Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hiç sıkma canını inşallah gelir bebişin 1 ay yada 2 ay sonra bile gebe kalanlar var kendim gördüm yakınlarımdan nasip kısmet kızcem hemde 3 kez başarısız tüpten sonra inşallah bizimde doğal yoldan gelir meleklerimiz

Acaba farkli mi benim bildigim ve aldigim preseed kadinlar kullaniyor iliskiden once vajinaya enjekte ediliyor kullanim talimatindada oyle diyor
Canim arkadaşın eşi için bahsettiği proxeed plus erkek için vitamin preseed jel değil yazım dan kaynaklanıyor yanlış anlaşılma.sen kullanıyor musun preseed?

Kotu gidiyor cnm hemde bugun aldim kotu haberi mlde 8milyon cikti tahlil sonucu morfoloji%1 hizlisida dusuk moralism cok bozuk asi denencek esim yilbasindan sonra olsun dedi tup istemiyor zaten acelesi yokmus once ev alcakmisiz kotuyum yani adetimde gelcek bugun yarin iyice hassasim aglamamak icinzor tutuyorum kendimi Asi icindeher iki gune bir ultrason kan tahlili olcakmis nasil gideceksem isten onuda bilmiyorum

Himmm anladim cnm sagol kullanmadim Ama onumuzdeki ay deneyecegim faydasi olacaginida artik hic sanmiyorum
Hic oyle dusunme canim allah büyüktür.Oyle cok hiç beklemediği anda hamile kalan varki üzme kendini lütfen.
İnan ben çok zor dönemler yaşadım bebeği dusunemedim bile şimdide rabbime biraktim hakkimizda en hayirlisini nasip etsin inşaallah

Canım sen iyi misin yaa çok merak ettim seni İnşallsh herşey yolundadir. ..

Degerler eskisine gore berbat dedi yaa en korktugum seydi asi ve tup basima geldi uzuntuden varya butun kemiklerim sizliyor sanki suan yanliz oturuyorum alisveris merkezinde eve gidemedim icim daraliyor Allah sabir versin bize insallah gerek kalmadan hamile kalirim sen tup yaptirmismiydin kusura bakma cnm kafam cok dalgin hatirlayamadim

Canım bende trasfer günü yıkıldım adeta bir tane 3. Gün orta kalite embiryo tranferi oldu şansım çok düşük rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin... sende üzülme tatlım rabbim biran önce bebeklerimize kavuştursun bizleri:) ama tüp bebekte çok deneyim kazandım aşılama boş birşey resmen boşuna maddi ve manevi yıpranmışım

Kesinlikle katiliyorum denemesekte olur bosuna uzulecrgim biliyorum kendimi cunku.esim umursamiyor acelesi yokmus asi deneyecekmisiz gik bile diyemiyorum dusun tamam dedim sadece cunku doktor da 3 sefer deneyin diyor simdilik ev derdinde cocuk olurmus ailesi desen umrunda degil. korkum buralarda yapayanliz kalacagim kimsesiz.

Canım sen iyi misin yaa çok merak ettim seni İnşallsh herşey yolundadir. ..
Canim iyiyim simdi ama aklım falan hersey karmakarışık bir ara uzun uzun yazarım ozel den ama hersey çok yeni o yüzden şimdilik anlatacak gücüm yok bugunumuze cok sukur umarim diğer kızlarda iyidir hepinizi dusunuyorum ama bazen insanın elinde olmuyor o yüzden uzak kaldım herşeyden

Canım tüp bebek bile garanti değil keşke tüp müp neyle tutuyorsa tutsun. Şuan tüp aşamasında olduğumuz için ne bende ne de eşimde tüp bebek için durumumuzda engel bir durum yoktu eşimin değerlerini az çok biliyorsun, ona rağmen 5 embiryo gelişimi geriden geldi sadece iyi bir tane embiryo kaldı o da orta kalite düşün yaa bir tane Ameliyat ile sperm bulmak için uğraşanlar ne çekiyor Kim bilir. Rabbim senin yanında olsun tatlım çok üzülüyorum Sana gurbette olduğun için keşke ailen yanında olsa :)

Jonguil insallah tutar canim Allah istedikten sonra hersey olur kuru agaca yaprak meyve veren o Insallah bizimde meyvemizi verir
Canim uzulme sende eşler bir garip iste iki insanin yüreği aynı heyecan da carpmiyorsa sorun oluyor rabbim pişman etmesin inşaallah eşini kararindan dolayı biz çok sorun yaşadık siz yasamayin ama esin şunu bilmeli son sözü söyleyen olabilir ama sonuçlarına katlanan ikinizsiniz o yüzden iyi dusunmek gerekiyor

Anladım canım ne zaman istersen dinlerim seni her ne olursa olsun canım sağlık olsun rabbim bizlere ilk önce sağlık ve dayanma gücü versin. Güçlü olmaya Bak. Kızlar iyi tatlım optimist hamile kalp atışlarını duydu geçen öyle

Evet cok zor gurbet Allah kimseye gostermesin hem aile hasreti hem evlat hasreti yakiyor insani.insallah demekten dua etmekten baska caremiz yok onuuda biliyorum.anneme hersey yolunda sayisi iyi cikti diyecegim yeter kadini uzdugum bari o sevinsin uzaktaym akli bende zaten.joungul insallah olur dualarim seninle rakamlariniz iyiydi hatirladigim.iste rabbime bagli

Ay Ay masaallah ya allahim nazarlardan korusun inşaallah bizede nasip etsin cnm kısmetse tup deneyeceğiz tabi beklemekten sıra gelirse hayirlisi ne diyeyim.

Ay Ay masaallah ya allahim nazarlardan korusun inşaallah bizede nasip etsin cnm kısmetse tup deneyeceğiz tabi beklemekten sıra gelirse hayirlisi ne diyeyim.
Inşallah tedavimde herşey yolunda gider. Benim yum toplama gününe kader herşey çok güzeldi 17 yum vardı yum toplama günü 12 yum toplandı ve 7 tanesi olgun çıktı döllendi hepsi sadece bir tane orta kalite embiryo tranferi edebilecek embiryom kaldı . Yarın test günüm umutsuz bir şekilde sonucu bekleyeceğim rabbim yardımcımız olsun insallah

Inşallah canım amin. Evet canım annen de uzaktan üzülmesin inşallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsın yürekten diliyorum çok üzüyorsun kendini tatlım üzülme sen kalbi çok çok iyi birisin kalbin gönlün hep ferah olsun:)

Cnm sende umutsuz olma lutfen yapacaginizi yaptiniz dua et ve inan.insallah sonucun pozitif cikacak bizede yaz cnm 1emriyoda olsa 1000 de olsa tutacak olduktan sonra oda tutar dua et bu gece bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…