ayy senn adına sevindim bnmki de bikaç ay daha istemiyordu aynı senn gibi tavır koymuştum bende demekki erkek milleti dayanamıyorlar
canım ben o kocayı döverim sen bana yolla ahanda böle ederimbu arada chnb geldi senle konuştuk biliyosun inan çok iyi geldi çok sevindim yakın olsakta birbirimize gelsek gitsen anca bizi biz anlarız bebem ya rabbim beterinden saklasın bir daha acı görmeyelim işşallah bu arada çok güzel bir gün geçirdim
Henüz bir ilerleme yok esmeraycımmkabul etmyr yani :)
bn de kapatacak duruma geldim defteri. hayat belki de artık bu şekilde devam edecek. nasıl edecekse etsin, zaten zaman doldurmak değil mii bnm hayat şeklim. o şekilde olsun.
her şey için elhamdulillah.
ya öle deme lütfen ya eylülde güzel haber bekliyoruz senden hem hacettepeden güzel haberide aldınız deneyebilirsiniz bir sorun yok denmedi mi ha iki kez üstüste yaşamışsınız o da Allahın takdiri
Biliyorum ki bu günler rahmet ayı, bereket ayı; ibadetlerin kat kat karşığını bulduğu, büyük şeytanın bağlı olduğu ay.
Bn de hepimiz için diliyorum ki, inşallah bol bol ibadet ve dua nasip olur hepimize hem de ennnn kabul edileninden.
Evlerimiz, ilişkilerimiz bereketten rahmetten nasibini uçsuz bucaksız alır inşallah. Tabi bunun için bizlerin de iyi değerlendirmesi gerekir bu ramazanı. Melek annesi olarak heralde daha farklı bir ramazan bilinci vardır hepimizin içinde.
Hiççç bir ibadeti ıskalamamak ve gönüllerdekine hayırlısıyla kavuşmak duasıylaa:) kocaman öpüyorum güzel arkadaşlarımı:)
Sen nasılsın esmeray? oruç tutma durumu falan ne durumda?
Bn 2009 da aralıklı olarak tutmuştum. bir zararını görmemştm. geçen yıl tutmadım sanırım hiç. dün de gazetede ilk 3 ay bulantılardan dolayı tutmanın zor olabileceğini, 25. haftadan sonra da bebek hızlı geliştiği için tutulmayabileceğini okudum.
canım okadar dogruki sorma hiç birbirimizi görmemiştik sadece telefonda burda nette görüştük okadar birbirimize baglıydıkki sormayın gitsinbn de mutlu oldum atılan bu adımdan. güzel gün geçirdiğinizden eminim zaten. çnk dediğim gibi; insan kimin karşısında rahat ağlıyorsa, onun karşısında rahaattt rahat da gülüyor. iyice tadını çıkardınız günün.. darısı başka görüşmelere inşallah sağlıklı hayırlı mutlu günlerde :)
öptüm ikinizi de..
canım ben 58 gün tuttum orucu oglumdan sonra 2 gün kaldı oruç bitince 6 günleri önce tutuyorum sonrada borcumu aklım ereli çok şükür yok borcum rabbime de kavuştum namazlarımıda kılıyorum tespihlerimide çekiyorum insana huzur veriyo 58 gün adet oldum namaza başladıgım gün dedim rabbim sana çok şükür gene kavuştum sana dedim ben rabbimle olunca herşeyi unutuyorum hep derim rabbim ben seni çokseviyorum peygamber efendimizi çok seviyorum ne olur sende beni sev panik atak hastasıyım nöbet gelince hemen abdesimi tazelerim derim rabbim ne olur çok korkuyorum beni yanlız bırakma sen istersen beni rahat bırakırlar korkularım diyorum çok şükür geçiyobende gecen yıl tutmadım
bnm bulantılarım hemen hemen olmuyor artık ama iki gün önce yokladı temzilik yaparken ki kadın tutmuştum bikaç saat aç durmaktan dolayı başım dönmesi ve midem bulanması nedneiyle tutmamaya karar verdim dayanamıycam sanırım
ahh ahh iki yılın kazası hayırlısıyla çocuk sağsalim doğarsa bir de emzirmesi olacak seneye o zamanda tutabilirmiyimki
amin paşam inş.canım okadar dogruki sorma hiç birbirimizi görmemiştik sadece telefonda burda nette görüştük okadar birbirimize baglıydıkki sormayın gitsinbebgini kaybettiginde haberini aldım arkadaş telefon açtı girdinmi topige deyince yok dedim ama bir anormallik oldugunu sezinlemiştim yeni serklaj olmuş evime gelmiştim arkadaş tam lafı dicek o kareler gözümün önüne geldi bebegini kaybetmişti okadar içten aglamışımki anne sesimi duyup yanıma geldi ne oldu neden aglıyosun dedi dedim anne arkadaş bebegini kaybetmiş çok kötü oldum birinin canı yansa benimde yanar elim gitmedi telefona nasıl arıyım onu ben ne diyim birinin bebegi ölse kaybetse benim içim parçalanır hep kendim gelirim gözümün önüne filim şeritleri gibi gelir üzüntülerim telefon açtım chnbye konuştum çok aglıyodu sesi belli zor tuttum kendimi sesimi duymasında daha aglamasın diye ben dogum ettim topige yazmıştım beni arayanlar nasıl aglıyolar içlerini çeke çeke ne kadar seviliyomuşum meyerse sanal alem diye geçmiceksin herkezin durumu aynı burda kiminin düşük kiminin dogumda kiminin erken dogum hep aynı acı biz anneyiz acının ne oldugunu anlarız içimiz yana yana aglarız dışardan insanlar teselli eder üzülme taktiri ilahi derler böylesi daha hayırlıymış derler iyide derler teselli babında ama bilmezler parçamız gitti inan bebegimi çok özledim eltimi görmek istemiyorum oglum aklıma geliyo aralarında bir ay var faceden gördüm kocaman olmuş benim oglumda kesin babası gibi yakışıklı olurdu kendimi alamıyorum acaba kimlere benziyolardı banamı babasınamı meleklerim eşimle geçen konuştukya kızımız çok güzeldi hep derdi gözlerinin güzelligi sana çeksin gamzeli olsun gülünce yüzünde senin gibi ışık saçsın derdi acaba görürümüyüm bebegimi ölmeden kucagıma alırmıyım inan ne demiş rabbim benden ümidi kesmesin kullarım demiş ama ne biliyim 31 yaşındayım 3 kayıp geçirdim çok yıprandım elim kanadım tutmuyo ayagımın birini attım digerinide atsam olay biticek ne olur biri elimden tutsun çeksin beni de öteki ayagımıda atıyım inan rabbim kaldıramıcagımız yükü vermezmiş ama sanki 80 yaşındayım elim ayagım kanadım kırılmış gibiyim elimden tutarmısınız benim
canım ben 58 gün tuttum orucu oglumdan sonra 2 gün kaldı oruç bitince 6 günleri önce tutuyorum sonrada borcumu aklım ereli çok şükür yok borcum rabbime de kavuştum namazlarımıda kılıyorum tespihlerimide çekiyorum insana huzur veriyo 58 gün adet oldum namaza başladıgım gün dedim rabbim sana çok şükür gene kavuştum sana dedim ben rabbimle olunca herşeyi unutuyorum hep derim rabbim ben seni çokseviyorum peygamber efendimizi çok seviyorum ne olur sende beni sev panik atak hastasıyım nöbet gelince hemen abdesimi tazelerim derim rabbim ne olur çok korkuyorum beni yanlız bırakma sen istersen beni rahat bırakırlar korkularım diyorum çok şükür geçiyooruca gelince senin yerinde olsam tutarım şahsen ben tutmadıgıma çok pişmanım belkim tutsaydım yavrum benimle olucaktı öyle düşünmekten kendimi alamıyorum ben nedense ama nasip olursa tutucam bu sefer emzirsen bile tabi işşallah nasip olursa bakarsın sütün yetiyo tutarsın zaten anlarsın canım benim ya ben bile hamileyken derdim dogum etsem oglanda işte emziricem sütüm olmaz o zaman bebek 7 aylık filan olucaktı paşa kulu nerden bilsim melegi bırakıp gidicekti tek temennin kimsenin yüregi yanmasın canı acımasın sag saglim alalım kucagımıza diyeyimki ah canım ne kladar uzak yollardan geldin sen neden bu kadar beklettim bizleri, dile kolar 10 sene derim öperim koklarım benimmi bu derim şaşar kalırım kesin aglarım normal dogum bile etsem derim ne olru bir sanıye bakıyım öpüyüm onu derdim rabbim bebek nasip etsin benim gibi yüregi yanmış kullarına neyi unutmuyorum biliyomusunuz anlatıyım benim memlekette bir ablam evli neyse benim oglum öldü ablam garibim ne aglıyomuş sana üzülüyorum ben dedi eziyetine üzülüyorum bebek umrumda degil deiyodu okadar aglamışki kaynanası görümcesi millet demiş üzülme gene olur neyse görümcesinin kızı hamileymiş bebegin kalbi durmuş bir hafta evden çıkmamışlar çok aglamışlar ablamla bir araya gelmiş kaynanası ablam demişki anne üzülme gene olur demiş oda demişki çok acıdım demiş sen ablamın kafası at dayanamamış ne anne benim kardeşiminki köpek ölüsümüydü 5 aylık kocaman oglan çocuguydu seninki daha cenindi demiş kızmış ban kızıyodunuz demiş nasılmış demiş anlıcagınız insanın başına gelince anlıyo böle nasılmış demiş sinirden neden derseniz ben dogum ettigimde o çok aglıyomuş milletin umrundami peh anca gülüp hayatlarını geçiriyolarmış başa gelince anladılar başa gelince anlaşılmıyo be canlarım bizler,i anca bizim gibiler anlar gerisi boş salla gitsin :13:
HERKEZE HAYIRLI RAMAZANLAR ÇOK ŞÜKÜR GENE RABBİMİZE KAVUŞTUK SAG SAGLİM ANLIMIZIN AKIYLA TUTARIZ ORUCUMUZU ORUÇ GİBİSİ VARMI BE ŞUNUN ŞURASINDA NE ÖNEMİ VAR 18 SAATİN :))))SAAT DEDİGİN NEKİ SU GİBİ AKIP GİDİYOrabbim oruçlarınızı hayırlarınızı dualarınızı kabul etsin işşallah
Günaydın arkadaşlar...hayırlı ramazanlar olsun inşallah...paşam hoşgeldin....iyi gördüm seni çok şükür... Bende düşünüyordum tutamayacağım bu yıl orucumu diye ama neye niyet neye kısmet...bunada şükür...
Günaydın arkadaşlar...hayırlı ramazanlar olsun inşallah...paşam hoşgeldin....iyi gördüm seni çok şükür... Bende düşünüyordum tutamayacağım bu yıl orucumu diye ama neye niyet neye kısmet...bunada şükür...
[/COLOR] amin paşam inş.
oruç konusuna gelince paşam cesaret edemiyorum tutmaya ya günler uzun hani kendim olsam muhakka tutardım ama işin içinde bebiş olunca
canım tabikide seninkinin şimdi büyüme zamanı saygı duyarım sen nasıl biliyosan öle yap ben abdeslendim tuttum 58 gün hatta ablamlar dalga geçtiler ısınmışken bizimkilerinide tu diye
ayy cnm sendemi hamişsin yoksam
şimdi sana laf atıcaktım nasılsın görüşmeyelibenim morallere alta ama çok şükür biraz iyiyim sen nasılsın canım bir dahaki bebek pilanları nasıl bebem bana ocakta vesile olursun dedi doktorlar beni çapaya yolladılar genetik tanı testi yaptırıcam çapanın profösörüne gidicem işşallah bakalım o dicek biraz pahalı 250 tele kadar:18::18:neden bu karad pahalı olmak zorundaki veren var veremeyen var ya ben doktor olsaydım kesin batardım millete yardım ederdim bebekleri ölenlerle aglardım çok zor çünkü sen ne yaptın dogumdan sonra hiç göründünmü dokltora merak ettim :26::26::26:ekim annelerine girdim geçen içim bir hoş oldu yavrum dursaydı 27 haftalık olucaktı bugüm ömürüm beni bırakalı tam 10 hafta oldu
[/color] amin paşam inş.
Oruç konusuna gelince paşam cesaret edemiyorum tutmaya ya günler uzun hani kendim olsam muhakka tutardım ama işin içinde bebiş olunca
ayy cnm sendemi hamişsin yoksam
acaba görürümüyüm bebegimi ölmeden kucagıma alırmıyım inan ne demiş rabbim benden ümidi kesmesin kullarım demiş ama ne biliyim 31 yaşındayım 3 kayıp geçirdim çok yıprandım elim kanadım tutmuyo ayagımın birini attım digerinide atsam olay biticek ne olur biri elimden tutsun çeksin beni de öteki ayagımıda atıyıminan rabbim kaldıramıcagımız yükü vermezmiş ama sanki 80 yaşındayım elim ayagım kanadım kırılmış gibiyim elimden tutarmısınız benim
cnm ya ben yeşime sölemiştim ama inş. sennde hayırlı haberini alırızcanım yok benimle dogum yaptı o arkadaş ekim annelerindeydi
Yeşim hoşgeldin. nerelerdesin:) Evet söyledğin gibi, neye niyeettttttt neye kısmet. ve dediğin gibi buna da şükür. Allah bilir ya, bizi annemizden daha şefkatle seven rabbimiz ne tür şerlerden uzak tutmak için verdi bu imtihanları bize değil mi:)
yeşim hoşgeldin. Nerelerdesin:) evet söyledğin gibi, neye niyeettttttt neye kısmet. Ve dediğin gibi buna da şükür. Allah bilir ya, bizi annemizden daha şefkatle seven rabbimiz ne tür şerlerden uzak tutmak için verdi bu imtihanları bize değil mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?