Ah Emina ah mahvettin beni... ne güzel bir yaziydi o.... cok tesekkürler canim... kitabin ismini bana da yollar misin, ben de bulmaya calisayim hemen...
Senin de iyi olmana cok sevindim, sinavlarinda basarilar, annene de selamlar...
bazen mahvolmak o kadar iyi geliyor ki bizlere. bizim kuramadığımız cümleleri bi başka arkadaşımız dillendiriyor. bu da duygularımız dışa vurulmuş hissi uyandırıyor. biraz ağlama biraz beyin toparlanmasıyla daha bi sağlamlaşıyoruz.
Allah razı olsun bizlerden böyle paylaşımları esirgemeyip, derdimizin dermanımız olduğunu hissettirenlerden
iyi yapmissiniz canim, göz yaslarimiz da olmasa napardik... bazen baska hic bir sey yardimci olmuyor sanki... senin duygularin da simdi her anlamda cok yogun, Allah yardim eder canim, hic merak etme..
22 ekim de benim oglumun dogum günüydü, minik minik yürüyecekti yanimda...ama biz onun yanina gittik, icim eridi eridi... bu anlar daha da mahvediyor insani...
ne güzel söylemissin, debelenisler...neyse.
test sonuclarinizi aldiniz mi NKOB? insallah hersey yolundadir... Kendine cok iyi bak..
çok yakın doğum yapmışız. dediğin gibi şimdi paytak paytak adımlıyor olacaklardı:) umarım bu 1 yılı (bnm için ayrıca bir önceki yılı) en kazançlı şekilde atlatmışızdır.
test sonuçlarını aldık, nette okuduğum tüm sonuçlardan daha farklı çıkmış bizimkiler. sardı yüreğimi feci korkular. gece aradık biz de doktorumuzu. herşey normal görünüyor dedi elhamdulıllah maşallah. ama bn neden bu değerler milletinkinden bu kadar farklı diye hala kaygılar taşıyorum.
ayrıntılı ultrason ve kalp ekosu için türkiye çapı dr ve hastaneden randevumuz alınacak bu sıralar. bakalım...
mevlam neylerse güzel eyler.