Erkek İnfertilitesi varikoselden korkmayın ALLAHIN izniyle

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Yok canim benim ne kusuru çok sağol bana moral oldu içimdeki umutlarimi yeserttin canim bende konyaliyim

herşey nasip kısmet adetime 3-4 gün var bakalım hayırllısı olsun inşaAllah

Bizimde 1 yılı geçti Varikosel ameliyatı oldu,aşılama da tutmadı ..
116 milyon sayı
%12 ileri hız ..
hamile kalmadım hiç :/
ilaç içiyor şuanda ..

ne güzel canımm peygamberimiz s.a.v annesi reagaip kandilinde hissetmiş ama malesef benim geldi kırmızılar olmadı
canım bakalım hersey nasıp suan yenı hamıleyım dıye ıkı farklı dra gorundum...bos gebelık olabılır dıyen var normal gorunuyor bekle dıyen var kafam karıstı hersey nasıp inşallah herkes guzel haberler alır

Bizimde 1 yılı geçti Varikosel ameliyatı oldu,aşılama da tutmadı ..
116 milyon sayı
%12 ileri hız ..
hamile kalmadım hiç :/
ilaç içiyor şuanda ..
bızım ayı daha yuksektı sızınde hız yuksek amelıyat oncesı yuzde 15 olan hız amelıyat snrası 0 a dusmustu bakalım nasıp...inşallah guzel haberler alırız

Selam bayanlar benim eşimde aynı şekilde Bursa'da yaşıyorum varikosel ameliyat-ı oldu hiç bir sonuç alamadık Say'ı çok düşük hız morfoloji bozukluğuda var 4.tüp bebek denemem test günümü bekliyorum sizleri okuyunca doğal yolla ümitleniyorum çok üzülüyorum ne yapabiliriz başka bilmiyorum biz klomen kullandık aktardan bitkisel ilaçlar kullandık ama sonuç dilerim bu sefer olumlu olur

slm kızlar eşim 6 ay önce variosel 3. derce ameliyat oldu doktora gitti 44 milyon oldugunu doğal yolla hamile kalınabileegini söyledi ama 6 aydır bebiş yok benmde hormon testi iyi çıktı neyi yanlış yapıorum bilemedim

inşallah canım benım kusura bakma ben gec gordum benım hıkayemı okumussundur rabbımın mucızesı hep ılerı hız 0 ıdı....inşşah ıyı haberler verırsın canım

zaman canım tabıkı bırseyı eksık yapmıyosun...dıger degerler nasıl ınsallah ıyıdır

canım bnm negatif düşünme bekle gözükmez öyle hemen kaç haftalık oldunuz

diğerleri derken cnm 3 milyondan 44 milyon olmuş sperm doktor iyi demiş ama
canım bızımde amelıyat snrası sayı dahada yukseldı...hareketlı hareketsız degerlerde degısım oldu...sayı cok onemlı bunun yanında ılerı hız ve tabıkı morfolojı...bızım dr morfolojı cok onemlı demıstı bu tarz seylerı kast ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…