Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım canım değerleriniz baya iyi canım ameliyat olmasanız bile olur ama el ile muayenede varıkosel tespit edildi ise olsun belki ilerde daha düşer değerler :) bizimde ameliyatın üstünden 1.5 yıl geçti 2 aşılma,1 tüp bebek negatif maalesef ocak ayında tekrar ikinci tüp denemesini yapacağız allah kısmet ederse... rabbim kimseye böyle bir dert vermesin... [ amin]

Merhabalar Canlarım;

merhaba ttlım..aşılamam hayırlıolsun..burdaçok sessiz kaldık...inşallah senin müjdnle yeniden seslenecz..rabim hepimize nasip etsin..
Sağol canım benim çok tşk ederim.İnşh yaaa...Çok zor aşılamayla ama bir ümit işte.
Sen nasılsın neleryapıyorsun görüşmeyeli;?

inşallah canm amin dualarım sizlerle. bugun ki test sonuclarına göremi tedaviye başlayacaksınız? bu arada ilk bebeğini neden kaybetmiştin bende korktugm için soruyorum yoksa hatırlatmak istemem canm inan.

Hamlileliğiniz hayırlı olsun sağlıkla huzurla kucağınıza almak nasip olsun.

Gözünaydın canım. Darısı başımıza :)

Napim canim..bende polip vardi ameliyat oldum..b iraz zor bi ameeliyat ti histeroskopi ve laratoskopi kurulatak amreliyqt oldun..sukur simdi iiyim. Bekliyoruz subat gibi tup dusunuyorz tekrar..
Bu gunlerde canim cokta sikkin seyden sikilmis gibiyim..ozlrm hasret hersey bitmus kndimden bilr vazgectim sanki..ttukenmislik s endromu bu mu acaba..

.
Canim meerhaba..insallh hayirlisi ile tutar..buu arada 23 haz. Mutlu son yazmissin ne dmek bu merak etyim ...;)
mrb cnm tşk ederim iyi dileğin için inş tutar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz sanıyodum ki hemen olucak 23 haziran evlilik tarihim değiştirmemişim yazıyı öyle kalmış

Oy canım çok geçmiş olsun.
Kendi dertlerime düştüm.Allah tekrar yaşatmasın.
Son tedavilerimiz olsun inşh.
Babamın vefatı son noktamdı bende sen gibiyfim aşamadım artık.
Psikologa gittim.
Eğer imkanın varsa tüp deneme öncesi gitmeni tavsiye ederim.
Herşey gene bilze birşey değişmiyorda bakış açını farklılartırıyorlar.
Her zaman yaz bana özel buraya dertleşelim canım benim.
Allahım bir aksilik yaşatmazsa buralardayım artık.
Ve siz ilk dostlarımı hiç unutmuyorum.

mrb cnm tşk ederim iyi dileğin için inş tutar çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz sanıyodum ki hemen olucak 23 haziran evlilik tarihim değiştirmemişim yazıyı öyle kalmış
H. Nasilisin canim..hemen oluur saniyorduk..neler cektik neler cekecz allah bilit..tup bbek asla aklimdan gecmeFi..simdi olsun da tup olsun doyorum..hele ki bir olumsz tup bbk yasayinva galiba kotu duruma daha cok hazirliyorz kndimizi

Sagol canim..senin yasadiklarin cok zor..Rabbim daha fazla bisey yaasatmasin..neler gorecz kimbilir...psikologa gotyim

H. Nasilisin canim..hemen oluur saniyorduk..neler cektik neler cekecz allah bilit..tup bbek asla aklimdan gecmeFi..simdi olsun da tup olsun doyorum..hele ki bir olumsz tup bbk yasayinva galiba kotu duruma daha cok hazirliyorz kndimizi
benimde asla aklımdan geçmezdi bunlar şimdi tüp bebek sayfasına bakar oldum ama çok seviyorum burayı hepimiz birbirimize destek oluyoruz burda herkes birbirinin halinden anlıyor iyi geliyor konuşmak

benimde asla aklımdan geçmezdi bunlar şimdi tüp bebek sayfasına bakar oldum ama çok seviyorum burayı hepimiz birbir. Baskaize destek oluyoruz burda herkes birbirinin halinden anlıyor iyi geliyor konuşmak
Haklisin...bizim topik eskidrn daha kalabaliktti surekli kizlarla burdayd git gel galiba yoorulduk..burasi gercekten cok iyi geliyor..bizim halimizdn bizden baskadi anlamiyor

zamanla yoruluyor insan tabi sen ne kadardır istiyosun ?
Canim ben 3.5 yildir istiyorrum...23 yasindatim..esim varikosl ameliyati oldu umutla beklerken degerrimiz gittikce dustu..zaten sayi 2 milyondu..si.di 600 0...
Hazirranda tup beebek yaptik..o da olmadi..
Yani cabaladdikca icine girdik..ikinci tupu dusunurken surekkli bana. Sende sorun yok diyordu dojtorlar
.bnde de. Polip cikti..onu kucuk birr operasyonla almam gerekiyordu..engelliyebilme sansi azda olsa varmis..ama tup bbk basarisz olunca histeroskopi ve laratopkopi ile amelittat oldum..minik et parcadi diyye hastaneye gittim ameliyat olup ciktim..1 ay oldu ameli ar oolali..toparlandim simdi..iyiki de olmusum en azi dan rahimde baska sorun var mi yok ku haberimiz oldu..sukur baska sorun yok dediler..bkliyoruz ikinci tup icin..nasip daha neler gorevz biilmiyorum ama yyiprandik..

mrb arkadaşlar eşimde mayıs ayında varikoselden ameliyat oldu bu ay aşılama olucam inş güzel haberler alırız artık
Merhaba tatlım hoşgeldin... eşim geçen yıl temmuzda ameliyat oldu üstünden bir yıldan fazla zaman geçti Mayıs ayında ve haziran ayında aşılma yaptırdım tutmadı maalesef zaten tutma ihtimali çok azdı 10 hastadan birini buluyor bu şans şimdiki aklım olsa aşılma ile uğraşmazdim... tüp bebek tedavisi olduğum zaman anladım ki aşılma gerçekten zaman kaybı... ilaçlar veriliyor ve aşılma da bir iki yumurta oluyor içi dolumu kaliteli mi bilmeden şanssa aşılma oluyoruz,ama tüp bebekte şans 10 hastadan 6 kişinin yüzü gülüyor ve yumurta toplanıp dölleniyor kaliteli yumurta ve sperm ile... aşılma zamanı hem maddi manevi çok yıprandık... benim sana tavsiyem direkt tüp bebek yaptırman yolunda... Tabii ki rabbim bilir belkide aşılma ile hamile kalacaksın ama şans oranı çok düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…