Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

yettim özlemcimm..

yaa ne bileyim çok sakindim bugün. herşeyim elimden alınmış gibi.

üstelik bir daha da verilmeyecek gibi. bir kabullenme... bir dinginlik... bir yokluk sanki.

sen de terapi mi uyguladın kendiine? e naapalım bi sürü şeyden medet umuyoruz, azıcık kafamızı rahatlatacak her şeyi baş tacı yapıyoruz.

oğlun olayını anladım. gözümde canlandırdım da... bugün ne diyebilirm ki.. etkili olamaz hiç bir cümlem, çnk kendim de kabul etmiyorum bugun.

inşallah bu dünyada sevinçler örter hüzünlerinin üzerini ve sonsuz birliktelik nasip olur oğlun ve sevdiklerinle..

tüm çözümleri bul da, Allahın izniyle kıbrısta ikiz yaptırtıcazzz inşallah sana.. tüümmmmmmmmmmmmmmm olumsuzluklardan uzak hem de.

Rabbim nolur nasip et arkadaşlarıma. (bana da:) )

oh be geldin mi... ben de arasam mi acaba, ama gec oldu falan derken geldin...

Gülüm böyle iste, yok, simdilik yapacak bisey yok, degismiyor... biz son nefesimize kadar onlarin ismini söyleyecegiz hep icimizden.. ama o zamana, sen de hep söylüyorsun ya, elimize yüzümüze bulastirmadan gelecegiz Insallah...

Oğlun çok daha güzel şeyler yiyor, ve şimdilik bizim yokluğumuzun farkında bile değiller canlarımız ciğerlerimiz. yani çok mutlular. ama biz bencilliğimizden, onları sevemediğimizden gitmelerine üzülüyoruz.

hepsini de sen de biliyorsun aslında.. niye yazıyorsam hala..

gönül dinler mi laf söz.. özlem, hasret, vurunca yüreğinin dibine dibine dibine... yokluk vurunca beynine..

bugün vuslat'i da cok düsündüm, dogumunu yapmistir hayirlisiyla Insallah... keske bize bi haber etse... Allahim onlari hic ayirma..

bn sadece burada bahsedebiliyorum çocuklarımdan. burası dışındaki hayatımda sanki olay hiç olmamış ve her şey normale dönmüş gibi davranıyorum. eksik olan, rayına oturmamış hiç bir şey yok gibi.

ama burada hasretimi, acımı yaşayabiliyorum tümmm gerçekliğiyle, içimden gele gele.

bugün vuslat'i da cok düsündüm, dogumunu yapmistir hayirlisiyla Insallah... keske bize bi haber etse... Allahim onlari hic ayirma..

dün 21 30 civarı grmş siteye.ama bişey yazmamış. iyilerdir inşallah.

Son düzenleme:

ben de canim ben de.. cevremde belirli insanlar haric, kimseyle paylasmiyorum... cok güclü, dimdik görünüyorum... böylesi daha iyi, konusmaya baslayinca da bi yere varmiyor zaten

ama bizler zaten gercekten cok güclü kadinlariz, Masallah!!!!

güçlü olmasaydık bu imtihanla karşılaştırmazdı sanırım Allah, değil mi:26:

imtihanın büyüklüğüne göre de mükafatı vardır, değil mi? :26:

bu dünyada çekene, öbür dünyada çektirmezmiş, değil mi?:26:

hattaaaa Allah eğer isterse bu dünyada da fazlasıyla bizi mutlu eder, değil miiii

(bugün hiç smiley kullanmamışız sanırım, kopuk halimizden galiba)

özlem, hani bn bir ara liste yapmıştım. durumumuzun olumlu yanlarıyla ilgili maddeler sıralamıştım.

yok mu arttıran yazmıştım altına da.. dur yaaa bn onu bi bulayım.. kafayı toparlatır o.

buradaymış.. sanki başkasının yazısını okuyor gibi oluyor insan bazen

Son düzenleme:
...........
zırlattın beni.. ama mutluluk umudundan.

"kiyamam sana"( bu cümleye de sinir oluyorum, nekadar yapmacik ve sahte geliyor bana) Türkiye'de son yillar cok kullaniliyor sanirsam...:26:

canim,,,,, bunlarin hepsi olacak.... iki dünyada da cenneti yasayacagiz Allahin izniyle ...

özlem, hani bn bir ara liste yapmıştım. durumumuzun olumlu yanlarıyla ilgili maddeler sıralamıştım.

yok mu arttıran yazmıştım altına da.. dur yaaa bn onu bi bulayım.. kafayı toparlatır o.

-) salih amellerde bulunacagiz, insanliga gücümüzün yettigince hizmet edecegiz, yardim edecegiz...

-) salih amellerde bulunacagiz, insanliga gücümüzün yettigince hizmet edecegiz, yardim edecegiz...

zatn var ya kendimi iyiliğe adamış gibi bir haldeyim. sevgi kelebeliği gibi dolanıyorum ortalıkta..

kimse hakkında kötü düşünemiyorum. her acı ve yokluk bni çok etkiliyor, mutlaka birşeyler yapmaya çalışıyorum.. :44:

demiştik ya önceden meleklerimize çok şey borçluyuz diye

Son düzenleme:

sevgi kelebegim ay bu cok güzel bi benzetme... daha ne olsun?

"sevgi" dedin, olay kapanmistir, bunun üstüne baska bi kelime var mi?

sevgi kelebegim ay bu cok güzel bi benzetme... daha ne olsun?

"sevgi" dedin, olay kapanmistir, bunun üstüne baska bi kelime var mi?

o zaman dünya kirletmesin bizleri diye uğrşmamız lazım artık

madem saf bir hal almaya aldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…