Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Şikayetçiyim;

EŞİM BEBEK İSTEMİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canim ben bunlari kacirmisim, nasilsin simdi?

Bence esinin biraz daha zamana ihtiyaci olabilir diye düsünüyorum... 2 yildir cok olaganüstü seyler yasadi, üzüntü, korku, caresizlik..... beli kirildi adamin... erkekler daha farklilar bizden, cok fazla duygularini acamiyorlar, konusmuyorlar. biz kadinlar yanan yüregimizle hep paylasma, konusma ortami ariyoruz ve bu bize iyi geliyor, burda yaptigimiz gibi... bak "melek babalari" diye bi paylasim sitesi var mi , yok.

bizde de öyle, daha bu konu acilmadi bile... biliyorum o hic hazir degil, peki ben hazir miyim? hayir degilim, sadece yeni bir umuda ihtiyacim var yasamak icin, biliyorum ki bir daha o heyecani, mutlulugu hic yasamayacagim, ama yasadiklarimi degistiremedigim icin bir sebep ariyorum hayatimda...

NKOBum biraz daha bekleyelim bakalim, Ramazani bir gecirelim, sonra bir daha gözden geciririz artik durumumuzu...

Kocaman öpüyorum seni:79:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız, tatil bitti, dün gece geldim...

Emine nerelerde ki acaba.. telaşlandırıyor artık bu kız beni yokluğunda.. :26:

Bir canımın daha can kuşu uçtu gitti...
Mekanı cennet olsun ki çok sevdiğim yengeciğim Rabbine kavuştu.Nurlu yüzüne yakışan yere gitti.
Her ne kadar ölümün bir son olmadığını bilsemde o defin anı,evlatlarının feryadı,onu orada bırakıp dönmek yordu..üzdü..yıktı.
Allah bu mübarek günlere buruk başlamayı nasit etti bize,bayramımız eksik kaldı.Hamdolsun...

Bayramı vuslata erteleyenler;
Ramazanınız mübarek olsun,hayırla dolsun,Allah layığıyla yaşatmayı nasip etsin...

Merakın ilgin için teşekkür ederim Nkob

Hoşgeldin meleğim. Çok üzüldüm, ama o kadar güzel yazmışsın kii... Hayran hayran okudum olaya bakış tarzını.

bu mübarek günler hürmetine rabbim mekanını cennet etsin, günahlarını affetsin inşallah yengenin.

bn de 3 dk kadar once ortağımızın babasının vefatını oğrendim. Asıl ölen geride kalan derler. Allah kalanlarına sabır, gidenlere rahmet etsin inşallah..

Amin canım Allah razı olsun.
Allahım yanına aldığı tüm yakınlarımızı bağışlasın,
geride kalanlara sabrı gösterme gücü versin.
Ortağınızın ailesinede Allahım yardımcı olsun inşallah.
Olayın asıl yüzünü görebilmek hüzne mani olmuyor maalesef.
Ayrılık var,özlem var ama çok şükür sonsuza kadar kavuşmakda var.
Ne bileyim işte...Allah acımıza uyupta yanlış düşüncelere girmekten,isyan etmekten korusun hepimizi.
Belkide geride kalıp arkalarından dua edebilme imkanı bulduğumuz için şanslıyızdır.Faydamız dokunuyorsa ne mutlu.

son 2 msjından çok şey oğrendim. bak şu cumleye ''Olayın asıl yüzünü görebilmek hüzne mani olmuyor maalesef.''

''Allah acımıza uyupta yanlış düşüncelere girmekten,isyan etmekten korusun hepimizi.''

''Belkide geride kalıp arkalarından dua edebilme imkanı bulduğumuz için şanslıyızdır.
''

Sen bitanesin yaaa. iyi ki varsın.

Son düzenleme:
yine özlem yok. bnm yine özlemim çok.

neden bu kadar geç geliyorsun yaaaa

eşini bnden çok seviyorsun sen. hıh!

Ne kadar yüzsüzzz, pişkinnnn ve şımarık bir sevgi belirtisi oldu değil mi bnmki

Allah hayırlı iş versin, kötülük vermesin de, meşgul ol sorun değil.

yine özlem yok. bnm yine özlemim çok.

neden bu kadar geç geliyorsun yaaaa

eşini bnden çok seviyorsun sen. hıh!

Ne kadar yüzsüzzz, pişkinnnn ve şımarık bir sevgi belirtisi oldu değil mi bnmki

Allah hayırlı iş versin, kötülük vermesin de, meşgul ol sorun değil.

Kızlar melekannesi67 ile görüştüm. çok selamı var. Veeeeeee uzun zamandır beklediği hacc kurası açıklanmış ve hacca gidiyorrr.

Gitme ihtimali ortaya çıktığından beri bana bahsediyordu. Inşallah giderim de hepimize isimlerimizle orada dua ederim derdi. Kısmet oluyor diye çok sevinçli.

Benden isim listesi ve dua şekli bekliyor artık. Yasaşınnn

Inşallah Allah onun haccını kabul eder, tabii ettiği tüm duaları da.. Hayırlısıyla:)
:97:

Son düzenleme:
Dua topiğinin girişi mühürlendi:)

ehh napalım.. burası çok büyük bir paylaşım alanı ve dayılar çok ve çeşitli kural koymak zorunda.

bize de naapmak düşer? bu kurallara uymak, sizleri bulduğumuza şükretmek , başka fikrimiz varsa klavyeye dökmemek ve miadımızı doldurmak...

bn damdan düşenlerim ve topal kuşlarımla mutluyum. tşk ederim bu ortam için...

eywaLLah .. :)

inş. kazasız belasız gider gerli Allah kabul etsin haccını bizler içinde dua etsin

sorun yok burdan devam ederiz dualarımıza

zaten isyankar bi yapım var zor tutuyorum kendimiburdan devam ederiz NKOBcim...eskisi gibi...melekannesinede hayırlı olsun diyorum allah kabul etsin bizede nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar, geçmişi pek okuyamadım. Herkes iyidir inşallah. Ben doktordan geldim testleri verdim 10 gün sonra çıkacak. Hayırlısı inşallah...

Melekannesi için sevindim. Ne güzel bir haber. Allah bizlere de nasip eder inşallah.
Eminanın yengesi vefat etmiş, baş sağlığı diliyorum.
Diğer arkadaşlar da iyidirler umarım....

gözyaşları içinde okudum,allah sana en büyük sabrı,teselliyi versin,kimseye de yaşatmasın.....

Allahım şifalarımızı, gönlümüzün ruhumuzun ilaçlarını versin inşallah. Heyecanla bekliyoruz olumlu sonucu allahın izniyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…