Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

A.s. ablacım,çok teşekkür ederim.
Kitabın ismini hemen gönderiyorum sanada,umarım orda bulabilirsin.Ben çok beğenmiştim o kitabı.
Sınavlarında başarılar diliyorum,Allah'a emanet ol.

Benim için büyük zevk olur:)İnşallah Rabbim o günleri gösterir. Ama doktorun odasında gördüklerin kadar profosyonel olmazlar:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 294236
kızlar 14 ünde bebeğimi çok şükür kucağıma aldım darısı hepinizin başına olsun inşallah...ameliyat masasında hepinizi isim isim zikrettim allahım kabul eder inşallah...

Vallahi çok sevindim ya,gözünüz aydın.
Allah onu sizin ,sizi onun başından eksik etmesin;kötü bir gününü göstermesin inşallah.
Size anne babalığın hakkını vermeyi,onada hayırlı evlat olmayı hakkıyla nasip etsin Allah'ım.
Ay ne güzel bir haber oldu bu böyle,kocaman kocaman öpüyorum ikinizide.Bebeğinin mis kokusuyla uzun uzun yıllar hep mutlu ol inşallah

Son düzenleme:
melekannesiiiiiiiii geldin miiiiiii??? ses verrrrr...

emineeee naaptınnnnn nerelerdesin soluk verrrr:)

bennnnn? bn yokum:) iptalim. değişiğim :) kuruyum. otum. boşum.

Bu ara bende tatsızım ablam.
Annemin arkadaşı benimle yaşıt oğlunu trafik kazasında kaybetti,geçen haftada çok yakınımızın yine benimle yaşıt oğlunu motor kazasında kaybettik.
Giden,biten hayattan çok anneleri mahvetti beni.Bu hafta nişanı olacaktı Uzak uzak duruyorum,gidip ''başın sağolsun'' diyemiyorum,onu duymak çok can yakıyor biliyorum. Yanındayım demeninde anlamı yok,ne bileyim işte.
Vizeler var bu ara ama hiç yoğunlaşamıyorum,gencecik çoculara mı üzülürsün hayatının anlamı biten anne babaya mı.Şimdi o anneye hangi bahaneyle teselli verilir?
Ve bunlardan sonra dün erkek arkadaşımın yengesi vefat etti,gider gelirdim,görüşürdüm. Uzun zamandırda hastaydı,hastalığıyla mücadele ederkende üzdü gidişiylede.
Ve belkide evlat sevgisini tatmadığım için bana göre dünyanın en büyük acısı bu,annesini kaybedenlere dayanamıyorum. Oğlu çok düşkündü,daha 2 hafta önce ağlaya ağlaya evlendi.Onların hikayesi içimi parçalıyor zaten.Bugün cenazesi vardı,dayanılmazdı...anneyi orada bırakıp dönmek,o ne ağır yük

Böyle işte ablacım,bir dokun bin ah işit oldu değil mi?

o kadar donuk, o kadar tepkisiz, ve o kadar sıfırım ki...

1 gün değil. Her gün.

NKOB, canim ya, iyice duygularin tavan yapti degil mi? hamileliginin de cok etkisi var, karman corban haller... ama bu da gececek......

Kays (nam-i diger Mecnun) Leyla'ya biraz daha yakin olmak icin babasinin yaninda calismaya baslamis.. Leyla da iscilere yemek dagitiyormus.. Herkese bol kepce yemekleri verdikten sonra Kays'in tabagina kasigi degdirip gecmis.... Mecnun sevincten havalara ucmus..

Arkadaslari "ya Mecnun, sen gercekten delisin, Leyle eger seni sevseydi, bize verdiginden daha cok yemek verirdi, ama o sana bir lokma bile vermedi" demisler

Mecnun'un cevabina bakin..." Bana da hepinize davrandigi gibi mi davransaydi "

Evet canim arkadaslarim... Allah da bazi insanlara bol bol nimetler veriyor, herkes cok mutlu mesut... Kendilerini ayricalikli hissediyorlar bu nimetlerin karsisinda, cünkü Allah onlari cok seviyor ya..... Ama... hic birsey göründügü gibi degil bu hayatta, bunlarin akibetini elbet bir gün anlayacagiz...

Allah'in sevdigi kullardan olmak ümidiyle.....

A.s. ablacım,çok teşekkür ederim.
Kitabın ismini hemen gönderiyorum sanada,umarım orda bulabilirsin.Ben çok beğenmiştim o kitabı.
Sınavlarında başarılar diliyorum,Allah'a emanet ol.

Cok tesekkürler canim....

Bu aralar siz de bayagi zorluklar yasamissiniz, Allah yardimciniz olsun... Bazen hersey üst üste geliyor sanki...

Ama hayat böyle birsey... Sen de kendine cok dikkat et, cok fazla etkilenmemeye calis... sen bize lazimsin

Benim için büyük zevk olur:)İnşallah Rabbim o günleri gösterir. Ama doktorun odasında gördüklerin kadar profosyonel olmazlar:)
İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Olsun canım senin çektiklerinin benim için en iyi fotoğrafçıdan daha büyük manevi hatırası olur emin ol canım...

Canım ailelere Allah sabır versin. Mekanlarını cennet eylesin. Sen de haklısın konsantre olamamakta. Ama derslerini yoğunlaşmaya çaılış yine de.

Ne güzel bir mesel... İnşallah biz de ayrıcalıklı kullar olarak farklı davranılmayı hak eden kullardan oluruz... Artık senden de güzel kararlar duyma zamanı geldi bence:))

Canım sorma. Biz yiyor,susuyor, wc ye gidiyoruz bol bol... Dersse zaman ayırmak zor onun için. Ama önemliçıkmadı sorun.. İte kaka ilerliyoruz... Az kaldı inşallah...

Mucizeler bizi de bulur belki:))

melekannesiiiiiiiii geldin miiiiiii??? ses verrrrr...

emineeee naaptınnnnn nerelerdesin soluk verrrr:)

Melek annesini ben de merak ettim canım. Yazsa keşke...

Sen de iyisin inşallha. Kaç haftalık olduk?

Bu arada Esmeray seni yazıştığım başka topikte altta görüyorum. Nasılsın?

Made ne yapıyor acaba?

canlarım benim.çok azda olsa geriye bakabilbim.

nkob'um canım merak ettiğin için sağol.yaşadığın durumlar hamilelikte normal.inşallah herşey yolunda gidecek made gibi sende hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.kaç haftalık oldunuz?cinsiyeti belli mi?

made çok çok sevindim.rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü tüm kırılan hayallerini gerçekleştireceğin bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.rabbim nazarlardan korusun tüm hayırlar sizinle olsun.

özlemim canım benim merak ettiğin için teşekkür ederim.sınavlarında başarılar dilerim.yukarıda yazdığın leyla mecnun yazısına öyle ihtiyacım vardı ki.çok teşekkür ederim.kendimi ne kadar çabalasamda hep cezalandırılmış gibi hissediyordum.etrafıma bakınc herkesin çocukları yanında çok mutlular ama bu dünya geçici değil mi.inşallah burada çektiklerimiz ahiretimizi kazanmamıza vesile olur.

chnb'bem sen nasılsın.oğlanı kafana takma.öğrencilerindende görüyorsundur erkek çocuklar daha hareketli oluyor.birde anasınıfında oyunlar,şarkılardan sonra biranda sayılar sesler çocuklara zor geliyor.ben hayırlısıyla atlatacağınızı tahmin ediyorum.kardeşinin eltisi nasıl?hamileliği nasıl gidiyor?ilaç kullanıyor mu?

eminacım bitanem sen nasılsın.başınız sağolsun canım.rabbim ailelerine sabır versin.arkadaşının yengesinede ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.yalan dünya işte kaybetmek,sevinmek,üzülmek hepsi bizler için.fotoğrafçılık işini çok sevdim.inşallah herşey gönlünce olur.

esmeray sen nasılsın canım.neler yapıyorsun?

canlarım ben ayın 21'inde oradan yola çıktım.22'si sabaha karşı evdeydim.ama çok kötü hastalndım.yeni yeni iyileşiyorum.bu hafta işe başladım.oralar gerçekten çok çok güzel.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.hepimiz için bol bol dua ettim.isimlerini bildiklerime isimleriyle,rumuzlarla rabbim inşallah kabul eder.akşam nöbetçiyim.ancak fırsat bulabildim.ama hep aklımdaydınız.rabbim sırayla hepimizin yüzünü güldürür inşallah.yazacak,soracak o kadar çok şey var ki.

unuttuğum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmasın.çok hızlı okuyup yazdım.inşallah acısını çıkartırız.hepiniz ALLAH'a emanet olun.görüşmek üzere.

oh oh hacı melekannemiz gelmişşş.. maşallahhhh.. Allah haccını kabul etsin ve ömrünce de Allah rızasına göre yaşamanı nasip etsin güzelim:)

eminacımm Allah tüm kalanlarınıza sabır versin, kayıplarınıza da rahmet etsin inşallah canım bnm.

özlemim güzel teselliler bunlar. saolasın. gebe görünmek istemıyorum . şu an bnm ennnn büyük sorunum stresim bu. ustelik karnım o kadar hzılı çıktı ki. kayınvalıdemler, okuldakı çoğunluk vs bilmiyor daha. nereye kadar ve nasıl saklayacağımın derdine düştüm acaip. ayyrıcaaaa chnb nin dediği gibi senden gelecek olumlu haberlere kilitlendik hepimiz farkında mısın:)

6 aralıkta randevumuz var, bakalım.. iyi haberler nasip etsin bana da tüm hamilelere de Allah. cinsiyet işini önemsemezdim şimdiye kadar, erkekcilere de hep antipatiyle bakardım. ama bu kez kucağımdan uçup giden oğlumun yerini doldurmasını istediğim sağlıklı hayırlı bir erkek sanki içimdeki istek. ama kız olursa da kızımın yerini doldurur. bnde teselli çok ne de olsa değil mi

sorunsuz ve sağlıkla hayırla gelsin de... daha ne isterim ki. Rabbim zaten bnm için en iyi olanı vereccektir.

şu detaylıyı ve fetal ekoyu sorunsuz atlataydık... pfffffffff...

öptüm hepcaaanızı kocamannnnn:)

hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar,rabbim en kısa zamanda tüm melek annelerine yaşatsın inşallah..tuhaf bir duygu biliyormusunuz?bebeğimi ilk gördüğümde hissettiğim şey vicdan azabıydı nedense...sanki ablasını üzüyormuşum gibi gelmişti,onu unutacakmışım gibi...ama ben ablasıyla anne olmuştum ilk sonra hep bunu düşündüm...evimize geldiğimizde eşim gözleri dolu dolu''kadınlar çocuklarını dokuz ayda doğururlarmış kızım,biz seni iki yıl bekledik'' dedi...bunun üstüne bişey düşünemez oldum işte...

NKOB seni o kadar iyi anlıyorum ki,hamileliğim boyunca sırf nasıl gidiyo diye sormasınlar diye hiç adliyeye gitmedim,duruşmaya girmedim...ilk hamileliğimde kocaman olsun istiyordum hemencecik göbeğim ama bunda ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedim resmen...kimseyle karşılaşmak istemedim,bebeğime tek çöp almadım resmen...bir arkadaşım hediye gönderdide onu giydirdim hastane çıkışında...allahtan hastane giyceceklerini vermişti...tuhaf bi his kızlar ama çok şükür...rabbimin verdiği ondan gelen herşeye şükür...bu arada dokuz ay boyunca hergün bebeğime cevşen dinlettim,her vakit namazında elimi karnıma koydum ve dua okudum...bu beni çok rahatlatıyodu,deneyin derim..

beni kimse anlamıyor. herkes ama herkes normal bir hamileymişim gibi davranıyor. eşim dahil. stres yapıp kafama taktığım birşey olduğunda o kadar basit şekilde '' boşver '' diyorlar ki..

o kadar kolayca takma kimseyi, rahat ol diyorlar ki. ha tmm. takma dediniz ve takmadım. ok. bn de napıyorum, kabuk üstüne kabuk sarıyorum etrafıma ve darmaduman yaşıyorum kendimi sadece kendimle.

eşime kötüyüm, saklanmak istiyorum çok kötüyüm dedim, hiç fırsat vermedi, bn de kötüyüm kafam kazan gibi oldu dedi. susturdu. herrrr zamanki gibi anında kendisinin de zorda olduğunu gözümün içine soktu.

diyorum ki hep, Allahım sen her şeyin en iyisini bilirsin. bni istersen huzurla yaşatırsın. tüm ortamlarımı gönlüme göre verirsin diyorum. ama her an böyle olamıyorum işte. her an güçlü kalamıyorum.

bn bu kötü psikolojiyle artık doğuracağım çocuğa bile bakamayacak kadar zayıfladım arkadaşlar.

sizlere pek bunlardan bahsetmemek için yazmıyorum buraya. ama bu ara artık gına geldi. kimse okuyup cevap yazmayacak olsa da, hiç bir yazı bni normalleştirmeyecek olsa da en azından deşarj olayım dedim ve yazıyorum...

tşk ederim made paylaşımın için. yaa inan hislerimi anlatamıyorum. duymuş olduğum 3 tepki cümlesi türü var. bunlar bni tam bir kaçak yaptı.

1. hamilemisin? hadiiiiiiii... gene miiiiiiiiiii? (çookk üzgün suratla, boyun bi terafa kırık.)

2. ay buna dikkat et baariii.. (yalak kadar ayrılmış ağızla)

3. erken değil mi?

şeklinde..

birilerinin bana acımasını istemıyorum bi de. arkamdan acıyarak konuşmalarını istemıyorum. bn bi cümle dua istiyorum. o kadar. cesaret istiyorum. bir de azıcık şefkat istiyorum bazılarından da belki..

hislerimi kendim de anladığımda yazarım yine.

inanın kimse cvp yazmak zorunda değil. bn böööleee boş boş yazayım... ne yazacaksınız ki, nereye kadar bana oldu, olacak, ha gayret vs diyeceksiniz ki...

Canım benim,etraftaki insanların ne düşündüğünün hiç ama hiç önemi yok.Ayrıca sen acınacak bir insan değilsin, sen melek annesisisin, sen cennete çocuklarıyla el ele girecek bir insansın.Sen acınacak değil, sen kıskanılacak, herkesin yerinde olmak isteyeceği bir annesin.
Sana buradaki insanların duası yeter canım, sen kulaklarını etrafta ne söylediğini bilmeyen insanlara kapat, sadece bebeğini düşün, bebeğin sağlıcakla gelecek ve bu kara günler geride kalacak diye düşün.Ve bilki zaman çabuk geçiyor, bir bakmışsın bebeğin sağlıcakla doğmuş.
Benim sana gönülden duam şu tatlım.İnşallah bebeğin melek kardeşlerinin kokusunuda alarak sağlıcakla dünyaya gelir, hayırlı evlat olur.İnşallah ailecek çok ama çok mutlu olursunuz.

Ah melek yine yazmışsın bnm konuma cevap:) sen yazınca hoşuma gidiyor, tecrübe okuduğumu hissediyorum.

evet dediğin gibi düşünen 1 arkadaşım olmuştu. 3 tane çocuğu var ve demişti, '' biliyorum istememeli bir anne ama bn seni kıskanıyorum nkob'' demişti.

bn de hep kızımdan sonraki ilk hamilelliğimmiş gibi bir ruha girmeye hem çalışıyorum hem de %60 falan başarabiliyorum. en azından diyorum bu çocuğum da aynı heyecanı ilgiyi beslenmeyi vs hakediyor, bunu ansıl diğerlerinden ayrı tutabilirim, yakışmaz bir anneye diyorum. ama geri kalan %40 civarı kısımdaysa gebe görünmem insanların çenesini açıyor birbirlerine gibime geliyor. ha gelip bana soyleseler, bnle konuşsalar okey, ama fısıldaşma vardır diye kafamda büyütüyorum. (ki vardır) :)

çok tşk ederim duaların için. ne güzel bir cumle kurmuşsun, aman yarabbim, ''diğerlerinin de kokusunu alıp gelecekler...'' inan güç verdi bana bu cümle.

ve burada sizlere de söz veriyorum ki, bu bebeğim de ennnn az diğer 3ünün gördüğü kadar yaşayacak; olumlu düşünce, iyi beslenme, ilgi, heyecan vs vs vsyi. innnnşallah Allahım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlık ve hayırla tümm melek annelerinin kucaklarını doldursun.

Son düzenleme:

canım Allah sabr versin. öyle anlatmssınki yasadım sanki tuylerim diken diken oldu. ne diyecegimi bilmiyorum. Rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…