am'n ablacim
ablacim her turlu test yapildi bizim icimiz rahat tamamen Allahtan geldigine inanip onumuze bakiyoruz
bebeğini kaybedebler topiği olarak da seni çok merak ettik hepimiz duacındık senin teslimiyetine kurban olaurum canım kardeşim duamız hep hayırlısını ver rabbim oldu dimi hayırlısı böyleymiş rabbim ne eylerse güzel eyler
dediğim gibi birlikte olacak bizim bebişler inş arkadaş olacak.cennette de nasılsa ark bu dünyada da olacaklar inş.bak hep aynı dönemde hamiştik dimi.inşallah olacak arkadaşım.LLAHA EMANET KAL İNŞ.DUANI ESİRGEME.
canım benim herkeste bir telaş.benide gitme telaşı aldı.çok merak ediyordum ama bu sefer fazla ilerlememiş.bizim seni bıktıracağımız günlerde gelir.üzülme sen canı benim.kışa hepimiz toplanırız.
bn de üzülüyorum kuşum yaa.. ama bnm fırsatım hiç olmuyor neeredeyse..
doğumlarımız cenazelerimiz ve nişanlarımız birbirine girdi. gözüm düşüyorr sizlerle olmaya ama..
öptüm:)
arkadaşlar tekrar giremezsem diye vedalaşmak istedim.ALLAH hamile arkadaşlarımıza,hayırla sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını,bekleme süresi dolanlara en kısa zamanda gene hayırlı sağlıklı gebelik ve bebekler,benim gibi bekleyenlerinde süreleri dolunca hayırlı sağlıklı gebelik ve evlatlar nasip etsin.hepiniz dualarımda olacaksınız.dönüşte görüşmek üzere.hoşçakalın.......
arkada;lar g]zel dua ve temenn'ler'n'z icin hepinize tesekkur ederim cok mutlu oldum bebegime otopsi yaptirmadik Allahin takdiri dedik biraz daha dursaydik bana da zarar verebilirmis
demekki daha zamani varmis anne olmam icin insallah yeniden nasip eder rabbim umutlarim kirilmadi aksine daha cok umitliyim bu kez guzel dualariniz icin de tekrar tesekkur ederim
Ne güzel bir duruşun var maşallah...
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin gönlündekileri...dönmene sevindim...
sağolasın bitanem sen nasılsın bakalaım
Yorgun ama mutlu :)
Okula gidip geliyorum,şimdilik her şey yolunda hamdolsun :)
Allah mutluluğunu daim etsin cnm bozmasın
Amin canım hepimizin daim olsun inşallah
Sen nasılsın peki?
iyim hamdolsun cnm nasıl olayım
iyim hamdolsun cnm nasıl olayım
Serpilcim sen bebeğini mi kaybettin anlayamadım ?? Şaşkınlık içindeyim ????
Birbirine giren doğumlar nişanlar olsun sadece:26:
Bende Adana'ya gidiş geliş yapıyorum,eve dönüşüm geç oluyor ama en azından telefondan bir göz atıyorum illaki:)
Uğradığınızda hayırlı haberlerinizi verin bari,beklediğime üzülmeyim:))
oy yerim bn seni yaa..
Vereyim bari bir hayırlı haber:) çoğunuzun bildiği bir haber ama, bir de buraya yazayım. Elhamdulillah ve maşaallah 9 haftalık kadar hamileyim şu an.
Psikolojimi ve hislerimi anlatmam mümkün değil. Bunun adı mutluluk mu? Telaş mı? Tedirginlik mi? Umut mu? Sabır mı? Korku, korku, korku mu? Kafanı iki elinin arasına alıp saatler hatta günler geçirmek mi?...........................
Bilmiyorum adı nedir ama; bu, yüreğimi yakıp kavuran, canımdan can koparıp giden 2 bebeğimin ardından gelen bir gebelik.
Sonunda sonsuz sağlık, hayır ve mutluluk beklediğim, dualarla ilerleyen bir gebelik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?