VARİKOSEL😣

Doktor da oyle demis engel degil diye ama diğer doktor cocuk sahibi olmak istiyorsan aldir demis napacz bilmiyorum ayin 20 sinde yine test istedi ona göre yine konuscz ama olmuyor bi türlü
Eşime de bekarken bu teşhis konulmuş. Başlangıç yani ilerlememiş. Ama ameliyat olma zorunluluğun yok demiş. Eşim olmuş yine de ameliyattan 1 yıl sonra evlendik. 4-5 ay sonra da hamileydim. Kızım 1 yaşında şu an ikinciye hamileyim. Varikoselde ilerlemeden ameliyat olmak baya kurtarıcı sanırım. Çünkü ilerleyince tüp bebekten başka çare yok. Kime sorsam aynı. Biz böyle bir sorun yaşamadık, onu da eşimin erken tedavisine bağlıyorum

Yaa Rabbim bagislasin ben çok korkuyorum napicz bilmiyorum

Doktor da oyle demis engel degil diye ama diğer doktor cocuk sahibi olmak istiyorsan aldir demis napacz bilmiyorum ayin 20 sinde yine test istedi ona göre yine konuscz ama olmuyor bi türlü
Doktor ilerleme ihtimalini düşünerek söylemiş olabilir.

Ameliyat olmadan kalinan gebeliklerde dusuk riski oluyor. Bize doktor boyle bilgu vermisti. Spermler sağlıklı olmuyor demisti. Bizde ameliyatı kabul etmiştik . Ameliyattan sonra esim duzeldi sukur. Suan oglum 17 aylik :)

Ameliyat olmadan kalinan gebeliklerde dusuk riski oluyor. Bize doktor boyle bilgu vermisti. Spermler sağlıklı olmuyor demisti. Bizde ameliyatı kabul etmiştik . Ameliyattan sonra esim duzeldi sukur. Suan oglum 17 aylik :)
MasAllah Allah bagislasin
Valla cok kararsiziz napicz bilemiyorum

Eşime nişanlıyken varikosel dendi. Belki çocuğumuz olmayabilir diyordu. İlk günden hamile kaldı şu sn 28 haftalık hamileyim. Düşük vs de yaşamadım ve bebeğim çok sağlıklı çok şükür.

Yaklaşık 7 yıl önce eşim varikosel ameliyatı olmuştu. Zor bir ameliyat değil korkmayın.Lokal anestezi altında yapılmıştı eşime. 4-5 saat sonra da taburcu etmişlerdi.
Bende ayrıca polikistikover de olduğu için midir, nedendir bilmiyorum ameliyat sonrası da doğal yollardan olmamıştı hamilelik. Tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…