• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.

Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, bilip bilmediğimiz tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...

ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32; ukomut; map; madeofhonor; yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84; gurbetguzeli; malatya44_ayse; nehirinannesi ve NKOB için AMİNNNNNNNNNNNNN
.

Son düzenleme:
mrb nkob nasılsın
dediğin gibi doğumlar ölümler bugün de belileniyor yani beraat gecesinde
ama ben bir de şuna ianıyorum kader defteri tamamen kapanmıyor kişinin amellerine dualarına göre değişebiliyor
hani derler ya sadaka ömrü uzatır kişi sadaka işlediğinde defter acılır artık bikaç saniyemi bikaç aymı yada yıl mı orası Allaha kalmış değiştirebiliyor bu bir örnek
bol bol dua etmek davranışlarımıza ve sözlerimize de dikkat etmek gerekiyor
bir ark ımın ablası umreye gidecekti dedimki bnm için dua etsin hayırlı sağlıklı bebeklerim olsun nitekim Allah aratmadan verrdi ama aldı:(
keşke diyorum bazen uzunömürlü olsun diye de dua ettirseydim ama keşkeler fayda getirmiyor

Evet bnce de iş işten geçmiş değildir. hep dediğim gibi izleniyoruzdur ve hayırlarımız, yaptıklarımız, fikirlerimiz , yaşantımız her şeyi değiştirebilir.

Bn de çoookk irdeledim esmeray dualarımı.. Artık dua ederken öyle korkuyorum ki.. Allahım neyi eksik istedim bilmiyorum diyorum. ağzımı açmaya korkuyorum.

Demiştim ki oğlum gittiğinde, (önceki yıldan kalan korkularımla) her şeeyini dört dörtlük istemiştim; evet bebeğim dört dörtlük doğdu. süper bir hamilelik oldu vs vs. Ama uzun ömür istememişim... her şey aniden gelişti ve bebeğim gitti.

Bi de şöyle demiştim; o kadar çok isteğim vardı ki bebeğimle ilgili dualarda. demek ki öyle bir bebek cennete yakışırmış.

Evet bnce de iş işten geçmiş değildir. hep dediğim gibi izleniyoruzdur ve hayırlarımız, yaptıklarımız, fikirlerimiz , yaşantımız her şeyi değiştirebilir.

Bn de çoookk irdeledim esmeray dualarımı.. Artık dua ederken öyle korkuyorum ki.. Allahım neyi eksik istedim bilmiyorum diyorum. ağzımı açmaya korkuyorum.

Demiştim ki oğlum gittiğinde, (önceki yıldan kalan korkularımla) her şeeyini dört dörtlük istemiştim; evet bebeğim dört dörtlük doğdu. süper bir hamilelik oldu vs vs. Ama uzun ömür istememişim... her şey aniden gelişti ve bebeğim gitti.

Bi de şöyle demiştim; o kadar çok isteğim vardı ki bebeğimle ilgili dualarda. demek ki öyle bir bebek cennete yakışırmış.

bende sürekli kendimi irdeliyorum.nerede hata yaptım acaba diye geriye geriye dönüp duruyorum.bende hep dualarımda istediğim herşeyi hayırlıysa nasip et derdim.uzun ömür aklıma gelmezdi.öyle zorki dayanmak,hayata devam etmek.birde şehit ailelerini düşünüyorum.rabbim gani gani rahmet eylesin.ailelerine sabırlar versin.haberleri uzun süredir izlemiyorum ama eşim izlerken duydum.birinin eşi hamileymiş.ne kadar zor bir imtihan değil mi?rabbim inşallah kazananlardan eyler.

topik gene bayağı ilerlemiş maşallah.

ablalık konusunda en büyük benim herhelde.36

dün gece hepimiz için dua ettim.rabbim inşallah kabul eder.aynı şeyleri düşünmüşüz bende sürekli geçen yıl zaten hamile olduğumu yeni öğrenmiştim.bebeğimin ölümü bu gece yazılmış diye düşündüm.üzüldüm....

esmeray bu kader konusu bende de merak uyandırıyor.imanın şartlarından biri kadere,hayır ve şerrin allah'tan olduğuna inanmak.birde sanıyorum peygamber efendimzdi kader konusunu çok irdelemeyin demiş.bende daha iyi bir kul olsaydım daha çok dua edip sadaka verseydim kaderim değişirmiydi diye düşünüyorum.ama eşim dahil hiç kimseyle bu konuları konuşamıyorum.o hep mevla verdi mevla aldı o'nun hikmetinden biz sual edemeyiz.bize düşen bol bol dua etmek diyor.haklı da.bazen cezalandırılmışım gibide geliyor.bu konuda sen neler düşünüyorsun?

chnb'em iyi tatiller.

özlem sen nasılsın.neler yapıyorsun.

made sen nasılsın?bebiş nasıl?sıcaklarda kendine dikkat et.bol bol sıvı al.

esmeray sen neler yaptın.kan sulandırıcı işini ne yaptınız?

eminapolat canım sen yi bir uzmandan yardım al canım.sağlık herşeyden önemli.

NKOB senden de allah razı olsun.canım benim ne demek.her zaman birbirimizin yanında olacağız inşallah.işe başladığım gün beni araman inan maddiyatla ölçülemeyecek kadar büyüktü benim için.öyle kötüydüm ki.sesini duymak çok iyi gelmişti.

Beraat gecesinde o yılki doğumlar, ölümler vs belirlenirmiş.

Geçen yıl çocuklarımızın ölümleri yazılmış.

Bu yıl da sağlıklı, hayırlı, her şeyiyle sağlam, tüm olumsuzluklardan uzak halimizle, uzun ömürlü bebeklerimizin doğumları yazılmış olsun Allahım noolurrr...

ceyda_1984; chnb; melekannesi67; ghisem; ozlem378; htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z; derman; davraz32;

ukomut; map; madeofhonor;

yesimmm33; swanson; fulya41; lifos; zerdal; sinannuray; hulyabaskurt; nehirinannesi; enny; toprakesra; pasagulsah; gulse84;

gurbetguzeli; malatya44_ayse; horizon; eklektik; BURCUtgrt; tuncayezgi; DEFNOSUM; tuana2010; maytap; 2009Papatya; 28mavi; keypad; Kalimero; taramtaram; abdulkadirim; cemocan; kalbim2010; oranje; minikkalp; arlatnoyan; muru; pasam3405; NKOB ve tümmmm melek anneleri için AMİNNNNNNNNNNNNN

(gezdim, gördüm, yüreği yanan isimler topladım, ekleyeyim dedim)

Şair demiş ki;

BU ELEM YURDU DENİ DÜNYA,

DERT MİHNETİ GAYET ÇOK

BİR ÇÜRÜK DİŞ GİBİDİR BENCE BU CAN

ÇIKMADIKÇA SAHİBİNE RAHAT YOK.

(Hekimoğlu İsmail'in bugünkü Zaman gazetesindeki köşe yazısından alıntı.)

bende sürekli kendimi irdeliyorum.nerede hata yaptım acaba diye geriye geriye dönüp duruyorum.bende hep dualarımda istediğim herşeyi hayırlıysa nasip et derdim.uzun ömür aklıma gelmezdi.öyle zorki dayanmak,hayata devam etmek.birde şehit ailelerini düşünüyorum.rabbim gani gani rahmet eylesin.ailelerine sabırlar versin.haberleri uzun süredir izlemiyorum ama eşim izlerken duydum.birinin eşi hamileymiş.ne kadar zor bir imtihan değil mi?rabbim inşallah kazananlardan eyler.

dün gece hepimiz için dua ettim.rabbim inşallah kabul eder.aynı şeyleri düşünmüşüz bende sürekli geçen yıl zaten hamile olduğumu yeni öğrenmiştim.bebeğimin ölümü bu gece yazılmış diye düşündüm.üzüldüm....

esmeray bu kader konusu bende de merak uyandırıyor.imanın şartlarından biri kadere,hayır ve şerrin allah'tan olduğuna inanmak.birde sanıyorum peygamber efendimzdi kader konusunu çok irdelemeyin demiş.bende daha iyi bir kul olsaydım daha çok dua edip sadaka verseydim kaderim değişirmiydi diye düşünüyorum.ama eşim dahil hiç kimseyle bu konuları konuşamıyorum.o hep mevla verdi mevla aldı o'nun hikmetinden biz sual edemeyiz.bize düşen bol bol dua etmek diyor.haklı da.bazen cezalandırılmışım gibide geliyor.bu konuda sen neler düşünüyorsun?

chnb'em iyi tatiller.

NKOB senden de allah razı olsun.canım benim ne demek.her zaman birbirimizin yanında olacağız inşallah.işe başladığım gün beni araman inan maddiyatla ölçülemeyecek kadar büyüktü benim için.öyle kötüydüm ki.sesini duymak çok iyi gelmişti.

kuzum sen ne kadar dolmuşsunnnn..:70:

daha sık uğra da, topik bayaaa ilerlemeden karşılıklı yazışalımmmm:20: :1:

:54:

Okurken ağladım ağlanmayacak gibi mi Başın sağolsun allah sabır versin o iki meleğede rahmet eylesin alllah.Bende kalp hastasıyım yaklaşık 2 yaşında ameliyat oldum.Doktorlar hiç ümitli değilmiş ama şimdi 17 yaşındayım başka ameliyatlar da atlattım.Allah herkese sabır şifa versin.:emir_bebek:

Okurken ağladım ağlanmayacak gibi mi Başın sağolsun allah sabır versin o iki meleğede rahmet eylesin alllah.Bende kalp hastasıyım yaklaşık 2 yaşında ameliyat oldum.Doktorlar hiç ümitli değilmiş ama şimdi 17 yaşındayım başka ameliyatlar da atlattım.Allah herkese sabır şifa versin.:emir_bebek:

Allah seni ailene ve sevdiklerine bağışlasın, hayırlı bir ömür versin inşallah.

İlgi ve hassasiyetine teşekkürler. Dua etmeniz bizlerin tek isteğimiz. Selamlar..

:28:Seni kendim terapiye almayı planlamaya başladım:P Bu durumda Sonun da artık şüpheli... :D

Bi bakmışsın cidden iyisin, '' seni dinleyeceğime , iyi olurum.. yeter ki düş yakamdan:53:'' misali...

Neyse şimdi gideyim, bakayım işlerime günün mana ve ehemmiyetine göre..

Sonra konuşacağız inşallah bu durumu. masaya yatırcazzz topikte doktorumuzla ebemizle örtmenimizle... başka da kime ihtiyaç var ki..:19: daha ne olsunnnn...:21:
:16:Düş yakamdan derim demek,bakalım kim kime dedirtecek:32:
Şaka bir yana düşünmen bile yeter.
Bu hafta başka bir doktor aramayı düşünüyorum,ama kendi kendime çeki düzen vermeyede çalışıyorum bir yandan.
Sende elini attın artık,kim tutar beni :))
çok teşekkür ederim:71:
Eminacigim, ben de NKOBa katiliyorum.... bu sorunu burda hep beraber cözümlememiz lazim...

Sen cok imanli bir kizsin... Allahtan baska hicbirseyden, hickimseden korkmamiza gerek yok... Bu korku da ona layik kul olamama

korkusudur. bize verdikleri karsisinda yeterince sükür göstereme korkusudur... O bizi herzaman, heryerde KORUYANDIR.

Onun icin diger korkular hayatimizi sadece kemirir, bosu bosuna.... neyse sonra, vaktimiz genis bir zamanda daha detayli bunlari konusalim canim...

Hayirli kandiller...

Bende işin içinden çıkamayınca oturup dua ediyorum,panik anlarında öyle sakinleşebiliyorum.
Zaman zaman danıştığım bir hocam var,'Allah yazdıysa zaten engel olamayız,bugün olacak dediyse olacak;korkup zaman harcamanın alemi yok''diyor.
Onun dediklerini,doktorların söylediklerini tekrarlıyorum kendime.
Boğulduğum andaki hislerimi anlatamam,aklımdan çıkmıyor.Bu düşünceyle su içerken bile boğuluyorum.
İlaçlarımı yutamıyorumda sürekli iğne yaptırıyorum,heryerim morardı :))
İlgin için çoook teşekkür ederim:71:

İyiki varsınız:16:

biraz önce bir film izledim kizlar, icim disima cikti, konu; depresyon. "Helen" Ashley Judd basrolde... bu ne yaa.. bi baslamis olduk esimle, yarida birakmayalim dedik ama, pofff yani... tesadüfen karsiniza cikarsa filmi izlemeyin sakin...:37:

Allah hepimizi korusun böyle ruh hallerinden...

özlemcim hoşgeldin canım benim. yine tam saatinde geldin;) nasılsın? (film harici:p)

chnb'em iyi tatiller.

Canim, aslinda cok güzel yapmissin bunlari yazmakla... cünkü bu sorular hepimizi yiyip bitiriyor.. bir anda ezberlerimiz bozuluyor degil mi? Bence bu sorularimizi da ara ara burda irdelememiz lazim... yani kafamizdan gecenleri, düsüncelerimizi paylasalim senin yaptigin gibi.. belki beraber daha güzel cevaplar buluruz... Öptüm ablacigim:34:

Son düzenleme:
özlem bu arada dün çookkk mutlu oldum. heyecandan belirtmeyi unutmuşumdur belki. Allah da seni mutlu etsin inşallah:) :16:

senle konuşurken aslında 6 kere eşim aradı. ama bakmadım:1: belliydi birşeyler diyeceği. içinden demiş ki, ''çok önemli birşey konuşuyor, mutlaka onemli biri var tlf da. yoksa imkansız boyle birşey yapmaz'' sonra eve geldi ben tlfuna bakmama sebebimi söyleyince diyor ki; hadi yırttın, ancak boyle bir sebep kurtarırdı seni...:41:

özlem bu arada dün çookkk mutlu oldum. heyecandan belirtmeyi unutmuşumdur belki. Allah da seni mutlu etsin inşallah:) :16:

senle konuşurken aslında 6 kere eşim aradı. ama bakmadım:1: belliydi birşeyler diyeceği. içinden demiş ki, ''çok önemli birşey konuşuyor, mutlaka onemli biri var tlf da. yoksa imkansız boyle birşey yapmaz'' sonra eve geldi ben tlfuna bakmama sebebimi söyleyince diyor ki; hadi yırttın, ancak boyle bir sebep kurtarırdı seni...:41:

canimmmm, ben de aynen cok mutlu oldum sesini duyduguma... keske baksaymissin esinin telf.. merak etmistir... benden de özür ilet...

aslinda önce bir aglamak geldi icimden ilk sesini duyunca... sonra dedim, neyse baska bir zamanda aglasiriz..

canimmmm, ben de aynen cok mutlu oldum sesini duyduguma... keske baksaymissin esinin telf.. merak etmistir... benden de özür ilet...

aslinda önce bir aglamak geldi icimden ilk sesini duyunca... sonra dedim, neyse baska bir zamanda aglasiriz..

Gülmelerinde de, ağlamalarında da (ki inşallah Allahım sadece sevinçten ve o bebeklerimizi özlemden eder gözyaşlarımızı) o rakamların ucundayım Allahın izniyle..

bu da ayrı bir sevgi türüymüş... annenin, eşin, kralı gelse anlamayacağı bir durumu tek ifade edebileceğim şahıslarsınız. Elhamdulillah..

Back