• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ve Morfoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3-4 tane yerinde hareketli dendi.bi solusyon içinde %15 canlılık var dendi fakat yumurta toplama günü sperm alındı eşimden.benimde yumurta top. işlemi bitti.çıktık ordan.bi saat geçti ki aradan apar topar geri çağırdılar tesa ameliyatı yapıldı eşime.artık kafamız allak bullak oldu.bi mikroenjeksiyon tedavisi gördük ama sonuç negatif.toplam sperm 28 milyon.bunların bazıları kafası kopuk yok kuyruğu kopuk falan filan.geriye kalan spermlerinde bi solusyon içinde yıkandıktan sonra %15 i canlı.

üff yaaa şu harekelilik nasıl ve ne zaman düzelir acaba
artık yoruldum mafoldumbenmafoldumben
allahım hayırlısını ver yarabbim :Saruboceq:

umutlu 81 hemen hemen aynı durmdayız bizdede 12 milyon &0 morfoloji çıktı hareketli % 5 falandı mikro denedik tutmadı sonra 12 milyon 3 milyona düştü 3 yıldır test yaptırmadık ama çok sıkıldık şimdi keçiboynuzuna başladım saraçoğluna gittim bu kürle 4 ayda olur eğer olmazsa başka kür vereceğini söyledi inşallah olur....benim eşim malesef bir üroloğa gitmiyor varikosel vardır belki diyorum yanaşmıyordu pek şimdilerde gideceğini söylüyo bakalımm....allah hepimize nasip eder inşallah bebeklerimiziii...

canım korkma dr bizim durumumuzu çok iyi bulmuştu 18 yumurta toplandı 13 döllendi hatta 5 gün beklenen döllenme 4 gün oldu herşey çok iyiydi bendede hiçbir prob yoktu ama olmadı dr söylediği bile tıbben herşey çok iyiydi allahtan dedi...yani sen korkma bol bol dua et allah hayırlısını versin inşallah bide ikinci denemelerde şans daha yüksek falan dedi....ve yıkma sonrası 800.000 hareketliliği falanda mükemmeldi verdikleri ilaçlarla morfoloji 0 ken 800.000 iyi spermdi çıkan..toplamda 12.milyondu ama bu 12 den 800.000 normal yapılı bulundu..

Herseyimiz tipatip ayni seninle Burcusafak . Bir tek eslerimiz farkli cunki benimki benden merakli doktora gitmeye:) Kac urolog gezdi bilsen:)) Tanidiginiz varmi urolog konusunda cunku o cok onemli gercekten heryere gitmeyin.

kızlar bir şey sorucam biz de 2.5 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı. geçen sene mayısta bir düşük yaptım ondan sonra da tekrar hamile kalamadım. bana hormon tahlili vs. yapıldı da eşime sadece sperm tahlili yapıldı. şimdi öğrenmek istediğim siz eşinizde varikosel olduğunu nasıl anladınız. bu sperm tahlilinde belli olur mu yoksa başka bi muayene ya da tahlil falan gerekir mi? doktor istemedi gerçi bizden ama kafama takıldı cevaplarsanız sevinirim. :utangac:

varikosel elle muayenede cikiyor . demekki senin esinin sperm degerleri normal cikmis ki dr istememis . sorun yok o halde esinde.

krishazel sende istanbuldasın sanırım bahçelievler medicana hastanesinde zafer bey varmış çok iyi bir ürologmuş herkes tavsiye ediyor biz ona gidicez istersen bir araştır...senin tedavin başladımı nerde yaptırıyosun inşallah, seninki tutar canım emin ol stres yapma sakın ben çok takmıştım sen benim gibi olma .....

Burcu cum biz cok urolog a gittik hatta en iyilerine hepsi farkli sey soyledi . Ama biz Prof . Kaan Aydos a inandik ve onun tedavisini oluyoruz. Bakalim sonuc ne olacak . Medicana bize cok yakin bizde Bahcelievlerde oturuyoruz.

canım bizde istanbulevlerinde oturyoduk evlenince başakşehire geldim şimdi ablam medicanın yanındaki binada oturuyor yakınız:))) bu arada ben rapor işini araştırıyorum sperm saysısı 5 milyonun altında olanlara veriyolarmış sanırım en azından ilaçlara para vermeyiz :)) sen adetin ilk günü spreye başlıyosun dimi bide nekadara mal olucak bizim ilki 6 milyarı biraz geçmişti..

neye baslayacagimi bilmiyorum henuz regl olmadim . Bugunde olmam gerekiyordu ama olmadim:)) yoksa demekten kendimi alikoyamiyorum . Ben JFK hastanesinin orada oturuyorum. Safak icin 6000 tl cok para bizim bir tanidigimiz orada 1500 dolara yaptirdi ama tutmuyor orada.. Bence umut tup bebek i dene . Sprey mi verirler ignemi verirler gorecegim regl olunca. Bakalim insallah hamileyimdir

canım inşllh hamilesindirde gerek kalmaz tüpe....eğer regl olursanda bana önce spreyle başlamışlardı yoksa öncemi vermişdi hatırlamıyorum dr söylemiştir zaten iğneler vücutta yağlanma yapıyo yediklerine dikkat et yarım saat yürüyebiliyosan ki soğuk ama evde varsa bant bin ben çok dikkat ettiğim halde 58 den 62 çıkmıştım ...bende arıyım umut u bakalım ne diycekler sana kocaman şans diliyorumm...

burcusafak ben bugun basladim . lucrin ve fostimon verdi . birde yumurtalik rezervimin az oldugunu soyledi cok uzuldum. bakalim hayirlisiyla basladim.

canım ben sana bişey söyliyim ablam gitti kadın doğuma dr rezervlerin az yumurtalıkların tembel falan dedi çok üzülmüştü o ay hamile kaldı şimdi 3 yaşında harika bir yeğenim var üzülme sakın...

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

kızlar yorumlarınızı okudum ama hiç kimse tam olarak varikosel ameliyatından sonra morfolojinin artıp artmadığı konusunda kesin bilgi vermemiş. eşinin varikosel ameliyatından sonra morfoloji değeri artan varmı?

Back