meydanoz40 .!.:mrb canım sımdı gordum kusura bakma....ınsallah rabbım nasıp eder...aynı seylerı yasadım...hıc kafana takma ALLAHIN ıznıyle olur....benım esımde uzuluyodu yansıtmıyordu...tabı bır erkek olarak zor gelıyordu....benım esımde ılac kullandı amelıyat snrası 3 ay kadar baktı sonuc yıne sıfır.....bıraktı yanı.....yıne sıfırlar cıktı....enson işte aralıkta asılama olduk o sıfırdı...tabı sperm yıkanınca gucluler vs ayrılmıs oluyormus...ben aslen elazığlıyım...izmirde büyüdüm
herşey nasip kısmet adetime 3-4 gün var bakalım hayırllısı olsun inşaAllahİnşallah canım inşallah benim eşim klomen kullanmadı hatta ilaçları düzenli kullanmadı çünkü zaman ilerledikçe faydası yk düşüncesine girdi...eşim tabiki takdir allahın ama soguk suda fayda buldum diyor..soguk su derken bildiğiniz üzere varikosel yumurtalıklarda sıcaklık artısı Vs...ve eşim sıcak su kullanıp banyo yapardı...artık dört ay Vs ılık yada soguk tarzında idi...nasıp oldu inşallah sizede nasıp olur kafaya takmayın benimde tam birinci yı
Yok canim benim ne kusuru çok sağol bana moral oldu içimdeki umutlarimi yeserttin canim bende konyaliyim tanıstıgıma memnun oldu oldum canım
Hadi hayırlısı canım inşallah inşallah adet olmazsın hamile kalırsın rabbim herkese nasip etsin...hayırlısı ileherşey nasip kısmet adetime 3-4 gün var bakalım hayırllısı olsun inşaAllah
çok heyecanlıyım rüyamda bile ilk defa gördüm testte çift çizgi çıkmıştıHadi hayırlısı canım inşallah inşallah adet olmazsın hamile kalırsın rabbim herkese nasip etsin...hayırlısı ile
İnşallah canım benim hadi hayırlısı bende gecen Regaip kandilin de karnımda bebek gördüm meğer hamileymişim haberim yk inşallah seninde öyle olurçok heyecanlıyım rüyamda bile ilk defa gördüm testte çift çizgi çıkmıştı
ne güzel canımm peygamberimiz s.a.v annesi reagaip kandilinde hissetmişİnşallah canım benim hadi hayırlısı bende gecen Regaip kandilin de karnımda bebek gördüm meğer hamileymişim haberim yk inşallah seninde öyle olur
canım bakalım hersey nasıp suan yenı hamıleyım dıye ıkı farklı dra gorundum...bos gebelık olabılır dıyen var normal gorunuyor bekle dıyen var kafam karıstı hersey nasıp inşallah herkes guzel haberler alırne güzel canımm peygamberimiz s.a.v annesi reagaip kandilinde hissetmişama malesef benim geldi kırmızılar olmadı
bızım ayı daha yuksektı sızınde hız yuksek amelıyat oncesı yuzde 15 olan hız amelıyat snrası 0 a dusmustu bakalım nasıp...inşallah guzel haberler alırızBizimde 1 yılı geçti Varikosel ameliyatı oldu,aşılama da tutmadı ..
116 milyon sayı
%12 ileri hız ..
hamile kalmadım hiç :/
ilaç içiyor şuanda ..
inşallah canım benım kusura bakma ben gec gordum benım hıkayemı okumussundur rabbımın mucızesı hep ılerı hız 0 ıdı....inşşah ıyı haberler verırsın canımSelam bayanlar benim eşimde aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum varikosel ameliyat-ı oldu hiç bir sonuç alamadık Say'ı çok düşük hız morfoloji bozukluğuda var 4.tüp bebek denemem test günümü bekliyorum sizleri okuyunca doğal yolla ümitleniyorum çok üzülüyorum ne yapabiliriz başka bilmiyorum biz klomen kullandık aktardan bitkisel ilaçlar kullandık ama sonuç dilerim bu sefer olumlu olur
zaman canım tabıkı bırseyı eksık yapmıyosun...dıger degerler nasıl ınsallah ıyıdırslm kızlar eşim 6 ay önce variosel 3. derce ameliyat oldu doktora gitti 44 milyon oldugunu doğal yolla hamile kalınabileegini söyledi ama 6 aydır bebiş yok benmde hormon testi iyi çıktı neyi yanlış yapıorum bilemedim
canım bnm negatif düşünme bekle gözükmez öyle hemen kaç haftalık oldunuzcanım bakalım hersey nasıp suan yenı hamıleyım dıye ıkı farklı dra gorundum...bos gebelık olabılır dıyen var normal gorunuyor bekle dıyen var kafam karıstı hersey nasıp inşallah herkes guzel haberler alır
diğerleri derken cnm 3 milyondan 44 milyon olmuş sperm doktor iyi demiş amazaman canım tabıkı bırseyı eksık yapmıyosun...dıger degerler nasıl ınsallah ıyıdır
canım bızımde amelıyat snrası sayı dahada yukseldı...hareketlı hareketsız degerlerde degısım oldu...sayı cok onemlı bunun yanında ılerı hız ve tabıkı morfolojı...bızım dr morfolojı cok onemlı demıstı bu tarz seylerı kast ettımdiğerleri derken cnm 3 milyondan 44 milyon olmuş sperm doktor iyi demiş ama
morfoloji %4 cnm ileri doğru hız hareketlilik %32 ileri doğru hareketlik %40zaman canım tabıkı bırseyı eksık yapmıyosun...dıger degerler nasıl ınsallah ıyıdır
maşallah canım gayet guzel degerlerınız ınsallah guzel haberlerınıde duyarız canımmorfoloji %4 cnm ileri doğru hız hareketlilik %32 ileri doğru hareketlik %40
o ay havuç suyu çok içirdim canım ay çok sevindim ama 6 aydır olmadı yamaşallah canım gayet guzel degerlerınız ınsallah guzel haberlerınıde duyarız canım