- Konu Sahibi zerenteacher
-
Bi akrabam oldu 15 gün sonra ayaklandı ama belki de geline naz yaptı bilemiyorum
Teşekkür ederimgeçmiş olsun bir fikrim yok ama konu hakkında
Çok geçmiş olsun sana da .. benim lazerlik durumu geçmiş hatta biraz daha ertelersem ameliyatlık durumu da geçecekmiş , ama bende hiç ağrı falan yok sadece görüntü rahatsızlığı için gitmiştimNe ameliyati. Ben oldum lazer uygulamasi yapildi. 3 hafta varis corabi giydim. Bi kac ay oluyo ama agrilarim gecmedi baska agrilar eklendi. Ozellikle adet donemim kabus gibi geciyo : ( buarada ayaklanmak sorun degildi tam tersi hareket iyidir.. ayakta fazla kalmiycaksin fazla oturmiycaksin.. yurumek biraz hareket iyidir. 6 hafta spor yasak
Ooo o zaman sorun yok ilerde olur mu bilnem. Ne zamandan beri var? Benimki 2. Gebelikte cikti 3. Gebelikte genital bolgeye kadar cikti. Agridan yuruyemez ayakta duramaz haldeydim. Istersen goruntuyude yok edelim dediler istenedim. Agrilarim kaybolsa sevincemÇok geçmiş olsun sana da .. benim lazerlik durumu geçmiş hatta biraz daha ertelersem ameliyatlık durumu da geçecekmiş , ama bende hiç ağrı falan yok sadece görüntü rahatsızlığı için gitmiştim
Bayadır var , ilk öğretmenliğe başladığım zaman 10 yıl önce falan çıktı ama dediğim gibi ağrı falan olmadığı için çok önemsemedim , ama son zamanlarda büyümeye şişlik olmaya başladı , tam da diz kenarımda , etek falan giyince çirkin görünüyor ..Ooo o zaman sorun yok ilerde olur mu bilnem. Ne zamandan beri var? Benimki 2. Gebelikte cikti 3. Gebelikte genital bolgeye kadar cikti. Agridan yuruyemez ayakta duramaz haldeydim. Istersen goruntuyude yok edelim dediler istenedim. Agrilarim kaybolsa sevincem
Evlimisin? Cocugun var mi? Ya da dusunuyosan gebelikte cikabilir tekrar. Yasayan bilir cok zor. Isin kotusu bi yerden ameliyat olursan baska yerden patlak verebiliyoBayadır var , ilk öğretmenliğe başladığım zaman 10 yıl önce falan çıktı ama dediğim gibi ağrı falan olmadığı için çok önemsemedim , ama son zamanlarda büyümeye şişlik olmaya başladı , tam da diz kenarımda , etek falan giyince çirkin görünüyor ..
Yaaa peki uygulama yaptıkları alan geniş bir alan mıydı? Benim çok geniş bir alan değil , tatil konusunda kafam karışıkÜç ay önce oldum varis ameliyatı. Derin venöz yetmezlik vardı. Lazer, radyo frekans, açık ameliyat birlikte kullanıldı. Hala varis çorabı giyiyorum. Ameliyattan 15 gün sonra tatile gitmek istedim 6 saatlik araba yolculuğu da yapacaktım doktor izin vermedi. Ameliyattan önce birkaç doktora daha gitmiştim onlarda hemen günlük yaşantına dönersin demişlerdi ama ameliyatı yapan dr söylemişti hemen dönemezsin diye dediği gibi de oldu.
Bende varis corabimi giydim 3 hafta sadece yatarken cikardim. Tedaviden 6-7 hafta sonra ucak yolculugu yaptim doktorun corabini giy dedi.. cunku basincla birlikte pihtilasma olusabilir dedi. Hani olmazda olacagi tutabilir dedi. Uzun yolculuklarda corabim yanimdadirÜç ay önce oldum varis ameliyatı. Derin venöz yetmezlik vardı. Lazer, radyo frekans, açık ameliyat birlikte kullanıldı. Hala varis çorabı giyiyorum. Ameliyattan 15 gün sonra tatile gitmek istedim 6 saatlik araba yolculuğu da yapacaktım doktor izin vermedi. Ameliyattan önce birkaç doktora daha gitmiştim onlarda hemen günlük yaşantına dönersin demişlerdi ama ameliyatı yapan dr söylemişti hemen dönemezsin diye dediği gibi de oldu.
Yaaa peki uygulama yaptıkları alan geniş bir alan mıydı? Benim çok geniş bir alan değil , tatil konusunda kafam karışık
Öğretmenim ya, tatildeyken aradan çıksın demiştimKısin ol .Bu sicakta ameliyat olma
Cok gecmis olsun ameliyattan sonra goruntu tamamen duzeliyormuymus?Çok geçmiş olsun sana da .. benim lazerlik durumu geçmiş hatta biraz daha ertelersem ameliyatlık durumu da geçecekmiş , ama bende hiç ağrı falan yok sadece görüntü rahatsızlığı için gitmiştim
Lazerle varis goruntusunden kurtulabiliyormuymussun?Ooo o zaman sorun yok ilerde olur mu bilnem. Ne zamandan beri var? Benimki 2. Gebelikte cikti 3. Gebelikte genital bolgeye kadar cikti. Agridan yuruyemez ayakta duramaz haldeydim. Istersen goruntuyude yok edelim dediler istenedim. Agrilarim kaybolsa sevincem
Bende varis corabimi giydim 3 hafta sadece yatarken cikardim. Tedaviden 6-7 hafta sonra ucak yolculugu yaptim doktorun corabini giy dedi.. cunku basincla birlikte pihtilasma olusabilir dedi. Hani olmazda olacagi tutabilir dedi. Uzun yolculuklarda corabim yanimdadir
Evet o isin kozmetik kismiymis ve yontemi varmis. Ama benimki agri icindi. Dedim agrim gitsinde gerisi muhim degil. Gebelikteki goruntu 3d seklinde olunca suan o kadar yok sukur.Lazerle varis goruntusunden kurtulabiliyormuymussun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?