VARİKOSEL😣

Ameliyat olmadan kalinan gebeliklerde dusuk riski oluyor. Bize doktor boyle bilgu vermisti. Spermler sağlıklı olmuyor demisti. Bizde ameliyatı kabul etmiştik . Ameliyattan sonra esim duzeldi sukur. Suan oglum 17 aylik :)
Yazınızı yeni okudum eşiniz ameliyat olduktan sonra herhangi Bi ilaç takviye kullandımı ve ne kadar süre sonra hamile kaldınız

Bze de biri kesin amelyat dedi biri dr gerek yok dedi degerler iyi duzeltilebilir dedi en son gttimzde sadece duzeltilebilir dedi hepsi devlet hastanesydi degerlerine bak btkisel macun vs bisuru sey var doktora sor bizimdr 1 evladmz var baktk 2. Olmuyor oyle ogrenddik

Var olan çocuğunuz tedaviyle mi oldu peki ameliyat düşünüyor musunuz eşinizin sizin yaş kaç benim de bir çocuğum var ikinci olmuyor üstelik eşim sperm tahlili bile yaptırmıyor tedaviye yanaşmıyor nasıl olacak bilmiyorum kızımın bi kardeşi olsun istiyorum

Ilk birlikteligmzde oldu cocugmz esimle ikmzde 26 yasindyz 3 yil once doktora ikna edebldm oglan 10 yasina gtck nerdryse . Genelde erkekler bunu yapiyor su anda son 6 aydr sigara birakti dikkat ettgnden beri ilk kez gebe kaldm ocakta ama dustu . Asilamada ayni sekilde smdi ara verdk baska seyler kullaniyor havuc kuru vs sigarayi gnde 2 ye indirdi 2 paketten 2 taneye bnde istyrm bir krdesi olsun nasip demekki

Düşmüş olsa da gebe kalmışsınız bu da bi başarı inşallah hayırlısı hakkımızda

Benim eşim de 2 mm varikoseli vardı önce ilaç tedavisi oldu sonra bebiş olmayınca ameliyatı önerdi doktor özel hastanede 650 tl toplam 20 dk kadar ameliyatı sürdü bi kaç saat müşade altında kaldı ondan sonra eve gönderdiler. 8 Kasım 2018 de oldu.( Evlendiğimiz tarih 12 kasım 2017 )İlaçlar verdi bi süre kullandı 3 ay sonra sperm test tekrar yapıldı artmış durumdaydı yine bebiş olmadı aşılama önerdi bende yaptırmadım zaten biraz daha bekleyelim dedik o arada da keçi boynuzu pekmezi tüketti eşim beklediğimize de değdi kendiliğinden normal yolla olmuş şuanda 12 haftalık gebeyim inş sizin de öyle olur

Duzgun uygulanrsa sifir alkol sigara.
Saglikli beslenme hersy organik olursa duzeliyor
Benim eşim çok sağlıklı beslenir tatlı şeyler sevmez doğal meyve kuruyemiş alkol sigara zaten hiç kullanmamış çok şükür o konuda sıkıntı yok bende pko var kilo vermeye çalışıyorum istediğim kiloya gelemedim bir türlü çikolatadan tatlıdan vazgeçemiyorum abartılı olmasa da yiyorum 30 yaşındayım bi panik oldum 30lu yaşlara girince Allah nasip edecek mi tekrar anne olmayı bilmiyorum endişeliyim

Nasip canim ne zaman ol.derde o zaman olacak ben de dua ile yillardir beklemekteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…