- 1 Kasım 2013
- 2.677
- 2.060
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.961
Inşallah canım doktoru aradim o da öyle söyledi teşekkür ederim. .. senin sürecin nasıldı? Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. ..çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyor,içinde beta hcg hormonu var.12 gün sonra test yap inşallah o zamanda pozitif çıkar.
Sağol tatlım allah razı olsun. Herşey bizler için ölüm hastalık sağlık herşey. .. rabbim çaresi olmayan dert vermesin en azından tüp bebek bizim için çare kapısı biraz vücudum dinlensin aralık adetimle tekrar tüp bebek Deneyeceğiz canım ne yapalım rabbim uğraşmamizi, mücadele etmemizi istiyor belkide rabbim dayanma gücü versin ki bize her yolu deneyelim. Şuan 2 negatif aşılamam 1 tüp bebek negatif kısmet değilmiş 1 2 kere daha denerim tüp olmazsa yapacak birşey kalmıyor artık
hoşgeldin canım bende bi gelişme yok eşimin ameliyattan sonraki ilk test sonucunu bugün doktora gösterdim(yaklaşık4 ay sonra) hiç içime sinmesede verdiği cevap işime geldi yinede...çapada asistandı galiba eşimin ilk tahlillerinde sayımız hepsini yazıyorummerhaba kızlar nasılsınızuzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın sizler neler yapıyorsunuz gelişmeler nasıl göz attığım kadarıyla kimseden müjde gelmemiş rabbim hepimize nasip eder insallh..
canım maşallah anlatsana hikayeni birazcık eşinin değerlerini falan banada umut ol yukarıya yazdım değerlerimizi :)tatlımmmmm ben geldim sana iyi haberle geldim gönlünü ferah tut inşallah olacak biliyorsun sizden bir ay önce ameliyat olmuştuk değerlerde çok parlak değildi ağustos sonu eylül başı gibi yaptık morfoloji 1 di hatta sperm sayıları da düştü
ben gitmedim doktora eşimi yolladım biz aşılama tüp falan düşünüyoruz diye ordaki bi doktor demiş ki eşime yaşınız daha küçük bu ilaçlar ağır kullanmasın siz benim dediğimi yapın üç ay olmazsa o zamn bakarız demiş eylülde tam da dediği gibi yaptım ilk kez bir dolu bir boş günü denedim ve her ilişkiden sonra kalkmadım yarım saat ayaklarımı kaldırdım normalde kalkınca spermler hep geri geliyordu bu sefer gelmedi 3 gün geçti bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ALLAH ol deyince oluyor hep dua ediyorum isteyen herkese hep ettim edeceğim de rabbim herkese nasip etsin bi aksilk olmaz inş yarın test sonucumu alacağım yazarım yine şimdilk iyi akşamlar
Gözünüz aydın tebrik ederim. Hareketlilik degeriniz nasıldı ameliyat tan sonra? Bizim ileri bazen 0 bazen 3 veya 4. Biz aşılama yaptık ama olmayacak gibi.senin formülü denicem tüp bebeğe kadar.tatlımmmmm ben geldim sana iyi haberle geldim gönlünü ferah tut inşallah olacak biliyorsun sizden bir ay önce ameliyat olmuştuk değerlerde çok parlak değildi ağustos sonu eylül başı gibi yaptık morfoloji 1 di hatta sperm sayıları da düştü
ben gitmedim doktora eşimi yolladım biz aşılama tüp falan düşünüyoruz diye ordaki bi doktor demiş ki eşime yaşınız daha küçük bu ilaçlar ağır kullanmasın siz benim dediğimi yapın üç ay olmazsa o zamn bakarız demiş eylülde tam da dediği gibi yaptım ilk kez bir dolu bir boş günü denedim ve her ilişkiden sonra kalkmadım yarım saat ayaklarımı kaldırdım normalde kalkınca spermler hep geri geliyordu bu sefer gelmedi 3 gün geçti bugün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ALLAH ol deyince oluyor hep dua ediyorum isteyen herkese hep ettim edeceğim de rabbim herkese nasip etsin bi aksilk olmaz inş yarın test sonucumu alacağım yazarım yine şimdilk iyi akşamlar
benim eşim kasım 2012 tarihinde ameiyat oldu.değerler tam yükselmedi hiç,ocak 2014 de negatif aşılamam var.nisan adetimle tüp bebeğe başladım çok şükür ilk denememde pozitif sonuçlandı.Inşallah canım doktoru aradim o da öyle söyledi teşekkür ederim. .. senin sürecin nasıldı? Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. ..
ayyy taze annecikkkkk:))tebrik ederim,rahat bir 9 ay geçir,sağlıkla bebişini kucağına al inşallah:)tatlımmmmm ben geldim sana iyi haberle geldim gönlünü ferah tut inşallah olacak biliyorsun sizden bir ay önce ameliyat olmuştuk değerlerde çok parlak değildi ağustos sonu eylül başı gibi yaptık morfoloji 1 di hatta sperm sayıları da düştü
Nasıldı peki değerler? Umudum pek kalmadı benim de adet belirtileri var. Tüp bebeği nerde yaptirdiniz biz küçük sehirdeyiz ama neresi de olsa gidicez artık. Iyi bi yer olsun yeterbenim eşim kasım 2012 tarihinde ameiyat oldu.değerler tam yükselmedi hiç,ocak 2014 de negatif aşılamam var.nisan adetimle tüp bebeğe başladım çok şükür ilk denememde pozitif sonuçlandı.
canım senin değerlerin bizimkinden iyi maşallah 3 yıl bitti bizim 2. yıl ameliyat oldu sperm sayısı normalden de fazla demişti doktor morfoloji 3 hareket az dı sonra 3 4 kere daha zamn için de 3 ay ara ile test yaptırdık her yaptırdığımızda sayı daha düştü toplam en son 20 milyon sperm di morfoloji 1 di anlattığım gibi doktor eşime sigara içme dedi zaten tek tük içiyor sabah ve akşam keçi boynuzu pekmezi iç bir dolu bir boş birlikte olun demiş ben de ilşkilerden sonra yarım saat hep yttm bacaklarımı yukarı kaldırdım 3 ay deneyeceğim bakalım ne olacak dedim açıkcası çok da umudum yoktu ama çok şükür daha idrar testinde bugün öğrendim ama çok dua etmet allahtan umut kesmemek lazım şükür isteyen herkese tez zamandan sağlıklı hayırlı evlat nasip etsincanım maşallah anlatsana hikayeni birazcık eşinin değerlerini falan banada umut ol yukarıya yazdım değerlerimizi :)
ayyy taze annecikkkkk:))tebrik ederim,rahat bir 9 ay geçir,sağlıkla bebişini kucağına al inşallah:)
teşekkür ederim canm dene tabi ben şimdiye kadar hiç denemedim ilk kez bu ay ve tuttu tabi çok dua ettim rabbime şükürler olsun ileri hareketli önemli canım o yüzde 28 falandı sanırım morfoloji de 1 doktor eşime bu değerlerle normal yoldan gebe kalan çok acele etmeyin demişGözünüz aydın tebrik ederim. Hareketlilik degeriniz nasıldı ameliyat tan sonra? Bizim ileri bazen 0 bazen 3 veya 4. Biz aşılama yaptık ama olmayacak gibi.senin formülü denicem tüp bebeğe kadar.
Tatlım hoşgeldin ne güzel haberlerle geldin çok mutlu oldum rabbim bizlere de nasip etsin inşallah. Ameliyatın üstünden ne kadar geçti,ileri hızlı kaç sizin ? inşallah canım rabbim kucağına almayı nasip edertatlımmmmm ben geldim sana iyi haberle geldim gönlünü ferah tut inşallah olacak biliyorsun sizden bir ay önce ameliyat olmuştuk değerlerde çok parlak değildi ağustos sonu eylül başı gibi yaptık morfoloji 1 di hatta sperm sayıları da düştü
Canım inan çok üzüldüm,Canım maalesef tutmadı tüp bebek. Negatif sonucum
Inşallah canım aralıkta ikinciyi deneyeceğim o zamana kadar kendiliğinden olsa keşkeCanım inan çok üzüldüm,inşallah denemeye gerek kalmadan olur. Seninle konuşmuştuk zaten ben de yaptırdım tüp bebek gerçekten zor bi süreç,benim baya sıkıntılı oldu opu felan,transferimiz yapıldı şimdi sonucu bekliyorum,beklemek en zoruymuş
Amin canım,13 yumurta toplandı ama 8 i olgun çıktı,5 tanesi döllendi,bi tane 4 hücreli 2.gün embriyosuydu,önce biraz moralim bozuldu açıkcası ama nasip dedik olacaksa hertürlü olur,olmayacaksa sebepler bahane,Rabbim ol derse olacak,pek bişey hissetmiyorum,korkmuyorum desem yalanInşallah canım aralıkta ikinciyi deneyeceğim o zamana kadar kendiliğinden olsa keşkegeçmiş olsun canım kaç yumurtan toplandı , kaçıncı gün embiryosuydu canım ? Insallah tutar tatlım rabbim kimseye bu derdi vermesin
Canım hiç moralini bozma belli olmuyor 2. Gün embiryosunun tuttuğunu çok duydum. Benimde 3. Gün 8 hücreli orta kalite embiryo idi kısmet değilmiş demek olmadı canım. Eğer kaderde varsa olur tatlım stres yapma sakın kaç gün sonra test yapacaksın inşallah pozitif olur tatlım :)Amin canım,13 yumurta toplandı ama 8 i olgun çıktı,5 tanesi döllendi,bi tane 4 hücreli 2.gün embriyosuydu,önce biraz moralim bozuldu açıkcası ama nasip dedik olacaksa hertürlü olur,olmayacaksa sebepler bahane,Rabbim ol derse olacak,pek bişey hissetmiyorum,korkmuyorum desem yalanBiz sebebleri yerine getirdik,gerisi bizden çıktı,Allah a havale ettik,hayırlısı olsun
İnşallah canım ya hepimiz o pozitifi görelim istiyorum,15 ekim test günüm canım,vakit hiç geçmiyo gibi,hayırlısı artıkCanım hiç moralini bozma belli olmuyor 2. Gün embiryosunun tuttuğunu çok duydum. Benimde 3. Gün 8 hücreli orta kalite embiryo idi kısmet değilmiş demek olmadı canım. Eğer kaderde varsa olur tatlım stres yapma sakın kaç gün sonra test yapacaksın inşallah pozitif olur tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?