esmeray canım benim nasılsın? Dönem de hızlı ilerlemeye başladı he demi.. Bn o kadar zor alıştım ki bu sene okula. çookk yorucu geçiyor çookkkk...
canım benim herkeste bir telaş.benide gitme telaşı aldı.çok merak ediyordum ama bu sefer fazla ilerlememiş.bizim seni bıktıracağımız günlerde gelir.üzülme sen canı benim.kışa hepimiz toplanırız.
selamün aleyküm uzun zamandır foruma girmemiştim.başlık dikkatimi çekti oudum.çokkkkk üzüldüm çokkkk RABBİM neler yaşıyor kulların dedim.ama maşallah RABBİM sabrın en büyüklerinden sabır vermiş arkadaşım sana.
bende 2009,2010 ve son olarak 2011 temmuzda meleklerimi uğurladım ebedi kalacağım yere.normal doğum sezeryan düşük kürtaj.hele ikincisi ikizdi.onlarda hem normal doğum hem sezeryan yaşadım.ne diyelim RABBİMİN sevgili kullarındanız inş.RABBİM bizi unutmuyor.inş tez vakit hepimiz bu yaşadıklarımızı unutacak sapasağlam hayırlı evlatlarla bu yalan dünyanın en tatlı meyvesini almış oluruz.selametle....
bana okul çok iyi geldi abla zaman daha cabuk geciyor cuma günlerimde tatil:))
kız sen hangi ara geldiiinnn:)
evet yaa okul çok iyi, hastalıkta da sağlıkta da öğrenciler toparlıyor insanı. elhamdulıllah..
yaa bilmiyorumki abla 6. hissim hiçkuvvetli değildir ama gecen seni aradığımda içimden bi ses acaba hamile haberini verir miki diyordu:)
az önce de nedense bi bakayım dedim ugramaz ama artık dedim bi baktım online sın hemen damladım bende:) buda oldu ikinci
hamilelik nasıl gidiyor başladımı bulantı uyku vs.
canım sizi çekti girdim:)
evet giremiyorum nete. evde net yok gibi bişey oldu artık malesef.. okul işlerimi de okulda görüyorum.. pffff..
:) olsun abla arada gir gelişmeleri yaz bize özlem378 hiç girmiyor ne kk ya ne face topic gerilerde kalmıştı artık
hamilelik nasıl gidiyor bakalım
hafif şiddette kanamalar ve düşük tehlikesiyle gidiyor esmeraycım:) ve tabi ki biraz da rapor..
neyse... bn kendimi hamile hissedemediğim için hakkında konuşmaya da alışamadım henüz:)
:) melekannesi hacda bolbol dua edeceğini sağolsun hacda edilen dualar kabul olur Rabbim birdaha evlat acısı göstermsin kimseye
NKOB , canım seni tebrik ediyorumm, senin adına çook mutlu oldum.İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alır ve sağlıcakla bebeğini yetiştirirsin...Sen mutlu olmayı çoktan hakettin,inşallah Allahın da izniyle her şey yolunda gidecek canım...
melek76 çok saolasın, Allah razı olsun dua ve dileklerin ve elbette ki ilgin için.
bn de umuyorum fazlasıyla sağlık mutlluluk ve hayırları. umuttan başka elımden gelen yok. kafam karmakarışık falan filan..
sen de umarım bebeğinle birlikte iyisindir. 2.yi mi düşünüyordun sen:)
hafif şiddette kanamalar ve düşük tehlikesiyle gidiyor esmeraycım:) ve tabi ki biraz da rapor..
neyse... bn kendimi hamile hissedemediğim için hakkında konuşmaya da alışamadım henüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?