Eminacim, Allah razi olsun canim, beni merak ettigin icin... güzel yürekli kardesim...
Hz. Hatice (ra) ile ilgili yazini hatirliyorum, simdi baktim bulamadim hangi sayfa... onu okudugumda bir kac saat sessizce oturmustum öylece.. Oglu Kasim'in bakislarindan, güzelliginden bu dünyaya ait olmadigini anlamisti Hz. Hatice, demistin... Bu cümle beni de aynen anlatiyordu, ben de ogluma baktigimda, hep böyle düsünüyordum... Ah Emina ah mahvettin beni... ne güzel bir yaziydi o.... cok tesekkürler canim... kitabin ismini bana da yollar misin, ben de bulmaya calisayim hemen...
Senin de iyi olmana cok sevindim, sinavlarinda basarilar, annene de selamlar...
Canım sağ olasın. Terzi kendi söküğünü dikemez misali bizimkisi. Oğlan zorlanıyor, ben de...
Ben de hamile olur da doğum yaparsam ben de isterim:84:
Biz de İstanbulda Arda Lembet'e gittiğimizde odasında doğum fotoğrafçısı tarafından çekilmiş resimler gördük. Çok duygulandık. Kesinlikle ben de istiyorum dedim içimden. Canım başarılar dilerim sana da...
kızlar 14 ünde bebeğimi çok şükür kucağıma aldım darısı hepinizin başına olsun inşallah...ameliyat masasında hepinizi isim isim zikrettim allahım kabul eder inşallah...
melekannesiiiiiiiii geldin miiiiiii??? ses verrrrr...
emineeee naaptınnnnn nerelerdesin soluk verrrr:)
bennnnn? bn yokum:) iptalim. değişiğim :) kuruyum. otum. boşum.
o kadar donuk, o kadar tepkisiz, ve o kadar sıfırım ki...
1 gün değil. Her gün.
A.s. ablacım,çok teşekkür ederim.
Kitabın ismini hemen gönderiyorum sanada,umarım orda bulabilirsin.Ben çok beğenmiştim o kitabı.
Sınavlarında başarılar diliyorum,Allah'a emanet ol.
Benim için büyük zevk olur:)İnşallah Rabbim o günleri gösterir. Ama doktorun odasında gördüklerin kadar profosyonel olmazlar:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim.
Bu ara bende tatsızım ablam.
Annemin arkadaşı benimle yaşıt oğlunu trafik kazasında kaybetti,geçen haftada çok yakınımızın yine benimle yaşıt oğlunu motor kazasında kaybettik.
Giden,biten hayattan çok anneleri mahvetti beni.Bu hafta nişanı olacaktıUzak uzak duruyorum,gidip ''başın sağolsun'' diyemiyorum,onu duymak çok can yakıyor biliyorum. Yanındayım demeninde anlamı yok,ne bileyim işte.
Vizeler var bu ara ama hiç yoğunlaşamıyorum,gencecik çoculara mı üzülürsün hayatının anlamı biten anne babaya mı.Şimdi o anneye hangi bahaneyle teselli verilir?
Ve bunlardan sonra dün erkek arkadaşımın yengesi vefat etti,gider gelirdim,görüşürdüm. Uzun zamandırda hastaydı,hastalığıyla mücadele ederkende üzdü gidişiylede.
Ve belkide evlat sevgisini tatmadığım için bana göre dünyanın en büyük acısı bu,annesini kaybedenlere dayanamıyorum. Oğlu çok düşkündü,daha 2 hafta önce ağlaya ağlaya evlendi.Onların hikayesi içimi parçalıyor zaten.Bugün cenazesi vardı,dayanılmazdı...anneyi orada bırakıp dönmek,o ne ağır yük
Böyle işte ablacım,bir dokun bin ah işit oldu değil mi?
NKOB, canim ya, iyice duygularin tavan yapti degil mi? hamileliginin de cok etkisi var, karman corban haller... ama bu da gececek......
Kays (nam-i diger Mecnun) Leyla'ya biraz daha yakin olmak icin babasinin yaninda calismaya baslamis.. Leyla da iscilere yemek dagitiyormus.. Herkese bol kepce yemekleri verdikten sonra Kays'in tabagina kasigi degdirip gecmis.... Mecnun sevincten havalara ucmus..
Arkadaslari "ya Mecnun, sen gercekten delisin, Leyle eger seni sevseydi, bize verdiginden daha cok yemek verirdi, ama o sana bir lokma bile vermedi" demisler
Mecnun'un cevabina bakin..." Bana da hepinize davrandigi gibi mi davransaydi "
Evet canim arkadaslarim... Allah da bazi insanlara bol bol nimetler veriyor, herkes cok mutlu mesut... Kendilerini ayricalikli hissediyorlar bu nimetlerin karsisinda, cünkü Allah onlari cok seviyor ya..... Ama... hic birsey göründügü gibi degil bu hayatta, bunlarin akibetini elbet bir gün anlayacagiz...
Allah'in sevdigi kullardan olmak ümidiyle.....
NKOB, canim son durumlar nasil? sonuclari doktorunla konustunuz mu.. umarim hersey yolundadir... ense kalinligi da iyi degil mi? bizi de haberdar et olur mu...
Ben daha önce de buraya yazmistim, hala evimde degilim... ehliyete burda basladigim icin bitirip döneyim diyorum, esim ara ara bir iki günlügüne geliyor, dönüyor.. ben de teori sinavini yaptim, 30. unda sürüs sinavim var, sonra evime dönecegim canim, bana sans dileyin...:18Ayrica "abla" olan benim )
Made anne oldu, simdi gördüm, coookkk güzel bir haber bu... darisi senin basina insallah......amin
chnb, canim oglunla bu ara mesgulsün galiba... okula yeni basladigi icin alisma zorluklari cekiyor belki, gayet normal bence... biraz zaman gecsin, ögretmenine, arkadaslarina alissin, daha iyi olur... Allah yardimcin olsun canim... senin de güzel haberlerini bekliyoruz... ben de hic bisey yok henüz...
melekannesi de dönmüstür... onu da cok özledik... artik bizlere o mübarek topraklarin maneviyatiyla bir iki kelime yazar, buna cok ihtiyacimiz var
Kizlar ben evime bir döneyim, daha düzenli bakarim buralara, daha cok yazisiriz... öpüyorum sizi, Allaha emanet olun
chnb sen de bilirsin güzelim bazı öğretmen arkadaşlar ve belki bazen bizler de çocuklar hakkında hızlı karar veriyor ve onları etiketliyoruz.
hareketliyse ve bazen de derse ilgisiz davranıyorsa öğretmen o tanıyı koymuş. umarım çözülür bir an önce.
arda bey işinize yarar ve size çıkış yolları bulur inşallah hayırlısıyla. ki Allah kısmet ettiyse sen bu şekilde çabalarken bi bakmışsın ki buralarda çok rastladığımız mucize gerçekleşir sizin için de. innnnnnnnnnnşallah:)
melekannesiiiiiiiii geldin miiiiiii??? ses verrrrr...
emineeee naaptınnnnn nerelerdesin soluk verrrr:)
NKOB seni o kadar iyi anlıyorum ki,hamileliğim boyunca sırf nasıl gidiyo diye sormasınlar diye hiç adliyeye gitmedim,duruşmaya girmedim...ilk hamileliğimde kocaman olsun istiyordum hemencecik göbeğim ama bunda ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedim resmen...kimseyle karşılaşmak istemedim,bebeğime tek çöp almadım resmen...bir arkadaşım hediye gönderdide onu giydirdim hastane çıkışında...allahtan hastane giyceceklerini vermişti...tuhaf bi his kızlar ama çok şükür...rabbimin verdiği ondan gelen herşeye şükür...bu arada dokuz ay boyunca hergün bebeğime cevşen dinlettim,her vakit namazında elimi karnıma koydum ve dua okudum...bu beni çok rahatlatıyodu,deneyin derim..
beni kimse anlamıyor. herkes ama herkes normal bir hamileymişim gibi davranıyor. eşim dahil. stres yapıp kafama taktığım birşey olduğunda o kadar basit şekilde '' boşver '' diyorlar ki..
o kadar kolayca takma kimseyi, rahat ol diyorlar ki. ha tmm. takma dediniz ve takmadım. ok. bn de napıyorum, kabuk üstüne kabuk sarıyorum etrafıma ve darmaduman yaşıyorum kendimi sadece kendimle.
eşime kötüyüm, saklanmak istiyorum çok kötüyüm dedim, hiç fırsat vermedi, bn de kötüyüm kafam kazan gibi oldu dedi. susturdu. herrrr zamanki gibi anında kendisinin de zorda olduğunu gözümün içine soktu.
diyorum ki hep, Allahım sen her şeyin en iyisini bilirsin. bni istersen huzurla yaşatırsın. tüm ortamlarımı gönlüme göre verirsin diyorum. ama her an böyle olamıyorum işte. her an güçlü kalamıyorum.
bn bu kötü psikolojiyle artık doğuracağım çocuğa bile bakamayacak kadar zayıfladım arkadaşlar.
sizlere pek bunlardan bahsetmemek için yazmıyorum buraya. ama bu ara artık gına geldi. kimse okuyup cevap yazmayacak olsa da, hiç bir yazı bni normalleştirmeyecek olsa da en azından deşarj olayım dedim ve yazıyorum...
tşk ederim made paylaşımın için. yaa inan hislerimi anlatamıyorum. duymuş olduğum 3 tepki cümlesi türü var. bunlar bni tam bir kaçak yaptı.
1. hamilemisin? hadiiiiiiii... gene miiiiiiiiiii? (çookk üzgün suratla, boyun bi terafa kırık.)
2. ay buna dikkat et baariii.. (yalak kadar ayrılmış ağızla)
3. erken değil mi?
şeklinde..
birilerinin bana acımasını istemıyorum bi de. arkamdan acıyarak konuşmalarını istemıyorum. bn bi cümle dua istiyorum. o kadar. cesaret istiyorum. bir de azıcık şefkat istiyorum bazılarından da belki..
hislerimi kendim de anladığımda yazarım yine.
inanın kimse cvp yazmak zorunda değil. bn böööleee boş boş yazayım... ne yazacaksınız ki, nereye kadar bana oldu, olacak, ha gayret vs diyeceksiniz ki...
Canım benim,etraftaki insanların ne düşündüğünün hiç ama hiç önemi yok.Ayrıca sen acınacak bir insan değilsin, sen melek annesisisin, sen cennete çocuklarıyla el ele girecek bir insansın.Sen acınacak değil, sen kıskanılacak, herkesin yerinde olmak isteyeceği bir annesin.
Sana buradaki insanların duası yeter canım, sen kulaklarını etrafta ne söylediğini bilmeyen insanlara kapat, sadece bebeğini düşün, bebeğin sağlıcakla gelecek ve bu kara günler geride kalacak diye düşün.Ve bilki zaman çabuk geçiyor, bir bakmışsın bebeğin sağlıcakla doğmuş.
Benim sana gönülden duam şu tatlım.İnşallah bebeğin melek kardeşlerinin kokusunuda alarak sağlıcakla dünyaya gelir, hayırlı evlat olur.İnşallah ailecek çok ama çok mutlu olursunuz.
...........................................
...........................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?