cnm ben saygıdan söylemiştim
diğer topiklerde de bana da abla diyenler oluyor ki ben bunda herhangi bir sakınca göremediim eğer ki nkob kızarsa birdaha demem
Ben de hep ondan korkmuşumdur. Çoğul gebelik bizim ailede pek yok ikiz dışında. Çoğul gebeliklerde redüksüyon denilen işlemi yapabiliyorlar. Aile için de zor bir karar. Hiçbirini kaybetmek istemesen de hepsini birden kaybetme ihtimalin de çok yüksek. İlk düşüğümde hastanede yatarken yan odamda üçüzünü kaybeden bir bayan vardı. Çok yıkılmıştı. Böyle bir kararı vermek de vermemek de zor sanırım. Allah sağlıklı taşıyabileceğimiz gebelikler nasip etsin. Benim 20 li haftalardan sonra rahim taşımıyor. 7 yaşındaki oğlumda da 7 aylıkken 4 cm açılma olmuş doğum başlamıştı şükürki tedaviyle hastanede yatarak sonra da 35. haftaya kadara hep yatarak 38'e geldim. Diğer oğlumu 25. haftada kaybettim malesef. O yüzden ikiz deyince iki kere korkuyorum...
İnşallah evlenince senin de boy boy çocukların olur. Evlenir evlenmez bebeiş düşünüyorsan evlenmeden 3 ay önce folikasit takviyesine başla. Hatta bir doktora git. Ultrasonla karından muayene yapsın. İyi olur canım...
Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...
DUALARIN GÜCÜ ADINAAAAAAAAAAAA holeyy holeyyy holeyyy:81:
maşallah eminemm. otobüste ilk işim dualarımız olduyolculuğun dua kabul getirilerinden yararlanmak istedim Allahın izzniyle. sana işin eşin ve hayatın için; ve bizlere de yine bisssürü şey için bolll bolll dua ettim..Allah kabul etsin:)
:)
rüyalarına girmişşş... inşallah hayırları ve sağlıklarıyla hayatına da girerler iyi günlerdeee(bir an önce )
Allah razı olsun,canımsınAllahım kabul etsin inşallah...
Çok özlettin kendini çoook,tatil yok sana artıkkozaklıyı iptal ettim
ahahahah.. sen bni güldürdün, Allah da seni güldürsün..
iptal etmeyelim... ama sen de gel..ne dersinnn?? kayseri civarı hem
Ah keşke,ama arızayım ben bu ara:) yolculukta kötü hissediyorum kendimi,anneminde dizinin dibinden ayrılmıyorum:)
Siz Mersin'e gelin bence
kız ciddennnn.. annenle gelsen?görüşmüş olurduk, berabeer bıcı bıcı yapardık ihihihih.. hızlı bi ilerleme katetmiş olurduk ama ilişkimizde napalım
mersin de olabilir ama bu yaz artık zor.
Benimde bu yaz zor sanırım:)Çok detaya girip başını ağrıtmayım ama yolda panik oluyorum,halbuki çok severdim
Bi düzelseydim hayırlısıyla,babam çok kafa dengidir istediğim yere götürür getirir,yani görüşürüz inşallah.
Yinede en iyisi siz gelin siz gelinyaz olmasada olur siz gelin :)
oyy canım benim yaaa.. bn iyice ciddi bir durumda olduğunu düşünmeye başlıyorum hee.
noolacak? nasıl geçecek? ne zaman geçecek? uygun doktorda mısın? isabetli tedaviye başlandı mı? yapılabielecek başka ne var? geç kalındıkça sonuç olumsuzlaşır mı?.... vs vs :85:
vallaa kafaya sarmaya başlıyorum bn senin durumunu.:26:
Ey nefsim!
Şeytana yem mi,cennete gül mü olmaktır niyetin?
Bırak yakamı secde edeyim.Sen huzura erde bende huzurla öleyim.
Dualarımızın kabul olması dileğiyle Cumamız ve kandilimiz mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hatrına dualarınızı kabul etsin inşallah.
Benim bu geceki dualarım evlatlarını cennete gönderen şehit annelerinin sabırlı ve güçlü olabilmeleri için
Hayatımı cehenneme çevirdiğimi söylüyor doktor:)
Terapi alayım dedim doktor çok sıkıcıydı,o konuştukça bunaldımbir daha gitmedim.
3 aydır başka bir doktorlayım,ilaçlar sayesinde salak salak geziyorum ama korkudan su içememekten iyidir salaklık:)
Olaydan 6-7 ay sonra iş çığrından çıktıda ancak öyle gittim doktora,oda geciktiğim için sonucun geciktiğini söylüyor.
Annem uygun doktor olmadığını,çok uzadığını düşünüyor ama biz ilçedeyiz çok alternatifimizde yok ne yapsam bilemedimki:26:
Sıkıntılı anlarımda mesela sınavlarda aşırı panik yapıyorum resmen boğuluyorum,morarıyorum,hastanede oksijen,buhar vs.
Hastanedeki doktorlar şaşırıyor,resmen düşünce gücüyle boğuluyorsun diyorlar.
İnsanlar düşünce gücüyle kaşıkları falan kırar benim yaptığıma bak:)
Psikoloji ne mühim şeymiş,Allahım ruhumuzada sağlık versin
Kandiliniz mübarek olsun güzel melek anneleri...
Ne mutlu ki, beraber 2. Kandilimizi geciriyoruz... Duayla....
Insallah hersey gönlünüzce olsun.. gelecek yila bu vakit yavrularimiz kucaklarimizda olsun...
Eminacigim, ben de NKOBa katiliyorum.... bu sorunu burda hep beraber cözümlememiz lazim...
Sen cok imanli bir kizsin... Allahtan baska hicbirseyden, hickimseden korkmamiza gerek yok... Bu korku da ona layik kul olamama
korkusudur. bize verdikleri karsisinda yeterince sükür göstereme korkusudur... O bizi herzaman, heryerde KORUYANDIR.
Onun icin diger korkular hayatimizi sadece kemirir, bosu bosuna.... neyse sonra, vaktimiz genis bir zamanda daha detayli bunlari konusalim canim...
Hayirli kandiller...
Amin.
beraat gecesinde bu yılki ölümler, doğumlar vs vs yazılırmış.. bn de tüm heveslerimle istedim istedim istedim...
ve tabi ki geçen yılki beraat gecesi aklıma takıldı. demek ki bnm caanı yürekten gelmesini beklediğim oğlumu kaybedeceğim de geçen yıl bugün belirlenmiş...
Allahım sen bize yardım et.. Acı gösterme. yanan yüreklerimizi tüm olumsuzluk ve kötülüklerden uzak yeni bebeklerimizle feraha kavuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?