• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimde varikosel mi var ?

doktor da muayenede demiş zaten ama hiç ihtimal vermemiştim şok oldum resmen bu sonucu görünce o da çok üzgün bebeğimiz olmayacak diye
Varikosel durumu yaşayıp, hatta suratına çocuğun olmaz denilenlerin bile çocuğu olduğuna şahit olmuşluğum var.
Karamsarlığa vermeyin kendinizi, ben varikosel in çocuk sahibi olmaya engel bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Hem kaynım (1 oğlu var) aynı durumu yaşamış ve hatta operasyon bile geçirmiş evlenmeden evvel.
Hem de en iyi arkadaşıma doktor çocuk sahibi olamazsın demiş, şu an 3 tane evladı var.
Bunun gibi bir çok örnek vardır eminim.
Siz içinizi ferah tutun bence.

merhaba kızlar benim eşimdede varikosel var sizce ameliyat mı önerir doktor yoksa ilaç tedavisi mi 2 başarısız aşılamamız var tüp bebeğe başlıcaktık varikosel oldugunu ogrendık
bir süre besinlerden almaya çalışın takviyeyi. bize de çok zor olur dedi doktor, eşime ameliyat olmasını söyledi ameliyat istemeyince proxeed denen ilacını önerdi güvenemedik başka doktora gittik besinlerden alabilirsiniz takviye dedi. ben denememizin 4.ayında hamile kaldım doğal yoldan. ben zaten folik asit kullanıyorum 4 aydır. eşimede keçi boynuzu pekmezi, bal, muz, avokado yediriyordum. her ay yine olmadı derken en sonunda şubat ayında bu ay da olmaz diye salmıştık mayısa kadar süre vermiştim kendimize olmazsa şu proxeed ilacına başlarız diye düşünüyordum ne zaman olmaz bu ay dedim ve çok şükür oldu Allah sizede nasip etsin inşallah🙏🏼🥰

Varikosel durumu yaşayıp, hatta suratına çocuğun olmaz denilenlerin bile çocuğu olduğuna şahit olmuşluğum var.
Karamsarlığa vermeyin kendinizi, ben varikosel in çocuk sahibi olmaya engel bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Hem kaynım (1 oğlu var) aynı durumu yaşamış ve hatta operasyon bile geçirmiş evlenmeden evvel.
Hem de en iyi arkadaşıma doktor çocuk sahibi olamazsın demiş, şu an 3 tane evladı var.
Bunun gibi bir çok örnek vardır eminim.
Siz içinizi ferah tutun bence.
evet bizede olmaz dediler ama oldu çok şükür🙏🏼

merhaba kızlar benim eşimdede varikosel var sizce ameliyat mı önerir doktor yoksa ilaç tedavisi mi 2 başarısız aşılamamız var tüp bebeğe başlıcaktık varikosel oldugunu ogrendık
Grade 1 yani çok hafif düzeyde eşinizin benim eşimin grade 2 seviyedeydi şu an çok şükür beş buçuk aylık gebeyim

Tüp bebek mi yoksa ameliyat falan mı oldu eşiniz sonrasında doğal yolla kalanda varmış çünkü
2. Çocuğum bu. Doğal yolla oldu ikiside ilki ilk denediğimiz ay oldu bu da 4. Ayda sanırım ameliyata gerek duyulmadı sperm hızı düşüktü sadece

Back