Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

kiz sen ögrencilerine de yapiyor musun yoksa

şeyyy... kemmm.. kümmm... :26:

eğer zorlu bi serseri düştüyse elime, muttttlaka ilk hafta bi gözdağı veririm.yoksa başedemez, ders işleyemeyiz o sınıfta.

ama genelde de kankacılıkla en zibidiyle bile işi çözüyoruz ablacıımmmm

amin, duan icin...

hic aklima gelmezdi, bigün böyle internetin basinda yazisacagim... hic bilmezdim ben böyle seyler, msn falan kullanmiyorum...

ama burasi benim icin de cok özel.. Insallah daha iyi günlerimizde de beraber oluruz...

Aynen yaa.. çok karşıydım netten tanışılmasına kiminle olursa olsun

ama düşünsene, geçen hafta hastanedeyken öyle sıkılmış, bunalmış, dolmuş, ve boşluktaydım ki sadece ve sadece buradan arkadaşlarımı kendimden haberdar ettim hemen. başka 1 kişi bile yok. kim anlayacaktı ki bni.. sıkma canını diyeceklerdi ennn fazla. sizler ise '' seni anlıyorum '' deseniz yetiyor:S

ama var ya melekannesi hemennn aradı, iki kelimesi toparladı bni. çıkşıta da bn aradım, daha hastanenin içindeyken hoplaya zıplaya anlattım da anlattım sular seller gibim kızcaaazzz da sabırla dinledi, başından savmadan olayın iyi yanlarına gözümü açtı. evdeyken de chnb aradı zaten , kıza hatır bile sormadım, öyle heyecanlıydım ki, bn habire konuştum.. hakkımı epey doldurdum sanırsam:26:

:18: eline düsmemek lazim o zaman

bu arada sen lise mi ilkögretim örtmenisin?

kankalarina da bayildim

:18: eline düsmemek lazim o zaman

bu arada sen lise mi ilkögretim örtmenisin?

kankalarina da bayildim

kendimi çözdüm bu sene. çocukları en çok bn seviyorum, şefkat gösteriyorum, ama enn çok da bn kızıyorum giyim kuşamlarına, zeki olanların ders çalışmamalarına vs.

bu sırada da kızımı örnek gösteryrm; kimse kızmamalı vurmamalı ona, vurulacak bir şey varsa bn vurmalıyım, başkalarının karşısına hatalı çıkmamalı, başkasından azar işitmemeli diyorum. yani kendi çocuğum gibi davranıyorum onlara.

iyi yapmissin telefonlasmakla, o anlar cok daraltici anlar... sagolsunlar, Allah basimizdan eksik etmesin sizleri..

yavrum erken doğdu, erken alındı bir gecede aniden. sonra çok zor bir süreç. yoğunbakım, doktorlar, doktorlar, evde yoğunbakım, defalarca kez hastane yatışları....... Rabbimden başka sığınacak yer yoktu. ben kuzumu selin önünden aldım. Allahım sana sabır versin. bu gece senin içinde dua edeceğim.

Allah razı olsun. İnşallah sana da ömrü boyu bebeğinin başka sıkıntısını göstermesin, uzun ömür versin. Çok minnettar oluruz dualarınızda bizleri hatırlarsanız..

özlemcimm bu topal kuş hayırlı bir gece dilerrrrr, öperrr ve uçarrr

:79:

(chnb nin bir paylaşımında vardı topal kuş)

Son düzenleme:
Inan okurken icim parcalandi..
Erkek arkadasimin bir kardesi de dogmadan bir hafta önce ölmüstü..
Annesinin karninda kordonu kopmustu ve normal dogumla cansiz geldi dünyaya..
O zaman da onu nasil teselli edecegimi bilememistim.
Inan ki simdi de ne denir bilmiyorum ama Allah sabrini versin ve diger yavrunu size bagislasin..
Hayirlisiysa Rabbim bir evlat daha nasip eder insallah, saglikli ve güzel gelecegi olan.
Her zaman umut dolu olun, dualarim sizinle..
Basiniz sag olsun..

Tşk ederim. Çevresine ilgili insanlara ihtiyacı var bu toplumun. Cümle çok güzel; sağlıklı ve güzel geleceği olan bir çocuk.

inşallah Allahım nasip eder bana ve tüm melek annelerine.

Bugün hiç tadım yok. o kadar suskun, o kadar durgun, o kadar sessiizzz ve o kadar ölüyüm ki.

sanki yokum. anlamsızım. cansızım. hiçim. herkesin ve herşeyin, hatta bir çok şeyin içinde bir HİÇ.

kanım, canım, ruhum yitik. ve hiç bir teselli kıyımdan bucağımdan bile geçemez.

iyi hoş söylüyorsun da özlem, bn içimden geçip te inatla engel olduğum fikirlerimi yazsam topiğin kenarından kıyısından dahi geçirmezsiniz bni.

resmen mantığımla duygularıma engel olmaya çalışıyorum.

ve itiraf ediyorum; bazen çok fena ümitsiz oluyorum. ama sırf ümitsizlik duygusunun altında ezilmeyeyim, kaybetmeyeyim diye, aksine koca bir ümitle döşüyorum beynimi ve kalbimi. ne tür ümitler yaşattığımı biliyorsunuz zaten sizler. ağzım kulaklarıma vara vara ''sağlıklı sıhhatli ve hyrlı ikiz bile verir Allah isterse'' diiyorum mesela..

bir de, soruyorum size arkadaşlar bn nasıl ümitli olayım? geçen yıl çok ümitliydim ama daha fazlasıyla karşılaştım. bazen hayal kırıklıüğına uğramamak için ümitli olmaktan da korkuyorum desem.... ??????????????????

....................

(sorularımın tüm cevabını da biliyorum, bildiğimi sizler de biliyorsunuz ama bazen aynen bööyle kendimle başedemiyorum işte)

Allah yardımcımız olsun.

canım bugün bende çok sıkıntılıyım;
geçen hafta genetik testlerimin sonucunu aldım ve doktorum kan pıhtılaşması olduğunu ama bunun bebeğimin gelişim geriliğinde faktör olamayacağnı söyledi;
bugün başka bir profösöre gittim ve bendeki pıhtılaşmanın çok riskli olduğunu ve bebeğin gelişemeyeceğini söyledi bu genetik tesleri de doktorum gerek duymamıştı ve ben kendim yaptırmıştım....,
doktora bıraksaydım ağustosda tekrar tüp bebek deneyecektim ve büyük ihtimalle aynı sonuçla karşılaşacaktım....
verdiğim bir karala belki çok şeyi değiştirdim belki de hiçbirşeyi ama düşünebiliyormusun basit bir hata benim evladımın canı demek kime güveneceğimi şaşırdım adam beni sadece darphane olarak görüyor ben ne insanım ne de anne......

Tşk ederim. Çevresine ilgili insanlara ihtiyacı var bu toplumun. Cümle çok güzel; sağlıklı ve güzel geleceği olan bir çocuk.

inşallah Allahım nasip eder bana ve tüm melek annelerine.

Amin, insallah Rabbim tüm dileyen insanlara anne ve baba olma duygusunu acisiz tattirir..
Metin olun ve asla ümitsizlige kapilmayin..
Siz kendinizi hayattan koparirsaniz hic birimiz baglayamayiz.
Diger yavrunuz icin, yuvaniz icin ayakta durmalisiniz..

canimmmm, ne oldu, neler gecirdin kafandan bugün?

ben de tuhafim bugün... 2 saat semazen.net ten Cemalnur sargut radyo söylesilerini dinledim, koltuga uzandim ve bazen gözlerimi kapattim, bazen tavana bakarak dinledim.. biraz terapi gibi oldu... etkisi ne kadar sürer bilemem...

yemek yaptim... yaptigim hicbirseyi oglumun tadamayacagi düsüncesi beni mahvetti.. bi de ben mutfaktayken oglumu da yanimda getirirdim, arkami döndügümde nasil sevinir, gülücükler atardi, sarki söylerdim, dikkatli dikkatli dinler, bitince yine gülerdi.. yani "begendim" der gibi..

sonra regl oldum ve karnimin dogumdan öncesi gibi agrimamasindan nefret eder hale geldim.. hep derdim ne zaman gececek bu agrilar....bu zamanmis...

ah ah NKOBum yani anlayacagin hepimiz ayni senin gibiyiz ...

Bu teselliler de mi yetmez bitanem...

iyi ki gitmissin canim profa..az kalmis agustosa.. tüm önlemleri alip, yaparsiniz artik... Allah yardimciniz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…