Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Maşaallah. Umarım hayatına olumlu şeyler katmıştır tatilin:)

Yahu aslolan dünyanın farkına varmamız, yalancı dünyaya bağlanmamamız için vesile yaptı bebeklerimizi Allah. Üstüne bir de bebeklerimizi yoketmedi ki... en zirve yerde bekletiyor bizleri onlara ve sosuza dek kucağımızda olacaklar. HAmdolsun. Tüylerim diken diken oldu be:)

bn de iyiym sanırım genelde.. hayatı yaşıyoruz işte...

Arkadaşlar uzun zamandır akklımdaydı, bugüne kısmetmiş, dua topiği açıyorum. Okudğum dua şekillerini orada toplamak için. Dua edemedikçe orayı açıp okuyabilmek için.. :)

canım ben giridim geçen gün gözlerim doldu çıktım elim gitmiyo ekim annelerine be gülümben çok yıprandım anlıcagın ne testleri yaptırdın merak ettim bu arada daha erken degilmi hamiel kalman için :26::26::26:sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam ocaga kadar beklerdim bir aklım bebek istemiyo diger aklım hemen hamile kalmak istiyor içim acıyo yeşim ya 1 degil 2 degil 3 kayıp bu sefer dedim dikiş var duru inan ölücegi aklıma bile gelmemiştişimdi nasıl cesaret eder paşacık korkuyorum doktora gidicem bakalım nelerele karşılaşıcam geçen annecime dedim doktoru dediki bana garantisini versin dedi kredi çekerim senin için 10 milyar dedi onunla gidersin doktora dedi en azından parayı düşünmezsin dediçok şükür eşimin işleri iyide ana yüregi işte ne yapıcen zaten babacım bebek için para verdi aht ettim dokunmucam diye 5 milyar bankada var eger hamile kalmazsam tedaviye vericem kalırsamda o paraya bebek odası yapıcam elim gitmedi okadar sıkışmama harcamadık benim hesabımda halen duruyo ne zaman kısmet olucak o para odası halen boş duruyo yavrumuz ne hayallerim vardı hevesim kursagımda kaldı be canlarım diyorum herşey rabbimden ama bir aklıma gelse kaynanamlar bir komşusu var diyodum kız sen oruçta ben kurbana 6 gün kala dogururcam onu görünce bir hoş oldum içim acıdı kıskanmadfım degil dedim paşa kendine gel herşey allahtan ama ne biliyim bazen gözyaşlarım öyle akıyoki yüregime bir bilseniz

pşam kurban olsun sizlere iyiki varsınız iyiki hayatıma girdiniz sizlere bişey danışmak istiyorum izin verirseniz salı sabahına 11 bileti aldım istanbula gelicem neyse pazartesi akşamı teyzemlere gittik ablam sofrada oturuyoruz dediki bir arkadaş dediki paşa dedi bir hoca varmış bebegi düşenler hamile kalamayanlar ona gidiyomuş adam senin yüzüne bakınca herşeyi diyomuş bişey demene gerek yokmuş diyodu ablam bir köydeymiş dedi bulmamız lazım ona götürelim seni dedi gitmede dedi bende abla benimki duymasın biliyosun nasılda kzıyo öle şeylere dedi dedi belkim vesile olur muska yapıyomuş vs dedim benim rabbim var dedim istemem o verirse o vericek hocamı dedim benimkine söleme kızar dedim kestirip attım hatta kızdı ne olur bir görünsen neyse garaja gittim otobuse binicem birde ne görüm benim binicegim gitmişbaşka alındı bindim öpüştük aglaştık anacım çok agladı peşimeneyse biraz gittim paşayı yanıma aldım yanımda kimse yok muavin geldi dediki hanıefendi sizi bir öne alabilirmiyim tabi dedim oturdum bir bayan vardı cam kenarına oturdum neyse laf lafı açtı kadın dediki sen muska yaptırdınmı dedi evet dedim sübyan muskası kadın demnezmi bak onu her kez yapamıyo bizim kardeşimin çocugu olmuyodu bir hocaya gitti oldu dedi bide ne dese filanca hoca yarabbi sen benimi sınıyosun dedim o hoca ablamın dedigi hoca töbe töbe dedim lafı kestim dışarı seyrediyorum paşa dedim apartopar istanbula gidicen dedim birde bu hoca hep karşına çıkıyo dedi ozaman aklıma geldiacaba otobüsü kaşırmam onamı delaletti acaba bu hocaya gitsemmi:26::26::26:kafama takıldı herşey tesadüfmü acaba:26::26:hocayı bulmuşlar çok şükür dedim ablama böle böle bak dedi hiçbirşey tesadüf degil bir git bu hocaya dedi gitsemmi gitmesemmi bayrama nasip olursa gidicem eşimle anacıgımın yanına bir bayramda anacımla geçiriyim demi

ben çamaşırları asıyım geliyorum bu arada beni özleyin anacım

senin çok iyi anlıyorum paşam...ya tutarmı bilmem denedik işte ben 36 yaşındayım paşam yaş itibariyle yumurta rezervimde az o yüzden tedaviyle hamile kalıyorum normal olacağını sanmam ama umut işte... Dr 3 ay korunma verdi agustosta bitiyor işte....test olarakta 6-7 test yapıldı pıhtılaşmada da var içinde sorun yok gibi dr tatilde gelsin görüşücem...inşallah yüzümüz gelcektir paşam...bende hamile birini görünce kedi gibi bakıyorum kader kısmetttt diyorum elden birşey gelmez....akmazmı göşyaşları paşam akar tabi akacakta 3 acı az değil...ama kendini düşün sonraki hamileliğini düşün rabbim çok büyük bizede nasip edecektir...

dogru diyosun aslında canım ya bende 7 sene tedavi gördüm olmadı kendiliginde hamile kaldım kızıma bir seferde hamiel kaldım eşime dedim eşimde rabbim istedikten sonra taşın üstünde verir dedi hamileyken hergün 2 rekat öyle namazından sonra şükür namazı kılıyodumki rabbime bu bebegi verdigi için aslında bu laf dogru rabbim verince seviniyorzda alınca neden aglıyoruz biz bencilmiyiz neden aglıyoruz analıktan galiba memlekette herkezin burnundan getirdim kardeşimin dügünü oldu nasıl aglıyorum milley ne aglıyosun diyo bende babam yok ona aglıyorum diye milleti geçiştirdim aslında babacıgımada çok agladım ama diyolarya dügüne gidince oyna ölü evine gelince agla ah paşa dedim senin ne işin var burda sen şimdi yatagında yatıyor olucaktın kızında karnında aglama krizlerine giriyorum en son ablama gittim havam degişsin diye hiç bişey yokken başlıyorum aglamaya ablam artık çok kızdı yıkıl karşımdan dedi aglıyosan git başka odada agla dedim dedim ne kızıyosun dedim tutamıyorumki kendimi ah bir tutsam aglamıcamda dedi sen dedim nerden bilirsin dedim 3 kayıp senin çocukların yaşıyo sen benim gibi oldunmuki nasıl anlıcan beni dedim dediki sen agladıkça bana hırs geliyo içine ediyim ne yapıyım elimden bişey gelmiyo sen agladıkça ben kötü oluyorum dedi yapma ne olur ne yiyosun ne uyuyosun nede aglaman duruyo dedi seni böyle görünce içim parçalanıyo dedi ne yapalım rabbim aldı onunlamı kavga edicez dedi yok işte çaresi herşey allahtan dedielimden bişey gelimiyo içim içim gözümün önünde eriyosun dedi sen kaybetmiş olabilirsin dedi ama bizi düşün dedi kendinide üzme bizide dedi bende dedim kusura bakma seni rahatsız ettim deyip valizimi aldımm anneme tekrar döndüm kardeşim gezmeye götürdü arabasıyla hadi kız dedi senin dayanamadıgın bişey varsa dondurma dedi gezmeye giderken bak beni götürme hiç havamda degilim inan dedim ama nerde götürdü ben agladıkça oda şirinlik yapıyo dayan paşa dedim ailen senin için çırpınıyo sende onlar için çırpın dedim sen güçlüsün herşeyin üstesinden geldin onunmu üstesinden gelemiceksizn dedim:78::78::78::78::78:her zaman diyorum güçlü safinazım ben :78::78::78::78:ben iyi olucamki millette olsun degilmi az daha zamanı lazım bana yaralarım daha çok tazeacaba hamile kalınca kıskanıyorumya günahamı giriyorum memlekete gittigimiz geçe eşime dedim ben gitmek istemiyorum canım ne işim var benim orda benim yatmam gerekiyodu bebegim yanında neden degil ddedim yapma paşa dedi artık üzülmek istemiyorum herşey rabbimden tek temennim işşallah yavrularımı cennette görürüm tek temennim o beni ve babasını tanırlarmı acaba anne derleri bana

paşam artık ağlama...ağıt ağıt getirir derler...allahtan umudunu kesme...o yüzden üzme kendini...o ol demedikçe yaprak dahi kıpırdamaz...tamam yaramız çok taze ama hayat devam ediyor....olumlu düşün...bak bir kısa yazı vardı onu bulayım buraya yazayım sana...

Hastalık, fakirlik, felâket, sarsıntı gibi ondan gelen belâ ve musibetlere rıza göstermek Allah sevgisinin ispatıdır. "Zorluk ve darlık anında sabredip kazaya rıza gösterenler, sevgi izharında sadık olanlardır onlar" Ayet-i Kerîme'de geçen zorluk ve darlık mallarda olur, sıkıntı da, bedenlerde olur. Sarsıntı ise kalplerde olur. Ahmed İbni Hanbel, müsnedinde Resûlullah'ın şu hadisini nakleder: "Bir mü'minin çocuğunun canını aldığında Allah meleklerine sorar: Kulumun çocuğunun canını aldınız mı? Melekler: Evet aldık Ya Rabbi derler. Peki kulum böyle bir iptilaya maruz kalınca ne dedi. Ya Rabbi! Sana hamdetti, kazaya rıza gösterdi deyince Cenâb-ı Hak o kulum için cennette bir köşk yapın ve adını da Beytül Hüma koyun! buyurdu. Arkadaşlar sıkıntılı halinde hamdetmek iki delil gerektirir.

Birincisi kulun Allah'ı hamde layık görmesi o her şeyi güzel yapar. Her şeyi bilen (Aliym) her şeyi yerli yerinde yapan (hakiym) her şeyden haberdar olanın bilmesidir.

İkincisi Allah'ın seçtiğinin kendi seçtiğinden ve istediğinden daha hayırlı olunduğuna inanmasıdır.

Canım kendime söz verdim artık üzülmek yok aglamak yok eşim dediki bana üzülmek aglamak istemiyosan sanki hiç hamile kalmamış gibi davran dedi bende öle yapıyorum artık yoksa insan kafayı yer rabbime isyanım yok ama dedigin gibi insanın aklına gelince burnunu diregi sızlıyo diyosun neden ama bilmiyosunki belkim senin için daha hayırlı bu olay ben artık bıraktım üzülmeyi ama sizlere bişey danışmak istiyorum eltim benleydi oglu ben onu eninde sonunda görücemde çok korkuyorum oglunu görünce ya gene kötü olursam nasıl cesaretimi toplucam ya bebegi görünce aglama krizlerine girersem demezmi kıskançlıktan aglıyo biri bana akıl versin ne yapıyımne olur

aynen öyle burnumun direği sızlıyor..gözümden 2 damla yaş geliyor....hayırlısı buymuş diyorum kısmet diyorum...sende böyle yap paşam... Gitmezsen anlayışlamı karşılarlar bilmem?? Ama ilk diyecekleri kıskandı demek olabilir...bence git güçlü ol ağlamada..dimdik dur karşılarında...hatta o mis kokusunu içine çek paşam... :)

yeşimim ah yeşimim ne geldiyse başıma evlendimde geldim canım ya çok sakin biriydim okadar mutluydumki sorma evlemdim borçlarmı dersin dertlermi dersin ezdilermi dersin ne dersen de birde bunun yüzünden panik atak hastası oldum 2004 den beri çekiyorum benimde mutlu olmam lazım kardeşim neden olmuyo bendemi bir hata var yoksa yaşamımdamianlamadım gitti anlıcagın çok zor imtaan lardan geçtim inan buna benim çektigimi buruya yazsam topikçe aglarız neyse ben artık üzülmek kırılmak istemiyorum gülüm be benden uzak dursunlar acıtmasınlar canımı bana sakatta dediler delide çok şükür her damgayı yedi bu kardeşin elhamdurillah
CANIM 14 haftalıkken atıldı dişişim 25 gün dayandı sizlere sorum olucak
1 dikiş atıldı bana neden sebep yoken yattıgım halde dogum eylemi başladı
2 hastaneye gittigimde altan muayenede nasıl oluyoda 2 cm açıklık vardı
3 ultoronda bebegin canlıydı kıpır kıpırdı hatta dedim dikiş var doktora dikiş tutmazsa hiç bişey tutmaz dedi
4 suyumun gelmesi doktor altan baktı bacagı gelmiş demesi bu kahrolası dikişi atıyolarda nasıl oluyoda dişkişe ragmen bebegin ayagı geliyo
5 beni dogurttular odaya aldılar eşimle ben tek vardım eşim canım nasılsın deyince nasıl oluyum dedim üstümde pijamamın üstü vardı altımda çıplaktı üstümde yemyeşil bir örtü vardı kor aspirin kullandıgım için kanamam çok oldu kızım yavrum nasıl deyince eşime bak bakalım nasılmış deyim arabadan kalkınca akan kanamı yanıyım eşime ben gene başaramadım bunuda kaybettim gitti dememememi yanıyım eşimin gözümün önünde yere çöküpte yavrum kızım deyimi agladıgına yanıyım beni zapdedemediler benim yüzümden benim yüzümden deyim sinir krizlerine gripte hastaneyimi ayaklandırdımı anlatıoyım altım okadar gidiyoduki kaynanam eşim zor zapdetti beni artık yerler battı yatakta cabası doktorlar geldi hemşireler bir yandan beni tutuyolar diger yandan milleti çıkarıyolar kaynanamı attılar eşimide dışarı yavrum diye bagırdım gitti diye bagırdım allahım ben nasıl dayanıcam diye haykırdım rabbim sabrını ver dedim bir igne vurun diye çok yalvardım doktora ne olur bana igne yap hiç uyanmıyım kıızma yolla yavrularıma yolla annelerini beklerler ben gözümden sakınmadım onları ne olur dedim igne diye bagırdım garip eşim benim her bagırışlımda anne diye sarılıp aglamış anne canım yanıyo ne olucak bu halimiz demiş garip bagırmama dayanamadı odaya daldı canım üzülme ne olur gene olur yapma canımı yakıyosun dedi agladıkça zapdedene aşk olsun beni zapdetmeyi bıraktılar bir yandanda eşimin kardeşleri aglıyo bir yerden abi yapma gene olur sürükleye sürükleye götürdüler eşimi canım korkma ben burdayım ben yanındayım diye bagırdıbir igne vurdular bana salak gibi bişey oldum eşimin yüzüne bakamadım her suratını gördükçe gene olmedı be bitanem dedim kaynanam eve yolladı git seni görünce daha kötü oluyo dedi anne nasıl giderim dedi zorla sürüklüye sürüklüye götürdü kaynımlar 7 yoktu yanımdaydıhep bana şirinlikler yaparak geçti günü o kahrolası aspirin yokmu 2 gece kaldım ordaİÇİM ACIYO İÇİMİN ACISI NASIL GEÇER AH BİLSEM herşey rabbimden ama ya dikende iş yoktu yada bu dünyada bebek yoktu ben inanmıyorum dikişe durmadı ne yaptıysam durmadı yataga çakılı kalsaydım altıma sürgü vursalardı genede dursaydı yavrum ömürtüm sabah ezanına kadar uyumadım annem karnımı okşadım yavrum dursaydın 27 hatfalıktın bugün senin yoklugun çok zor geliyo ben bir daha nasıl güveniyimde hamile kalıyım siz karnınızdakilerin kıymetini bilin 3 bebegimde yattım yataga iş bile yapmadım ama rabbim evlat verirse günün birinde yatmıcam şimdi nasılsa öle davranıcam töbe töbe en azından iş yaptımda giti derim yatarak gitti yavrularımın hepside bu acı tarif edilemiyo malesef İÇİM ACIYO İÇİMMMMMMMMMMMMMMMMMMSİZE SORUYORUM BEN NASIL CESARET EDİPTE HAMİLE KALIYIM YA GENE YIKIM YAŞARSAMkorkuyorum ben

ay kizlar, amma cok yazmissiniz, oku oku bitiremedim... ama hepsini okumaliyim, özlemisim sizi...

Ayrica gecmis olsun dilekleri gönderen tüm arkadaslarima cok tesekkür ediyorum.. simdi biraz daha iyi ama biraz daha sürecek gibi tam iyilesmesi, dualariniz icin minnettarim..

Biraz sulu öptm, biraz da fazla sıkı sarıldım ama, olsun, özlemişizz yaaani...

Son düzenleme:
Özlemcimmm çiçeemmm yatmam lazım, sahura kaldırabilmek için reisi:)

Uykumu da açtın be güzelim.. heyycan yaptım sen gelince nasıl uyuyacaksam...

Emine nerelerde ki acaba.. telaşlandırıyor artık bu kız beni yokluğunda.. :26:

yine özlem yok. bnm yine özlemim çok.

neden bu kadar geç geliyorsun yaaaa

eşini bnden çok seviyorsun sen. hıh!

yine özlem yok. bnm yine özlemim çok.

neden bu kadar geç geliyorsun yaaaa

eşini bnden çok seviyorsun sen. hıh!

canimmmmm, simdi zaman bulabildim, bütün gün birsürü is cikti, onlarla ugrastik... iftarda canim bisey de istemedi dogru düzgün. simdi sahur icin biseyler hazirlayacagim....

ama sen uyuyorsundur simdi...

esimin sevgisi ayri... seninki bambaska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…