• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Çooookkk yorgunum ve çoookkkk uykum var.

özlemcim gelirsen eğer; malesef ki , masamız bugün boş kalacak :34: (çerçevemiz boş kalmasın da:P )

öptümmmmm...

faktör V Leiden G1691A HETEROZİGOT MTHFR C677T HETEROZİGOT CANIM...,
Benim tüp bebek olduğu için doktor transfer ile iğne kullanmaya başlarız dedi... şimdi herhangi bir ilaç kullanma tedavideki ilaçlarla ters düşebilir dedi...
birde benim düşük değilde biliyorsun 22. haftamda beslenen damarlar tıkandı canım...

swanson bvende de aynı mutasyonlar mevcut biliyormusun sadece aspirin kullanıyorum

Ben inatla Rabbime dua edecek, ve inatla ümitli olacağım O'ndan inşallah. Amin.

faktör V Leiden G1691A HETEROZİGOT MTHFR C677T HETEROZİGOT CANIM...,
Benim tüp bebek olduğu için doktor transfer ile iğne kullanmaya başlarız dedi... şimdi herhangi bir ilaç kullanma tedavideki ilaçlarla ters düşebilir dedi...
birde benim düşük değilde biliyorsun 22. haftamda beslenen damarlar tıkandı canım...

canım kusura bakma cevap yazmakta geç kaldım sanırsam sana bildiklerimi aktarayım sadece faktör v olan arkadaşlarım bile en az 0.6lık cleaxsan iğne kullanıyorlar bazıları ise 0.4lük sabah akşam 2 kere vuruyolar canım bide 677 heterozigot bendede var bu mutasyondada vücut folik asidi ve b drubu vitaminleri kullanamıyo gebelikten en az 3 ay önce falan yüksek dozda almalısın mutlaka bende mthfr677 ve ga20210 genlerinde heterozigot var son düşüğümden bu yana nerdeyse 1 senedir hergün 1 tane 100lük coraspın 1 tane folbiol 1 tanede becozmye c vitamin kullanıyorum bunlar bebeğin gelişiminde önemli vitaminler tüp bebeke başlayıncaya kadar bence sen bu yazdığım haplardan mutlaka kullanmalısın canım rabbim daha fazla aratmasın tez zamanda bebeklşerimize kavuştursun bizi inşallah....

bide kan pıhtılaşması yaşayanların paylaşım alanı diye bi topik var gebelik bölümünde orda 5369 nolu sayfada kimde hangi mutasyon var ve tedavileri ne şekilde yapılmış yazıyor bi incele istersen

Biraz geç olacak ama yeni gördüm, sesinize ses vermeden edemedim. Anne değilim ama çok annelik duyguları taşıyan biriyim, Allah diğer yavrunuzu size bağışlasın, diğer ikisi cennet kapısında sizleri almak için bekleyeceklerdir inşaallah. Sabrınızı kuvvetlendirsin Rabbim, gönlünüze ferahlık versin. Ümitvar olun, şimdi daha emin, daha güzel ellerdeler. Ve bu dünyada yeni melekler sarsın etrafınızı...

Biraz geç olacak ama yeni gördüm, sesinize ses vermeden edemedim. Anne değilim ama çok annelik duyguları taşıyan biriyim, Allah diğer yavrunuzu size bağışlasın, diğer ikisi cennet kapısında sizleri almak için bekleyeceklerdir inşaallah. Sabrınızı kuvvetlendirsin Rabbim, gönlünüze ferahlık versin. Ümitvar olun, şimdi daha emin, daha güzel ellerdeler. Ve bu dünyada yeni melekler sarsın etrafınızı...

Allah razı olsun. bu cümleler bst, alışagelmiş gibi duruyor ama, inanın başkasının ağzından duymak beni toparlıyor. Hatta bazen tam zamanında geliyor sizlerden bu cümleler..

Hassasiyetiniz ve dualarınız içinn çoookkkk tşk. Rabbim size de sevdiklerinizle iki dünya mutluluğu versin inşallah:)

made hoşgeldin gebemmm.
nasıl gidiyor 5 aylık olmuşsunuz maşallah.

çok şüşür NKOB canım...şükür iyiyim dün biraz korktum karnımda kasığıma doğru bi kasılma vardı hemen acile gittim,nst değilde sancıyla ilgili bi alete girdim şükür bişey çıkmadı mağnezyum eksikliğinden olabilir dedi doktor,ilaç alıyorum şimdi...rabbim sağlıklıca.ömürlüce kucağıma aldığım günüde gösterir inşallah..

canım kusura bakma cevap yazmakta geç kaldım sanırsam sana bildiklerimi aktarayım sadece faktör v olan arkadaşlarım bile en az 0.6lık cleaxsan iğne kullanıyorlar bazıları ise 0.4lük sabah akşam 2 kere vuruyolar canım bide 677 heterozigot bendede var bu mutasyondada vücut folik asidi ve b drubu vitaminleri kullanamıyo gebelikten en az 3 ay önce falan yüksek dozda almalısın mutlaka bende mthfr677 ve ga20210 genlerinde heterozigot var son düşüğümden bu yana nerdeyse 1 senedir hergün 1 tane 100lük coraspın 1 tane folbiol 1 tanede becozmye c vitamin kullanıyorum bunlar bebeğin gelişiminde önemli vitaminler tüp bebeke başlayıncaya kadar bence sen bu yazdığım haplardan mutlaka kullanmalısın canım rabbim daha fazla aratmasın tez zamanda bebeklşerimize kavuştursun bizi inşallah....

bide kan pıhtılaşması yaşayanların paylaşım alanı diye bi topik var gebelik bölümünde orda 5369 nolu sayfada kimde hangi mutasyon var ve tedavileri ne şekilde yapılmış yazıyor bi incele istersen

canım çok telekkürler ilgin için bende seningibi düşünüyorum şimdiden bazı ilaçlara başlamalıyım diye ama coraspinin içindeki PG maddesi yumurta oluşumunu etkiliyormuş bu nedenle şu anda kullanmanın yararından çok zararı olur dedi.... çünki tüp bebek için en az 6 ila 10 yumurta oluşmalı... yarın tekrar doktora gideceğim içimde hep bir korku hep bir sıkıntı var..... tekrar aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam canım...

Çooookkk yorgunum ve çoookkkk uykum var.

özlemcim gelirsen eğer; malesef ki , masamız bugün boş kalacak :34: (çerçevemiz boş kalmasın da:P )

öptümmmmm...

canim ben zaten sehir disindaydim, bosuna stres yapmissin:33:

masa, cerceve.....:44:

ben de öptüm canim... iyi uykular.....

çok şüşür NKOB canım...şükür iyiyim dün biraz korktum karnımda kasığıma doğru bi kasılma vardı hemen acile gittim,nst değilde sancıyla ilgili bi alete girdim şükür bişey çıkmadı mağnezyum eksikliğinden olabilir dedi doktor,ilaç alıyorum şimdi...rabbim sağlıklıca.ömürlüce kucağıma aldığım günüde gösterir inşallah..

gecmis olsun canim.... magnezyum düzenli alirsan rahatlarsin....(hem de cok güzel tuvalete cikarsin:1:)

sen calisiyorsun simdi degil mi? belki yoruluyorsundur da biraz... fazla ayakta kalmamaya calis, bol bol dinlen, rahatla.... aman ha made:45:, sakin kendini yorma canim..

öptümmmm....:nazar::nazar:

gecmis olsun canim.... magnezyum düzenli alirsan rahatlarsin....(hem de cok güzel tuvalete cikarsin:1:)

sen calisiyorsun simdi degil mi? belki yoruluyorsundur da biraz... fazla ayakta kalmamaya calis, bol bol dinlen, rahatla.... aman ha made:45:, sakin kendini yorma canim..

öptümmmm....:nazar::nazar:

oyy özim benimm çok saol...çalışıyorum canım ama geçen sefer yaptığım aptallığı şimdi yapmıyorum duruşmalara arkadaşlar gidiyo ben büroda dilekçe yazıyorum sadece...bende seni çok öpüyorumm çoook:13::7:

NKOB, canim hersey yolunda mi?? Iyi misin? ben bu ara fazla giremiyorum, biraz islerim cikti... ama sen de bugün hic bakmamissin buralara...

n tane beğendim (n-> sonsuz) matematikte limit konusunda vardı sanırım. n sonsuza gidiyor.

her neyse.. cnmbnm Allah razı olsun. bildiklerimizi, unutmamaya çalıştığımız, bize güç veren, ama çooook seyrek de olsa gözardı edebildiğimiz %100 gerçekleri gözümüze soktuğun için. hem de delilleriyle:)
eşim de hep firavundan bahseder; 400 sene başı bile ağrımamış der.

tüm emeğin için tşk meleğimmmmmmmmmmmmmmmm

Bende n tane öpüyorum seni o zaman:16:
Meleğim diyen dilinide yerim ayrıca :P (kayserililer vıcık vıcık seviyor böyle:)

canim ben zaten sehir disindaydim, bosuna stres yapmissin:33:

masa, cerceve.....:44:

ben de öptüm canim... iyi uykular.....

Sen terket git en habersizinden :99: sonra da masayı sor, çerçeveyi sor :19: :63:

Canım benim; masa, hep aynı masada oturulup, yoğun muhabbetler yapılır ciddi romantizmler yaşanır ya, o.

Çerçeve de, hülya koçyiğitle kartal tibetin ''boş çerçevesi'' meselaaaaa...

Bn de yok oldum senden sooora.. gittim, yedim, içtim,:56: uyudum ,gezdim, güldüm, eğlendim:82:, bebekler gördüm bebekler izledim burkuldummm, iki gülümsedim bi süzüldümm:25:, bıcı bıcı yaptımmmmmmmmmm :10:ve geldiiimmmmmmm....

Hoşgeldiikkkkkkkkkk :70:

Son düzenleme:
oyy özim benimm çok saol...çalışıyorum canım ama geçen sefer yaptığım aptallığı şimdi yapmıyorum duruşmalara arkadaşlar gidiyo ben büroda dilekçe yazıyorum sadece...bende seni çok öpüyorumm çoook:13::7:

Allah yardımcımz olsun. mecburuz bizler artık bu şekilde önlemli çalışmalara. Allah anlayışlı kişilerle karşılaştırsın bizleri..

124 gün sonra vuslata erdiğinde Allahın izniyleson bulacak tüm sancıların.:21::emir_bebek:

Bende n tane öpüyorum seni o zaman:16:
Meleğim diyen dilinide yerim ayrıca :P (kayserililer vıcık vıcık seviyor böyle:)

Pşşttt! kızzz.. özletiyorsun he sen kendini..:34:

Bi de durumunu biliyoruz ya artık, 2 gün girmesen bbn aklıma neler getiriyorum .. :18:

Habersiz bırakma meleeemmm bizi:75:. mucxx

Back