• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varis Ameliyatı olan var mı ?

Bende bu sıcaklarda sadece yatarken çıkarıyorum. Her türlü yolculukta benim de ihmal etmemem gerekiyor, dediğiniz gibi pıhtılaşma olabilirmiş
Zaten yatarken bacak agrimiyor, seninkide oyle dimi? Yatma pozisyonu en rahat pozisyon.

Evet o isin kozmetik kismiymus ve yontemi varmis. Ama benimki agri icindi. Dedim agrim gitsinde gerisi muhim degil. Gebelikteki goruntu 3d seklinde olunca suan o kadar yok sukur.
Sen ozelde mi yaptirdin ?Gecmis olsun bu arada.Bende biraz yuruyum cok agri oluyor

Sen ozelde mi yaptirdin ?Gecmis olsun bu arada.Bende biraz yuruyum cok agri oluyor
Ozel bi yerdi sanirim esim ayarladi.

Valla ihmal etme diycemde ben dedigim gibi tam kurtulamadim sikayetlerden. Bi yerden tedavi olunca baska yerden cikabiliyomus maalesef

Eğer o gün ihmal edip varis çorabı giymemişsem yatarkende ağrıyor. Ayaklarımı hafif yukarıda tuttuğum zamanlarda daha bir iyi hissediyorum
Ee tabii kan dolasimini sagliyosun, cunku variste kan yukari cikamiyo. Peki ne kadar sure giymen gerekiyomus daha? Sicaklar hele corap sıkıyo birde..

Bolca hareket diycem gafif yuruyus ve yatis pozisyonu iyi geliyo. 4 ay oldu benim ameliyata her ay regl gunlerim kabus. Hormonlar degisiyor ya sanirim ondan.
Sigara kullaniyor musun?Ay regl agrisi benim icin daha katlanilmaz bi durum variste en azindan ayagimi yukari kaldirinca biraz hafifliyor agri.

Sigara kullaniyor musun?Ay regl agrisi benim icin daha katlanilmaz bi durum variste en azindan ayagimi yukari kaldirinca biraz hafifliyor agri.
Yok sigara alkol yok temizim sukur. Etki ediyor mu bilmem. Ama dogum kontrol hapi o ermiyolar hormon icerdigi icin

Ne ameliyati. Ben oldum lazer uygulamasi yapildi. 3 hafta varis corabi giydim. Bi kac ay oluyo ama agrilarim gecmedi baska agrilar eklendi. Ozellikle adet donemim kabus gibi geciyo : ( buarada ayaklanmak sorun degildi tam tersi hareket iyidir.. ayakta fazla kalmiycaksin fazla oturmiycaksin.. yurumek biraz hareket iyidir. 6 hafta spor yasak
Peki goruntu duzeldimi lazer uygulamasindan sonra benimde varislerim varda ?

15 tatilde yapin .Corap isi zor
O coraplari gördünuz mu
Kalın bişey galiba , yazın memleketteyken daha iyi olur diye düşünmüştüm ama geç kaldım işte, 15 tatilde de gelmiyorum buraya , keşke haziranda gelir gelmez gitseymişim , ben bu kadar uzun sürebileceğini tahmin edemedim , bugün gittim ve tarih bile belli değil belki Eylüle bile sarkabilir dedi doktor ..

Peki goruntu duzeldimi lazer uygulamasindan sonra benimde varislerim varda ?
Canim ben hamileyken o kadar sistiki damarlar kabarik kabarikti. Dogundan sonra zaten bi kac ay bekledim emzirmemde bitince hormonlardan temizlenince tedavi oldum. Goruntu ameliyat oncesiyle ayni. Istersem goruntu icinde lazer yaptirabilecegimi solediler ama ben istemedim. Goruntu sukur kotu degil benim agrim cok maalesef.

Canim ben hamileyken o kadar sistiki damarlar kabarik kabarikti. Dogundan sonra zaten bi kac ay bekledim emzirmemde bitince hormonlardan temizlenince tedavi oldum. Goruntu ameliyat oncesiyle ayni. Istersem goruntu icinde lazer yaptirabilecegimi solediler ama ben istemedim. Goruntu sukur kotu degil benim agrim cok maalesef.
Cok gecmis olsun, benimde hamilelikte artti baya baya bende agri yok fakat goruntu cok kotu emzirme bitince bende cozumune bakayim madem tesekkurler cevap icin :)

Cok gecmis olsun, benimde hamilelikte artti baya baya bende agri yok fakat goruntu cok kotu emzirme bitince bende cozumune bakayim madem tesekkurler cevap icin :)
Sana tavsiyembasks bebek dusunuyosan ertelemen.. cunku tekrar gebelik oldugubda artiyor canim. Gecmus olsun

Kalın bişey galiba , yazın memleketteyken daha iyi olur diye düşünmüştüm ama geç kaldım işte, 15 tatilde de gelmiyorum buraya , keşke haziranda gelir gelmez gitseymişim , ben bu kadar uzun sürebileceğini tahmin edemedim , bugün gittim ve tarih bile belli değil belki Eylüle bile sarkabilir dedi doktor ..
Uzun sürüyor ama günlük yaşantınızı çok etkilemiyor sabah gözünüzü açar açmaz varis çorabı giymeniz dışında. Ameliyat olduğum günün akşamı zor geçmişti sonra günlük yaşantıma döndüm ama ameliyatın hemen sonrası uzun yolculuk, sabit bir şekilde uzun süre ayakta kalmak yasaktı. Kışında bulunduğunuz yerde olabilirsiniz ameliyatınızı. Yazın varis çorabı giymek bunaltıyor. Önemli olan hekiminizin iyi olması ve sizi ameliyat öncesi yapabilecekleriniz ve yapmamanız gerekenler konusunda doğru yönlendirmesi.

Back