Varikosel yok azospermi var :(

Endoplazmik_garipbikulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
1.277
1.009
53
Merhaba arkadaşlar bizşm sorunumuz şu 1 yıllık evliyim korunmadığımız halde bi gelişme olmayınca önce ben gittim kadın Doğuma sıkıntı çıkmayınca eşin birde ürolojiye gitsin dedi özel bi hastaneye eşim gitti 11 milyon sperm ve ileri hareket 0 çıktı ultrason çekilmemişti ilaç kullanmayı da hemen istemedi keçiboynuzu kürü pekmezi fındık fıstık ne varsa yedi sigarayı azalttı derken yine gebelik olmayınca ilk muayeneden 3 ay sonra tıp fakültesine gittiğimizde hormonları temiz çıktı semen analizi ise 9 milyona düşmüştü ileri hareket yine sıfır.. ultrason çekildi varikosel yok demiş ultrasonla bakan dr. daha salı günü tekrar gideceğiz tıp fakültesine doktorumuzla paylaşacağız varikosel varda ameliyat demişti şimdi varikosel de Yok bu neden olabilir tek tesellimiz evlendikten kısa süre sonra tedavi için arayışa girmemiz. eşim çok üzülüyor kendini kusurlu görüyor. Bende içten içe üzülüyorum. Bizim gibi olanınız var mı nasıl tedavi uygulandı varikosel olmadığı halde böyle bi durumla karşılaşan arkadaşlar lütfen cevap yazın ve desteğinizi esirgemeyin

internetten yanıklar baharatı bulup arayın, mutlaka size öenereceği farklı kürler vardır.

Nasıl kürler ki macun gibi mi progeny m diye takviye edici ilaç kullandık yavaş hareketli sayımız biraz artmış tamam yine de bi bakarım
bende etrafımdan duyuyrum birçok morfoloji sıkıntısı olan insanda olumlu sonuçlar alınmış. zaten eskiden ilaçlar değil bitkiler kullanılıyordu, o yüzden aktarda herzaman işinize yarar birşeyler vardır diye düşünüyorum. facebook sayfasına bi göz atarsanız orda eski ve yeni tahlilleri yayınlıyorlar.

Ankara Kaan Aydos çok iyi hoca tüp Bebek de de Batuhan Özmen Ankara en iyileri hem ankara tıp fakültesi hocalari

Kamagra diye ilaç var, Eşimde sperm sayısı azlıgı vardır. Baküde evlendiğimizde doktor kamagra ilacı verdi hatada 2 defa ilişki izni verdi. ve sonucta 2 tane cocugumuz var. Bence denesin eşin bu ilacı hiçbir yan etkisi yok

Canım tesekkür ederim Öner'in için sağolasın. Başka bi takviye edici vitamin tarzı ilaç kullandık progeny m diye yükselmedi maalesef . Tüp bebeğe başladık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…