- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.181
inşaallah canım rabbim hepimize versin mükafatını en hayırlısından tez zamanda sağlıkla sıhhatle inşaallah
amin cnaım bakalım 14 aralık test tarhim bekleyip göreceğiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşaallah canım rabbim hepimize versin mükafatını en hayırlısından tez zamanda sağlıkla sıhhatle inşaallah
hayırlısı olsun tatlım heyecanla bekleyeceğiz inşaallah güzel haberler getirsin sana aralık ayı yeni yıl hediyen olsun inşaallah.aminnnnnn :)amin cnaım bakalım 14 aralık test tarhim bekleyip göreceğiz.
hayırlısı olsun tatlım heyecanla bekleyeceğiz inşaallah güzel haberler getirsin sana aralık ayı yeni yıl hediyen olsun inşaallah.aminnnnnn :)
Canım dediğin gibi değerler iyi ya bide diğer tüp bebek öncesi çok ilaç içti değerler aynı kaldı o yüzden eşim de sıkıldı birşey kullanmıyoruz... Arı sütü bal poleni deneyeceğim canım aralık ortasi gibi başlarız tüp bebek yaptırana kadar Sağol canımcanım ya yazdıklarını okurken aklıma geldi.yumurta ve sperm kalitesi için belki biliyorsundur ama arısütübal polen çok iyi diyorlar kullanıyormusunuz öyle birşey gerçi eşinin değerleri iyi seninde sorunun yok ama belki faydası ıolur canım kullanmıyorsan bir dene bence canım inşaallah ocak ayı sana uğurlu gelsin.
allahın mucizesi işte canm inşallah birşey olmaz sıkıntı yapma sağlıkla kucğına al inşallah.. bakalım bizim sonuçlar ne çıkacaköncelikle Allah hepinize sağlık ve şifa versin. benım de eşime varikosel teşhisi kondu sperm sayısı çok düşüktü tam tüp bebek tedavisine başlayacaktık ki bu ay mucize bişey oldu ve gebe kaldım. henüz (maşallah) 4.5 haftalık şimdi düşük olmasından korkuyorum.
evet resmen mucize gibi geldi canm çok şükür. 13 aydır korunmuyorduk o kadar umudu kesmiştim ki regl ım gecıktı test bile yapmak istemiyordum. darısı isteyen herkesin başına inşallah.allahın mucizesi işte canm inşallah birşey olmaz sıkıntı yapma sağlıkla kucğına al inşallah.. bakalım bizim sonuçlar ne çıkacak
evet canm sperm sayısı düşük olmasına rağmen ve varikosele rağmen rabbim mucizenizi vermiş.. bizim de hareketlilik sorundu hamile kalmadan önce. bebeğimi kaybettim şimdi tekrardan mücadeleler başladı inşallah en yakın zamanda rabbim bizlerede verirevet resmen mucize gibi geldi canm çok şükür. 13 aydır korunmuyorduk o kadar umudu kesmiştim ki regl ım gecıktı test bile yapmak istemiyordum. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
merhaba ttlım..aşılamam hayırlıolsun..burdaçok sessiz kaldık...inşallah senin müjdnle yeniden seslenecz..rabim hepimize nasip etsin..Merhaba canım
çok tşk ederim.
bak tesadüfün bu kadarı seninde babaan vefat etmiş burda çoğu arkadaşın babası yok.
beni anlasa anlasa sizler anlarsınız.
inşh tutar canım.
başıam o kadar çok geldi ki canım bu süreç hep silkelenip geldim buraya mutlaka gelirim hiç merak etme.
sizlerle o zamanda olmaktan da büyük keyif duyarım.
sizinde duyacağım günleri beklerim.
hayırlısı bakalım neler olcak görücez.
sen nasılsın neler yaptın?
inşallah canm amin dualarım sizlerle. bugun ki test sonuclarına göremi tedaviye başlayacaksınız? bu arada ilk bebeğini neden kaybetmiştin bende korktugm için soruyorum yoksa hatırlatmak istemem canm inan.evet canm sperm sayısı düşük olmasına rağmen ve varikosele rağmen rabbim mucizenizi vermiş.. bizim de hareketlilik sorundu hamile kalmadan önce. bebeğimi kaybettim şimdi tekrardan mücadeleler başladı inşallah en yakın zamanda rabbim bizlerede verir
ilk bebeğimdi kalbi durdu 2 aylıkkeninşallah canm amin dualarım sizlerle. bugun ki test sonuclarına göremi tedaviye başlayacaksınız? bu arada ilk bebeğini neden kaybetmiştin bende korktugm için soruyorum yoksa hatırlatmak istemem canm inan.
cnm sen test sonucundan anlar msn yollasam bakar msninşallah canm amin dualarım sizlerle. bugun ki test sonuclarına göremi tedaviye başlayacaksınız? bu arada ilk bebeğini neden kaybetmiştin bende korktugm için soruyorum yoksa hatırlatmak istemem canm inan.
Miktar : 2,9 ml ( 2-6 ml )kızlar merhaba bende aranıza katılıyorumm eşimin geçen sene ki sperm sonuçlarından 2 ay sonra hamile kaldım. ilaçlar çok yaramıştı.. ama malesef bebeimi kaybettim. şmdi tekrar istiyoruz ve olmayınca tekrardan test yaptırıyoruz bgn sonuçlar belli olucak..
eşimn geçen seneki test sonçları
Spermiogram
Miktar 4 mL
Renk Opelasan
Koku Spesifik
Ph 8 7.2-9
Likefaksiyon 20 Dakika
Viskozite Normal
Perhiz Süresi 4
1ml'de Sayı 24 000 000
HAREKETLİLİK ( MOTİLİTE )
A - Hızlı ileri hareketli (%) : 10
B - Yavaş ileri hareketli (%) : 20
C - Yerinde hareketli (%) : 10
D - Hareketsiz (%) : 60
MORFOLOJİ
Normal yapı (%) : 8 0
Anormal yapı (%) :2 0
MİKROSKOBİ : Her alanda, 6-7 lökosit görüldü.
Merhaba canım hoşgeldin bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmaz inşallah... değerleriniz fena değil morfoloji falan çok iyi canım... inşallah yeni testiniz daha güzel çıkar Yeni testiniz de yazarsın canım :)
Tatlım gayet iyi değerler normal yolla olur bu değerlerle morfoloji Sayı ileri hızlı bunlar önemli ve cok güzel değerler ne kadar süredir olmuyor canım ?Kızlar bizim testlerede bakabilirmisiniz?