Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Umutsuz olma allah büyüktür inşaallah sonucun pozitif olsun rabbim hayirlisini versin cnm benim gönlünü ferah tut

Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz

Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz

iyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de genericgeneric

iyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kib

benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kib

Himmm anladim cnm sagol kullanmadim Ama onumuzdeki ay deneyecegim faydasi olacaginida artik hic sanmiyorum

canım ben kullanıyorum 2 aydır preseed ama bi faydası yok cok ta pahalı bi ürün herşeye umut bağlar olduk ne paralar gitti bende kuruluk vardı zaten eşiminde sperm sayısı az diğer kayganlaştırıcılar sperme zarar verıyo diye bunu aldık

Onların hepsi gereksiz canım neler neler kullandık ne paralar döktük ama hepsinin boş olduğunu tüp bebek tedavi aşamasında öğrendim. Rabbim kimseye böyle bir dert vermesin inşallah.

İnşallah doğal yoldan olur canım dediğin gibi. Çok sağol moral verdin bana.

Canım maalesef tutmadı tüp bebek. Negatif sonucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…