canım bizde istanbulevlerinde oturyoduk evlenince başakşehire geldim şimdi ablam medicanın yanındaki binada oturuyor yakınız:))) bu arada ben rapor işini araştırıyorum sperm saysısı 5 milyonun altında olanlara veriyolarmış sanırım en azından ilaçlara para vermeyiz :)) sen adetin ilk günü spreye başlıyosun dimi bide nekadara mal olucak bizim ilki 6 milyarı biraz geçmişti..
kızlar eşim bugün spermiyogram testi yaptırdı.sonuçlar şöyle
SAYI : 1 ml' de 50 milyon , toplam 160 milyon
HAREKETLİLİK : Progresif Hareketli %16
Yavaş Hareketli %30
Yerinde Hareketli %16
Hareketsiz %38
MORFOLOJİ : normal sperm YOK
kızlar doktor sayı iyi ama morfoloji 0 dedi.bu yüzden varikosel ameliyatı olman gere dedi eşime.fakat ben varikosel ameliyatının morfolojiyi etkilemiyor diye biliyorum.sizce bu durumda ameliyat olmasına gerek varmı?
başka bi doktora daha görünün bence benim eşime de ilk gittiğimiz doktor bu sayıyla çocuğu olan var istersen ameliyat olma dedi.başka yerde testi tekrarladık onun üzerine ameliyat oldu eşim.selam arkadaşlar benimde eşimde varikosel var 1 aşamada doktor ameliyata gerek yok demiş.ama morfoloji ilk testte %3 ken 4 ay sonraki testte %2 düştü ve ben dahada düşmesinden korkuyorum.1 aşamada olması ameliyat olamaması demekmi acaba.birde istanbulda olan arkadaşlar beylikdüzü medacana hakkında fikriniz varmı ameliyat olursak orada olmamız nasıl olur sizce orada tedavi gören varmı aranızda.ocak ayında aşılama olmuştum ve bu sabah hastalandımmafoldumbenartık çok sıkıldım bu ameliyat çare olacaksa olsun ve bitsin artık.
canım öncelikle rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:senin istanbulda ameliyat için önerebileceğin bi yer varmı.sizinde morfoloji sorununuz vamış sanırım yaptığın araştırmalarda morfolojiye iyi gelen bişey bulmuşmuydun ben bulamadımdakafamçokkarıştıbaşka bi doktora daha görünün bence benim eşime de ilk gittiğimiz doktor bu sayıyla çocuğu olan var istersen ameliyat olma dedi.başka yerde testi tekrarladık onun üzerine ameliyat oldu eşim.
arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum benim nişanlım 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu ve sol taraftaki şişlik ve ağrı hala geçmedi bazı yerlerde bu şişliğin normal olduğunu falan okudum ama yine de emin olamadım nişanlım ameliyattan bir ay kadar sonra işe başladı ve hep ayakta çalışıyor bunun nedeni olabilirmi bu şişlik sizin eşinizde de oluştumu oluştuysa ne kadar süre içerisinde geçti şişlik cevaplarınızı bekliyorum kızlar
hidrosel nedir ki arkadaşlar, benim eşimde geçen hafta ameliyat oldu bize microcerrahi mi normal ameliyat mı olmak istersiniz diye bir sey sormadılar
Ama sizin bu konuda onceden bir arastirma yapmaniz gerekirdi . Insallah mikro yapmistir.
eftalya -35 pardon görmemişim diğer yerlere yazdım ama evet artmış ileri hareketli 0 'dı , şimdi 10 olmuş sayısı aynı bişey değişmemiş morfolaji düzelmiş canımmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?