- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.201
Anladım canım değerleriniz baya iyi canım ameliyat olmasanız bile olur ama el ile muayenede varıkosel tespit edildi ise olsun belki ilerde daha düşer değerler :) bizimde ameliyatın üstünden 1.5 yıl geçti 2 aşılma,1 tüp bebek negatif maalesef ocak ayında tekrar ikinci tüp denemesini yapacağız allah kısmet ederse... rabbim kimseye böyle bir dert vermesin... [ amin]Sağol canım :) ama bi önceki test oldukca kötüydü bu en son test. 1sene 8 ay oldu ama net 1 senedir uğraşıyoruz. Tedaviye ilk benden başladılar eşimi es geçtiler biraz bende pko da var yumurtam olmuyo ama tedavide en az 1 yumurtam oluyodu 4 ay böyle gitti normal yolla olmadı ilaç içtiğim halde. Sonra eşimde varikosel olduğunu söledi dr elle tedavi ultrasonla olsun net. Şimdi de ameliyat olucaz inş. İyi bi dr bulursak .
Sağol canım benim çok tşk ederim.İnşh yaaa...Çok zor aşılamayla ama bir ümit işte.merhaba ttlım..aşılamam hayırlıolsun..burdaçok sessiz kaldık...inşallah senin müjdnle yeniden seslenecz..rabim hepimize nasip etsin..
inşallah canm amin dualarım sizlerle. bugun ki test sonuclarına göremi tedaviye başlayacaksınız? bu arada ilk bebeğini neden kaybetmiştin bende korktugm için soruyorum yoksa hatırlatmak istemem canm inan.
mrb arkadaşlar eşimde mayıs ayında varikoselden ameliyat oldu bu ay aşılama olucam inş güzel haberler alırız artık
öncelikle Allah hepinize sağlık ve şifa versin. benım de eşime varikosel teşhisi kondu sperm sayısı çok düşüktü tam tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki bu ay mucize bişey oldu ve gebe kaldım. henüz (maşallah) 4.5 haftalık şimdi düşük olmasından korkuyorum.
amin dıyorum canı gonulden :) çok teşekkurlerGözünaydın canım. Darısı başımıza :)
sağolun amin çok teşekkrler :)Merhabalar Canlarım;
Sağol canım benim çok tşk ederim.İnşh yaaa...Çok zor aşılamayla ama bir ümit işte.
Sen nasılsın neleryapıyorsun görüşmeyeli;?
Hamlileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun.
sağol canm amin inşallahGözünaydın canım. Darısı başımıza :)
Napim canim..bende polip vardi ameliyat oldum..b iraz zor bi ameeliyat ti histeroskopi ve laratoskopi kurulatak amreliyqt oldun..sukur simdi iiyim. Bekliyoruz subat gibi tup dusunuyorz tekrar..Merhabalar Canlarım;
Sağol canım benim çok tşk ederim.İnşh yaaa...Çok zor aşılamayla ama bir ümit işte.
Sen nasılsın neleryapıyorsun görüşmeyeli;?
Hamlileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun.
Canim meerhaba..insallh hayirlisi ile tutar..buu arada 23 haz. Mutlu son yazmissin ne dmek bu merak etyim ...;mrb arkadaşlar eşimde mayıs ayında varikoselden ameliyat oldu bu ay aşılama olucam inş güzel haberler alırız artık
mrb cnm tşk ederim iyi dileğin için inş tutar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz sanıyodum ki hemen olucak.
Canim meerhaba..insallh hayirlisi ile tutar..buu arada 23 haz. Mutlu son yazmissin ne dmek bu merak etyim ...;)
Napim canim..bende polip vardi ameliyat oldum..b iraz zor bi ameeliyat ti histeroskopi ve laratoskopi kurulatak amreliyqt oldun..sukur simdi iiyim. Bekliyoruz subat gibi tup dusunuyorz tekrar..
Bu gunlerde canim cokta sikkin seyden sikilmis gibiyim..ozlrm hasret hersey bitmus kndimden bilr vazgectim sanki..ttukenmislik s endromu bu mu acaba..
H. Nasilisin canim..hemen oluur saniyorduk..neler cektik neler cekecz allah bilit..tup bbek asla aklimdan gecmeFi..simdi olsun da tup olsun doyorum..hele ki bir olumsz tup bbk yasayinva galiba kotu duruma daha cok hazirliyorz kndimizimrb cnm tşk ederim iyi dileğin için inş tutar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz sanıyodum ki hemen olucak23 haziran evlilik tarihim değiştirmemişim yazıyı öyle kalmış
Sagol canim..senin yasadiklarin cok zor..Rabbim daha fazla bisey yaasatmasin..neler gorecz kimbilir...psikologa gotyimOy canım çok geçmiş olsun.
Kendi dertlerime düştüm.Allgotyrar yaşatmasın.
Son tedavilerimiz olsun inşh.
Babamın vefatı son noktamdı bende sen gibiyfim aşamadım artık.
Psikologa gittim. Gecenlerde sinirr hapi veerdi bana.. Ne yapayiim bir deelirmedigim kaldi ona da az kaldi ..sani im...
Kndi kndimi rahatlatmak en iyisi galiba bnm icin..
Eğer imkanın varsa tüp deneme öncesi gitmeni tavsiye ederim.
Herşey gene bilze birşey değişmiyorda bakış açını farklılartırıyorlar.
Her zaman yaz bana özel buraya dertleşelim canım benim.
Allahım bir aksilik yaşatmazsa buralardayım artık.
Ve siz ilk dostlarımı hiç unutmuyorum.
benimde asla aklımdan geçmezdi bunlar şimdi tüp bebek sayfasına bakar oldum ama çok seviyorum burayı hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda herkes birbirinin halinden anlıyor iyi geliyor konuşmakH. Nasilisin canim..hemen oluur saniyorduk..neler cektik neler cekecz allah bilit..tup bbek asla aklimdan gecmeFi..simdi olsun da tup olsun doyorum..hele ki bir olumsz tup bbk yasayinva galiba kotu duruma daha cok hazirliyorz kndimizi
Haklisin...bizim topik eskidrn daha kalabaliktti surekli kizlarla burdayd git gel galiba yoorulduk..burasi gercekten cok iyi geliyor..bizim halimizdn bizden baskadi anlamiyorbenimde asla aklımdan geçmezdi bunlar şimdi tüp bebek sayfasına bakar oldum ama çok seviyorum burayı hepimiz birbir. Baskaize destek oluyoruz burda herkes birbirinin halinden anlıyor iyi geliyor konuşmak
zamanla yoruluyor insan tabi sen ne kadardır istiyosun ?Haklisin...bizim topik eskidrn daha kalabaliktti surekli kizlarla burdayd git gel galiba yoorulduk..burasi gercekten cok iyi geliyor..bizim halimizdn bizden baskadi anlamiyor
Canim ben 3.5 yildir istiyorrum...23 yasindatim..esim varikosl ameliyati oldu umutla beklerken degerrimiz gittikce dustu..zaten sayi 2 milyondu..si.di 600 0...zamanla yoruluyor insan tabi sen ne kadardır istiyosun ?
Merhaba tatlım hoşgeldin... eşim geçen yıl temmuzda ameliyat oldu üstünden bir yıldan fazla zaman geçti Mayıs ayında ve haziran ayında aşılma yaptırdım tutmadı maalesef zaten tutma ihtimali çok azdı 10 hastadan birini buluyor bu şans şimdiki aklım olsa aşılma ile uğraşmazdim... tüp bebek tedavisi olduğum zaman anladım ki aşılma gerçekten zaman kaybı... ilaçlar veriliyor ve aşılma da bir iki yumurta oluyor içi dolumu kaliteli mi bilmeden şanssa aşılma oluyoruz,ama tüp bebekte şans 10 hastadan 6 kişinin yüzü gülüyor ve yumurta toplanıp dölleniyor kaliteli yumurta ve sperm ile... aşılma zamanı hem maddi manevi çok yıprandık... benim sana tavsiyem direkt tüp bebek yaptırman yolunda... Tabii ki rabbim bilir belkide aşılma ile hamile kalacaksın ama şans oranı çok düşükmrb arkadaşlar eşimde mayıs ayında varikoselden ameliyat oldu bu ay aşılama olucam inş güzel haberler alırız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?