rabbim yardımcın olsun

Yazılanlar yaşanılanların binde biri falandır malum. Allah sizlere yaşatmasın. Bizlere de bir daha inşallah yaşatmasın. Sağlıklı günler, selamlar..

:14::14::14::14::14::14:..............................

emnylmz evliliğinde mutluluklar ve sağlıklı bebekler dilerim sana kardeşim:)

Arkadaşlar 47 yaşında görümcem son kez tüp bebek denemesi yaptı. 3 yumurta oluştu. Dün 3. gün transferi oldu. Daha önce doğal 2 düşüğü oldu 2. de kürtaj yaparken zarar vermişler. Ardından 2 tüp bebek de tutmadı. Dün Aynur Hanım transferi yapmış 3 yumurta da şükür gelişmiş. Biri az gelişmiş ama yine de 3 ünü de koymuşlar. Bu arada kızlar bir arkadaş görümcen için 41 yasin okuyalım dedi. Değişik kişiler bir tane okursa daha iyi olur. Kimin duası tutar belli olmaz. Okuyabilecek olan olursa bana özelden okudum yazar mı? 1 tane. Adı Yakup kızı Fikriye deyin. Bebeklerinin tutması için. Biliyorsunuz yaş 47 ve son tüp denemesi. Bu aşamaya kadar dualarla geldik. Çünkü yumurta da olmayabilirdi, gelişmeyebilirdi de. Süre salı akşamına kadar olsun. Akşam 5 e kadar... Desteğinize ihtiyacım var. Çünkü siz içten dua edersiniz biliyorum...

Arkadaşlar 47 yaşında görümcem son kez tüp bebek denemesi yaptı. 3 yumurta oluştu. Dün 3. gün transferi oldu. Daha önce doğal 2 düşüğü oldu 2. de kürtaj yaparken zarar vermişler. Ardından 2 tüp bebek de tutmadı. Dün Aynur Hanım transferi yapmış 3 yumurta da şükür gelişmiş. Biri az gelişmiş ama yine de 3 ünü de koymuşlar. Bu arada kızlar bir arkadaş görümcen için 41 yasin okuyalım dedi. Değişik kişiler bir tane okursa daha iyi olur. Kimin duası tutar belli olmaz. Okuyabilecek olan olursa bana özelden okudum yazar mı? 1 tane. Adı Yakup kızı Fikriye deyin. Bebeklerinin tutması için. Biliyorsunuz yaş 47 ve son tüp denemesi. Bu aşamaya kadar dualarla geldik. Çünkü yumurta da olmayabilirdi, gelişmeyebilirdi de. Süre salı akşamına kadar olsun. Akşam 5 e kadar... Desteğinize ihtiyacım var. Çünkü siz içten dua edersiniz biliyorum...

Allahım yar ve yardımcısı olsun. Çektiklerinin mükafatını iki dünyada da fazlasıyla versin inşaallah.

Bn okurum Allahın izniyle 1 yasin chnb. Allah kabul etsin. Ahan da sana msjlıyorum durumu:) öptüm..

Arkadaşlar 19 aralık saat 10 fetal eko randevumuz var. gözüm yaşlı (ama dışına akıtmamaya çalışarak) geziyorum ortalıkta. neyle karşılacağım bellisiz.Allaha sığınıyorum ve içim sızım sızım sızlıyor.

Aklınıza gelirsem, aklınızdan yüreğinizden geçirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar 19 aralık saat 10 fetal eko randevumuz var. gözüm yaşlı (ama dışına akıtmamaya çalışarak) geziyorum ortalıkta. neyle karşılacağım bellisiz.Allaha sığınıyorum ve içim sızım sızım sızlıyor.

Aklınıza gelirsem, aklınızdan yüreğinizden geçirirseniz sevinirim.

seni o kadar iyi anliyorum ki..... Insallah canim hersey olmasi gerektigi gibi olacak Allahin izniyle... dualarimdasin.... gecen haftaki kontroller nasildi? hic yazmiyorsun bize sonuclari... merak ediyoruz NKOBum...
simdi cikmam lazim, Allaha emanet olun....

seni o kadar iyi anliyorum ki..... Insallah canim hersey olmasi gerektigi gibi olacak Allahin izniyle... dualarimdasin.... gecen haftaki kontroller nasildi? hic yazmiyorsun bize sonuclari... merak ediyoruz NKOBum...
simdi cikmam lazim, Allaha emanet olun....

Allah razı olsun özlemcimm. Yaa bn kimseyle konuşamadığım gibi buraya da yazamıyorum. içimde ciddi bir çekingenlik oluyor bahsederken.. sanki düşünmemek için konuşmamayı tercih eder gibi.

kontrolümüze gelince; bu ultrasonla görebileceğimiz her şeyi çok iyi dedi buradaki doktorumuz. ama gidebildiğin her yere git, elinden geleni yap dedi. bizler asla seni bu bebeği kucağına alıp büyütmeye başlamadan rahatlatamayacağız, sana yetmeyeceğiz, yaşadıkların bizi bundan alıkoyuyor dedi.

işte böyle bitanem yaa.. zormuş. çok zormuş bu tecrübelerin ardından gebelik. Allahım hepimize yardımcı olsun. Herşey dört dörtlük şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin innnşallah.

sen naptın? ehliyetini aldın mı? evine döndünmü?

Nkob canım dr haklı bu hepimiz için geçerli galiba. Stres yapmamak elde mi?

Sağ ol canım yasin için. İnşallah güzel haberler veririz ...

Kızlar yumurtalık rezervlerimle ilgili testim pek iyi gelmedi. 0.4 çıktı. Tüp bebek sürecini şubat tatiline öne aldık. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim...

Kızlar yumurtalık rezervlerimle ilgili testim pek iyi gelmedi. 0.4 çıktı. Tüp bebek sürecini şubat tatiline öne aldık. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim...

oyy arkadaşım benim.. imtihanının yeni bir boyutuna geçtin demek..

etmezmiyiz tabi ki dualarımız birbirimiz için. Şubatta inşallah işler yolunda gider de hasretine teselline kavuşursun. sen zaten neler yapman gerektiğini bildiğin ve gerçekten bilinçli olduğun için şanslısın. sen çabalıyorsun. gerisi Allahın takdirine kalmış. hakkında ne hayırlıysa onu verecektir. buna hiç birimizin şüphesi yok. her ne yaşayacaksan Allah seni kazançlı çıkarsın inşallah her yönden:)

Ağlayarak okudum ve şuan gözyaşlarımı siliyorum ,

Çok çok üzüldüm ,Acıyı veren Rabbim sabrınıda verir ,Dayanmaktan başka çare yok.

Dua ediyorum; İnşaAllah aynı acıları Rabbim tekrar yaşatmasın ..

başın sağolsun arkadaşım....rabbin bu bebişini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

aslında ben melek annelerinin paylaştığı böyle acı sayfalara giremem okuyamam da...
bir çok acı yaşamış biri olarak yüreğim pek dayanmıyor...
ama senin tekrar hamile olduğunu ve korkularını başka sayfada okuyunca hikayeni merak ettim...
önce ağladım sonra hikayenin çok iyi tanıdığım bir arkadaşa benzediğini farkedince hafif gülümsedim...
çünkü o arkadaş sabrının mükafatını aldı ve şimdi maşallah sağlıklı doğal yoldan ikiz kız bebekleri var...

kısaca arkadaşın durumunuda anlatayım...
bir tane sağlıklı (maşallah) erkek evladı var...
2i kaç aylık olduğunu unuttum ama erken doğdu ve 40 gün sonra kucağına alamadan kaybetti...
3. bebeğin ense kalınlığı yüksek ölçüldü özürlü olma ihtimali çok yüksek dediler ama o hiç kimseyi dinlemedi....
kendininde bazı sağlık sorunları vardı ve bu bebeğide etkiliyordu buda biraz erken doğdu...
bebeğin sağlık sorunları denildiği gibi ense kalınlığı değildi...
nefes borusu gelişmemiş bu yüzden nefes almakta zorlanıyordı...
nefes ve ihtiyaçları için boğazından delik açıldı...
ve hergün farklı farklı sorunlar...
tam 8 ay hastanede kaldı...annesi her gün hastaneydi ve ne yazık 8 ay sonra vefat etti...
henüz cenaze kalkmamıştı yanına gittiğinde...ama maşallah ilk kaybedişinden daha dik ve ayaktaydı...
bana hammileyken neden aldırmadın dediler ben hiç pişman olmadım çünkü eğer aldırsaydım katil olacaktım ama şimdi bambaşka dedi...
bu kayıplarından sonra dr lar artık deneme dediler eğer deneyeceksende tüp bebek dene senin normal çocuğun olmaz demişler...
ama hiç ummadığı bir anda plansız bir şekilde hamile kaldı...
anneside dahil herkes aldır diye baskı yapmışlar ama o aynı şeyleri yaşayacakta olsam ben bunu yapamam demiş...
ve bizlerin bu incelediği testlerin hiç birine girmemiş...
ve sonuç olarak maşallah ikiside çok sağlıklı...ve hayatta...
ben arkadaşın sabırlarından dolayı rabbim onun mükafatlandırdı diye düşünüyorum...

inş seninde yaşadığın acılar son olacak ve bu bebeğini sağlıcakla kucaklayacaksın....
allah yardımcınız olsun...

oyy arkadaşım benim.. imtihanının yeni bir boyutuna geçtin demek..

etmezmiyiz tabi ki dualarımız birbirimiz için. Şubatta inşallah işler yolunda gider de hasretine teselline kavuşursun. sen zaten neler yapman gerektiğini bildiğin ve gerçekten bilinçli olduğun için şanslısın. sen çabalıyorsun. gerisi Allahın takdirine kalmış. hakkında ne hayırlıysa onu verecektir. buna hiç birimizin şüphesi yok. her ne yaşayacaksan Allah seni kazançlı çıkarsın inşallah her yönden:)

İnşallah canım. Allah'ın sevgili kuluymuşum diye teselli ediyorum derdtlerimin biri bitecek mi derken yenisi geliyor. Ama şu var ki devasını da veriyor Rabbim. Allah kaldıramayacağımız dert vermez inşallah.Amin...

Hep forum takipte gorup tiklayamadigim basliga iykulu halimle gece tikladim.hani mantikla bilmiorum dedim ya uykuluydum.sabah kalkatigimda telin kilidini acinca yazi direk karsimdaydi.okusaammi okumasammi bilemedim.okumaya basladim.hrpimizin korkusudur evlat acisi.dinmez ne soylense bos gelir.allahim sabir eversin cnm ama nihayetinde bitane saglikli kuzuun varmis:nazar:Allahim onu koruusn insallah...baslktan itibaren agliorum hissettim yazdiklarini yuregimin en dibinde...rabbim hepimziii korusun acidan

Hemen durumumu yazıp çıkmam lazım. elhamdulillah maşaallah ekoda kalple ilgili durumlar normal göründü arkadaşlarım. doğunca üfürüm olursa gelin dediler (Allahım korusun inşaallah)

maternal fetal ünitede ( riskli gebelik bölümüymüş, onu da öğrendik) randevumuz olamadı. o 27 aralık salıya kaldı. bakalım... yine ankarada olacağız. inşallah iyi sonuçla döneriz diyorum.

dualar için kocaman teşekkürler. Allah razı olsun. darısı da dileyen tümmmmm sizlere olsun sağlıkla hayırla huzurla innnnnnşaallah.

Hemen durumumu yazıp çıkmam lazım. elhamdulillah maşaallah ekoda kalple ilgili durumlar normal göründü arkadaşlarım. doğunca üfürüm olursa gelin dediler (Allahım korusun inşaallah)

maternal fetal ünitede ( riskli gebelik bölümüymüş, onu da öğrendik) randevumuz olamadı. o 27 aralık salıya kaldı. bakalım... yine ankarada olacağız. inşallah iyi sonuçla döneriz diyorum.

dualar için kocaman teşekkürler. Allah razı olsun. darısı da dileyen tümmmmm sizlere olsun sağlıkla hayırla huzurla innnnnnşaallah.

seni ve bebeğini Allah esirgesin mutlu olun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ağlayarak okudum ve şuan gözyaşlarımı siliyorum ,

Çok çok üzüldüm ,Acıyı veren Rabbim sabrınıda verir ,Dayanmaktan başka çare yok.

Dua ediyorum; İnşaAllah aynı acıları Rabbim tekrar yaşatmasın ..

bn de bu duaların işe yarayacağına gönülden inanıyorum. Allah razı olsun ve sizlere de bizlere de yaşatmasın inşaallah. selamlar..

başın sağolsun arkadaşım....rabbin bu bebişini sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin...

aslında ben melek annelerinin paylaştığı böyle acı sayfalara giremem okuyamam da...
bir çok acı yaşamış biri olarak yüreğim pek dayanmıyor...
ama senin tekrar hamile olduğunu ve korkularını başka sayfada okuyunca hikayeni merak ettim...
önce ağladım sonra hikayenin çok iyi tanıdığım bir arkadaşa benzediğini farkedince hafif gülümsedim...
çünkü o arkadaş sabrının mükafatını aldı ve şimdi maşallah sağlıklı doğal yoldan ikiz kız bebekleri var...

kısaca arkadaşın durumunuda anlatayım...
bir tane sağlıklı (maşallah) erkek evladı var...
2i kaç aylık olduğunu unuttum ama erken doğdu ve 40 gün sonra kucağına alamadan kaybetti...
3. bebeğin ense kalınlığı yüksek ölçüldü özürlü olma ihtimali çok yüksek dediler ama o hiç kimseyi dinlemedi....
kendininde bazı sağlık sorunları vardı ve bu bebeğide etkiliyordu buda biraz erken doğdu...
bebeğin sağlık sorunları denildiği gibi ense kalınlığı değildi...
nefes borusu gelişmemiş bu yüzden nefes almakta zorlanıyordı...
nefes ve ihtiyaçları için boğazından delik açıldı...
ve hergün farklı farklı sorunlar...
tam 8 ay hastanede kaldı...annesi her gün hastaneydi ve ne yazık 8 ay sonra vefat etti...
henüz cenaze kalkmamıştı yanına gittiğinde...ama maşallah ilk kaybedişinden daha dik ve ayaktaydı...
bana hammileyken neden aldırmadın dediler ben hiç pişman olmadım çünkü eğer aldırsaydım katil olacaktım ama şimdi bambaşka dedi...
bu kayıplarından sonra dr lar artık deneme dediler eğer deneyeceksende tüp bebek dene senin normal çocuğun olmaz demişler...
ama hiç ummadığı bir anda plansız bir şekilde hamile kaldı...
anneside dahil herkes aldır diye baskı yapmışlar ama o aynı şeyleri yaşayacakta olsam ben bunu yapamam demiş...
ve bizlerin bu incelediği testlerin hiç birine girmemiş...
ve sonuç olarak maşallah ikiside çok sağlıklı...ve hayatta...
ben arkadaşın sabırlarından dolayı rabbim onun mükafatlandırdı diye düşünüyorum...

inş seninde yaşadığın acılar son olacak ve bu bebeğini sağlıcakla kucaklayacaksın....
allah yardımcınız olsun...

İlginize sonsuz teşekkürler. uğraşmışsınız, düzenlemiş bana yürek vermeye çabalamışsınız. Allah razı olsun. Hiç birimize sevdiklerimizin acısını yaşatmasın Rabbim.

hassasiyetinizi görünce gerçekten duygulandım. tekrar tekrar tşk:) yüzümü ve ruhumu gülümsettiniz..

seni ve bebeğini Allah esirgesin mutlu olun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

tşk ederim duanız için. Hiçbirimize yaşatmasın Allahım çocuk acısını. hatta hiç bir acıyı yaşatmasın diyeceğim de, imtihan dünyası... bir şekilde Allahım bizi kendisine çekmek isteyecek:)

Hep forum takipte gorup tiklayamadigim basliga iykulu halimle gece tikladim.hani mantikla bilmiorum dedim ya uykuluydum.sabah kalkatigimda telin kilidini acinca yazi direk karsimdaydi.okusaammi okumasammi bilemedim.okumaya basladim.hrpimizin korkusudur evlat acisi.dinmez ne soylense bos gelir.allahim sabir eversin cnm ama nihayetinde bitane saglikli kuzuun varmis:nazar:Allahim onu koruusn insallah...baslktan itibaren agliorum hissettim yazdiklarini yuregimin en dibinde...rabbim hepimziii korusun acidan

Elhamdulillah tüm yaşadıklarım için. evet insan kaçıyor bazı acılardan. kendini yerinde bile düşünmek istemediğinden. umarım sağlıkla hayırl kucağına alırsın bebeğini. hiçbirimizin bir daha yaşamaması en büyük duamız. sevdiklerimizin acısından korusun Rabbim. sizin yaşadıklarımdan hissettiğiniz acı bana dua olmuştur, Allah katına yükselmiştir belki. çnk öyle çok duaya ihtiyacımız var ki.

sevgiyle sağlıkla kalın:)

Back