- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.921
Umutsuz olma allah büyüktür inşaallah sonucun pozitif olsun rabbim hayirlisini versin cnm benim gönlünü ferah tutInşallah tedavimde herşey yolunda gider. Benim yum toplama gününe kader herşey çok güzeldi 17 yum vardı yum toplama günü 12 yum toplandı ve 7 tanesi olgun çıktı döllendi hepsi sadece bir tane orta kalite embiryo tranferi edebilecek embiryom kaldı . Yarın test günüm umutsuz bir şekilde sonucu bekleyeceğimrabbim yardımcımız olsun insallah
Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsinizInşallah canım amin. Evet canım annen de uzaktan üzülmesin inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın yürekten diliyorum çok üzüyorsun kendini tatlım üzülme sen kalbi çok çok iyi birisin kalbin gönlün hep ferah olsun:)
Tamam canım haber veririm rabbim inşallah nasip etmiştir:)Cnm sende umutsuz olma lutfen yapacaginizi yaptiniz dua et ve inan.insallah sonucun pozitif cikacak bizede yaz cnm 1emriyoda olsa 1000 de olsa tutacak olduktan sonra oda tutar dua et bu gece bolbol
Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsinizInşallah canım amin. Evet canım annen de uzaktan üzülmesin inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın yürekten diliyorum çok üzüyorsun kendini tatlım üzülme sen kalbi çok çok iyi birisin kalbin gönlün hep ferah olsun:)
iyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)Sende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de genericgenericiyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kibiyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kibiyiki sende varsın tatlım ilk günlerden beri ilk tanıdığım kişilerden birisin :)
Himmm anladim cnm sagol kullanmadim Ama onumuzdeki ay deneyecegim faydasi olacaginida artik hic sanmiyorum
Onların hepsi gereksiz canım neler neler kullandık ne paralar döktük ama hepsinin boş olduğunu tüp bebek tedavi aşamasında öğrendim. Rabbim kimseye böyle bir dert vermesin inşallah.canım ben kullanıyorum 2 aydır preseed ama bi faydası yok cok ta pahalı bi ürün herşeye umut bağlar olduk ne paralar gitti bende kuruluk vardı zaten eşiminde sperm sayısı az diğer kayganlaştırıcılar sperme zarar verıyo diye bunu aldık
canım hiç sıkma canını inşallah gelir bebişin 1 ay yada 2 ay sonra bile gebe kalanlar var kendim gördüm yakınlarımdan nasip kısmet kızcem hemde 3 kez başarısız tüpten sonra inşallah bizimde doğal yoldan gelir meleklerimiz
bizim ameliyattan sonra 4 ay oldu bakalım değerlerimiz yükseldimi noldu :)İnşallah doğal yoldan olur canım dediğin gibi. Çok sağol moral verdin bana.
Canım maalesef tutmadı tüp bebek. Negatif sonucumSende oylesin cnm benimhepiniz kardesimsiniz dert ortagim sirdasimsiniz iyiki varsiniz
benimde ilk konustugum bana ilk cevap yazan kisisin insallah hamile topiklerine de geceriz yakinda.yarin bayramin olur insallah senin icin optum kib
Negatif canım çok Üzgünüm
ciddimisin yaaNegatif canım çok Üzgünüm
canım allah büyüktür mutlaka üzüldün ama çabuk toparlan rabbim inşaallah kendiliğinden nasip eder.Elbet bizimde ümidimize güneş doğacak rabbim çok bekletmesin.Negatif canım çok Üzgünüm
Sağol canım öyle üzülmemek elde değil herşey allahtan rabbim istemedi demekki can vermedi bebeğimeciddimisin yaa( diğecek söz yok canım arkadaşım üzme dicem ama elde değil biliyorum hakkından hayırlısı olsun nolur üzme kendini
Gelse şu test günü de öğrensek. Ben çok merak ediyorum değerlerin nasıl olacağını.bizim ameliyattan sonra 4 ay oldu bakalım değerlerimiz yükseldimi noldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?