- Konu Sahibi Bilibili123
-
Evet o kür.
İleri hızlı arttı ilk kürden sonra 2.yi almadık Kaan hocadan randevu aldk bakalm o ne dicek
Bede istemiyorum görüştüğümüz doktorlarda gerek görmedi ama eşim ısrarla olmak istiyorCanım 1.derece varikoselde ameliyat bir işe yaramıyor çoğu zaman, yaptığım araştırmalarda gördüm. Benim eşimde de var ben ameliyat olmasnı istemiyorum.
Allah şifalar versin inşallah
eşimde tıpki eşiniz gibi ısrarcı oldu sonuç amelyattan 3 ay sonra hamile kaldım hemde tek yumurtalığımla şu an kucağımda RABBİM hakkınza hayırlsını nasip etsin.........Bede istemiyorum görüştüğümüz doktorlarda gerek görmedi ama eşim ısrarla olmak istiyor
Canım kaçıncı dereceydi?eşimde tıpki eşiniz gibi ısrarcı oldu sonuç amelyattan 3 ay sonra hamile kaldım hemde tek yumurtalığımla şu an kucağımda RABBİM hakkınza hayırlsını nasip etsin.........
Kürlerin yanında ilaç falan kullandınız mı hiç? İleri hız kaçtı mesela kaç oldu. Eşim 1.aşamayı bitirdi 2.ye geçiyor. bakalım ne olacak.
Mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu başka sorun varmıydı.eşimde tıpki eşiniz gibi ısrarcı oldu sonuç amelyattan 3 ay sonra hamile kaldım hemde tek yumurtalığımla şu an kucağımda RABBİM hakkınza hayırlsını nasip etsin.........
E vit 400mg kullandı, birde keçiboynuzu kürü. İleri hızlı 0 dı, %28 oldu canım
inşallah şifa bulursunuz. sayınız düşük mü çok.
1 dereceydi cnm medipol ünv. hastanesinde oldu istanbulda...Canım kaçıncı dereceydi?
Birde eşiniz nerde ameliyat oldu?
Allah bağışlasn evladnızı inşallah.
benim sorunum sadece tek yumurtalığımın olmasıydı ,eşimin de 1 derece varikosel tespit edlmişti başka sorun yoktu 3,5 yılda bir kez 5 haftalık düşük yaşadım evliliğimizin ilk aylarındaydı ve 3,5 yıl sonunda ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım...RABİM sizede yaşatsın bu mutlulğu...Mikrocerrahi ile mi ameliyat oldu başka sorun varmıydı.
Ben troid haşimatoyum ama engel değil dediler eşimde de sadece 1 derece varikosel var değerlerde çok iyi ama 5 yıldır olmuyor.
ameliyattan önce eşinizin sperm degerleri normal miydi acaba?benim sorunum sadece tek yumurtalığımın olmasıydı ,eşimin de 1 derece varikosel tespit edlmişti başka sorun yoktu 3,5 yılda bir kez 5 haftalık düşük yaşadım evliliğimizin ilk aylarındaydı ve 3,5 yıl sonunda ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım...RABİM sizede yaşatsın bu mutlulğu...
sayı 25 milyon,hareket %20 ve morf %1 di.....ameliyattan önce eşinizin sperm degerleri normal miydi acaba?
öncelikle evladınız hayırlı olsun. vitamıini size doktormu verdi?Merhaba arkadaslar. Az once gebelik testim pozitif gosterdi. Kismetse bugun hastaneye gidip kan testi yaptiricam. Hamile kalabilirsem hep size yazacagim diye soz verdim kendime. Esimde tek tarafli shunt tip 3.5 mm sol varikosel teshis edilmisti. Semen sonuclarimiz toplam 43.6 milyon, ml de 24 milyondu. Ileri hareket %15.. 6 aylik bi deneme surecinden sonra tedavisiz hamile kaldim cok sukur. Ha unutmadan esim xy complex vitamin kullandi sadece.Asla umudunuzu yitirmeyin ve bana da dua edin. Hersey yolunda gitsin. Tanismasak bile iyi ki varsiniz kizlar. Sizi seviyorum :)
Teşekkür ederim evet dr verdi.öncelikle evladınız hayırlı olsun. vitamıini size doktormu verdi?
Tüp bebeği bilmiyorum ama sperm değerleri düzelmeden aşılama bile yapmıyorlar. Önce eşin tedavi olsun dediler bana. Ameliyat oldukça basit bir şey. Eşiminki 15dk sürdüVarikosel ameliyatı olmadan tüp bebek tedavisi yapan var midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?