• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Ah Emina ah mahvettin beni... ne güzel bir yaziydi o.... cok tesekkürler canim... kitabin ismini bana da yollar misin, ben de bulmaya calisayim hemen...
Senin de iyi olmana cok sevindim, sinavlarinda basarilar, annene de selamlar...

bazen mahvolmak o kadar iyi geliyor ki bizlere. bizim kuramadığımız cümleleri bi başka arkadaşımız dillendiriyor. bu da duygularımız dışa vurulmuş hissi uyandırıyor. biraz ağlama biraz beyin toparlanmasıyla daha bi sağlamlaşıyoruz.

Allah razı olsun bizlerden böyle paylaşımları esirgemeyip, derdimizin dermanımız olduğunu hissettirenlerden:16:
iyi yapmissiniz canim, göz yaslarimiz da olmasa napardik... bazen baska hic bir sey yardimci olmuyor sanki... senin duygularin da simdi her anlamda cok yogun, Allah yardim eder canim, hic merak etme..
22 ekim de benim oglumun dogum günüydü, minik minik yürüyecekti yanimda...ama biz onun yanina gittik, icim eridi eridi... bu anlar daha da mahvediyor insani...
ne güzel söylemissin, debelenisler...neyse.

test sonuclarinizi aldiniz mi NKOB? insallah hersey yolundadir... Kendine cok iyi bak..

çok yakın doğum yapmışız. dediğin gibi şimdi paytak paytak adımlıyor olacaklardı:) umarım bu 1 yılı (bnm için ayrıca bir önceki yılı) en kazançlı şekilde atlatmışızdır.

test sonuçlarını aldık, nette okuduğum tüm sonuçlardan daha farklı çıkmış bizimkiler. sardı yüreğimi feci korkular. gece aradık biz de doktorumuzu. herşey normal görünüyor dedi elhamdulıllah maşallah. ama bn neden bu değerler milletinkinden bu kadar farklı diye hala kaygılar taşıyorum.

ayrıntılı ultrason ve kalp ekosu için türkiye çapı dr ve hastaneden randevumuz alınacak bu sıralar. bakalım...

mevlam neylerse güzel eyler.

özlemcim ablayla nasıl gidiyor? hala oradasın değil mi? kendinden haberler versene güzelim biraz..

Nkob hamileliğini düşününce diyecek söz bulamıyorum :):nazar:seviniyorum fena şekilde...:nazar:doğumuna gidelim dedim anneme:)
Yeterki Allah o günlere ulaşmayı nasip etsin,en hayırlı şekliyle kucağına versin,kötü gün yaşatmasın...Amin :)

Özlem378 özlet sen kendini özlet,ayda bir yaz oldu mu :) Burdada beni merak edenler olur deme :)

Ay birde melekannesini düşününce heyecanlanıyorum,ne güzeldir şimdi orda olmak:16:

Chnb Allah kolaylık versin sanada oğlunada,sen öğretmensin 1-0 önde başlıyorsun diğerlerinden. İyi tarafından bak :)

Herkesi öpüyorum,olurda giremezsem şimdedin hepinize iyi bayramlar.
Allah bayramı bayram tadında yaşamayı nasip etsin hepimize,tekrarını nasip etsin inşallah.

Canım sağ olasın. Terzi kendi söküğünü dikemez misali bizimkisi. Oğlan zorlanıyor, ben de...

Bayraminiz mübarak olsun.....

"Süphesiz, biz sana Kevseri verdik, öyleyse Rabbin icin namaz kil ve kurban kes. Asil ebter(soyu bitmis) olan sana kin besleyendir"
Bu suredeki kurban kes, bir hayvanin kanini akitip Allah'a sükranlarini göstermektir bir anlamda muhakkak... ama daha genis anlamiyla, nefsini kesmektir diye anladim büyük Islam düsünürlerinden... Peygamber Efendimize ebter oldu diyenler, 3 oglunu da kaybedince, O'nu cok üzmüslerdi... Ama Peygamberimizin(sav) soyu Hz. Fatima annemizle(ra) devam etmistir... Kerbela'da Peygamberimizin Oglum dedigi torunu Hz. Hüseyin (ra), cocuklarinin hepsinin gözünün önünde katlediligini gördükten sonra sehit olmustur... Yani en büyük kurbani orda kesmistir. Biri haric, bir oglu orda kurtulmus ve Peygamberimizin soyu böylece devam etmistir... ama ona ebter diyenlerin hepsinin soyu tükenmistir.
Biz de Ehl-i Beyt kaderi yasamisiz bir anlamda... Allah bize en sevgililerine verdiginden vermis, Elhamdulillah... Nefslerimizi en yüsek yerinden kestik... cünkü nefsin en sevdigi seyler cocuklar, mal mülk... onlara taparak Allah'tan uzaklasir insanlar... biz bu manada cok iyi terbiye olduk... Insallah son nefesimize kadar bu manayi kaybetmeden yasariz...

Öpüyorum hepinizi.... Nice bayramlara...

Amin... Eline, yüreğine sağlık...

özimm ve NKOB iyiyim çok şükür,kardeşim depremde enkazdan kurtuldu hamdolsun,onunla meşgulüz bu arada bu yüzden girsemde yazamadan çıkıyorum,dualarınız için çok saolun,sizde dualarımdasınız emin olun,allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın,bazen bir başka acı acı dediklerinizi unutturuyomuş bunu anladım...ve rabbime bir kez daha teslim olmak gerektiğini gördüm...bebeğimi 35. haftada kaybetmiştim nasıl geçiririm o haftayı diye düşünürken kardeşimin beton altında karanlıkta olduğunu öğrendim,çok zordu ama şükür rabbim yüzümüze baktı sağa salim çıktı...

bebeğimi sağa salim sağlıklıca kucağıma aldığımda da yazarım inşallah sizlere,dualarınızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum ve bayramınızı kutluyorum...

bu arada NKOB inan çok mutlu oldum bebeğine allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Canım geçmiş olsun. Allah bebişini de sağ salim kucağına almay nasip etsin...

Halbuki doğum fotoğrafçılığını yapmayı düşünüyordum:) Çok şey düşünüyorum ama plan yapmayada korkuyorum,son anda hazırlayım kendimi en iyisi;)

Okul faaliyetlerim harika;işletmenin verdiği rehavetin üzerine tekrar fen dersleri almak zorlasada mutluyum :)))
Kimya çalışırken buraya bir göz atıvereyim dedim,kaçıyorum hemen:)
öptüm kocaman:16:

Ben de hamile olur da doğum yaparsam ben de isterim:84:
Biz de İstanbulda Arda Lembet'e gittiğimizde odasında doğum fotoğrafçısı tarafından çekilmiş resimler gördük. Çok duygulandık. Kesinlikle ben de istiyorum dedim içimden. Canım başarılar dilerim sana da...

iyi yapmissiniz canim, göz yaslarimiz da olmasa napardik... bazen baska hic bir sey yardimci olmuyor sanki... senin duygularin da simdi her anlamda cok yogun, Allah yardim eder canim, hic merak etme..
22 ekim de benim oglumun dogum günüydü, minik minik yürüyecekti yanimda...ama biz onun yanina gittik, icim eridi eridi... bu anlar daha da mahvediyor insani...
ne güzel söylemissin, debelenisler...neyse.

test sonuclarinizi aldiniz mi NKOB? insallah hersey yolundadir... Kendine cok iyi bak..

Canım benim oğlum da yürüyor olacaktı. Son gebeliğim devam etseydi aralık ortaları doğum yapacaktım. Allah evlat acısıyla imtihan etmesin kimseyi. Amin... Senden de güzel haberler bekliyoeruz...

bazen mahvolmak o kadar iyi geliyor ki bizlere. bizim kuramadığımız cümleleri bi başka arkadaşımız dillendiriyor. bu da duygularımız dışa vurulmuş hissi uyandırıyor. biraz ağlama biraz beyin toparlanmasıyla daha bi sağlamlaşıyoruz.

Allah razı olsun bizlerden böyle paylaşımları esirgemeyip, derdimizin dermanımız olduğunu hissettirenlerden:16:

çok yakın doğum yapmışız. dediğin gibi şimdi paytak paytak adımlıyor olacaklardı:) umarım bu 1 yılı (bnm için ayrıca bir önceki yılı) en kazançlı şekilde atlatmışızdır.

test sonuçlarını aldık, nette okuduğum tüm sonuçlardan daha farklı çıkmış bizimkiler. sardı yüreğimi feci korkular. gece aradık biz de doktorumuzu. herşey normal görünüyor dedi elhamdulıllah maşallah. ama bn neden bu değerler milletinkinden bu kadar farklı diye hala kaygılar taşıyorum.

ayrıntılı ultrason ve kalp ekosu için türkiye çapı dr ve hastaneden randevumuz alınacak bu sıralar. bakalım...

mevlam neylerse güzel eyler.

Canım güzel haberlerle gel inşallah....

chnb canım bnm gelmiş, okumuş ve cvplar yazmışsın da, sen nasılsın? oğlan ve okul kafanın epey bir kısmını meşgul ediyordur da, sen nasılsın?

:)

chnb canım bnm gelmiş, okumuş ve cvplar yazmışsın da, sen nasılsın? oğlan ve okul kafanın epey bir kısmını meşgul ediyordur da, sen nasılsın?

:)

Canım ya sorma. Oğlan yoruyor bizi. Öğretmen psikoloğa götürün dedi. Dikkat problemi var. İstanbuldaydık tatilde. Götürdük çok büyük sorun çıkmadı. Ben de Memorial Tüp Bebebk Merkezine ve Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim. Durumum hala netleşmedi...

selamün aleyküm uzun zamandır foruma girmemiştim.başlık dikkatimi çekti oudum.çokkkkk üzüldüm çokkkk RABBİM neler yaşıyor kulların dedim.ama maşallah RABBİM sabrın en büyüklerinden sabır vermiş arkadaşım sana.
bende 2009,2010 ve son olarak 2011 temmuzda meleklerimi uğurladım ebedi kalacağım yere.normal doğum sezeryan düşük kürtaj.hele ikincisi ikizdi.onlarda hem normal doğum hem sezeryan yaşadım.ne diyelim RABBİMİN sevgili kullarındanız inş.RABBİM bizi unutmuyor.inş tez vakit hepimiz bu yaşadıklarımızı unutacak sapasağlam hayırlı evlatlarla bu yalan dünyanın en tatlı meyvesini almış oluruz.selametle....

aleyküm selam arkadaşım güzel dileklerin için teşekkürler ...öncelikle büyük gecmiş olsun allahım dermansız bırakmasın kimseyi ..canım benm sana başka bi sorum olacaktı dr zuhal özgitle ilgili bi yazını okudum şuan bende o dr a gidiyorum senn yorumunu okumadan önce cok kafama takıyodum iyi bir doktormu diye???ama yazını okuduktan sonra baya bi rahatladım diyebilirim buyüzden teşekkürler en azından gönül rahatlığıyla gidebilirim artık ...ALLAH en yakın zamanda kucağına saglıklı hayırlı bi evlat nasip eder ins.. burada az cok hepimizin hikayesi aynı CANIM başkalarının yazılarını okudukca yalnız olmadığımı benden daha kötü durumda olanların ne kadar güçlü durduğunu gördükçe onlardan bende kuvvet alıyorum birbirimize iyi dileklerde bulunmak bile mutlu etmeye yaşadıklarımızı atlatmaya yetiyo ...biliyorum aslında biz seçilmiş kişileririz allahım sevdiği kullarına dert verir biz bu sınavı sabırla geçersek inanıyorumki bizimde bebişlerimiz hayırlısıyla kucagımızda olacak....:54::54::54:

kızlar 14 ünde bebeğimi çok şükür kucağıma aldım darısı hepinizin başına olsun inşallah...ameliyat masasında hepinizi isim isim zikrettim allahım kabul eder inşallah...

kızlar 14 ünde bebeğimi çok şükür kucağıma aldım darısı hepinizin başına olsun inşallah...ameliyat masasında hepinizi isim isim zikrettim allahım kabul eder inşallah...

made canimmmmm, Allaha cok sükür kavustun yavruna... kiz mi, erkek mi? Saglikli, uzun ömürlü, hayirli evlat olsun Insallah... Esini ve seni cok tebrik ediyorum... hep beraber cok mutlu olun, bir daha en kücük bir aci dahi yasamayin canim.... öptüm sizi...

NKOB, canim son durumlar nasil? sonuclari doktorunla konustunuz mu.. umarim hersey yolundadir... ense kalinligi da iyi degil mi? bizi de haberdar et olur mu...
Ben daha önce de buraya yazmistim, hala evimde degilim... ehliyete burda basladigim icin bitirip döneyim diyorum, esim ara ara bir iki günlügüne geliyor, dönüyor.. ben de teori sinavini yaptim, 30. unda sürüs sinavim var, sonra evime dönecegim canim, bana sans dileyin...:18:( Ayrica "abla" olan benim:51: )

Made anne oldu, simdi gördüm, coookkk güzel bir haber bu:nazar:... darisi senin basina insallah......amin

chnb, canim oglunla bu ara mesgulsün galiba... okula yeni basladigi icin alisma zorluklari cekiyor belki, gayet normal bence... biraz zaman gecsin, ögretmenine, arkadaslarina alissin, daha iyi olur... Allah yardimcin olsun canim... senin de güzel haberlerini bekliyoruz... ben de hic bisey yok henüz...

melekannesi de dönmüstür... onu da cok özledik... artik bizlere o mübarek topraklarin maneviyatiyla bir iki kelime yazar, buna cok ihtiyacimiz var

Kizlar ben evime bir döneyim, daha düzenli bakarim buralara, daha cok yazisiriz... öpüyorum sizi, Allaha emanet olun

bende ameliyata girmiştim kuzum karnımdaydı sonra uyandım ama göremedim göremedim özledim

ah canim benim, hepimiz cok özledik... sabredecegiz... büyük mükafata erisebilmemiz icin cok özenli yasamamiz gerekiyor...

bize bu haberi veren arkadasimiz da ilk evladini son haftalarda karninda kaybetmisti. cok zor zamanlar gecirdi, ama simdi yine anne oldu... Insallah sen de en hayirli zamanda ikinci evladina kavusursun...

arkadaşlara cevap yazmadan önce,

elhamdulillahhhhhh maşallahhhhhhh madeofhonoraaa ve bebeğiine:)

özlemin dediklerine katılıyorum. Rabbim bi daha hiç acı yaşatmasın sizlere made. sağlıkla huzurla hayırla yaşayın hep beraber inşallah.

darısı da hepimize olsun.

çok sevindim çok öpüyorum ikinizi de:)

Allahım nazarlardan tüm kötü ve kötülüklerden saklasın sizi..

arkadaşlara cevap yazmadan önce,

elhamdulillahhhhhh maşallahhhhhhh madeofhonoraaa ve bebeğiine:)

özlemin dediklerine katılıyorum. Rabbim bi daha hiç acı yaşatmasın sizlere made. sağlıkla huzurla hayırla yaşayın hep beraber inşallah.

darısı da hepimize olsun.

çok sevindim çok öpüyorum ikinizi de:)

Allahım nazarlardan tüm kötü ve kötülüklerden saklasın sizi..

canım nasılsın görüşmeyeli:2::2::2:benim testlerim tenmiz çıktı bebem bir testim kaldı onuda aldıktan sonra ver elini ocakta doktor senin hayat nasıl gidiyo anladın sen onu :23::23::23:

Canım ya sorma. Oğlan yoruyor bizi. Öğretmen psikoloğa götürün dedi. Dikkat problemi var. İstanbuldaydık tatilde. Götürdük çok büyük sorun çıkmadı. Ben de Memorial Tüp Bebebk Merkezine ve Doç. Dr. Arda Lembet'e gittim. Durumum hala netleşmedi...

chnb sen de bilirsin güzelim bazı öğretmen arkadaşlar ve belki bazen bizler de çocuklar hakkında hızlı karar veriyor ve onları etiketliyoruz.

hareketliyse ve bazen de derse ilgisiz davranıyorsa öğretmen o tanıyı koymuş. umarım çözülür bir an önce.

arda bey işinize yarar ve size çıkış yolları bulur inşallah hayırlısıyla. ki Allah kısmet ettiyse sen bu şekilde çabalarken bi bakmışsın ki buralarda çok rastladığımız mucize gerçekleşir sizin için de. innnnnnnnnnnşallah:)

bende ameliyata girmiştim kuzum karnımdaydı sonra uyandım ama göremedim göremedim özledim

melek doruğun güzel annesi, Allahım sana acılarını güzelliklerle unuttursun inşallah.

hepimiz de yazsak o günlerde yaşadıklarımızı roman olur. neyse ki birbirimiz var ve anlaşıldığımızı hissediyoruz hiç değilse.. bnm de özlemim büyük yangınım. ve arkadaşlar da bilir hala bi tek bebek sevmedim bn. dokunduğum bebek oğlum yada kızım olsun çok isterdim (ha kardeşimin bebeği bunların hepsinden başka. ailemi üzmemek için içiçeyim bebeğimizle)

Allah sabrını veriyor, şükrünü de. ve kazançlı çıkmamızı sağlayacak hayat şeklini de.

canım nasılsın görüşmeyeli:2::2::2:benim testlerim tenmiz çıktı bebem bir testim kaldı onuda aldıktan sonra ver elini ocakta doktor senin hayat nasıl gidiyo anladın sen onu :23::23::23:

oh oh maşaallah:) Allah sana tüm güzel yolları açsın inşallah:) işlerin rastgitsin de beklediğin güzelliğe kavuşasınız kuşummmmmmmm..

bn gaaayet farkında olamadığım bir gebelik yaşıyorum. hatta unutuyorum bile. duygularımı anlatamam arkadaşlar. hala acılı ve kaygılı ve korkak ve stresli vs vs vs şekilndeyim. belki bii ara anlatacak gücüm olur yazarım:)

öptümmm

NKOB, canim son durumlar nasil? sonuclari doktorunla konustunuz mu.. umarim hersey yolundadir... ense kalinligi da iyi degil mi? bizi de haberdar et olur mu...
Ben daha önce de buraya yazmistim, hala evimde degilim... ehliyete burda basladigim icin bitirip döneyim diyorum, esim ara ara bir iki günlügüne geliyor, dönüyor.. ben de teori sinavini yaptim, 30. unda sürüs sinavim var, sonra evime dönecegim canim, bana sans dileyin...:18:( Ayrica "abla" olan benim:51: )

Made anne oldu, simdi gördüm, coookkk güzel bir haber bu:nazar:... darisi senin basina insallah......amin

chnb, canim oglunla bu ara mesgulsün galiba... okula yeni basladigi icin alisma zorluklari cekiyor belki, gayet normal bence... biraz zaman gecsin, ögretmenine, arkadaslarina alissin, daha iyi olur... Allah yardimcin olsun canim... senin de güzel haberlerini bekliyoruz... ben de hic bisey yok henüz...

melekannesi de dönmüstür... onu da cok özledik... artik bizlere o mübarek topraklarin maneviyatiyla bir iki kelime yazar, buna cok ihtiyacimiz var

Kizlar ben evime bir döneyim, daha düzenli bakarim buralara, daha cok yazisiriz... öpüyorum sizi, Allaha emanet olun

evetvetevtevetvet bir an önce karşılıklı yazışalım, gece gece. sonra bn sabah 6 da kalkıp okula gideyim sonra aklım başımda olmadan ders işleyeyim:P

sınavlarında kocaman başarılarrrr:)

gebeliğim ise ; amaaannnn... geçiyor iştee....

öptüm:)

o kadar donuk, o kadar tepkisiz, ve o kadar sıfırım ki...

1 gün değil. Her gün.

melekannesiiiiiiiii geldin miiiiiii??? ses verrrrr...

emineeee naaptınnnnn nerelerdesin soluk verrrr:)

bennnnn? bn yokum:) iptalim. değişiğim :) kuruyum. otum. boşum.

Back