çok sevindim canım adına benim eşimde ameliyat oldu ama değerleri hala aynı malasef 11 ay oldu şimdi klomen verdiler eşime inşaAllah bende senin gibi sevinirim bu aymrb bayanlar uzun yazıcam umarım faydası olucaktır....yasım 24... 2 bucuk yıllık evlıyım..son bırbucuk sene bebek ıstedık ...nasıp olmayınca dr gttık benım tum testlerım yapıldı rahım fılmı vs de dahıl...şükür bısey cıkmadı cok hafıf polıstık over dedıler...oda sac dokme sıvılce kılo yapmanın dısında gebelıge zararı yokmus hatta cogul gebelık rıskım olabılırmıs......esımın spermıogram testlerı yapıldı.elle muane vs...ilk gıttıgımız özel hastane bısey yok demıstı....bır baska hastane ıse esımde tek taraflı varıkosel var dedı...hemen amelıyat dedı...esımın sayı vs hersey ıyı fakat ılerı hız 1 dı....neyse amelıyat oldu dr basarılı dedı.....en erken altı ay en gec bır senede sonuc alınır dedı......alınmazsa baska seyler arastırılır dedı.........esımın amelıyattan 5 8 ay arası duzenlı testlerı oldu.ilerı hareketlılık hep sıfırdı...dr aşılama önerdi...aralık ayıda asılama oldu......malesef 11.gun adet oldum oda tutmadı......derken eşim aferdersınız ama banyo sırasında sıcak su kullanırdı ki sıcak su düşman onu ögrenmıstık.......aşılama uzuntusu vs derken bugun hamıle oldugumu ogrendım...rabbım herkese nasıp etsın..rabbım bugun nasıp ettı bıze bu duyguyu dr vs vesıle tabı...benım amelıyat snrası hemen cocugum olmadı ama en son 3 ay once bıle ileri hız 0 idi..inşallah sıe ısık olur....ben ıkı ay oncesıne kadar ileri hız 0 nasıl duzeltılır dıye yukselten var mı dıye hep netteydım korkmayın ..önce rabbımın ıznıyle muradınız olucaktır ınsallah
İnşallah canım inşallah benim eşim klomen kullanmadı hatta ilaçları düzenli kullanmadı çünkü zaman ilerledikçe faydası yk düşüncesine girdi...eşim tabiki takdir allahın ama soguk suda fayda buldum diyor..soguk su derken bildiğiniz üzere varikosel yumurtalıklarda sıcaklık artısı Vs...ve eşim sıcak su kullanıp banyo yapardı...artık dört ay Vs ılık yada soguk tarzında idi...nasıp oldu inşallah sizede nasıp olur kafaya takmayın benimde tam birinci yıçok sevindim canım adına benim eşimde ameliyat oldu ama değerleri hala aynı malasef 11 ay oldu şimdi klomen verdiler eşime inşaAllah bende senin gibi sevinirim bu ayRabbim meleğini sana bağoşlasın inşaAllah
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin. Bizlere de dua et canım.mrb bayanlar uzun yazıcam umarım faydası olucaktır....yasım 24... 2 bucuk yıllık evlıyım..son bırbucuk sene bebek ıstedık ...nasıp olmayınca dr gttık benım tum testlerım yapıldı rahım fılmı vs de dahıl...şükür bısey cıkmadı cok hafıf polıstık over dedıler...oda sac dokme sıvılce kılo yapmanın dısında gebelıge zararı yokmus hatta cogul gebelık rıskım olabılırmıs......esımın spermıogram testlerı yapıldı.elle muane vs...ilk gıttıgımız özel hastane bısey yok demıstı....bır baska hastane ıse esımde tek taraflı varıkosel var dedı...hemen amelıyat dedı...esımın sayı vs hersey ıyı fakat ılerı hız 1 dı....neyse amelıyat oldu dr basarılı dedı.....en erken altı ay en gec bır senede sonuc alınır dedı......alınmazsa baska seyler arastırılır dedı.........esımın amelıyattan 5 8 ay arası duzenlı testlerı oldu.ilerı hareketlılık hep sıfırdı...dr aşılama önerdi...aralık ayıda asılama oldu......malesef 11.gun adet oldum oda tutmadı......derken eşim aferdersınız ama banyo sırasında sıcak su kullanırdı ki sıcak su düşman onu ögrenmıstık.......aşılama uzuntusu vs derken bugun hamıle oldugumu ogrendım...rabbım herkese nasıp etsın..rabbım bugun nasıp ettı bıze bu duyguyu dr vs vesıle tabı...benım amelıyat snrası hemen cocugum olmadı ama en son 3 ay once bıle ileri hız 0 idi..inşallah sıe ısık olur....ben ıkı ay oncesıne kadar ileri hız 0 nasıl duzeltılır dıye yukselten var mı dıye hep netteydım korkmayın ..önce rabbımın ıznıyle muradınız olucaktır ınsallah
İnşallah canım inşallah benim eşim klomen kullanmadı hatta ilaçları düzenli kullanmadı çünkü zaman ilerledikçe faydası yk düşüncesine girdi...eşim tabiki takdir allahın ama soguk suda fayda buldum diyor..soguk su derken bildiğiniz üzere varikosel yumurtalıklarda sıcaklık artısı Vs...ve eşim sıcak su kullanıp banyo yapardı...artık dört ay Vs ılık yada soguk tarzında idi...nasıp oldu inşallah sizede nasıp olur kafaya takmayın benimde tam birinci yı
Amin inşallah canım inşallah rabbim herkese nasip eder inşallahAllah sağlıkla kucağına nasip etsin. Bizlere de dua et canım.
evet canım pardon gec cvb verıyorum mesajını gormedım evet canım esım gecen yıl buzaman amelıyat oldu amelıyat oncesı yüzde 15 ılerı hız.......amelıyat snrası 0 ıdı....enson aralık ayında asılama oldum tutmadı...aralık ayı tahlılınde de 0 dı....tabı asılama sırasında spermler yıkandı vs degerlerı yuksek tuttular....nasıp deılmıs.....ama ben bu ay kendılıgımden hamıle kaldım....kür vs yapmadım da......esım ılaclarını asılamadan snra bıraktı vıtamını vardı içmedi.....kısmet buguneymıs......maşallah senın daha yuksek ıcını ferah tut olur bebegın.ileri hız sıfırlamı hamile kaldın yani
eşimdede varikosel var ileri hız 31, 2 negatif aşılamam var
sagol canım benım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallahgozunuz aydin bu arada darisi herkesin basina insallah
bizde de azo varikosel kronik epididimit hepsi var masallah bende soguk yikan diyom daa dinliyor mu hic bilmiyom[/QU......bende esıme dıyodum en son dınledı sukur......yanı ayıptır soylemesı yıne normal dus alsın ama cıkmadan soguk dus yada ılık yapsın dusunu esınız maksat sıcak sular olmasın zararlı
Canim merhaba ayni seyler su anda benim basimdan geciyor degerler sifir cikiyo ameliyat olali tam 2yil.oldu en son yerinde hareket 5 ileri hareke 0/cikti tabi biz varikosel olduguni bilmiyoduk hemenntup bebek yapildi bize esimin sperm degerinden dolayi megerse varikosel varmis 06 mayis2015 sira aldik tekrar test yaptircaz ne olur bizede dua et boyle bi sayfa acik benimde umudum oldugun icin teaekkur ederim ben konyada oturuyorum sen nerelisinmrb bayanlar uzun yazıcam umarım faydası olucaktır....yasım 24... 2 bucuk yıllık evlıyım..son bırbucuk sene bebek ıstedık ...nasıp olmayınca dr gttık benım tum testlerım yapıldı rahım fılmı vs de dahıl...şükür bısey cıkmadı cok hafıf polıstık over dedıler...oda sac dokme sıvılce kılo yapmanın dısında gebelıge zararı yokmus hatta cogul gebelık rıskım olabılırmıs......esımın spermıogram testlerı yapıldı.elle muane vs...ilk gıttıgımız özel hastane bısey yok demıstı....bır baska hastane ıse esımde tek taraflı varıkosel var dedı...hemen amelıyat dedı...esımın sayı vs hersey ıyı fakat ılerı hız 1 dı....neyse amelıyat oldu dr basarılı dedı.....en erken altı ay en gec bır senede sonuc alınır dedı......alınmazsa baska seyler arastırılır dedı.........esımın amelıyattan 5 8 ay arası duzenlı testlerı oldu.ilerı hareketlılık hep sıfırdı...dr aşılama önerdi...aralık ayıda asılama oldu......malesef 11.gun adet oldum oda tutmadı......derken eşim aferdersınız ama banyo sırasında sıcak su kullanırdı ki sıcak su düşman onu ögrenmıstık.......aşılama uzuntusu vs derken bugun hamıle oldugumu ogrendım...rabbım herkese nasıp etsın..rabbım bugun nasıp ettı bıze bu duyguyu dr vs vesıle tabı...benım amelıyat snrası hemen cocugum olmadı ama en son 3 ay once bıle ileri hız 0 idi..inşallah sıe ısık olur....ben ıkı ay oncesıne kadar ileri hız 0 nasıl duzeltılır dıye yukselten var mı dıye hep netteydım korkmayın ..önce rabbımın ıznıyle muradınız olucaktır ınsallah
mrb canım sımdı gordum kusura bakma....ınsallah rabbım nasıp eder...aynı seylerı yasadım...hıc kafana takma ALLAHIN ıznıyle olur....benım esımde uzuluyodu yansıtmıyordu...tabı bır erkek olarak zor gelıyordu....benım esımde ılac kullandı amelıyat snrası 3 ay kadar baktı sonuc yıne sıfır.....bıraktı yanı.....yıne sıfırlar cıktı....enson işte aralıkta asılama olduk o sıfırdı...tabı sperm yıkanınca gucluler vs ayrılmıs oluyormus...ben aslen elazığlıyım...izmirde büyüdümBenim esimede klomen verdi doktor düzenli kullanmadı Esim zinc aldi evicap aldi ama onlarida düzenli icmedi yazik kurumunda morali bozuk oda uzuluyo ana bana belli etmiyo Allahim isteyen herkese nasip etsin 4yil oldu evleneli hala bekliyorum
tam 1 yıl sonra canımcanım sağlıkla doğur inşallah gözün aydın.ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın?
canım sağlıkla doğur inşallah gözün aydın.ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın?[/QU rabbım herkese nasıp etsın canım....suan hamıleyım rabbım bılır gıdısatını dualrım sızınle ısteyen herkesle
bizde tüp bebeğe başlıcaktık ama ağustosun sonuna kadar bekliycez.bizimde haziranda tam 1 yıl olacak ve eşimin aslında varikoseli vardı ama test sonuçlarında bi sorunu yoktu şimdide aynı.yani değişen bir şey yok.eğer olmazsa artık beklemiycem bende hemen tüp.tam 1 yıl sonra canım
hadı hayırlısı canım benım ınsallah guzel cvblar alırız senden herkestenbizde tüp bebeğe başlıcaktık ama ağustosun sonuna kadar bekliycez.bizimde haziranda tam 1 yıl olacak ve eşimin aslında varikoseli vardı ama test sonuçlarında bi sorunu yoktu şimdide aynı.yani değişen bir şey yok.eğer olmazsa artık beklemiycem bende hemen tüp.