Evet canım, sağlıklı olsun da. Hele ben ikizi çok severim ama ikiz gebelik benim için ayrıca zor. Tekini taşımayı beceremiyorum ikiz olduğunu öğrenirsem ne yaparım Allah bilir... 9 ay yataktan çıkamam herhalde...
Öyle deme ya niye beceremeyesin,Rabbim kısmet etsinde 4 tane bile taşırsın :))
Gerçi taşıması bir yana büyütmesi mesele onuda:)
Bizim bir tanıdığın çocuğu olmuyordu evlatlık aldılar,o kızcağız 15 yaşına geldi kadın hamile kaldı, hemde dördüz:)
Sonra ikisini aldırıp ikisini doğurdu,ben çok üzülmüştüm nasıl kıyılır diye.
Tamam bakımı zordur ama insan tercih yapabilir mi ikisi kalsın ikisini öldürün diye:26:
chnb, bu gün ben de keske ikizlerim olsa diye düsündüm, ama hayirlisiysa eger... NKOB da ikiz cok seviyor...
Bi de bakmisiz hepimizin saglikli ikizleri olmus
canım evet tercih yapması zor ama 2 sini almasalar hepsini kaybedebilirdi ikizde bile erken doğum yapma riski çokken biliyosun buradaki çoğu kişi erken doğumdan bebeişlerini kaybetti..... çok acı tercihlerden biri ama.....
Öyle deme ya niye beceremeyesin,Rabbim kısmet etsinde 4 tane bile taşırsın :))
Gerçi taşıması bir yana büyütmesi mesele onuda:)
Bizim bir tanıdığın çocuğu olmuyordu evlatlık aldılar,o kızcağız 15 yaşına geldi kadın hamile kaldı, hemde dördüz:)
Sonra ikisini aldırıp ikisini doğurdu,ben çok üzülmüştüm nasıl kıyılır diye.
Tamam bakımı zordur ama insan tercih yapabilir mi ikisi kalsın ikisini öldürün diye:26:
canim, yaslilik ne demek, hayatinin baharindasin
chnb, bu gün ben de keske ikizlerim olsa diye düsündüm, ama hayirlisiysa eger... NKOB da ikiz cok seviyor...
Bi de bakmisiz hepimizin saglikli ikizleri olmus
Emin olmak için anneme tekrar sordum şimdi nedenini,bakamayız 2 den fazla çocuğa diyorlardı o yüzden aldırdılar riskten değil.
Ha ben bu bebek sayısı arttıkça düşük riskininde arttığını bilmiyordum orası ayrı:) Bebek aldırıldığını duyunca hep üzülürüm işte, işin iç yüzünü düşünmeden.
Ben ikizlere ve üçüzlere bayılıyorum,Neşe Erberk gibi olsam keşke.
Bir tanesini buldunda ikisini birden mi istiyorsun gibilerinden düşünüp böyle birşeyide isterken çekinmiyor değilim...hepimiz için hayırlısı diyeyim :)
Arkadaşlar ben yarın sabah 8.00'de İstanbul'a gidiyorum. 15 gün yokum. Geldiğimde inşallah burada güzel haberler almaya devam ederim.
Bu gece belki girebilirim tekrar belki giremem şimdiden herkesin kandilini kutluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?