Neyi merak ettinAleykümselam. Konu hakkında bilgim yok ama önceki nickinizi de merak ettim
Ama ozledeki doktor sart değil dedi bende anlamadimkiEvet zorunlu sonucta tupler tikali acilmasi icin ameliyat sart
Doktor da oyle demis engel degil diye ama diğer doktor cocuk sahibi olmak istiyorsan aldir demis napacz bilmiyorum ayin 20 sinde yine test istedi ona göre yine konuscz ama olmuyor bi türlüEşime varikosel başlangıcı teşhisi konulmuştu yumurtlıklarında ağrı vardı .
Doktor ameliyat önermedi .
Ozaman çockta istemiyorduk .
Ama eşim sormuş istediğimizde engel mi diye .
Doktor şuan hüçbir engeli yok demiş .
3 yıl sonra ilk denemede gebe kalmıstım .
Ama önemli olan varikoselin ne derece oldugu .
Bizimki başlangıctı ve ilerlememiş bu süreçte çok şükğr
InsAllah olur ya valla hic bilmiyorduk bastan giderdik bi hafta önce öğrendik esimde cok stres yapıyor olmuyor diyeBir arkadaşımın eşinde de var. Ameliyat olmadı, ikinci çocuğu doğdu yakın zamanda. Eşinizin de ileri seviye değilmiş demek o nedenle ameliyat öncesi süre tanımış size. Stres yapmayın olur inşaallah olmazsa sonra ameliyatı düşünürsünüz zaten
Kizlar selamın aleyküm hesabımı kapatmak zorunda kaldım bu yeni hesabim ve soru sormak bi türlü nasip olmamisti neyse konuya geceyim.
Esime 1 hafta önce varikosel teşhisi konuldu doktor bi doktor ameliyat dedi bizde baska bi doktora baktirmak istedik ve baktirdik dedi varikosel ama çocuk olmasina engel degil dedi 8 aydir deniyoruz ama cocugumuz olmuyor .boyle durum yasayan varmi varikosel olupta hamile kalan yada napmaliyiz ameliyat sartmidir sizce .
Amin insAllah ya belkide sıkıntı ettigimizden olmuyordur bende anlam.veremedim bi türlüBenim esimdede varikosel var ameliyat olacak kadar degil demisti doktor suan ikinciye hamileyim :) kendinizi sıkmayın olur en kisa zamanda insallah ben 4. Yilimda hamile kaldim ilk cocuguma hakkinizda hayirlisi olsun :)
Anladim iste doktor bu sekilde çocuğun olur dedi ama 8 aydir istiyoruz ama olmuyor acaba ondanmi diyiruz ama doktor olur diyorAleykumselam. Benim eşimde varikosel var ve gittiğimiz tüm doktorlar ameliyat olması gerektiğini söyledi. Ancak sperm test sonuçlarına göre gebelik için bir problem olmadığını söylediler ve şuan 5 haftalık hamileyim. Yani önemli olan sperm değerleri.
Arastirma hasatnesine gittik ameliyat önerdi sonra özele gittik o ameliyat onermedi olur dedi 20 sinde testi tekrarla .. dedi varikoseldenmi kurtulmak istiyorsun yoksa cocuk sahibimi bizde cocuk sahibi olmak işitiyoruz dedi acele etmeyin ameliyattan sonra hersey duzele bilir diyemem dedi korktuk birazÖzele gittiyseniz bir de eğitim araştırma hastahanesine gidin derim..
Varikosel tek başına çocuk olmamasına engel değil ameliyat olmadan önce detaylı bi sperm testi verin derim esimdede çıkmıştı ancak engel değil dediler çocuk için testten sonra morfoloji de sıkıntı çıktı varikosel de zaten zama la sperm kalitesini düşürüyor kapsamlı bi baktırn bı ahbabimznda 3 tane çocuğu var varikosel var onda yani tek başina sebep değil.Kizlar selamın aleyküm hesabımı kapatmak zorunda kaldım bu yeni hesabim ve soru sormak bi türlü nasip olmamisti neyse konuya geceyim.
Esime 1 hafta önce varikosel teşhisi konuldu doktor bi doktor ameliyat dedi bizde baska bi doktora baktirmak istedik ve baktirdik dedi varikosel ama çocuk olmasina engel degil dedi 8 aydir deniyoruz ama cocugumuz olmuyor .boyle durum yasayan varmi varikosel olupta hamile kalan yada napmaliyiz ameliyat sartmidir sizce .
Doktorda öyle dedi birazda olsa rahatladik ama cocuk olmayinca 8 aydir bizde varikosele yoruyoruzVarikosel tek başına çocuk olmamasına engel değil ameliyat olmadan önce detaylı bi sperm testi verin derim esimdede çıkmıştı ancak engel değil dediler çocuk için testten sonra morfoloji de sıkıntı çıktı varikosel de zaten zama la sperm kalitesini düşürüyor kapsamlı bi baktırn bı ahbabimznda 3 tane çocuğu var varikosel var onda yani tek başina sebep değil.
Boşuna ameliyat olmayn her zaman sonucu iyi olmuyor bizde ise yaradi eşim 8 milyon spermden 28 milyona çıktı 3 ayda ama her zaman sonucu iyi olmuyor daha erken 8 ay bence zamanı vardır belki bitkisel takviyelerle destekleyn en kısa zamanda nasıp etsin inşallah AllahDoktorda öyle dedi birazda olsa rahatladik ama cocuk olmayinca 8 aydir bizde varikosele yoruyoruz
Amin insAllah ya ayin 20.sindeki testte hersey belli olur insAllahBoşuna ameliyat olmayn her zaman sonucu iyi olmuyor bizde ise yaradi eşim 8 milyon spermden 28 milyona çıktı 3 ayda ama her zaman sonucu iyi olmuyor daha erken 8 ay bence zamanı vardır belki bitkisel takviyelerle destekleyn en kısa zamanda nasıp etsin inşallah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?