- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.721
- 123
- 37
Hesabınızı kapatmışsınız ya. Önceki adınızıNeyi merak ettin
Mlkmkrm di kapatmadim aslında giriş olmuyorHesabınızı kapatmışsınız ya. Önceki adınızı
Ayy hatırlayamadım yaMlkmkrm di kapatmadim aslında giriş olmuyorbide telofonda sıkıntı oldu daha giris yapamadim sizle sohbetimiz geçmişti hatırlıyorum
Ben hatirliyorumAyy hatırlayamadım yahangi konuda konuşmuştuk?
Yine ederiz ☺
Konuyu sabote etmiyim özelden yaz çok merak ettimBen hatirliyorumhatta bi cok konuda beraber denk gelmiştik tabiki yine ederiz
Eşime de bekarken bu teşhis konulmuş. Başlangıç yani ilerlememiş. Ama ameliyat olma zorunluluğun yok demiş. Eşim olmuş yine de ameliyattan 1 yıl sonra evlendik. 4-5 ay sonra da hamileydim. Kızım 1 yaşında şu an ikinciye hamileyim. Varikoselde ilerlemeden ameliyat olmak baya kurtarıcı sanırım. Çünkü ilerleyince tüp bebekten başka çare yok. Kime sorsam aynı. Biz böyle bir sorun yaşamadık, onu da eşimin erken tedavisine bağlıyorumDoktor da oyle demis engel degil diye ama diğer doktor cocuk sahibi olmak istiyorsan aldir demis napacz bilmiyorum ayin 20 sinde yine test istedi ona göre yine konuscz ama olmuyor bi türlü
Yaa Rabbim bagislasin ben çok korkuyorum napicz bilmiyorumEşime de bekarken bu teşhis konulmuş. Başlangıç yani ilerlememiş. Ama ameliyat olma zorunluluğun yok demiş. Eşim olmuş yine de ameliyattan 1 yıl sonra evlendik. 4-5 ay sonra da hamileydim. Kızım 1 yaşında şu an ikinciye hamileyim. Varikoselde ilerlemeden ameliyat olmak baya kurtarıcı sanırım. Çünkü ilerleyince tüp bebekten başka çare yok. Kime sorsam aynı. Biz böyle bir sorun yaşamadık, onu da eşimin erken tedavisine bağlıyorum
Benim eşimin Sperm testi de normal çıkmıştı çocuk sahibi olabilirsiniz ama olasılığı düşürür demiş doktor. O yüzden ameliyat olmuş.Yaa Rabbim bagislasin ben çok korkuyorum napicz bilmiyorum
Oyle nasil oluyor alla.allaBenim eşimin Sperm testi de normal çıkmıştı çocuk sahibi olabilirsiniz ama olasılığı düşürür demiş doktor. O yüzden ameliyat olmuş.
Sperm sayisi fazla dusuk degil ama biz korkuyoruzSperm sayısı vs niteliği önemli
Bize hiç ameliyat önermediler
Tüp bebek dediler mesela zira sperm sıfır idi
Doktor ilerleme ihtimalini düşünerek söylemiş olabilir.Doktor da oyle demis engel degil diye ama diğer doktor cocuk sahibi olmak istiyorsan aldir demis napacz bilmiyorum ayin 20 sinde yine test istedi ona göre yine konuscz ama olmuyor bi türlü
bekleyin dedi ayin 20 sinde tekrar test yapin sonra bakariz ona göre dediDoktor ilerleme ihtimalini düşünerek söylemiş olabilir.
Doktor öyle demiş eşime. Ama ilerleyince biraz sıkıntı bu durumlarOyle nasil oluyor alla.alla
Spermleri öldürüyor heraldeDoktor öyle demiş eşime. Ama ilerleyince biraz sıkıntı bu durumlar
MasAllah Allah bagislasinAmeliyat olmadan kalinan gebeliklerde dusuk riski oluyor. Bize doktor boyle bilgu vermisti. Spermler sağlıklı olmuyor demisti. Bizde ameliyatı kabul etmiştik . Ameliyattan sonra esim duzeldi sukur. Suan oglum 17 aylik :)
Eşime nişanlıyken varikosel dendi. Belki çocuğumuz olmayabilir diyordu. İlk günden hamile kaldı şu sn 28 haftalık hamileyim. Düşük vs de yaşamadım ve bebeğim çok sağlıklı çok şükür.Kizlar selamın aleyküm hesabımı kapatmak zorunda kaldım bu yeni hesabim ve soru sormak bi türlü nasip olmamisti neyse konuya geceyim.
Esime 1 hafta önce varikosel teşhisi konuldu doktor bi doktor ameliyat dedi bizde baska bi doktora baktirmak istedik ve baktirdik dedi varikosel ama çocuk olmasina engel degil dedi 8 aydir deniyoruz ama cocugumuz olmuyor .boyle durum yasayan varmi varikosel olupta hamile kalan yada napmaliyiz ameliyat sartmidir sizce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?