- 8 Eylül 2017
- 25
- 18
- 34
-
- Konu Sahibi Lovelygirl16
Merhaba kızlar varikosel için uyguladığınız bir yöntem.varmiBizde canım sol varikosel çıktı ama test sonuçlarını dr görünce bi sıkıntı yok dedi sadece morfolojisi normalden düşük çıktı ama yapı olarak normal görünüyor tam sınır 4 doktor ameliyat olursanız iyi olur dedi ilerisi için. Şimdilik sıkıntı yok dedi.
Haklısınız bu hafta içinde ameliyat olucaz inş. Çünkü 15 aydır deniyoruz bir sonuç alamadık inş hayırlı zamanda bende evladıma kavuşurum.yorum için teşekkürlerVarikoselde Damarlar kani duzgun tek yone gonderme ve testisi sogutma islevini kaybettigi icin spermleri spermleri sicaktan ölduruyor yada morfolojiyi bozuyor. Damarlar normal bir klima sistemi gibi, ama kan akisi filan bozulunca klima da bozulmus gibi.
Ozellikle eger cift tarafliysa ameliyatin faydasi olacagini dusunuyorum.. ameliyattan sonra cogu hastada spermler 3-6 ayda duzeliyormus. Forumda ameliyattan sonraki ilk 3 ayda hamile kalanlar ve ameliyattan sonra da kalamayanlarda var. Tek testisi varikoselsiz olup, yani saglam sperm uretip de hamile kalamayan ciftlerin istatistiklerine bakmayin. Sizin durumunuz bence farkli.
Bize doktorumuz oyle anlatti ve mantikli geldi. Esim bu hafta ameliyat oldu, ama ben ameliyattan once dogal yollarla supriz sekilde hamile kaldim
canım eşin ameliyat oldumu ne durumdasınız merak ettim bizdede sayı çok iyi ama canlı sperm %4 ve morfoloji sıfır doplerde grade 1 varikosel çıktı ameliyat olsamı olmasamı karar veremedik bizde.1 yıldır bebek istememize rağmen olmadı eşim doktora gitti ve çift taraflı varikosel çıktı fakat sprem testimiz gayet iyi varikosel spermlerini etkilememiş ancak genede ameliyat gerekiyor.Benim merak ettiğim benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı yani eşinde varikosel olup sprem sonucu iyi olanlar bu ameliyattan ne kadar sonra gebe kaldılar?
Olduk canımm daha ilk ayımız ama hamilelik yok gene regl oldum.birkaç doktora gösterin sonucunuZu olması gerekliyse mutlaka olsun aklınızda acaba kalmasın.canım eşin ameliyat oldumu ne durumdasınız merak ettim bizdede sayı çok iyi ama canlı sperm %4 ve morfoloji sıfır doplerde grade 1 varikosel çıktı ameliyat olsamı olmasamı karar veremedik bizde.